עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by B0necrack3R,

האלן אנשים אני מקווה שכולם פה יודעים מזה פוגו..(הריקוד) ומי שלא אז הוא מפסיד המון. :AR15: :bash: לצערי מאגר השירים המתאימים לריקוד כזה הוא די מצומצם אז רציתי לבקש ממכם שכל אחד יוסיף את השירים האוהובים עליו וכך תהיה לנו רשימה ארוכה של שירים! דרך הגב אני מבטיח שבסוף התרד אני וחבר שלי נצלם את הפוגו הפרטי שלנו נשלח אליכם! אני אתחיל עם השירים האובים עליי: IRON MAIDEN - FEAR OF THE DARK SYSTEM OF DOWN - ANGELS DESERVES TO DIE (מומלץ ביותר!) אני מחכה לתגובות שלכם

• 57 תגובות
    • 4.1k צפיות
  2. Started by moonjib,

בלי לינקים בלי אתרים רק רשימה מלאה של כל התוכנות שהיו קיימות ואלה שקיימות עכשיו. כמובן שאתם מוזמנים להוסיף ואני כבר אערוך להודעה הראשית. ואז תהיה לנו את הרשימה האולטימטיבית. : 1. imesh 2. kazaa 3. kazaa lite 4. emule (אל תכתבו מודים למשל ליונטוורק וכולי) 5. BitTorrent 6. sababadc 7. dc++ 8. נאפסטר (napstar) של פעם

• 10 תגובות
    • 829 צפיות
  3. Started by anisarsor,

מי שיקלל אני יכול לפוצץ אותו!!! יעעעעעעעע!!! הגי'מע!!! כל כמה זמן מחליפים לי צבע? שחור זה הכי חזק נכון?

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by udicol,

ובכן מימי תערוכות המקינטוש המעולים לא ייחלתי לאכזבה שכזו. למרות שגם שנה שעברה לא בדיוק היה משהוא. מה שמוזר היה שהם דרשו 50 ש"ח עבור מבקרים שלא נרשמו. ומה קיבלו ? קיבלו ביתן מרכזי אחד (אני חושב 32-34) עם קצת פרוזדור נושק ליציאה השנייה. כמה עשרות מציגים + 2-3 דוכני הצגת מכונות שתייה של קפה.(הם עדיים מנסים למכור לנו קפה למשרד) אהה וגם (שכחתי) הנודניקים של העיסויים בגב, היו שניים כאילו. אם שנה שעברה החברה הצעירים התלהבו מדוכן פנדה, אז הרשו לאכזב אתכם, לא היו דוכני חומרה נורמליים. הציגו כמה חברות כרטיסי מסך, והתפלאתי בכלל שאנשים מתעקבים בביתן (לא זוכר של מי) עם כרטיסי מסך של Palit ודגמיו(ממש לא משהוא). דווקא הביתן של קריאטיב היה מבין הנורמליים שכן הציגו שם את כל דגמי הרמקולים …

• 10 תגובות
    • 806 צפיות
  5. Started by demonshlomo,

בגלל שראיתי בכמה תראדים שאמרו שהשירות של זיגזג הוא טוב אז החלטתי לקנות מהם למרות שיצא לי יקר ב60~שקל , השירות מעולה!!! התקשרו אליי כדי לשאול כרטיס אשראי מישהו בשם ארז הרמנו כמה דחקות והוא היה פשוט בנאדם נחמד! שאלתי כמה שאלות והוא ענה לי יפה מאד ובקיצר הכל טוב אצלם ואני אישית התרשמתי! :smoke:

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. טוב אני החלטתי לסבול לחצי שנה בכדי לנצח התערבות בבית עד היום (במשך 3 שנים) היה לנו יס ונהנתי מאד (נכון מידי פעם היו בעיות אין ספק) איכות המוצר היתה מועלה (תוכן ואינטרנט ) על זה אין ויכוח ! וכל הזמן אבי חשב מה עם הכבלים אולי נעבור כי זה יותר זול ואולי יותר טוב (ביס שלמנו 500 שח לחודש וכבלים זה 390-420 משהוא כזה) אוקי בבמשך כאמור שלוש שנים זה תמיד היה בליבו של אבי למרות שהוא נהנה מאד לראות טלביזיה. אתמול התקנו כבלים +אינטרנט בכבלים מאז אף אחד לא רואה טלביזיה כמו שצריך ואני לא יכול לגלוש הממיר זה הוא זווווווווועה ! מזה האיטיות הזאת ה EPG גרוע ותופס את כל המסך הערוצים גרועים בקיצור לאחר פחות מ 24 שעות הזמנו שוב את יס בתקווה מחר מחרתיים יתקינו לנו שוב יס ותנוח הארץ בשלום…

