כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
הי יש מישהו ביוטיוב שקוראים לו hyadain http://www.youtube.com/user/hyadain2525 איזה יפני אחד שאוהב לעשות רמיקסים של כל מיני נוסטלגיות לבני עמו והיה מופתע שבכלל מחוץ ליפן אוהבים את זה (הם מכנים אותנו foreigners) עכשיו בטח אתם שואלים את עצמכם מה פתאום אני שואל על מישהו ספציפי ביטיוב אז הנה: אם יצא לכם לראות את הסרטונים שלו, מלא אנשים מתחרפנים ממשהו אחד בחלק מהסרטונים הוא שר גם בקולות שלא שלו בצורה יוצאת מן הכלל וברובם זה קול של בחורה שבהתחלה אנשים חשבו שהוא עובד עם בחורה על הסרטונים עד שהוא צחק בראיון שערכו לו ואמר שזה סך הכל תוכנה שמשנה קול והוא תמיד שר בקול רגיל עכשיו זה לא שאף אחד ביוטיוב לא מכיר את התוכנות של השינוי כל, כמו הvoice changer diamond הזאת שמסתובבת בכל מיני …
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
ביקרתי בשתי חנויות ברעננה להם סניפים רבים בארץ ולא התלהבתי מהשרות ומהמוטיבצייה לעזור. אני צריך עזרה במציאת חנות מחשב אמינה ומקצועית באזור מגוריי כפ"ס. ברצוני להרכיב מחשב ע"פ מפרט שהכנתי. תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
השאלה מופנת לאלו שקנו מחשב ממהמלצות של חברי הפורום בפורום המפרטים. האם אתם מרוצים מהמפרט שהרכיבו לכם (וכמובן שקניתם) ותיהיו רצינים ואל תגידו "כן ברור" כדי לא לצאת פראיירים תענו ברצינות בבקשה.
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום, מי היבואן של DFI בארץ ? והאם ניתן לקנות ממנו באופן פרטי ביותר זול ?? אותו דבר לגבי כרטיסים האם אפשר לעשות דבר כזה ?
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
יש משהו בתחום הזה בכלל שנקרא טוב? או שהכל זה ג'אנק סיני?
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
ועוד ממיטב האלקטרונית האיכותית והרגועה - Pete Namlook בשיתוף עם Richie Hawtin ב"שתיקה אינטיליגנטית". מתוך האלבום From Within 3, חלק 11. כל מילה נוספת, מיותרת. :-X שיהיה ליל איכויות. http://s33.yousendit.com/d.aspx?id=232AY5X33LJEC1K7KKMOVZ2ZU9
-
שמעו, מאז הפירמוט אני לא מצליח ליראות HD כמו שצריך, מדובר על 720.... יש כל מיני עיוותים מוזרים ומציקים שלא מאפשרים ליראות ולהנות. למטה יש תמונה. לי זה ניראה כמו בעיה של קודקים פשוט אני לא כל כך יודע מאיפה משיגים. למנהלים : תעבירו את זה למקום הדרוש, פשוט באתי לפרסם את זה בפורום תצוגה וגרפיקה ולא שמתי לב שהפכו אותו לפורום כרטיסי מסך, אז אני לא כל כך יודע איפה לשים את השאלה, מקווה שתיסלחו לי :-[ עריכה : אני רואה שלא רואים תתמונה, דקה אני מסדר את זה. לא מצליח לצלם תמונה, מה שיוצא לי בסוף זה רק מסך שחור, מישהו יודע למה ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי סרט שצולם במצלמה ביתית לתוך פורמט DVD על דיסק DVD, איך אני יכול להמיר אותו לקובץ AVI?
