עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by 1immortal,

מישהו צריך לדאוג לכם למוזיקה , לא ? ממש עכשיו .... http://205.188.234.161:8020 להנאתכם .

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  2. Started by older,

בעיות קיצון: חברת טלפונים דורשת 2000 שח למכשיר טלפון. הביקוש הוא ל10,000 מכשירי טלפון המחקר הראה כי על כל הוזלה של 10 שח יתווסף ביקוש של 200 מכשירים. איזה מחיר צריכה לדרוש החברה על מנת לקבל פידיון מקסימלי? פונקצית הביקוש למוצר מסוים ניתנת ע"י D(X)=12-2X ופונקצית ההוצאה ניתנת ע"י D(X)=4X לאיזה איקס הפידיון המקסימלי? איזה מחיר ייתן את הרווח המכסימלי? מבין כל המלבנים בעלי היקף נתון איזהו בעל האלכסון הקטן ביותר?

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  3. שלום, אני סטודנט ועקב בעיה שניתקלתי בה בשנה שעברה עקב תקלה כלשהי במחשב לא היתה לי גישה לעבודות הגמר שלי ועקב חוסר ידע והדחיפות של הנושא נאלצתי להפרד 500 ש"ח לשם תיקון והוצאת מידע מהדיסק(בהתחלה נאמר כי אני אצרך לשלם רק 200-300 ש"ח, אך לאחר שהמחשב היה כבר בידי טכנאי זה המחיר עלה...). לאחר שכבר ניכוותי פעם אחת אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על טכנאי אמין עם מחירים הגיוניים באיזור המרכז. תודה לכל מי שעוזר.

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  4. אירוע ההכרזות של סוני חשף יותר מ-20 משחקים חדשים ל-PS5 ו-PS VR2, כולל המשכים מצופים והפתעות מרעננותלכתבה

5. זה מודעה על תחרות במשחק Takken עם תמונה כזאת של מכשף וכתוב שמה משהו על סאבלימינל ועוד מישהו... אני צריך דחוף, במיוחד את התמונה של המכשף.. תודה מראש!!!

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  6. עדיף באנגלית, ולא דכאון בסגנון אבי ביטר (בעע) עם עדיפות קלה לרוק\מטאל.

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  7. איך אני יכול לממש את האחריות ? הצורב נקנה לפני חצי נשה LG 40X16X40 ופלונטר נסגרו

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  8. Started by Dman86,

שלום רב, יש לי קובץ די גדול במחשב, של 3 ג'יגה. זו התקנה לאיזו תוכנה. הוא מיותר לחלוטין, אבל כשאני מנסה להסיר אותו, הדבר לא מתאפשר. (יש לי ויסטה). אני יותר מבטוח שיש תוכנות שיודעות לעשות את העבודה - מישהו יכול להמליץ לי על אחת שכזו? בתודה מראש,

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  9. ה-GPU הראשון בעולם שינה את פני התעשייה והניח את היסודות לעתיד מונע AIלכתבה

10. Started by man,

חלק מכם בודאי מכירים את האתר לשיתוף קבצים..... ששמו קשור לאסטרונומיה ממש אתר פיצוץ שמספק טורנטים... בכל אופן אם תשנו את הסיומת ותתבלבלו כמוני ותכתבו בסוף com תגלו את אותו האתר בעיצוב דומה מאוד שדורש ריגרסטריטון תמורת תשלום כמובן. אין לי מידע האם האתר פועל באופן עצמאי או קשור לאתר המקורי. לי נראה כל העסק נראה מסריח וחשוד ונראה לי כאילו רוצים לסחוט כסף מאנשים .... עוד משהו חשוד בסוף האתר (זה עם הcom) כתוב ואני מצטט :" This site is meant for educational purposes only". מה דעתכם? האם אני סתם מזבל? בכל אופן רציתי להזהיר את אלה שמנסים להיכנס לאתר... ואולי למישהו יש פרטים על האתר (זה עם ה-com)?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  11. האתר ברוסית אבל אני יתן הוראות בעיברית ככה שתוכלו להבין- http://potrebitel.biz/angel/mk.htm 1)תחשבו על מספר דו סיפרתי 10-99. 2)תחסרו מהמספר במספר הספרות שהוא מכיל, לדוגמה המספר 54 מכיל את הספרות 5 ו-4 תחסרו 54-4-5=45 . 3)תחפשו את המספר שיצא בטבלה ותזכרו את הסמל שלו. 4)תדמינו את הסמל. 5)תלחצו על הריבוע השחור הגדול.

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  12. מישהו יודע אולי איזה סוג כרטיס זה ?

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  13. 1. אפשרות יצירת אלבומים 2. לא מגביל גודל תמונה (הגבלה של 3 מגה היא סבירה כמובן) 3. כמה שיותר מקום עדיפות לעברית אך גם אנגלית תתקבל

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  14. הייתה אי הבנה. אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  15. Started by GanJaval,

מישהו בבקשה יכולים להביא לי כמה טראנסים חזקים כאלה של מועדונים שרוקדים אותם וזה משהו בסגון של living on vidioe -pakito כל מיני כאלה יענטו מקווה שהבנתם ואם לא אז תגידו מה לא הבנתם תודה לכל העונים ועם אפשר בהקדם למה זה לטיול שנתי שיש לי (איזה כייף )

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  16. Started by stone cold,

ראיתי כרגע שאם מריצים את פירפוקס אם IE TAB אז האתר מזה את הדפדפן כIE ולא פירפוקס ונכון שזה דבר קטן אבל יש אפשרות לסדר את זה ? או שזה בלתי אפשרי בכלל ?

17. Started by Delapro,

הלוח שלי לא עובד. אני בטוח כמעט ב100 אחוז שאחד הקבלים הלך. איך אני יכול לבדוק אותם לתקינות ?

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  18. בבקשה זה דחוף לי לקבלת החלטה סופית!!

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  19. Started by NAZRAK,

אני אוהב מאוד את הסגנון והתביישתי לגלות שאין לי אלבום של ממש באוסף הפרטי שלי. אשמח להמלצות. תודה!

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  20. Started by darkdude,

אני מעוניין לרכוש מכשיר מתח ודילגית, רציתי לשאול אם יש למישהו המלצות על מתח/דילגית טובה ואיפה אפשר להשיג אותם.(מחירים סבירים)

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  21. לא היתי בטוח לאן זה שייך בכל מקרה על מה אתם ממליצים?אם אפשר גם גרסה...

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  22. http://www.pctip.co.il/forum/index.php?board=9;action=display;threadid=31680 כמה טוב להיות כאן ולא שם.

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  23. Started by shuy,

אני מכין דיסק לידידה שלי שאוהבת מוסיקה קיטשית (WHATEVER THET MEANS) עכשיו אני צריך רשימה של שירים שיכולים להחשב קיטשים...(כי לי לא עולה שום דבר כרגע וגם אני לא ממש בטוח מה נחשב קיטש ומה לא) תודה!

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  24. Started by ^DaRk-MiNd^,

1 - http://news.yahoo.com/s/eo/20050525/en_movies_eo/16622 2 - ז http://www.ananova.com/news/story/sm_1409211.html?menu= הכי אהבתי את הציטוט ובלי ספויילרים על הסרט, לא כולם ראו!

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  25. מישהו מכיר חנויות אירופאיות ששולחות חומרה לכל אירופה? במיוחד לליטא. לא ממש ידעתי איפה לפרסם את זה אז.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים