כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
אינטל חותכת מחירים יום שלישי, 24 באוגוסט 2004, 16:15 מאת: מערכת וואלה! אינטל הורידה את מחיר מעבדי הפנטיום 4, חלקם ב-35 אחוזים חברת אינטל הודיעה לאחרונה כי היא חותכת את המחירים של חלק גדול ממעבדי ה'פנטיום 4' שלה. המעבד המהיר ביותר של החברה, הפועל במהירות 3.6 ג'יגה הרץ הוזל ב-35 אחוזים ומחירו צנח מ-637 דולר ל-417 דולר. מעבד הפנטיום 4 במהירות 3.4 ג'יגה הרץ הוזל ב-33 אחוזים ומחירו צנח מ-417 דולר ל-278 דולר בלבד. פרסומתאת המעבד במהירות 3.2 ג'יגה הרץ הוזילה אינטל ב-22 אחוזים והמעבד במהירות 3.0 ג'יגה הרץ הוזל ב-18 אחוזים למחיר של 178 דולר בלבד. חברת אינטל נוטה להוזיל את מחירי המעבדים שלה באופן קבוע, בדרך כלל כדי "לפנות מקום" למעבדים חדשים יותר או כדי להתאים את המחירים לדרישות הש…
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
טוב,נמאס לי לאבטח חשבתי על זה והגעתי למסקנה שאני רוצה לעשות קורס מחשבים ולהתעסק בתחום. חשבתי לכיוון קורס תכנות,אם אין לי רקע בתחום-זה קשה ברמה של כישלון? אילו עוד תחומים קיימים? בית ספר מומלץ?אני לא רוצה משהו בסיסי.. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
אחרי שסאגת הבחירות תמה, כנראה לזאפ לא היה מה לפרסם ולכן הם החליטו שהגיעה הזמן לפרסם את המתמודדים של תוכניות הריאליטי בארץ http://zap.co.il/special/models_special.aspx?sog=G-Reality
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם . רציתי לדעת מה אתם אומרים על החנות skypc האם שווה לקנות שם מחשב? -השירות -האיכות -המחירים? אני רוצה להזמין שם שני מפרטים אבל אני לא בטוח כמה החנות טובה,אשמח לקבל המלצות לגבי החנות או כל חנות אחרת באזור ראשון לציון-חולון
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לבנות ספסל כושר כדוגמאת http://www.cybexintl.com/Products/displayproductnoflash.aspx?id=5435 אני מחפש כבר המון זמן את הסרטוט של הספסל הזה ועוד כדוגמאתו אך ללא הצלחה... אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא סרטוט שמראה כיצד לבנות ספסל כזה... מעין הוראות הרכבה על מנת שאני יוכל לקחת מידות וליצר אחד כזה... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
gengster pavaise משהו כזה נראה לי פשוט לא מוצא לי. תודה תעזרו
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אנשים צריך עזרה בזיהוי בשיר של רגב הוד - "בתלם אוהבים" א. מי המלחין\ המלחינה? ב. מאיזה אלבום לקוח השיר? ג. מי כתב? תודה!
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
כאשר ניסיתי להרשם לאתר DeviantArt קיבלתי הודעה שאני חסום. מה עוללנו הפעם?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום, אני צריך שירים מהסגנון של what a wounderful world. .תודה
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום, כשראיתי "שש עם עודד בן עמי" היה אצלו חוקר שגילה זן חדש של שפעת, האם זה נכון? אין לי כתבה להראות לכם sry אולי מישהו מצא? סביר להניח שזה נכון מה שהוא אמר כי אני חליתי לפני חודש כמעט בערך כמעט שבוע.... ועוד פעם לפני שבוע חליתי בערך שבוע... יומיים/שלוש היה לי חום ושבוע שלם צינון ושיעול (עדיין לא עבר לי, אין עוד הרבה)... אפילו ידיד שלי מהכיתה חולה כמעט שבוע, כנראה משהו חמור, פעם הייתי מתרפא בקלות, היום זה לא רק שזה קשה להתרפאות אלא זה קרה לי פעמיים בחורף.... מה שלא קרה לי בחורפים הקודמים. תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
-
יש לי בקבוק של דשן. מה עושים איתו(כמויות...). תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אולי זו השפעה של העייפות ואולי אני סתם בנאדם ממורמר, אבל החלטתי לפתוח את הת'רד בשביל שכל אחד יכתוב את הסיבה שלפי דעתו גרמה לנפילה החוזרת של האתר. אוקיי אז הסיפור שלי הוא כזה: האתר נפל כתוצאה מפריצה של האקרים ערבים מהשטחים, שלא כ"כ אהבו את דעתו של עמרי,הWebmaster,בנושאים שנוגעים לגביהם. :-X
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
http://vod.walla.co.il/?w=/4/858315 אני צריך עזרה במציאת הקליפ הזה, כבר חיפשתי שעות בכל מקום אפשרי (break.com , גוגל, וכל האתרים שיש בהם קליפים מצחיקים). בבקשה תעזרו לי.
