כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,550 דיונים בפורום זה
-
-
לא מצאתי ... זה קשה מכפי שחשבתי ! מישהו יכול לעזור לי ?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כולנו מכירים את האלבום של פינק פלויד (The wall), שאגב אני רואה אותו כגאוני ! פשוט יצירת מופת ! (ומצמרר באותה מידה) את הסרט מעולם לא יצא לי לראות, ותמיד רציתי ! או לפחות לדעת על מה הוא... אני מבקש, בלי ספוילרים, אל תגלו לי את כל תוכן הסרט, ובמיוחד לא את הסוף כי אני אהיה מעוניין לראות אותו בעתיד, רק תקציר קצר על מה עוסק הסרט, איך הוא וכו'... תודה מראש...
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
-
-
-
טוב אחרי שהעלתי מלא שטויות לפאלפון די נגמר לי המקום... הבעיה שהעלתי את כל הצילצולים ישירות לרשימת הצלצולים ולא לגלריה ככה שאין לי מושג איך אני מוחק את זה. הצלצולים נמצאים יחד עם אלה שהגיעו עם המכשיר ככה שאני צריך לדעת איך למחוק את אלה שהעלתי או את אלה שהגיעו איתו (אותו דבר). יש לי כבל ואני עובד עם התוכנה oxygen phone manager איזהו רעיון?
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
פעם #1 : http://www.theregister.co.uk/content/68/32462.html פעם #2 : http://www.theregister.co.uk/content/68/33305.html מה יהיה? ???
-
- 9 תגובות
- 798 צפיות
-
-
מחקר מגלה: לפיגועים אין משמעות צבאית והם אינם מסכנים כלל את ישראל- האפקט היחיד שלהם הוא הפגיעה הקשה במוראל העם מכון ירושלים לחקר ישראל ספר את הפיגועים ותוצאותיהם מאז מלחמת ששת הימים: ב-37 שנה נהרגו "רק" 1919 ישראלים ב-2136 פיגועים: באותה תקופה נהרגו בתאונות דרכים בישראל לפחות 500 אחוזים יותר מחקר שערכו עמי פדהצור וגדי פארן ממכון ירושלים לחקר ישראל על טרור בירושלים בשנים 1967 עד 2003 כולל הסיכוי לההרג במרצדס גדול מהחשש למות מפצצה בקניון נתונים מאלפים הנותנים תמונה מלאה על המאבק הפלשתיני המזויין באמצעות הטרור. הנתונים מצביעים על כך שאחרי הכל מלבד האפקט הקשה על המוראל הלאומי ותחושת אי הביטחון האישי, הטרור עצמו מניב תוצאות עלובות בקנה מידה של פגיעה צבאית. מאז 1967 ועד…
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מישהו יכול לפרט עליו טיפה[חומרה בעיקר ואיזה לינוקס אם לינוקס]
-
- 9 תגובות
- 925 צפיות
-
-
קיצור אני מחפש איפה אפשר להוריד צלצולים (פורט מידי 4 פולי ולא מונו זול וצורם לאוזן) ומשחקים לנוקיה 3510i כמובן שיהיה בחינם (יש כבל לחיבור למחשב) יש הצעות?
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אוקיי אז קניתי תדרמל באינטרנט 271 שקל כולל משלוח (אבל אני הלכתי לקחת לבד ) עבדתי איתו כבר על סידי והוא אחלה של דבר צריך לעבוד איתו מאד ישר. כי אם לא במהירות גבוהה הראשים נשברים לכל עבר 8) היום או מחר אני אשתדל לעדכן בתמונות שלו כי חבר צריך לבוא עם המצלמה. http://photos.walla.co.il/carter2 מה שכן אני מבקש אם מישהו יכול להגיד לי איפה לקנות ראשים במחיר הכי זול בארץ. נ.ב יש לציין כי היבואן הראשי של דרמל המקורי "לדיקו" שנמצא באזור התעשייה הישן בחולון פשוט מעולים עובדים כל כך מהר ומסודרים שתוך יומיים מקנית הדרמל היה לי אותו עדכון הקופסא שמקבלים כל כך מגרה תכולת הקופסא דרמל ראשים הרבה חוברות והסברים מעמד לדרמל ולראשים הדרמל והראשים בעירום מלא הדרמל בפע…
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם... מאחר ופה אסור הפרסום בנוגע למכירה היני מעוניין באתרים בהם אוכל לפרסם הודעות בנוגע למכירת מחשב. תודה מראש, ליאור.
