עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by NJorl,

לינקים לחברות ומידע רלבנטי נוסף

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  2. Started by Scorpion17,

שלום, אנ יצריך לינקים של אתרים להורדת אנמציות,רקעים ורינגטונים לפלאפון. שאני יוכל להוריד דרך הודעת SMS. תודה.

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  3. Started by ashkenazone,

הי, מישהו כאן משחק Empireswar ומעוניין בכסף קל? דברו איתי, הודעה פרטית או מה שבא לכם. אני מעוניין למכור כסף תמורת כוחות מאגים. תודה.

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  4. Started by tombcatz,

אנשים אני יודע שזה יישמע הזוי במקצת,אבל HERE WE GO: אני עושה עבודת שורשים ואני צריך תמונות של תל אביב של פעם [שנות ה-30 עד ה-70] ותמונות של תל אביב היום זה ממש דחוף ואני ממש מתקשה למצוא תמונות למרות מאמצים רבים שהשקעתי בכך אודה לכל מי שיעזור...

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  5. אם כן ספרו לי מה כמה ומתי

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  6. Started by UltraWaveMUSA,

יש לי היום מתכונת במשפטים ואיבדתי את ההרצאה על דיני המעצרים. מה אני עושה עכשיו? גם צוואות וירושות איבדתי אבל אני יכול להסתדר עם זה.. בכל אופן, גם זה יתקבל בברכה. למישהו פה יש הרצאה, סיכום או כל דבר אחר מועיל ? אני בלחץ תודה מראש!!!! :-* עריכה : בדיני מעצרים אני יותר צריך את ההיבט של המשפט העברי. שוב תודה .

7. Started by *NightMare,

המחשב שלי עושה המון רעש בגלל מאווררים.. לפני שנה בערך אמרתי לתכני שלי לשים לי עוד מאוורר... עכשיו אני רוצה להוריד אותו (את האקסטרה) ואני לא יודע איזה היו במקורי... עכשיו יש לי אחד מקדימה למטה אחד מאחורה למעלה ואחד באמצע על הלוח... איזה היו כאשר קניתי את המחשב? אם זה עוזר אז יש לי מחשב +AMD Athlon 2600

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  8. Started by payback,

דיי סעמק נמאס לי לחכות שפקידי לשכת הגיוס המזדרגגת הזו יענו לי..(אשכרה הסרטון עם הילד ההומו קרוב למציאות) ועכשיו לשאלתי: אני בן יחיד פרופיל 72 ותאריך הגיוס שלי הוא 26.03 שלפי פרסומים בשבוז ובפרש אני משתייך לגיוס שריון עכשיו... ההורים שלי לא רוצים שאני אהיה ביחידה קרבית ("כי אני חשוב להם" :'() ולא מסכימים לחתום על ויתור. מה גם שאני לא מת על שיריון (אתם יודעים מה אומרים על שריון, שזה ראשי-תיבות של שבת ראשונה יצאנו וכל-השאר נשארנו). מה יהיה?

• 0 תגובות
    • 423 צפיות
  9. שלום לכולם אני טס לארה"ב בין התאריכים: 20 לאפריל עד ה5 למאי לא היה לי שמץ של מושג איפה להתחיל לחפש (גם בגוגל לא היה לי מושג מה לרשום) אני מחפש הופעות חיות(לדוגמה של ג'ו קוקר ועוד אמנים נוסטלגים אחרים) בניו יורק ובלאס וגאס בתאריכים האלה למישהו יש מושג אולי מאיפה אני יכול למצוא מידע? או יכול לתת לי מידע (במידה והוא יודע ;] )?

• 0 תגובות
    • 419 צפיות
  10. מצאתי... החביאו את זה בכתב קטן איפשה באמצע... תודה למי שחשב לעזור מנהלים, תמחקו את הת'ראד בבקשה...

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  11. Started by HeaT-SinK,

ראיתי לפניכמה זמן כמה סרטונים ברשת שאנשים מבהילים בהם אנשים אחרים אני נקרע מהדברים האלהה עכשיו שאני רוצה לחפש ברשת או בגוגל וידאו כאלה סרטונים אני לא יודע מה לחפש SCARY PEOPLE או דברים דומים לא מוצאים את התוצאות מה ערך החיפוש ?

