כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
רוצה להוסיף לתקית מוזיקה שלי יותר מוזיקה איכותית, חרשתי כבר על מה שיש לי. מבקש שתמליצו לי על להקות רציניות, סגנונות המבוקשים : ג'ז, רוק. מעדיף ג'ז עם שילוב רוק, לא ג'ז כבד אני לא מתלהב מאילתורים קצת מעמיס. הייתי מאוד רוצה למצוא להקה המשתווה לINCUBUS הם מדהימים סגנון של TOSCA או K&D הייתי גם הולך על מוזיקה אירית או ים תיכונית הקיצר אין מה למרוח תמליצו בבקשה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
כמו שכולכם יודעים (או לא יודעים וזה הזמן שתדעו) הממשלה החליטה לקצץ בקיצבאות השנת שירות (ש"ש). דבר זה הינו גזר דין מוות לכל תנועות הנוער כמעט בארץ כנסו ללינק, תבואו להפגנה (אם אתם יכולים) תגיבו, ותעבירו הלאה! קצת רקע על שנת שירות: אנשים שבוחרים לעשות שנת שירות, הם אנשים שדוחים את השירות הצבאי שלהם בשנה (לא מבטלים! אל תתבלבלו עם שירות לאומי!) כי לעזור ולהתנדב בקהילות חלשות בארץ, התקציב שהם מקבלים הוא 400 ש"ח לחודש, שזה אמור לכלול אוכל, נסיעות, שכר דירה, חשמל, מים וכו' לא חיים מפוארים...... ע"פ חוק, לש"ש אסור לעבוד, כך שזהו מקור ההכנסה היחיד שלהם. אל תתנו לממשלה לבטל את המוסד שמנסה לצמצם את הפערים החברתיים בזמנים כ"כ קשים! http://www.zofim.org.il/forums/ForumFiles/11065.jpg
-
- 7 תגובות
- 569 צפיות
-
-
חברה שלום. מישהוא יודע אולי על תוכנה (רצוי בעברית) להנהלת חשבונות: " מי חייב למי " - ניהול מלאי וכו' תודה.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
למישהו אחר חוץ ממני יש בעיה עם amazon.uk ? אני מזמין הרבה מאמאזון,פתאום כתוב שהכרטיס שלי לא טוב (צריך לשנות תאריך הפוגה או לתת מספר כרטיס חדש),הכרטיס שלי בסדר ותאריך ההפוגה שלו הוא ב2004 ,אז יש עוד מישהו שיש לו בעיה עם אמאזון (אנגליה)? אני מאוד מקווה שזו בעיה מוזרה באתר :'(
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
זאת הייתה סדרה כזאת, שבשיר פתיחה או בפרק הראשון לא זוכר כבר, הטובים והרעים נלחמו בטירה של איזה מכשף, ואז הוא התעצבן ואמר להם שלא ילחמו אצלו ונתן לכולם כוחות כאלה: לכולם יש בבטן כזה כמו הולוגרמה של חיה והם יכולים להפוך לחיה הזאת (וזה גם דרקונים וכל מני כאלה לא רק חיות אמיתיות), וחלק גם קבלו מטה עם ראש מרובע שגם הוא היה הולוגרמה רק שהם יכלו להוציא את החיה מהמטה והיא בנפרד מהם. אני עוד זוכר שלטובים הייתה בחורה שהפכה לדולפין ולרעים הייתה בחורה שהפכה לכריש, והמפקד של הרעים הייתה לו חליפה ירוקה כהה כזאת. מישהו מכיר וזוכר את השם? איזה פרטים? זה שיגע אותי היום כל היום בצבא... =\
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני שיניתי תמונת פרופיל והוא לא מראה לי אותה.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מישהו הזמין משם פעם? הבנתי שמקבלים קופון הנחה עם קבלת ההזמנה משם. אם למישהו יש קופון, אשמח אם ישלח לי הודעה בפרטי ואני אתן לו את הקופון שאני אקבל מההזמנה שלי.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
היי, מחר יש לי מבחן דיי גדול במתמטיקה וגאומטריה, ונורא חשוב לי להעלות ת'ממוצע כי גם ככה הציון לא משהו, עכשיו התכוננתי קצת למבחן והייתה לי בעיה עם איזה תרגיל ואנ'לא מצליח לפתור אותו ואני פוחד שהוא יהיה במבחן, תודה למי שינסה לעזור [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום אני צריך קובץ כשל כתוביות לסרט "the longest yard" ובבקשה לא להגיד תחפש בגוגל כי עשיתי את זה מלא פעמים... מי שיכול שיביא לי...תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
קיבלתי זימון למצ"א ליום שני הקרוב. יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת? יש דרך להתכונן? אם אני אצליח - לאן זה יכול להוביל אותי? אם אני אכשל - מה ההשלכות של זה?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
תביאו לי אתר שמראים שם ערוץ 22 ו10 או אחד מהם
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל להשתמש בebay, כדאי להשתמש בpayapl? יש אלטרנטיבות? אני קצת פראנואיד לגבי הכרטיס אשראי
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת אם המוכר טוב ואם אפשר לסמוך עליו שהמוצר יגיע לא פגום או משהו בשליחה לישראל? ונגיד מבין שתי המוכרים האלו, ממי עדיף לי לקנות? והאם זה משלתם לי בכלל המחירים האלו?? מוכר#1 מוכר #2
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
http://www.pctip.co.il/forum/index.php?board=9;action=display;threadid=31680 כמה טוב להיות כאן ולא שם.