• 57 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. Started by Four,

שלום לכלום, לא מזמן רכשו עבורי מספר רכיבי חומרה למחשב ברשת K.S.P בסניף באילת. נתקלתי בביקורת רעה פה בפורומים על הרשת של מישהו שקיבל מוצר פגום וכשניגש להחליפו, קיבל שירות גרוע והתנערות מאחריות, והמליץ לא לקנות אצלם. משם המשכתי לחקור באינטרנט תגובות וביקורות על החנות והופתעתי לרעה. קראתי עשרות סיפורים על השירות הלקוי, ההתנערות מאחריות והזלזול של השירות. דוגמא לכמה מהם: ***בחור שקנה מסך ומצא בו זליגות אור. הגיע להחליף אותו ובחנות אמרו שאין כלום ויש את זה בכל המסכים מהסוג הזה. הבחור, בהיותו איש מתחום המחשבים הסביר להם שזה חריג והציע לבדוק אם מסך אחר מאותו סוג, הם לא הסכימו ולא הסכימו להחליף. ***עוד אחד שקנה מסך, מצא בו שריטה קטנה וכשהגיע לחנות להחליף מעט זמן אחרי, בחנות אמ…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום, עקב קניית מחשב נייד חדש, מתבקש שלפחות אבדוק אפשרות של רשת אלחוטית בביתי. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על ציוד מסוים לרשת, ולהסביר לי איזה ציוד דרוש על מנת שאוכל לדפדף ללא חוטים. נ.ב. למחשב הנייד יש חריץ הרחבה, וכרטיס רשת. בתודה, --Vega.

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  9. למחוק את כל האשכול. הכל יצא מהקשרו

• 30 תגובות
    • 3.7k צפיות
  10. שלום לכם! שמעתי שיש כזה דבר אם יש לך ראוטר שאפשר לחבר במקום תקע החשמל תקע מתאים ואז אפשר לגלוש חוטית ברשת. רציתי לשאול מה המחירים של זה ומה האיכות(יש לי ראוטר) אריאל

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  11. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3816817,00.html FYI

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by tulicooli,

סיפרו לי שיהיה מיום ראשון בערב עד בערך יום רביעי או משהו כזה , מבצע ברשת א.ל.מ קנייה ללא מע"מ כל התקופה הזו. ניסיתי לחפש את האתר שלהם לא הצלחתי. האם למישהו יש את האתר שלהם או יודע על המבצע הזה? כי אני בדיוק רוצה לקנות טלויזיה לחדר אז זה יוצא איזה 700 ש"ח הנחה. תודה. טל.

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  13. Started by (G),

http://www.mardanit.co.il/

• 23 תגובות
    • 5.7k צפיות
  14. Started by ross,

אני נועל נעלי ריצה באופן קבוע (לפחות 5 שנים) אני אוהב שגוף הנעל עשוי מרשת והנעל נושמת. יש לי בעיה עם כל סוגי הנעליים אחרי כמה חודשים הרשת בצד החיצוני של הנעלים ליד האצבע הקטנה נקרעת, ניסיתי את כל החברות אדידס, אסיקס, נייקי, סאקוני, ניו באלנס, אחרי 3-4 חודשים הרשת נקרעת. קניתי ניו באלנס 2002 שחשבתי שיחזיקו יותר בגלל המחיר (250 דולר) הנעליים מדהימות אבל אחרי 4 חודשים הרשת נקרעה. מישהו אמר לי שזה בגלל שהנעליים גדולות עלי ולכן כשאני רץ או יושב על הבהונות שאז יש לחץ אדיר על הרשת היא נקרעת. אני נועל נעליים במידה אמריקאית 9.5 4E שזה בישראל 43 רחב, והנעליים ממש נוחות, נעל במידה 42 תתאים לי אבל ממש צמוד ומוכרים בחנויות אמרו לי שעדיף 43. יכול להיות שאני צריך אורך או רוחב יותר קטנים…

