עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by guman,

לילה טוב יש לי רדיו MP3 מאלי אקספרס שמציג שמות שירים מכרטיס זכרון באנגלית אבל לא בעברית. מישהו מכיר דרך לסדר את זה? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 381 צפיות
  2. לקחנו את הדגם הזול ביותר של RTX 4080 SUPER מ-GIGABYTE לסקירה על מנת לראות כיצד נראה היום מיקומו בשוק בביצועים וביחס תמורה למחירלכתבה

3. שלום אנשים. הכרתי בחורה אסייתית ששוהה בישראל תחת ויזת עבודה. הבחורה דוברת אנגלית בסיסית אך לא מילה בעיסרית. היא הביעה רצון ללמוד את השפה מכיוון שבתוכניותיה העצידיות היא כן רואה את עצמה משתלבת בחברה הישראלית. השאלה המתבקשת אם כך היא היכן? האם יש מעין "אולפן" גם למי שלא מוגדר עולה חדש?

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  4. Started by michaelr,

הערוץ יהיה קשור למדריכים (כל מה שקשור למחשבים) מ א ועד ת צריך עצות ממכם אם יש לכם הצעות למדריכים או שיפור אני אשמח לשמוע . https://www.youtube.com/user/MrGuideYou/featured

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  5. Started by pyro_man,

סליחה!!! למחוק!!

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  6. בבקשה תגידו לי חנות שמוכרת חומרה ושולחת לארץ...

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  7. Started by HiperPsY,

יש מועד בחורף? :-*

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  8. שבוע טוב אני צריך ללכת מחר לקנות שם משהו,ואני לא יודע אם החנות עצמה טובה?המוצרים שלהם טובים או שסתם מוצרים מוזרים ולא שווים כל כך? איך השירות שלהם?אם יש תקלות הם מתקנים ונותנים שירות הוגן? תודה

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  9. אני מחפש משהו כמו התמונות האלו (צילומים של קטלוגים) או אתרים של שיפורי רכבים TUNNING וגם עם אפשר שמות של משחקי מרוצים כמו NEED FOR SPEED משחקים ריאלסטיים

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  10. אני חושב שכמו לכמה ממכם אני דיי נתקע עם הבעייות של מיקום כשאני רוצה לצפות בוידאו השאלה שלי היא ככה... איך אפשר להתחבר דרך proxy אחר או בכל אופן להשתמש באייפי מחול?

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  11. Started by שמעון כהן,

אני מחפש דחוף חומר על התפתחות הנגד והקבל מה תפקיד חברת קורנינג ביצור נגדים וקבלים משנות ה 60 עד שנות ה 70

12. Started by 1,

היום בשעה 1 וחצי לפנות בוקר היה פרק בערוץ שלוש (בכבלים) של E.R שבו מארק כבר בשלבים האחרונים בחייו עקב מחלת הסרטן שחלה בה. בפרק הוא לוקח את הבת שלו רייצ'ל לכל מיני מקומות והוא רוצה ללמד אותה על ההיסטוריה שלו ושל המשפחה שלו, הוא לוקח אותה לנופש שבוע ליד חוף ים, ומצבו מדרדר, ובסוף הפרק יש את הלוויה שלו... הפרק הזה מאוד נגע בי, כי חוויתי בעצמי מקרה דומה לפני שנתיים (אבא שלי נפטר מסרטן לפני שנתיים), ורציתי לדעת איפה אני יכול למצוא את הפרק הזה...

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  13. טוב אבל ככה משיקולים שלא נוגעים לי או שהטיול יוקדם לחודש הבא או לתאריך לא ידוע במקרה שזה יהיה חודש הבא אני צריך עזרה די דחופה לתכנן טיול ל2 אחים (אני אחד מהם) שיכללו כמה ימים -בערך 3 -טיול בטבע וכל השאר ליתר הדברים האחרים -אני לא מתכנן להיות הרבה בעיר הבירה כי לפי מה שהבנתי יש שם זיהום רציני ואני לא סובל את תל אביב אז גם לא חושב שיהיה לי כיף במקום מזוהם ממכוניות מה שאני לא צריך זה זונות ושטויות כאלו אבל כן מוזאונים\חופים\ברים\מסעדות\וכל אטרקציה שתיכנס בזמן של שבועיים תודה לעוזרים מראש -קרירין שחייב חופשה כבר

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  14. אני יודע שיש ואני די רוצה לדעת יותר שנושא אז אני אשמח אם מישהו יתן קישור או יקשר למישהו ספציפי תודה

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  15. מפתחת מבחני הביצועים המפורסמת ביותר עומדת להרחיב את המגוון שלה עם Cyan Room לכתבה

16. Started by emuzon,

היי ידוע לי שOC מבטל את האחריות. איך החברה בחנות אמורים לדעת שבוצע אוברקלוק בכלל? והאם יש דרך לעשות OC בחכמה מבלי שהאחריות תתבטל?

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  17. Started by Legendary_Undertaker,

שלום חברה יש למישהו מושג מה עכשיו מצב הים? אפשר להתרחץ?

18. Started by motogt,

שלום לכולם, חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי לוח שנה של ארועי ספורט, אני מתכוון למשחקי ליגת האלופות, ארבעת המפגשים של הסופר קלאסיקו, גמרים למינהם. מישהו מכיר אתר עם לוח שנה שכזה? תודה

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  19. Started by מאי מאי,

20. Started by George Yaseli,

מלאנוקס עלתה עם אתגר גיוס על מנת לאתר עובדים מוכשרים שיצטרפו לארגון. https://pure-talent-challenge.mellanox.com שלושת הזוכים הראשונים יזכו באוזניות Audio Technica ATH-MSR7NC . פרטים נוספים ניתן למצוא פה בהצלחה!

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Ilona Gefter,

הייי אני צריכה עזרה בניתוח זמו ריצהה של אלגוריתםם אשמח אם יש פה משהו עם ידע במבנה נתונים שיכול לעזור לסטודנטית מיואשת !! (void func(int n int i,j; int x=0; for (int i = 1; i <= n; i *= 2) { for (j = 1; j <= i; j++) { x++; } }

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  22. Started by MeTaLhAmMeR,

אני חושב שכבר יותר מכמה חודשים כל פעם שאני מנסה להיכנס לחשבון בנק שלי דרך האתר שלהם ולחסןך נסיעה לבנק אני תמיד נתקל בהודעה המרגיזה הזאת ש"זמנית לא ניתן לספק שירות זה" והעיקר הם מתפארים בשירות הזה באתר שלהם רק שהוא לא עובד... רק אצלי זה ככה?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  23. Started by Moty_p,

איזה יופיייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!! בחיים לא ראיתי דבר כזה!!!!!! כל הקטע בזה שיש לזה את כל הסוגים של התלת מימד מדהים!! כמה חבל שאין לי משקפים מאיפה אפשר לקנות ואיזה כדי? עדכון על תראו את הסרטון דרך האתר אלה כנסו עליו שיופיע לכם האופציות של התלת מימד

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  24. באמצעות מדפסות תלת-ממד ודיו המבוסס על חומרים טבעיים, חוקרי האוניברסיטה מסוגלים להדפיס עץ ולתכנן את צורתו בזמן הייבוש. "הפיתוח יחולל מהפכה בתכנון ובנייה של מבנים המשנים את עצמם", משתף אחד החוקריםלכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.