עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by someone,

כי מישהו אמר לי שחייבים לעבור לפחות חודשיים בין הזמן שאני עובר את התיאוריה לזמן שאני מקבל את הרשיון (או עושה טסט) מישהו יודע אם זה נכון?..

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by alienboo,

GO GO GO open media player and paste a url http://il1.basicbeats.net:8000/ :smiliedisco1: :clapper:

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  3. Started by x-dude,

היזמנתי מוצר וכבר 16 יום אני מחכה לו,אם אני ארצה לבטל איך אני עושה זאת? כבר מוגזם,בסך הכל חתיכת תוכנה....כבר מאמאזון בארצות הברית אני מקבל יותר מהר!

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  4. Started by krelian,

כמובן שצריך לקנות בזהירות כדי לא ליפול בפח של מוכרים מפוקפקים, אבל נראה לי שאשפר לחסוך סכום נחמד אם הכל עובד חלק דוגמא: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3438863821&category=14293

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  5. Started by marking,

אני עושה עבודה על המחשב: סיכום על המחשב + ציטוטים של מפורסמים שקשורים חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי שום דבר קשור הכל שם שטויות מי מתנדב להביא לי? ;D

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  6. ..........

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. שלום לכולם אהמ אני פשוט אגיד את האפשרויות ותגידו לי עד כמה זה טוב ומה זה מה קצין שלישות קצין לוגיסטיקה מדריך נוער בסיס מדריך נוער מרחב רכז מתגייסים חובש פקח טיסה מפעיל מערכות מחשב תכניתן חוקר מודיעין אויר מפענח תצלומי אויר וזה משהו מוזר בסעיף האחרון רשום לי ככה: תיאום וסיוע בצה"ל ומשה"בט - חייל בגופים ייחודיים בצה"ל אם אתם יודעים משהו על חלק מהמקומות האלה בבקשה תתנו לי פרטים. אני לא יודע מה כדאי לי לבחור ואולי עוד שאלה בעיקרון אני רוצה להיות קרבי אבל נקבע לי פרופיל 64 זמני אחי אמר לי בכלל לא לשלוח את המנילה אבל אני מפחד שאני לא יצליח להעלות ואז אני יתקע בשקם או משהו כזה

• 11 תגובות
    • 5.3k צפיות
  8. Started by e.s,

איך אני יקרא לפורום שלי??? תנו עצות... הפורום הוא כללי ודן בהכל (למקרה שתשאלו)

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  9. Started by The Ball,

כנראה בסוף תיהיה שביתה ולדעתכם יהיה ביה"ס? אפשר להגיד שזה מאוד חשוב לי כי יש לי מבחן ביום שני בתנ"ך :-X

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

http://news.walla.co.il/?w=//459954

• 36 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by Culandur,

אישה אחת יצאה מפתח ביתה וראתה 3 גברים עם זקן לבן עומדים מול פתח יתה. היא לא הכירה אותם,היא פנתה אליהם ואמרה: "אני לא חושבת שאני מכירה אותכם, אבל אתם בטח רעבים בבקשה תיכנסו הביתה ואתן לכם משהו לאכול". האם בעלך בבית? - הם שאלו לא - היא ענתה, הוא בעבודה. אז אנחנו לא יכולים להיכנס - הם ענו. בערב כשבעלה חזר הביתה היא סיפרה לו מה שקרה. לכי אליהם עכשיו, תגידי להם שאני בבית ותזמיני אותם לאכול - אמר הבעל האישה יצאה החוצה והזמינה את הגברים להיכנס הביתה. אנחנו לא נכנסים לבית יחד, הם ענו. ולמה? היא שאלה. אחד מהגברים הסביר: שמו של זה הוא "אושר" כאשר הוא מצביע על אחד גברים, וזה קוראים לו "הצלחה" ואני קוראים לי "אהבה". עוד אמר והוסיף: עכשיו לכי לביתך, דוני עם בעלך מי מאיתנו היית רוצה שי…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by AB,

מישהו בבקשה יכול לתת לי את שם המשתמש שלו ואת הסיסמא בפורום רוטר......כי אני חייב לחפש שמה משהו כי אמרו לי שיש אותו שם....ועכשיו זה עולה כסף ובמצב של היום אין לי כל כך דרך לשלם.........אם מישהו יכול לעשות את זה בשבילי תודה תודה!!! אני מבטיח לא לדבר בשמו רק למצוא מה שאני צריך לצאת...! תודה לתומכים..

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by R0ck,

סרט חביב כזה, עם ג'ון קיוזאק וקייט Back In Sale (המדהימה!). אין לי מושג למה פתחתי תת'ראד הזה, בטח עוד עקיצת ספאם יומית, בכל זאת... לא יודע, הבחורה מדהימה, Pearl Harbor רץ אצלי בריפיטים רק בגללה (לא נגזים, רק פעמיים ואז ה DVD התפגר). בכיף הייתי מקפיץ ת'עצמי 10 שנים קדימה כדי להיות איתה. צפיה מהנה!

• 38 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by Bug2000,

אני נקרע!! חזק!! http://planet.nana.co.il/tomshov/dearpenis.swf

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by nice-1,

מחר בשעה טובה (?) אני מתגייס לצה"ל. תשמרו יפה על הפורומים ותהיו ילדים טובים. מקווה שעניין הג'ובניקיות שלי יעזור לזה שאשאר פה.

