כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות logitech g25 והמחירים פה בארץ קצת יקרים אז חשבתי אולי לקנות מאתר בחו"ל אבל אני רוצה לקנות מחנות יד 1. חדש ולא משומש! אז תמליצו לי על חנות טובה בקשה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני מתכנן ללכת ליראות מהיר ועצבני בקולנוע איזה הכי מומלץ באיזור צפון ? (חיפה,קריות)
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שמי שרשום יכול לשאול שאלות בנושאים שונים ולענות לאחרים על שאלות שהם שאלו אני חושב שהכתובת זה משהו עם 4 אותיות בערך או 5, קצר. תודה
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום,אנוכי כאן בונה מכונת CNC והגעתי לשלב שאני צריך לחתוך פלטות עץ בדיוק רב רציתי לדעת אם מישהו מכיר חנויות\מפעלים וואט אוור באיזור חדרה-נתניה שיש להן מכונת CNC אשר מסוגלת לעבד עץ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב...יש לי כבר מפרט (שעבר בדיקה פה בפורום...) ורציתי לשאול אם אתם מכירים חנות זולה, טובה ומקצועית שלא עושה בעיות. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
לא מצאתי פורום מתאים לרשום את זה אז רשמתי כאן. אני מעוניין בהמלצה לGPS בטווח מחירים 1000-1300. אני לא מתמצא בנושא ולא יודע היכן לשים דגש במכשיר הזה ולכן אשמח אם תשתפו אותי. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
http://youtube.com/watch?v=SjNyHf65OUc&mode=related&search=
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
איפה אפשר לעשות ציפוי פלסטיק קשיח לפוסטרים בגודל של 150 על 130 ס"מ בערך? ואם מישהו יודע כמה דבר כזה צריך לעלות,תודה.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
מצאתי במקרה את האתר הזה, שבו גלריה דיי מרשימה של מודינג שביצעו ל...חיפושיות. נכון לא מדובר במחשבים אבל ההשקעה... במיוחד שווה להציץ בהתייחסות של המודרים למערכת קירור המנוע. (כידוע לחיפושית מנוע קרור אויר) אולי מישהו ימצא שם השראה למוד הבא שלו. http://vwtrends.primediaautomotive.com/features.shtml
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
בכמה אני יכול לצפות להורדה במחיר שאני בא לקנות מחשב?נניח אני משלם במזומן אפשר להוריד 10%ממה שאני רואה שיש בזאפ?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום נתנו לנו עבודה לגיאוגרפיה לעשות על דימונה ואני לא מוצא חומר וכן חיפשתי בגוגל אני צריך גם מפות ברורות תפרוסת האוכלוסייה ואופי ההתישבות תודה לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
מחפש אתרים טובים חינמיים ומעודכנים לחיפושי עבודה . תודה
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
איך אני נרשם לאשכול מסויים ומקבל עדכונים על תגובות חדשות
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
-
שלום עזרו לי בפתרון החידה הזאת ניקח את סטט' הפורום , רשום 240 אורחים ו315 משתמשים , משתמשים הבנתי אבל מי אלו 240 האורחים בדיוק?אני רואה את זה גם בפורומים אחרים במספרי אורחים בהרבה גבוהים יותר מהמשתמשים. ???
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
תעשו טובה תצביעו פה ! זה חשוב ! זה תחרות ! של מוזיקה אלקטרונית עוד כמה זמן זה יהיה בערוץ 22 !!!! זה תחרות של יוצרים צעירים לגלות כישרונות אז חבר שלי הגיע לרבע גמר! בבקשה להפיץ ולהצביע לו !!! דבר ראשון תירשמו לאתר www.nokiamusic.co.il/Register.aspx אחרי זה אתם ניכנסים לפה : www.nokiamusic.co.il/contest רואים תקטע שקוראים לו : solarix-power of melody תצביעו! **היום ב12 ניסגר ההצבעות!*** תודדדדדדדדדדדדדדדדדה
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
ועוד ממיטב האלקטרונית האיכותית והרגועה - Pete Namlook בשיתוף עם Richie Hawtin ב"שתיקה אינטיליגנטית". מתוך האלבום From Within 3, חלק 11. כל מילה נוספת, מיותרת. :-X שיהיה ליל איכויות. http://s33.yousendit.com/d.aspx?id=232AY5X33LJEC1K7KKMOVZ2ZU9
-
מחפש טלויזיה LCD בגודל 32\37 אינץ'... אילו חברות נחשבות טובות??.. 32 או 37 אינטץ'??...(יש הבדל חוץ מהגודל..?) אילו קריטריונים כדאי לבדוק לגבי המסך??... מה ההבדל בין100HZ לבין 50HZ והאם כדאי ??(כי שמעתי שבארץ אין שידורים ב100HZ) אם יש לכם נסיון בגדלים הנ"ל --אשמח אם תמליצו (או תזהירו)
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי קובץ די גדול במחשב, של 3 ג'יגה. זו התקנה לאיזו תוכנה. הוא מיותר לחלוטין, אבל כשאני מנסה להסיר אותו, הדבר לא מתאפשר. (יש לי ויסטה). אני יותר מבטוח שיש תוכנות שיודעות לעשות את העבודה - מישהו יכול להמליץ לי על אחת שכזו? בתודה מראש,
-
- 6 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום אני מחפש אינדקס של כמה שיותר אתרים בכמה שיותר קטגוריות. (ישראלים) אני צריך את זה לפרויקט מסוים. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
אני עובד בספק אינטרנט כבר מעל לשנה, ומחר חבר שלי ינסה להתקבל לאותו מקום העבודה. הידע אצלו במחשבים , לא כל כך גדול, ואני מנסה לשפר את הסיכויים שלו בכל זאת להתקבל. חזרתי איתו על כמה דברים בסיסיים, שאני די בטוח שישאלו אותו עליהם: הגדרת חייגן, מנהל ההתקנים, תוכנות דואר, דפדפנים, אנטי וירוס וחומת אש, דוס, IP (גילוי בדוס וכו'), מודם (רשת/USB), ראוטר, כרטיס רשת, דרכים לגילוי סוג הווינדאוס, הסרת תוכניות, מועדפים. לא עולים לי עוד דברים לראש, מישהו במקרה עובד בחברה דומה וזוכר על מה בחנו אותו שם? אני רק רוצה שהוא יעבור את השלב הראשוני ויתקבל, ואז בתחילת העבודה כבר ילמדו אותו הכל בקורס ולא תהיה לו בעיה (מה גם שאני אעזור לו כל הזמן).
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
היי כנראה אני קונה אקסבוקס,אבל עדיין לא בדוק(תלוי בהסכמת ההורים) הבעעיה זה הטלוויזיה.יש לי מדצ אחד טלוויזית CRT מסריחה ומצד שני LCD במחשב של 19 אינץ,שאני שוקל לחבר אליו את הקונסולה.השאלה היא אם בLCD של המחשב אני אקבל את ה720P?אני אקבל את הגראפיקה המקסימאלית שהקונסולה מגיעה אליה?והאם אני אוכל לשבת על המיטה בסבבה ולשחק עם השלט האלחוטי?יש לו תמיכה גם ב1080P? כדאי לקנות את השירות LIVE? תודה
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
מי שיש לו יכול להגיד לי מאיפה או לתת לי קישור??
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-