כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
-
אם לא,אז יש איזה ספק אחר מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
תשמעו בדיחה ששמעתי ניראה לי שהיא נחמדה,אני לא בטוח ב-100% שאני לא עובר על חוקי הפורום אז אם כןלנעול. תגידו לי מה אתם חושבים עליה. יום אחד בא בן לאבא שלו ושואל אותו-אבא איזה סוגי ציצים יש. האבא מופתע ונבוך עונה לו-בני ישנם שלושה סוגםי ציצים בעולם. האחד זה לימונים חמודים ושפיציים שהם עוד צעירות. השני זה אגסים מלאים ובשלים כשהם בגיל העמידה ומה הוא הסוג השלישי אבא? האב-בצלים הילד-בצילם? כן בני להיסתכל ולבכות
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
היי לפי הניסיון שלי עם החנות שבו קניתי את המחשב , לפי מה שכתבתי בדיון הקודם , שהם לא רצו להחליף לי לוח אם עם קבל נפוח , יש לכם שם של חנות אנימנ בקריות? בתודה רוני
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
-
מישהו הזמין משם פעם? הבנתי שמקבלים קופון הנחה עם קבלת ההזמנה משם. אם למישהו יש קופון, אשמח אם ישלח לי הודעה בפרטי ואני אתן לו את הקופון שאני אקבל מההזמנה שלי.
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
ראיתי כרגע שאם מריצים את פירפוקס אם IE TAB אז האתר מזה את הדפדפן כIE ולא פירפוקס ונכון שזה דבר קטן אבל יש אפשרות לסדר את זה ? או שזה בלתי אפשרי בכלל ?
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אם אפשר לפתוח תרד לכבוד השחקן האהוב עליי ביותר בכל הזמנים. מגיל קטן הערצתי את השחקן הזה, גבר שבגברים שיחק בתפקידים רבים ומגוונים בקולנוע ואתמול בגיל 84 נפטר. ראיתי המון סרטים שלו, הסרט הראשון שלו שראיתי היה איש האומגה שהיה סרט מעולה. גם שאר סרטיו כמו: עשרת הדיברות ובן חור היו יצירות מופת. השחקן האמריקאי צ'רלטון הסטון מת הבוקר (ראשון) בגיל 84. הסטון הופיע בלמעלה מ-100 סרטים, בהם "כוכב הקופים" ו"אל סיד". בסרט "עשרת הדיברות" גילם את משה רבנו ואף תרם את קולו לדיבוב אלוהים בסרט. ב-1959 זכה בפרס האוסקר על גילום התפקיד הראשי בסרט "בן חור". לפני כחמש שנים הודיע הסטון כי הוא חולה במחלת האלצהיימר. הסטון נולד תחת השם ג'ון צ'רלטון קרטר, אך אימץ את שם משפחתו של אביו החורג. הוא…
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
טכנולוגיית AI חדשנית מבטיחה לגשר על פער התקשורת בין בני אדם לחיות המחמד שלהםלכתבה
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
- 2 followers
-
-
הכדור הוא הכול..... יש את השיר ברקע! איך קוראים לו?
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
תביאו לי אתר שמראים שם ערוץ 22 ו10 או אחד מהם
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
אני מחפש שרת איחסון לאתר תדמיתי. אני צריך שהוא: 1. יהיה מהארץ 2. יתמוך בASP ומסד נתונים של מייקרוסופט (DB) 3. העלאת FTP נפח של כמה מאות מגה - ג'יגה. אשמח להצעות...