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אם הצטברו לכם חוויות מתסכלות מאיזה סרט שראיתם הגעתם לת'רד הנכון. אם אהבתם איזשהו סרט במיוחד הגעתם לת'רד הנכון. אם אתם סתם אוהבים קולנוע ולראות סרטים טובים הגעתם לת'רד הנכון. ובכן נתחיל מהרשימה השחורה שלי: 1. מקום ראשון בכבוד מגיע ל"קווין ופרי קורעים את איביזה". במילה אחת- טראומה. 2. ירח דבש מטורף+אחי איפה האוטו- בהחלט היו חזק בתמונה על המקום הראשון אבל הצילה אותם העובדה שהם לא הגיעו ממש לקרוסליים של קווין ופרי בטמטום גסות ועוד שלל ירקות שבני נוער חרמנים אוהבים. 3. קנגורו ג'ק- דביליזם במלוא מובן המילה 4. אמריקן פאי 3 - הראשון הצחיק אותי. בשני בקושי צחקתי. השלישי היה פשוט מלא בחרא)תרתי משמע( 5. servin sara. אין הערות עכשיו לרשימת הסרטים המומלצים שלי ואלה שאהבתי במיוחד 1. …
-
- 42 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מנוי, אבל אני לא יודע כמה גבוהה תהיה איכות התמונה בהשוואה למנוי החינמי, אני לא יודע אם זה שווה, יש למישהו כאן מנוי על זה, שיוכל לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! לפני יומיים קיבלנו כלב זאב מעורב, גור קטן וחמוד!, אני מעריך שהוא בן 3 חודשים. האחים הקטנים שלי (יחסית) קראו לו ג'קי, אני יודע...הם צופים יותר מדי בערוץ 6 אני מעוניין במידע על איך לטפל בו, בהכל! איזה אוכל מותר לתת לו וכמה, כמה מים לתת לו וכו' איך לאלף אותו כדי שלא ישתין לנו בבית, אנחנו גרים בקומה שלישית והוא משתין לנו כל הזמן!!! האם מותר לקלח אותו בגיל הזה? ומידע נוסף על איך לטפל בו יתקבל בברכה כי אין לי שום מושג בכלבים! אף פעם לא היה לנו כלב. ולסיום - תמונות שלו! תודה מראש!
-
- 24 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מישהו צריך לדאוג לכם למוזיקה , לא ? ממש עכשיו .... http://205.188.234.161:8020 להנאתכם .
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אז ככה בכמה ימים אחרונים אני לא מוצא את עצמי... מצב קשה אני יודע.... משעמם לי רצח... כל דבר משעמם אותי... אני מתחיל משהו משתעמם ומפסיק... תעשו טובה.... קטנה.... שימו פה רשימת אתרים מעניינת... כל מי שמכיר אתרים מעניינים.. שאפשר לימצא בהם תוכן מעניין שישים אותו פה בבקשה... זה לא ספאם!!! זה מצב קשה של שיעמום!! משעמם לי רצח! I CANT TAKE IT ANY MORE !!!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
*אני לא שואל בתור ביקורת רעה או משהו - להפך אני מת על אילת והייתי בה פעם, פעמיים אבל לא ניצלתי כי הייתי עם המשפחה עכשיו אני נוסע עם ידידה ככה אני אוכל לעשות מה שאני רוצה* - בננות - מסיבות - קמיקזה - לקפוץ מהגשר הכיפי הזה - להיות באכסניה\מלון \באוהל ( ;D) -לצלול - להיכנס לבתי מלון ולבריכות שם מה עוד ?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז אני מחפש מתנה ליומלדת לידידה מאוד טובה שלי, אני רוצה שזה יהיה משהו מיוחד מאוד כי היא מאוד מיוחדת... אני מוכן להשיע המון (אבל לא להשתגע ולהתחיל לעשות מזה צחוקים, אני כבר מכיר אותכם ) אני פשוט חשבתי על מתנה כבר שעות ועוד לא הגעתי לדבר המושלם. תודה
-
- 44 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
איזו אחת ביקשה ממני לזהות לה קליפ: זה מה שהיא אמרה... אמרה גם שזה בסגנון של ג'ניפר לופז... למישהו יש מושג מה שם השיר? ??? תודה
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אז ככה, אני בי"א עכשיו והודעה זו האמת היא אני כותב בזמן שיעור ספורט השאלה שלי היא אם אם זה שאני בי"א לא משקיע קשור לציון בי"ב ובבגרות, והאם בעצם ציון החינוך הגופני בבגרות משפיע על הסכם או כל מדד אחר באוניברסיטאות? נ.ב. - בלי "עצלן", אני מעדיף פשוט מכון כושר וכאלה, שיעור ספורט הוא פשוט בזבוז זמן.
-
- 17 תגובות
- 3.3k צפיות
-