• 16 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. Started by wow,

שלום לכולם. יש לי מחר דינמיקה קבוצתית בקשר למישרה שעליה אני מתמודד (קשור במכירות). אני יודע שאחד הדברים שיהיה עלי לעשות זה לצייר ציור ואח"כ להסביר מה ציירתי ולמה,ואני שנטול כל כישורי ציור מתלבט כי אני יודע שזהו שלב די חשוב ותשובות כמו "מה זה קשור למשרה" או "אבל אני לא יודע לצייר" לא רק שלא עוזרות אלא להפך,ממש הורסות. האם תוכלו להמליץ לי (מי שיודע או מי שעבר דבר דומה ויודע מה בדיוק מחפשות המאבחנות) על משהו ובכלל להאיר את עיני,כי אני יודע שיש עוד כל מיני מבחנים כמו מבחן החללית ( ???) וכל מיני דברים כאלו מוזרים. תודה.

16. Started by zolder,

יש לי בקרוב מבחן כזה ורציתי לדעת האם יש מקום כלשהו באינטרנט שאפשר ללמוד ממנו. למשל אני יודע שיהיו לי כל מיני צורות כאלו שצריך להשלים בסוף וגם סדרות כאלו שיש איזשהי חוקיות ואח"כ צריך גם להשלים למשל : 1,52,3,8,5,17 - מה צריך להיות למשל אחרי ה-17? למשל כאן יש 1 ואח"כ 3 ואח"כ 5 ואח"כ 7 שצריך לבוא אז השאלה שלי היא האם יש מקום שאני אוכל ללמוד ממנו כי הרי כמה כבר נוסחים של בעיות כאלו יש. מישהו מכיר משהו??

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. שאבתי את המחשב מאבק בזמן שהיה דלוק+השפרצתי לחץ אוויר מבקבוק והשואב התפוצץ השפרצתי את הלחץ אוויר(קניתי את הלחץ אוויר מאוטו דיפו בקבוק בצבע כחול) על המאורר של המעבד +שמתי את השואב במרחק של כמה סנט' מהמאורר של המעבד השואב התפוצץ עלה באש וכמובן שהלך לפח השאלה שלי האם יש קשר בין מה שעשיתי עם הלחץ אוויר לזה שהשואב שלי התפוץ או שסתם בא לו להתפוצץ באותו רגע מקרי

• 51 תגובות
    • 3.7k צפיות
  18. שאומרים שמפסיקים לעשן התאבון גדל,לכמה זמן זה נמשך הצורך לאכול יותר?

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by e.s,

איפה אנ י יכול לקבל דומיין או שרת לאתר שלי??

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  20. Started by kol209,

לאיזה כותרת לשנאני רוצה לקנות DVD לטוויזה לא למחשב.. אפשר לדבר בפרום הזה על איזה DVD לטלוויזה לקנות?? עם כן באיזה פרום? עם לא יש פרום אחר? שאפשר לשאול איזה DVD לטלוויזה לקנות?

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  21. Started by the_jackal,

???מה זה פורט ???

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  22. Started by Chubby,

שלום רציתי לשאול שאלה פירסמתי נושא בפורום "חלקים שונים של מחשב מקלדות מדפסות,סורקים " בקיצור בפורום הזה ואני לא מוצא אותו וחיפשתי בחיפוש לפי שם משתמש CHUBBY לא מצא לי איך אני מוצא נושאים שפירסמתי בעבר גם חשוב לי לדעת בכללי תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  23. Started by מישהי D::,

אני לא בטוחה שזה המקום.... יש לי שאלה, איפה הכפתור של הסנכרון באייטונס? כן, זאת שאלה מטומטמת, אבל קיבלתי אייפון רק לפני שבוע

24. Started by roiv11,

באיזו חנות הכי זול להרכיב מחשב?

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  25. Started by approx,

בעקבות הסרטון הזה אני רוצה להכין גם את הנוזל הזה אבל אין לי מושג איך ובאיזה חומרים להשתמש הכוונה לאיך הם נקראים בארץ

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.