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
-
אני צריך כרטיס זיכרון מסוג TransFlash האם זה הכרטיס היחיד שמתאים או שיש עוד סוג שמתאים? מאיפה אני יכול לקנות את הכרטיס הזה? אני לא מוצא בשומקום.
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
חברה אני עומד לקנות PlayStation 2,קודם כל האם כדאי עדיין לקנות? דבר שני יש פה מישהו שמבין קצת בPlayStation 2?כי אני רוצה לקנות ומחפש מישהו שיעזור לי לבחור מהחנויות(כמו WALLA,P1000,סקאל און-ליין).אם מישהו יכול לעזור אני אשמח מאוד. נ.ב כמובן אני מחפש שיקרא צרובים. תודה רבה לעוזרים אשמח לקבל עצה.
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
טוב אז התרגיל כזה: 110110 - 100111 מה התוצאה ואיך עושים חיסור (המורה שלי ממש מפגר לא יודע להסביר)
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
זה בערך מתאים לפורום הזה.. אני רוצה לקנות רכיבים מאי ביי כגון 7800GTX, A64 4200+ X2 ועוד, עכשיו הקטע הוא שאם אני אקנה את הדברים האלה בארץ זה יעלה יותר מדי.. ב-EBAY זה חצי מחיר. עכשיו הקטע הוא שיש את הקטע של המשלוח והמכס, מישהו יודע כמה בערך המכס עולה? התקציב שלי הוא בערך 7-8 אלף ואני רוצה להרכיב מחשב משהו בסט
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שמעתי שיש אפשרות לחבר כבל BNC ל SOUNDBLASTER (או כרטיס טלוויזיה אני לא זוכר) ובאמצעות תוכנה מסויימת ניתן לראות את האות שעובר בכבל. האם באמת קיימת אפשרות ליצור משקף תנודות באמצעות מחשב?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
היי חברה תאמינו או לא ! אני טססס לסין !!! חח קצת חופש מהצבא ! תמיד טוב... רציתי לשאול את מי שיודע מה המחירים שם כי חשבתי לקנות חלקים ! למחשב ! אולי לחדש כמה דברים ! אז מי שהיה שם ומכיר חנויות בעיר הבירה אז זה יכול לעזור לי ...!
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
כך נודע לאתר ynet לפי הכתבה הבאה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3089225,00.html "בחודש אפריל, 2004, נמסר לנו מבזק כי אין דרישה מצד הקהל לחבילות גלישה בקצב חוזר מהיר יותר מ-96 קילוביט. "אנחנו עם האצבע על הדופק וידוע לנו כי הגולשים מסתפקים ב-96 קילו ביט", נמסר אז מהחברה. כעת נראה כי המגמה השתנתה, בעקבות המחאה הציבורית , שבאה לידי ביטוי גם בכתבות שפורסמו ב-ynet." לפי הזכור לי היו הרבה ספקנים בנושא בדיונים קודמים בפורום זה על כך שהמחאה והעצומה תזיז לבזק ... עכשיו רק נשאר לראות עד כמה נזק יעלו את ה upstream (אני מקווה שזה יהיה לפחות 50k על מנת שיהיה שינוי ממשי ) נ.ב מי יודע אולי גם המחאה נגד חברות הסלולר תעזור בסוף :
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
קיבלתי עם הפאלפון שלי (סמסונג 824 של אורנג') 2 בטריות, אחת עבה ואחת דקה. אני תמיד השתמשתי בעבה והרבה זמן כבר לא נגעתי בדקה. אתמול הטענתי את הבטריה הדקה במשך כל הלילה. היום בבוקר הדלקתי את הפאלאפון ואופס ... אני מקבל הודעה - ** סוללה חלשה **, איך זה הגיוני? סוג הסוללה היא 3.7V li-ion תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
איזשהו איזור אמרו לי למנהלי הייטק, חברות, משהו כזה, עם למישהו יש מידע תודה
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
לא היתי בטוח לאן זה שייך בכל מקרה על מה אתם ממליצים?אם אפשר גם גרסה...
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-