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני באמצע התכוננת למבחן באנגלית.. ויש שאלה: Why do you think Tami didn't leave a note with the present.. ניסחתי את זה ככה: Tami didn't leave a note with the present because she felt ashamed זה טוב ? וזה משנה כי יש לנו מורה זקנה כזאת מה זה בררנית חח..
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
-
אני מתעניין בתחום האינטרנט ורשתות דיי הרבה זמן בתחום המחשבים כ10 שנים או קצת יותר אני רוצה להתקדם בתחום ולהעשיר את הידע ואולי גם בעתיד לעבוד בתחום אני בן 22 מה אתם ממליצים ללמוד ואיפה
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
זה סרטון שהכינו לאיזה קהילה של CS, זה סרטון בסגנון סרטוני הדרכה ישנים כאלה, שמסבירים שם כאילו לאיזה נוב איזה להשתמש בפורום וכל זה. זה פורסם פה כמה פעמים אבל הרצתי כמה חיפושים ולא הצלחתי למצוא את זה. אם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את זה אני אודה לו מאוד! עריכה: טוב, מצאו לי את זה כבר..! תודה בכל מקרה.. לכל מי שמתעניין הנה זה: http://www.linuxbench.org/Posting.html וזה בפורומים של Valve..
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
^^^^ האם יש איזה אתר שמציג את כל האירועים שיש בגני התערוכה ואירועים שיהיו?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
מה דעתכם על כל סרט War Urban Justice Happy Gilmore (ישן ישן אבל אדם סנדלר) Matchstick Men Epic Movie The Good Shepherd Blind Dating American Pie Presents Beta House I Could Never Be Your Woman והמלצה שלי: הסרט" לירות כדי להרוג " אחלה סרט שבעולם אהבתי מאוד.מלא אקשן..והאקשן הכי יפה שזה לא גיבור לאומי מכוער כזה (לדעתי)
-
- 9 תגובות
- 569 צפיות
-
-
-
מישהו יודע איפה נמצאת החנות ? *ואחד המנהלים לא זוכר את השם,מה הבעיה בשאלה הזאת ? פורום בנושא מחשבים ואני שואל שאלה שקשורה לחנות מחשבים לא יותר מזה.
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
אני מחכה ומחכה ועוד לא יוצא תירגום.. מישהו השיג?
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
כידוע (או שלא) בעוד פחות מחודשיים אני מתחיל את לימודי באוניברסיטת בן גוריון, בגלל שבקשתי למעונות נדחתה אני מחפש דירה, יותר נכון שותף/שותפים. חיפושי באינטרנט לא העלו דבר אז תהיתי אם אולי מישהו מכם יכול לעזור לי בחיפושי. אני מחפש אתרים שקשורים לנושא ישירות ועל הרדך.. אם יש איזה באר שבעי טוב בינינו, שמות של עיתונים שבד"כ נמצא את הדברים האלו בהם (אולי יש עיתון שיותר נפוץ אצל סטודנטים... לא יודע). קיצר כל עזרה תתקבל בברכה. תודה מראש לידיעת מנהלי האתר... השימוש באופציית ה"יידע"( מוחקת את ההודעה/ת'רד. (או לפחות מחקה לי פעמיים). מטי.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך השרות בpccool אני מתכוון לקנות שם ורציתי קצת מידע מאנשים שקנו כמה זמן לקח למוצר להגיע ? איך הוא הגיע ( שלם) תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-