כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
-
אני בשוק לקנות מחשב חדש , אני יודע מה אני רוצה אבל לא בטוח ממי לקנות. בעבר רכשתי מוצרים מפלונטר ותמיד הייתי מרוצה אולם אחרי ה"חידוש" וכל הבלאגן שהלך שם אני קצת חושש לחזור אליהם . מי מכיר ספק טוב שנותן שרות טוב ולא מפציץ במחירים ? תודה.
-
- 12 תגובות
- 999 צפיות
-
-
-
-
שלום ! אני מעריץ של PINK FLOYD האגדתיים, ורציתי לשאול : איפה בארץ אפשר לקנות DVD של ההופעה PULSE שלהם (בהנחה שיש את זה על DVD)?
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
קודם כל ברשת אורנג', כי כבר יש לי טלפון ישן שאני יכול לעשות עליו TRADE IN, וגם אני יוכל לעשות את מסלול החיילים, ואני רוצה שהמקסימום הכללי של הטלפון (עם כל ההורדות מחיר שיהיו מהטרייד והחיילים) ייצא 30-40 שקל מקסימום.. למישהו יש המלצות?
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש, והחלטתי לחסוך קצת כסף על ההרכבה. יש לי מספיק ניסיון בחיטוט בקרביים של המחשב שלי, אבל אף פעם לא הרכבתי מעבד על לוח אם, ואף פעם לא הרכבתי לוח אם על מארז. עד כמה שתי הפעולות האלה מסובכות (אם בכלל), ומה יכול להידפק בהרכבה ?
-
- 9 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יש לי יום הולדת בעוד 6 יום זה יום שמח וגם עצוב (שואלים למה? כי יופ כיפור ביום הזה חח) אגב אני בן 14 ביום כיפור ;D ;D ;D.
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
http://computers.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=4&id=445057 http://themarker.msn.co.il/tmc/article.jhtml?brand=msn&ElementId=%2Fibo%2Frepositories%2Fstories%2Fm1_2000%2Fskira20030924_98.xml&origin=ibo&layer=hitec&layer2=&layer3= לפי דעתי זו חוצפה!!! הם בכלל לא מתחשבים במצב הכלכלי שקיים בישראל! קודם כל שיוזילו את המחירים של הדיסקים, מי יקנה דיסק במחיק מופקע 50-100ש"ח לדיסק??? לעזעזאל, בשביל מה אני משלם 366 לבזק ולISP אם לא בשביל להוריד "דברים לא חוקיים" מהאינרנט?? במחיר הזה אני גם מקבל חיבור לאינטרנט וגם אני יכול להוריד כמה שירים שרק בא לי (אם הייתי צריך לקנות את השירים הללו בדיסקים מקוריים זה בטח היה עולה כמה אלפי שקלים) אני חושב שזו דעת…
-
- 126 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
-
חבר'ה לאחר שש חודשים(בשבילי) הטעימה הראשונה הגיעה במילה אחד: Kickass!!!!!! תהנו, יש אפילו שניים http://n.ethz.ch/student/spoerrik/tolkien/RotK.html
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
ניגשתי היום לאחת מחנויות הום סנטר הקרובות לביתי, מסיבה לא מובנת המלחם שלי נשרף (והלך לעולמו) והייתי צריך אחד חדש, ודחוף. נכנסתי לסניף, ניגשתי למוכרת הראשונה שראיתי שם ושאלתי אותה - "את יודעת איפה נמצאים המלחמים" ? לאחר מבט מוזר של כמה שניות, מבט שנראה כאילו נחתתי ממאדים נפלט מפיה - "מה זה מלחם" לאחר השוק הראשוני, והניסיון שלא להתפוצץ מצחוק בגל צחוק אדיר שתקף אותי הסתובבתי וראיתי מישהו שנראה כמו עובד בכיר במקום (שכנראה גם שמע אותה שואלת את השאלה האידיוטית הזאת) ומהר הפנה אותי לאוצר האבוד, המלחם ! ששאלתי אותו איך זה שעובדת בהום סנטר לא יודעת מה זה מלחם כל מה שקיבלתי היה מין חיוך מפגר, כזה שמקבלים בשביל להתחמק מתשובה שלא יודעים, או לא רוצים לענות... אם למישהו יש הסבר הגיוני …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצאתי את זה באחד הפורומים בסבסנטר וחשבתי שזה די משעשע אז הבאתי לשיפוטכם
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע עם מישהו מכם ראה אותו , אבל זה אחד החזקים שראיתי ... השחקנים מעולים, אבל מבחינת עריכת הווידאו זה משהו חזק ביותר . Download
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
כמה אתם שזה הוגן לשלם לטכנאי מחשבים להרכבה מלאה של מחשב ?(ללא מע' הפעלה )
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ניראה לי סרט ממש טוב.... בארצות הברית הוא כבר יצא ב 8 לאוגוסט!!!! מתי זה יהיה בארץ???
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
-
עם כניסת השנה החדשה החלטתי לערוך סקר קטן אתם מוזמנים להשתתף ולהביע את שמחתכם ! [glow=red,2,300]שנה טובה לכולם ![/glow]
-
לאחרונה חזרתי לשחק עם מס' חברים קצת ביאקי... טוב להזכר בזה ות'אמת זה גם לא ממש נמאס. מי שמעוניין, שיצור איתי קשר בפרטי ואולי נארגן משחק המוני.
-
Aoccdrnig to a rscheearch at an Elingsh uinervtisy, it deosn't mttaer in waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoetnt tihng is taht frist and lsat ltteer is at the rghit pclae. The rset can be a toatl mses and you can sitll raed it wouthit porbelm. Tihs is bcuseae we do not raed ervey lteter by it slef but the wrod as a wlohe.
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לצערי מתחלק עם אחי :-\ לכל אחד יש יומיים בשבוע שהם רק שלו! וכל שאר הימים מתחלקים שעה שעה זה חלוקה מצויינת ממליץ עליה! איך אתם מתחלקים אחים או אחיות שלכם?
-
- 56 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
http://home1.stofanet.dk/kurdistan/Prog/yedokhtar.mid
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי עכשיו מכתב קבלה לעתודה במקצוע הנדסת מחשבים (אוניברסיטת ת"א, למי שמתעניין) יש למישהו מושג מה בערך התחומים שעובדים עליהם במקצוע הזה ? ומה ההבדל בינו למדעי המחשב ? אני מניח שהנדסת מחשבים יותר נוגעת לקטע החומרתי (בניגוד למדעי המחשב שמתעסקים יותר בתוכנה) אבל יכול להיות שההבדלים קצת שונים. ובכלל, מה אתם אומרים על אוניברסיטת ת"א ?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-