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היי חברה רציתי לשאול אותכם אם אתם מכירים איזו תוכנת שיתוף קבצים או אתר, שיש שם בעיקר שירים וקטעים נדירים כגון הרשימה הבאה : 1. Cassandra Fox - Touch Me (Mike Koglin remix) 2. Eric Prydz vs. Pink Floyd - Proper Education 3. Oxia - Domino (Kompakt) 4. Jody Wisternoff - Nostalgia (Remix) (In Charge Records) 5. Antidote - Transcentral (Banshee) 6. FUTURE FAVORITE: Above & Beyond - Tri State (Frase remix) 7. Black Pearl - Bounty Island (DJ Shah San Antonio Harbour remix) (Armada) 8. Optik - Claim (Banshee) 9. TUNE OF THE WEEK: Marco V. - Any Better, Or... (In Charge Records) 10. 4 Strings - Mainline (4 Turntables Remix) (Spinnin) 11. Sophie Sugar - Fallen Too Far (Armada)…
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
מילא המתנחלים, הם בחרו להגיע לשם והמדינה דואגת להם פחות או יותר. אבל מה עם החתולים? http://news.walla.co.il/?w=//750112 מדינת ישראל מפקירה אותם! אני מתבייש.
-
- 7 תגובות
- 594 צפיות
-
-
http://rapidshare.com/files/35406827/mushi_mushi.mp3.html MTV select מתחיל עם פתיח של השיר הזה.. ברדיוס 100FM ב-8 בערב.. מי שמזהה ונותן שם מלך!! זה דיי דחוף לי.. אם אתם יודעים אני אשמח לתשובה =] תודה..
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום, הצטברו אצלי מספר זכרונות של ELIXIR לא תקינים. מישהו יודע מי מייבא זכרונות אלה לארץ? או אולי מישהו מכיר חברה בשם S.I.C ? (מדבקה נוספת שמודבקת על הזיכרון)? תודה ויום טוב,
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
חברה שלום. מישהוא יודע אולי על תוכנה (רצוי בעברית) להנהלת חשבונות: " מי חייב למי " - ניהול מלאי וכו' תודה.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
לחלון של חדר לדוגמא כמה עולה להחליף לתריס חשמלי? אני אשמח ללינק. וכן הינה עוד הודעה הזויה שלא קשורה לפורום מחשבים
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
הי כל הזמן מתקשרים אליי לסלולרי כי חושבים שהוא של משהו אחר מהמשפחה כל פעם אני נותן את המספר של משהו אחר מהמשפחה אני לא יודע למה חושבים שהמספר הוא של מישהו אחר איך אני משנה שהמספר יופיע על שמי?
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מישהו הזמין משם פעם? הבנתי שמקבלים קופון הנחה עם קבלת ההזמנה משם. אם למישהו יש קופון, אשמח אם ישלח לי הודעה בפרטי ואני אתן לו את הקופון שאני אקבל מההזמנה שלי.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
טוב אז יש לי כמה שאלות על היחידה הזאת: מהי בעצם?? זה קשה להתקבל לשם? ומה עושים שם במשך השירות? זה קרבי בכלל?? אתר על היחידה יעזור לי מאודדדדד אה ומתי יש גיבוש לשם??
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום אני צריך קובץ כשל כתוביות לסרט "the longest yard" ובבקשה לא להגיד תחפש בגוגל כי עשיתי את זה מלא פעמים... מי שיכול שיביא לי...תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
פתאום אני רואה שהדומיין למכירה, מה מה מה קרה זה היה אתר מממממממש פעיל, הוא עבר לכתובת אחרת מישהו יודע?
-
- 6 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי מסמך שכל האותיות שבוא יתהפכו מימין לשמאל איך אני מסדר את זה
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
מי ניסה לחסל את התוכי? למי שלא שמע/ראה עדיין זה תחרות של בזקבינלאומי http://www.minisa.co.il/ התוצאות שהושגו שם במשחקוני הפלאש פשוט לא הגיוניות במשימה מס' 1 למשל אין סיכוי לרדת מ-3.5 שניות זה נעשה במרמה בטוח (מנסיון-תחרות מילקי) בעזרת תוכנות שקובעות מסלול לעכבר וכדומה תחרויות זמן זה סאקס.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מכשיר מתח ודילגית, רציתי לשאול אם יש למישהו המלצות על מתח/דילגית טובה ואיפה אפשר להשיג אותם.(מחירים סבירים)
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני ממש מתחנן........! אני שובר את הראש איך קוראים לשיר הצרפתי הזה שרץ כל הזמן ברדיו .... שיר מהיר כזה...... איתן
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-