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
היי P: יש לי משפט אחד בעברית, שאני ממש רוצה לתרגם לאנגלית, אבל משום מה אני לא מצליח לגרום לזה להשמע טוב המשפט הוא: "גם זה יחלוף במהרה כלא היה" הבעייה, שאם מתמקדים שנייה במשמעות של המשפט, נורא קשה לתרגם אותו באותו אופן לאנגלית. אם מישהו יצליח, אני נורא אודה לו
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
חזק! http://news.walla.co.il/?w=/3850/1054187
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
ראשית אני לא בטוח שזה המקום הנכון לפרסום ההודעה. (בכניסה לפורום מופיע העברת נתונים-אז אוליי זה יתאים) יש לי פלאפון Samsung 830 http://www.pelephone.co.il/itemDetails.asp?pgid=985&catID=164&tmpltId=27&fId=128 אחת התכוהות של המכשיר הן שניתן להעביר מידע כגון צלצולים ומולטימדיה וכו..מהמחשב אל הפלאפון וההפך. ניגשתי לסניף של פלאפון ובקשתי כבל (הייתי בטוח שיעלה גג 20 שקל) והם פתאום אומרים לי שהוא עולה 300 שקל שזה מחיר מופרז מאוד מאוד בשביל כבל קטן ובודד. לכן אני צריך את עזרתכם, היכן ניתן למצוא כבל מסוג זה ? (כבל מיידע שמחבר בין המחשב [uSB] לבין הפלאפון) האם בחנות אלקטרוניקה קיים דבר כזה? והאם באמת הכבל עולה כ"כ יקר? אם מישהו מכיר אתר שיפרסם פה לינק בבקשה.
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
The Sketch ממשיך להתעדכן (למרבה ההפתעה) http://mrsegev.blogspot.com/2009/05/so-fuzzy-6.html
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
רכבת נוסעים עוברת מרחק בין 2 תחנות ב 18 דקות. רכבת משא עוברת ב 32 דקות מרחק גדול ב 2 ק"מ מזה שבין התחנות. הרכבות נעות במהירות קבועה, אך רכבת הנוסעים עוברת כל קילומטר בדקה אחת פחות מרכבת המשא. מה המרחק בין התחנות? התשובה הנכונה היא 6 אבל זה לא מעניין אותי אני צריך את הדרך....
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום כולם אני כבר כמה שבועות מחפש מקום שמוכרים בו בארץ רובי אוויר לירי ספורטיבי יש רשיון והכול בגלל הגדנ''ע הבנתי שהמחירים בין 1500 שקל ל10,000 שקל אז אם אפשר מקומות שמוכרים ? והיה מש טוב אם זה חנות ברשת D:
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
הייתי במוסקווה וראיתי שב 7.3 תהיה הקרנה 1 הפכתי את כל הרשת ואת האימול ולא מצאתי. אז אולי מישהו מצא את הסרט הזה?
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
הסתדר דווקא מהר: תנעלו לא עובד לי כלום אפילו לא גוגל. עכשיו אני מתקשר להוט יש קול של בוכרי ברקע "לקוחות בזק בינלאומי לא יכולים לגלוש, מצטער" WTF
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אז זהו שמבחינת MP3 אני מסודר, אבל חסר לי לשמוע רדיו פה ושם, אני לא רוצה משהו בוקסה ולא משהו עם איכות זוועתית, ככה שהרדיואים של ה10 שקל עם לוגו של "סופר פארם" לא בא בחשבון מצד שני אני גם לא מתכוון להשקיע הרבה כסף באיזשהו נגן שמשולב, כי לא יהיה לי שום שימוש בו מעבר לרדיו, בקיצור אני מחפש משהו ביניים, שעדיין יתן עיצוב נורמלי ואיכות טובה, ומחיר שיצדיק קניה של "סך הכל רדיו". רב תודות (:
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
what a supid program it isn't even half way over and it's already made me wanna kill him numerous times. I liked the part when he said let the child pee on himself then stop the car. should have watched the program about hackers on channel 8 which was on at the same time.
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
כאשר ניסיתי להרשם לאתר DeviantArt קיבלתי הודעה שאני חסום. מה עוללנו הפעם?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
אני טס היום לתורכיה. רציתי לדעת אם יש בדיוטי פריי או באיזה חנות בטרמינל חנות עם חלקי מחשב (אני צריך כרטיס קול) אז יש או אין?
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-