כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אוקי, אני הולך לקנות מצלמה דיגיטלית מחו"ל בחודש הקרוב, התקציב עומד על כ-500$ ואני מעוניין במצלמה עם 4 מ"פ. מעבר לזה אני ממש לא מבין במצלמות אבל שמעתי על ניקון וקנון כמועדפות (למשל G3 של קנון). איך לבחור את המצלמה הטובה ביותר ?
-
מישהוא יודע איך קוראים לשיר נושא של "חלום אמריקאי" שמשודרת בערוץ 3 ביס? תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
-
מישהו יכול לתת לי אתרים אם סמיילים? ואולי גם אווטרים. ;D
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות logitech g25 והמחירים פה בארץ קצת יקרים אז חשבתי אולי לקנות מאתר בחו"ל אבל אני רוצה לקנות מחנות יד 1. חדש ולא משומש! אז תמליצו לי על חנות טובה בקשה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
סרטים קצרים שלי ושל חבר שלי... על.. "איש הארנב" אני הארנב אולי קצת טפשי אבל לא נורא.. זה מה שקורא לאנשים לפני הצבא חח... פרק 1 - http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=968459 פרק 2 - http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=1044083 מתחת לסרטון יש את הכינוי שלי xamin99 תלחצו עליו ויש שם עוד הרבה סרטונים חמודים שלי.. אני מקווה שמותר לפרסם פה כאלו דברים ומצטער אם לא...
-
- 8 תגובות
- 610 צפיות
-
-
. נתון: <B=90°, <C=30° ADחוצה זווית <A 10ס"מ=AD. חשבו את אורכי הקטעים: BD, DC, AB, AC
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום אני זוכר שפורסם כאן אתר שבו אפשר למצוא שירים cאמצעות הקלדת המנגינה שלו עם מקש הרווח. אני צריך את זה, האם מישהו זוכר? תודה
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
ואם אין בארץ.. אז יש איפשהו בחו''ל מקום ששולח לארץ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אתם טיפוסים של מקומות הומי אנשים וצפוף ועם טונות של ערסים? אני כבר לא יודע מה לעשות בשישי ואני לא בקטע של מועודנים....... please help me mom!!
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
עם מישו ודע שיתן לינק איפה יש זו מתנה לאחי הקטן
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
ועוד ממיטב האלקטרונית האיכותית והרגועה - Pete Namlook בשיתוף עם Richie Hawtin ב"שתיקה אינטיליגנטית". מתוך האלבום From Within 3, חלק 11. כל מילה נוספת, מיותרת. :-X שיהיה ליל איכויות. http://s33.yousendit.com/d.aspx?id=232AY5X33LJEC1K7KKMOVZ2ZU9
-
איך אני יכול לממש את האחריות ? הצורב נקנה לפני חצי נשה LG 40X16X40 ופלונטר נסגרו
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
חברה קודם כל מזל טוב לאלה שסיימו ללמוד, תתחילו להינות לעבוד מי שמתגייס שיהיה לו גיוס קל ובהצלחה, בהצלחה גם לאלה שהולכים לעתודה. כמו כן מזל טוב שאלה שעוד שנה עברה להם, בהצלחה בשנה הבאה! תהינו!
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני צריך שמות של סרטים בסיגנון גלאדיאטור, טרויה, אלכסנדר, המלך ארתור (משהו מהתקופה ההיא..) תנו מה שבראש שלכם!
-
- 8 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי סרט שצולם במצלמה ביתית לתוך פורמט DVD על דיסק DVD, איך אני יכול להמיר אותו לקובץ AVI?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יום ראשון הלהקה האהובה עליי מגיעה לארץ סופסוף :] אחרי הביטול הכואב ב2006 [ד"א אני זוכר עוד את הת'רד שפתחתי לכבוד ההופעה הקודמת.. מקווה שאני לא פותח פה עם זה] אז.. נראה אתכם שם ?!
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
חלק מכם בודאי מכירים את האתר לשיתוף קבצים..... ששמו קשור לאסטרונומיה ממש אתר פיצוץ שמספק טורנטים... בכל אופן אם תשנו את הסיומת ותתבלבלו כמוני ותכתבו בסוף com תגלו את אותו האתר בעיצוב דומה מאוד שדורש ריגרסטריטון תמורת תשלום כמובן. אין לי מידע האם האתר פועל באופן עצמאי או קשור לאתר המקורי. לי נראה כל העסק נראה מסריח וחשוד ונראה לי כאילו רוצים לסחוט כסף מאנשים .... עוד משהו חשוד בסוף האתר (זה עם הcom) כתוב ואני מצטט :" This site is meant for educational purposes only". מה דעתכם? האם אני סתם מזבל? בכל אופן רציתי להזהיר את אלה שמנסים להיכנס לאתר... ואולי למישהו יש פרטים על האתר (זה עם ה-com)?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
חברה שלום. מישהוא יודע אולי על תוכנה (רצוי בעברית) להנהלת חשבונות: " מי חייב למי " - ניהול מלאי וכו' תודה.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אהלן, השאלה בכותרת, רוצים לצאת לצימר בצפון עם משפחה, לא לזוגות. מישהו מכיר או יכול להמליץ על איזורים טובים ספציפים? צריך שהצימר עצמו יהיה עם בריכה לילדים וארוחות אם אפשר. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
טוב אני לא יודע אם זה קיים בארץ כי לחבר שלי יש את זה מחול אז אני פשוט רוצה לברר פה... יש משחק קלפים עם חיות וכסף שהמטרה היא לעשות רבעיות אבל על כל כרטיס עושים מכרז ורק ככה זוכים בכרטיס...מי שמוציא את הכרטיס הוא הקרוז והוא ראשי למכור או לקנות את הכרטיס והוא גם יכול לעשות מכרז עם שחקן אחר במקום לשלוף קלף...אני לא יסביר יותר מזה כי אין צורך אם מישהו מכיר את זה אז סימן שזה כן קיים בארץ...אז תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני מחפש אתר טוב של שירים פסיכודאליים שאפשר לשמוע בהם את המוזיקה, דירוג, וכדומה. אם מישו יוכל לפרסם פה אתר שכזה, זה יהיה מעולה.. אקדים תודה, pMor
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
קניתי מחשב והוא כבר אצלי שבוע בערך , רציתי לומר המון תודה לכל מי שעזר וייעץ ! אני מרוצה מהמחשב עד השמיים ... קניתי מT.M.S (למרות שהחנות ממוקמת בצפון - אני גר במרכז) אני חייב לציין שאני מאד מרוצה מהשירות , חשבתי שהיה לי בעיה בלוח אם , הם באו עד לכאן עוד ביום של ההספקה של המחשב , ניסו לסדר את זה ולא הצליחו , באותו יום הוא כבר ניסה להשיג לוח אם חלופי אך לא היה במעבדה בת"א אז הוא שלח לי את זה למחרת מק.מוצקין וזה הגיע לת"א יום אחרי החליפו לי את הלוח אם הראו לי שהכל עובד, אפילו התקשרו אחרי שחזרתי הביתה לשאול אם הכל בסדר , אומנם זה שירות רגיל שמקבלים באירופה אך בישראל כולנו יודעים שזה נדיר ולכן חשבתי לציין זאת , עוד דבר זה שהם שדרגו לי את הזכרון כי מה שהזמנתי אזל להם וזאת ללא…
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
התחיל עכשיו הפרק הראשון ב AXN. מעולה למי שרוצה להתחיל מההתחלה (לא ראה אף פעם).
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-