כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
http://www.youtube.com/watch?v=YiRnGpcwnZY&mode=related&search= תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
היום-יום שישי נפתח העונה ראלי WRC, בערוץ 57 (HOT) ערוץ יורוספורט Eurosport.... בשעה 00:30 בלילה, אני יודע שזה קצת מאוחר אבל שווה לראות.... עריכה: זה נמשך ל-3 ימים מיום שישי ועד ראשון כל שבוע מסלול שונה
-
- 8 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם! קודם כל קוראים לי אייל ואני חדש פה.. שמעתי שאחד יש לו קופון לנעה מחשבים וזה נתן לו הנחה של 13.5% נראה לי היה כתוב הנחת סופ"ש ואני רוצה לקנות כמה פריטים מהאתר (ספק כוח FSP 400W 24pin SATA 12cm, מארז NZXT APOLLO SILVER NO PSU ומאוורר למארז CoolerMaster SuperFan 120mm Case Fan) השאלה שלי האם יש למישהו קופון הנחה לפריטים הבאים? תודה רבה! אייל.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
בכמה אני יכול לצפות להורדה במחיר שאני בא לקנות מחשב?נניח אני משלם במזומן אפשר להוריד 10%ממה שאני רואה שיש בזאפ?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
קודם כל חג שמח וכשר... עכשיו, אני לא יודע מה הסיסמה שלי של המשתמש בפורום המשתמש נשמר אוטומטית וככה אני לא צריך לכתוב כל פעם את הסיסמה אבל אם פעם זה התנתק לי או משהו כזה אז אני לא יכל להתחבר שוב למשתמש שלי... יש אפשרות כלשהי לדעת מה הסיסמה שלי? איזה משהו בפרופיל או משהו? (לא היה לי שאלה שרומזת לי מה הסיסמה) כשאני ידע את הסיסמה אני יחליף אותה לסיסמה אחרת שבטוח אני תמיד אזכור...
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
נכון יש את המכוניות המפורסמות האילה שכולם שמים בחתימות שלהם? יאנטו מצויירות כאילה, יש כמעט את כל הדגמים.. מישהו אולי יודע את האתר של המכוניות האילה?? אני חייב את זה ממש דחוף לעבודה! תודה מראש הנה דוגמה למכונית דומה: http://images.google.co.il/images?q=tbn:0Z_vk_oxEYMJ:home.cfl.rr.com/kapanyko/Misc%2520Icons,%2520Pictures/Cartoon%2520Cars/Aqua.jpg
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך מכשיר שיש לו בלוטות' ולא איכפת לי של איזה חברה או איזה מע' הפעלה אבל אסור שיהיה לו מצלמה! פשוט אסור תודה מראש עידו
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אם אתם רוצים הברקה אינפנטילית, עבודה חובבנית ובאיכות גרועה ושגיאות כתיב ודקדוק ב-4 שפות, תוכלו למצוא אותה כאן: http://rachel.israel.de/#
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
-
פשוט מישהו נוסע ואמור להביא לי משהו משם ,רציתי לדעת אם לקוות למשהו אם שאני כבר אגיד לו שיקר שם????? כי הוא אומר שסיפרו לו שבחלק שם זול,וחלק משם יקר??? אז מה באמת נכון???
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אוקי, אני הולך לקנות מצלמה דיגיטלית מחו"ל בחודש הקרוב, התקציב עומד על כ-500$ ואני מעוניין במצלמה עם 4 מ"פ. מעבר לזה אני ממש לא מבין במצלמות אבל שמעתי על ניקון וקנון כמועדפות (למשל G3 של קנון). איך לבחור את המצלמה הטובה ביותר ?
-
למישהו אחר חוץ ממני יש בעיה עם amazon.uk ? אני מזמין הרבה מאמאזון,פתאום כתוב שהכרטיס שלי לא טוב (צריך לשנות תאריך הפוגה או לתת מספר כרטיס חדש),הכרטיס שלי בסדר ותאריך ההפוגה שלו הוא ב2004 ,אז יש עוד מישהו שיש לו בעיה עם אמאזון (אנגליה)? אני מאוד מקווה שזו בעיה מוזרה באתר :'(
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני צריך פלאייבאקים לשירים הבאים: איגי וקסמן - אין לי מה לומר לך גלי עטרי - חזקה מהרוח יהודה פוליקר - שם בעפר ותכלת חייב דחוף! בכל דרך אפשרית! (ICQ, מסנג'ר, אתר, אידונקי, קאזה)! ואם אין פלאייבאקים אז אפשר בבקשה תווים לפסנתר של השירים הנ"ל! תודה!
