עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Zeev86,

למישהו פה יש חשבון fileplanet? נמאס לי מהטורים באתר והחלטתי לקנות מהם חשבון (לא ממש יקר.. 35 שח). אבל יש לי בעיה.. זה מוריד לי מה זה לעט. כל קובץ על 30-40 KB לשניה. אז השאלה שלי היא, למישהו פה עוד יש חשבון באתר, ואם כן, תרשמו מה המהירות שלכם שם כי אני לא יודע אם זה בעיה אצלי או בשרתים שלהם.

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  2. מזה נותן בדיוק וכמה זה עולה ..?? תודה.

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  3. Started by subarel,

מחפש חברות שמטיסות לוילנה בליטא. מישהו מכיר משהו? החברה היחידה שמצאתי זה http://www.greitai.lt/en מישהו מכיר משהו כזה?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  4. אני מביא מוצר לשליח ומשלם על המשלוח השליח הולך לכתובת שנתתי לו ולוקח את המוצר שאני אמור לקבל ואת הכסף שמצורף למוצר שאני מקבל לאחר מכן השליח מגיע אליי ונותן לי את המוצר והכסף שהוא לקח מהאדם השני. קיים כזה...אני רק לא יודע כמה בערך עולה ואיפה יש את זה ואיך בדיוק זה נקרא...

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  5. Started by nehmia,

המממ זהו...כן או לא?

6. http://www.betisweb.com הצביעו NO ויאללה פרננדס לביתר עונה הבאה!!!!!

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  7. להלן כתבה שפורסמה במוסף כלכלה של עיתון ידיעות אחרונות היום (מצ"ב תמונה). מישהו יודע מה מצב החנות כרגע? ואם היא עדיין פעילה, אז האם בטוח לקנות שם? נ.ב. רכשתי שם מוצרים בעבר ודווקא הייתי מרוצה מהשרות. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  8. Started by The_overclocker,

מה עושים במכון ווינגייט בכיתה י"ב כשלוקחים אותכם לשם ? הבנתי שלא תהיה פעילות ספורטיבית, אלא סדנאות או איזה קקה אחר. מישהו שהיה שם יכול להגיד מה עושים שם ? אני פשוט רוצה לדעת לקראת מה אני הולך מחר.. חוץ מלהכיר את הדיונות של יום סיירות

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  9. אני מחפש אותו כבר כמה ימים :ם אני רוצה לעשות לי גם אחד ולא מוצא את הבנאדם שעשה את זה D: אם אני מתבלבל וזה לא היה בפורום הזה אשמח אם תביאו לי דוגמאות שאתם מכירים למפרטי חתימה :>

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  10. Started by Raul,

לאחרונה קבלתי זימון לפרוייקט מרו"ם של חיה"א, וזה נשמע לי די דומה, אם לא זהה לפרוייקט שחק שלהם. משהו מוכן להסביר לי מה ההבדלים ביניהם?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  11. איזה מבאס זה... בדיוק הייתי באמצע הורדה של סרט נשאר דקה לסיום חחח מזל שיש download manager

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  12. Started by HeDesXs,

למישהו יש את הספר 'תולדות עם ישראל בדורות האחרונים'? אני צריך צילום של המושגים בסוף הספר תודה!

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  13. רכבת נוסעים עוברת מרחק בין 2 תחנות ב 18 דקות. רכבת משא עוברת ב 32 דקות מרחק גדול ב 2 ק"מ מזה שבין התחנות. הרכבות נעות במהירות קבועה, אך רכבת הנוסעים עוברת כל קילומטר בדקה אחת פחות מרכבת המשא. מה המרחק בין התחנות? התשובה הנכונה היא 6 אבל זה לא מעניין אותי אני צריך את הדרך....

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  14. Started by Unavoidable Encounter,

פעם היה איזה מקרה שאיזה ילד קוריאני או מישהו מת בגלל שהוא שיחק במחשב ימים שלמים ורצופים בלי לאכול ולשתות ולישון מישהו יכול למצוא את הכתבה?

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  15. Started by Shortboarder,

ותחילת שנות ה 90. מחפש אתרים,לא להורדות,רק לשמות,אתרים טובים ומושקעים בתחום. תודה לכל מי שיעזור.

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  16. אני רוצה לעלות סרטון פלאש לאתר ....איך אני עושה אתזה?

17. רציתי לישאול עם אפשר לשים בוא icq..? עם אפשר אך עושים את זה..?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  18. Started by g191181,

אני עשיתי והבקשה התקבלה וקיבלתי היום את הטופס על החזר המס ממס הכנסה ובסכום החישוב בסוף ביתרת מס להחזר יש מינוס. זה אומר שאני חייב להם???

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  19. Started by avivhhaviv,

לא מתחרה לזה, העיקר באנגלית ושהיו שם הודעות גם בנושאים כללים בשביל לשפר את השפה תודה

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  20. Started by avivlyaviv,

אך אך איזה שיר מדהים! Scene Nine: Finally Free! http://www.last.fm/music/Dream+Theater/_/Act+II+-+Scene+Nine:+Finally+Free אני צריך את המילים של השיר, גם את הקטע של ההתחלה[ WHEN I TALL YOU OPEN YOUR EYES....] [וחיפשתי בגוגל לא מצאתי

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  21. אינטרגל יא הומו יא מזדיין..... לא סופר אותך בכלל יא תחת.... ומה אתם ממושמעים פה כאיו זה צבא.... תצאו עליו גם אתם! קיצר על הזין שלי מה תעשה!!!

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  22. Started by kilom,

הדיסק נקנה לפני יומיים. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  23. ההורים נוסעים חודש הבא לחול, בין היתר ללונדון. אני רוצה שהם יביאו לי XBOX360. הבעיה היא שלא יהיה להם הרבה זמן לחפש את זה בשבילי. ככה שאני מחפש איזה חנות שלא תביא להם איזה פי 2 מהמחיר הרגיל. דרך אגב יש חנות ממשית לAMAZON?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.