• 59 תגובות
    • 4.7k צפיות
  16. Started by maverick,

ישנה בעיה מסויימת להכניס קישורים לת'רדים במיוחד אם הם קישורים שיש בהם ",". כאשר מכניסים קישור בצורת copy & paste מבלי להשתמש בכפתור היאאב פשוט חותך אותו אחרי ה-"," (או כל סימן מוזר אחר) ולא מציג אותו כראוי כך שבמקום לראות את זה: http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-8,FF.html אנו רואים רק קישור חלקי כמו זה: http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-8,FF.html. אנא הקפידו לרשום קישורים כראוי בכדי לחסוך את המאמץ לפענח אותם אח"כ. אלו היו 60 מילים על: "איך מכניסים קישור לת'רד".

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  17. Started by someone,

אני מחפש אתר שמסביר על כל הפסוקיות בלשון (לוואי, מושא וכל השאר) ואיך לזהות אותם ובהיסטוריה אני צריך קצת סיכומים על הנושאים של י"א תודה ענקית לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  18. Started by OR007,

הכל החל שמירן (Frenzy) תכנן לקנות מערכת, החלטנו שיקפוץ לת"א ונלך יחד למולי שבנמל, שידוע בסחורה האיכותית שהוא מחזיק אצלו. שגיא (R0cKF0rD) מחליט להצטרף... השעה 6 וחצי, מירן מגיע לת"א, נפגשים מדברים, והולכים למולי לשמוע ציוד, לאחר האזנה לציוד וניסיון לעזור למירן לקבל כיוון לגבי הרמקולים, מגיע החלק המעניין, Me R0cKF0rD & Frenzy נפגשים נפגשנו במקדונלד בטיילת לפירוק דאבל איכותי, ישבו ודיברנו והזמן עבר לו. החלטנו להמשיך לדירתו של שגיא, וכמובן לצלם קצת תמונות מהמיני מפגשון שלנו ( כמובן שזה מה שמעניין אותכם, אז יאללה בלי יותר בידי בלבולי שכל) המארז של שגיא (Asta la vista R0cKF0rD) http://www.pbase.com/image/22808949 Mr.R0cKF0rD בכבודו ובעצמו (מישהו שכח לומר Cheese…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. תראו..אני בפורום כל יום.. ;D ומידי פעם ישנן הודעות שקשורות לאלקטרוניקה..עכשיו אני יודע מזה V וגם זה בערך! יש למישהו אתר שיכול להסביר לי לפחות את הבסיס איך מודדים אמפר(מיליאפר) איך עושים את כל החישובים האלה.. איך מודדים W, איך מודדים OHM, ושטויות מהסוג הזה..אין לי בסיס כמעט בדבר הזה אז תוכלו לעזור לי למצוא משהו שמסביר לממש ממש מתחילים בנושא ממש רקע ברור על העניין שיכול להסביר לי בפירוט קצר וקולע.. איך הכל עובד..ואולי גם הסבר ענק יותר שמסביר תיאוריה של זה, זה גם טוב.. אני מאוד אשמח שסוף סוף יהיה לי רקע קטן ושאני אכנס לתארד שקשור אני אצליח להבין קצת מהשפ הסינית הזאתי.. תודה רבה, רן!

• 8 תגובות
    • 788 צפיות
  20. Started by Decktor,

חבר שלי נמאס לו לחפש עבודה ולשלוח קורות חיים כל הזמן אז הוא הכין סוג קצת אחר... (אזהרה מראש מכיל גסויות)

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  21. Started by Atai,

חומרה כמו מאוורים וכאלה למודניג בסיסי ביותר

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  22. שלום, יש איזה חיבור שאני צריך לכתוב על הנושא הזה... אני מחפש וצריך את זה נורא דחוף. אם מישהו מוצא לינק אני אודה לו מאוד! תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  23. Started by SuB,

שלום! אני צריך ממכם עזרה חברים, שכל אחד יענה על הסקר הזה. אם מספיק אנשים במגוון גילאים יענו, אתם תחסכו לי להתחיל לשאול אנשים. אני ממש ממש יודה לכל מי שיענה (באנגלית) על השאלון הזה (על כל השאלות, וברצינות בבקשה, זה ללימודים). תודה! The Internet Questionnaire 1. What is your age? (21 and bellow/ 22 to 35/ 36 and above) 2. Do you have a fast internet connection? (yes/no) 3. How much time do u surf in the internet every day? (2 hours and less/3 to 5 hours/ above 6 hours) 4. What is your main use of the internet? ________________________________ __________________________________________________________________ 5. Have you ever been attacked by a virus? (yes/no) 6.…

• 13 תגובות
    • 888 צפיות
  24. Started by 114508534,

???????????

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  25. Started by Miyota,

שלום יש לי מיני דיסק Mz -N505. הדגם הזה מגיע ללא סוללה נטענת.. הבעיה היא שהלכתי לחפש ואין אף מקום לא מוכר סוללה נטענת בודדה. כולם מוכרים את החבילה של 4 סוללות כולל מטען. הבעיה היא שה4 סוללות עולה 70+ שקל. אין לי מה לעשות עם 4 סוללות ניטענות במיוחד שהמיני דיסק יכול להטעין. אז מישהו יודע מאיפה אפשר לקנות סוללה נטענת חיפשתי ולא מצאתי. אם מישהו יודע באיזור ב"ש זה יהיה מעולה תודה... ואם מישהו רוצה למכור סוללה אני מוכן לקנות.. תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.