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להירשם למרות הם פותחים "מקומות חדשים" אני לא מצליח להירשם בגלל חוסר מקום או שיש מיליון ואחד איש שלפני שאני נרשם 2000 מקומות נתפסים תוך כמה שעות או שצריכים הזמנה? http://www.torrentbits2.org/
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
תודה רבה לכל המגיבים, אני מחפש תקנונים/חוקים המפרטים את זכויות התלמידים בבית הספר, בין השאר בעניינים הבאים: מניעת תלמידים מיציאה לשתות, מניעה (פיזית) מיציאת תלמידים מהכיתה, ההגדרה של עונש גופני - מהו? האם כאשר שולחים תלמיד מפריע לקחת פתק מהמזכירות (כאשר הוא בקומה 2 והמזכירות בקומה 7) זה נורמלי בתור רוטינה? לי זה נשמע מסריח מאוד (וזה מה שעושים בבי"ס שלי) איפה יש תקנונים/ חוקים כל הדברים האלה שמפרטים את זכויות התלמיד? ממה שהבנתי מבחינה חוקית (וחוקית בלבד) אין למורה סמכות להוציא תלמיד מכיתה, האם זה נכון? אם כן, איפה זה כתוב? תודה!
-
- 5 תגובות
- 557 צפיות
-
-
מה דעתכם עליו? אני עברתי על המצגת - ויש שם מידע שיועיל למשתמש המתחיל.... (וגם פרסומת ענק למייקרוסופט ומוצריה) בבקשה--- האתר (מיקרוסופט מארחת אותו באדיבותה על שרתיה) המצגת (תוכן "יום האינטרנט הבטוח") לדעתי (לסיכום) - לפחות התחלה, כנראה יוזמה מועילה בסופו של דבר. *ד"א- אני אהיה בפולין בשבוע הקרוב החל מהיום, אז אל תתהו מדוע אני לא משתתף בדיון
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
-
-
אני רוצה לנסוע עם חברים לכמה ימים לחרמון לא רוצה לקחת סיכון של גשם או לא יודע מה ולהדפק בחוץ בטבע קיצר שמעתי שיש שם דירות זולות כאלה 4 לילות ב1000 שקל וכל מני דברים זולים למישהו יש מושג על דירות מסויימות ופרטים? תודה
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום אני מחפש אינדקס של כמה שיותר אתרים בכמה שיותר קטגוריות. (ישראלים) אני צריך את זה לפרויקט מסוים. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
-
אני רוצה לעלות סרטון פלאש לאתר ....איך אני עושה אתזה?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
ארץ ישראל מדינת פושעים תציג אחד יבוא רבים תקנה רובה תקנה פנים רודיפם את כל הסטלנים אבל כל פושעים אמיתים בחוץ בחוץ מסתובבים כל יום דקירה ואונס גם פורצים בתים חוסמים תים אבל למה אבל למה מדינת יהודים מדינת אחים פוגעים אחד בשני כשהאויב בעבר הנגדי תביא חלב תביא קצת דבש וביחד נארגן הכל מחדש השמש זורחת בוקר עולה מנגב את התחת אחרי שתיית קפה אנשים מתחילים לזחול מבתיים עוד יום עבודה כלכלה בפנים אבל למה אבל למה מדינת יהודים מדינת אחים פוגעים אחד בשני כשהאויב בעבר הנגדי תביא חלב תביא קצת דבש וביחד נארגן הכל מחדש
-
- 5 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני צריך המלצות לDIVX קורא כתוביות מובנה עד 800 ש"ח : -שיהיה של חברה איכותית -שיש עליו ביקורות טובות -שלא יהיה גרמני תודה לעוזרים. ד"א יש לי DVD DIVX קורא כתוביות והוא לא מצליח לקרוא אוטומטית כתוביות- מה לעשות???(לא צריך להוריד איזה עדכון או משהו כזה...)
-
- 5 תגובות
- 557 צפיות
-