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  12. Started by moonjib,

אני פותח שוב את הדיון בכדי שאנשים שעוד לא יקבלו הזמנה (אני) גם יקבלו. אם מישהו יוכל לשלוח הזמנה לכתובת etaithq@gmail.com זה יהיה נחמד. תודה. ד"א : http://www.livemessenger.net/

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  13. Started by ZorD,

שלום לכולם. האם מישהו מכיר אתר טוב שמראה מחירים של חלקי חילוף לרכב ועושה השוואה בין מוסכים שונים בארץ? (משהו בסיגנון ה-ZAP רק לרכבים) סוג הרכב הוא סוזוקי באלנו שנת 96, נכון לעכשיו רק הרדיאטור שווק חיים, וברצוני למצוא אתר אשר יתן לי השוואת מחירים מכמה מוסכים בארץ וכך אוכל להחליף את החלק הפגום במינימום מחיר, הרכב לא שלי אלא של אחי. תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 438 צפיות
  14. Started by aldema,

אחרי שהחלטתי לקנות טרקטורון אני עומד עכשיו בהחלטה , איזה טרק' לבחור מכיוון שהגיעו שתי דגמים חדשים: שתיהם 250 אז בגלל זה ההתלבטות כי אתם לא חושבים שזה קצת חלש מדי?.. הונדה אקסטרים(השחורה בתמונות..) שאפשר לייבא אותה במחיר כולל דרך חיפה במחיר של 25 ש"ח חדש חדש.. קימקו מונגוס \250 אם יש הבדל בכלל ביניהן.. במחיר דומה . מה עדיף משניהם? ואם אני רוכב מתחיל אז אפשר להסתפק באחד מאלה לטיולים או עדיין כדי לחפש סקרמבלר יד שנייה או שלישית..? תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  15. Started by mrsph666,

תודה למשתתפים בסקר, ואגב - אני מאד ממליץ לשמוע את שלושת האלבומים האחרונים שלהם: Into (2001) Dead Letters (2003) Hide From The Sun (2005) יש להם עוד כמה אלבומים (שאותם אישית לא ממש אהבתי): Peep (1996) Playboys (1997) Hellofatester (1998) ככה זה שם האלבום, למרות שאם מפרקים יוצא Hell of a Tester

• 0 תגובות
    • 422 צפיות
  16. רינגטון Depeche Mode-Shake the Disease תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  17. Started by Fertilizer,

אני מחפש מקום ממולץ לרשום כמה דומיינים אני רוצה רק לרשום דומיין ללא כל שטח אכסון או משהו אחר בשלב זה, אנא המליצו לי על מקום?

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  18. Started by HeaT-SinK,

החלטתי שאני רוצה להתעסק בדאייה כתחביב. אני אוהב גבהים סוגי הריחופים הם מגוונים וכמובן שאני לא מכיר את כולם ולכן אני אצטרך עזרה אני מכיר את הדאון שזה מה שהכי משך אותי אני מכיר מצנח רחיפה שזה מה שיש לרוב בים ויש עוד כמה שאני לא מכיר בדיוק (לדוג' שמחובר לבתי השחי ולרגליים כמו מפרשים-קרומים ואתה נופל מגובה באיטיות (הסבר עלוב) אולי זה לא בדיוק המקום לשאול את השאלות האלה אבל רציתי לשאול מה לדעתכם יותר מהנה ? דאון או מצנח רחיפה או משהו אחר (שתרשמו) ואם אתם מכירים אתרים שינדבו מידע על הדאון ולא על המצנח רחיפה כי אחרי חיפושים מצאתי על הל המצנח אבל לא על הדאון

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  19. Started by Guarding angel,

http://attach.walla.co.il/?w=/@attach&acode=UISAfffitalyheferrlam55cool&fid=-1000&id=6060582&aid=1&n=&save=1&filename=%63%61%72%5F%61%64%2E%77%6D%76

20. Started by payback,

קובי אוז - דמעות וים http://www.musicaneto.com/disk_details.asp?disk_id=9026 http://mooma.keshet-tv.com/Discs.asp?ArtistId=3454&AlbumId=39977

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  21. Started by uriya,

איזה ספר, חוברת, או אוגדנים אתם הכי אוהבים לקרוא? אני אתחיל: helsing deathnote ועוד כל מיני דברים......... הרשימה עוד הולכת וגודלת כל הזמן

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  22. Started by ELiA,

למי שיש רמקולים שרופים הרוסים שהוא לא צריך ומוכן לתרום לי שישרשר פה... תודה.

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  23. אני צריך כמה שיותר טקסטורות של עצים וברזולוציה כמה שיותר גבוהה אודה לכל מי שיעזור לי למצוא אתרים טובים שמציעים טקסטורות

• 0 תגובות
    • 431 צפיות
  24. Started by Green,

שלום אז לפני איזה חודש וחצי גנבו לי את מספר הICQ המיוחד שלי (991111 תנקמו בו בשמי) וכל דרך להחזיר לי את המספר לא העלה פרי רציתי לדעת אולי למישהו יש מספר ישן שהוא לא צריך עם פחות מ9 ספרות כמו היום או מספר קליט אני רוצה לציין שהמספר שהיה לי לא היה גנוב או משהו. הוא ניתן לי במתנה מחבר שעבד בICQ אז כל מי שיכול לעזור לי אני ישמח ושלחו לי הודעה לפרטי או פה תודה רבה

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  25. שבוע הבא יהיה השני, הפרקים אמורים להיות ממש טובים ובעלי עלילה שלא מחייבת הכרה מוקדמת עם הסדרה מומלץ לאוהבי טרנטינו בכלל והסדרה בפרט

• 0 תגובות
    • 472 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.