עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. חחח מישהו עושה מלחמת בקלאוות ולא קורה לי?!? :nono: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  2. Started by e.s,

אני צריך לדעת דחוף!!

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  3. פשוט מישהו נוסע ואמור להביא לי משהו משם ,רציתי לדעת אם לקוות למשהו אם שאני כבר אגיד לו שיקר שם????? כי הוא אומר שסיפרו לו שבחלק שם זול,וחלק משם יקר??? אז מה באמת נכון???

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  4. Started by b-or,

חזזזק http://youtube.com/watch?v=aU1szlaa6OQ&mode=related&search=jokers :lol: :lol:

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  5. Started by NAZRAK,

אני אוהב מאוד את הסגנון והתביישתי לגלות שאין לי אלבום של ממש באוסף הפרטי שלי. אשמח להמלצות. תודה!

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  6. Started by moses_23,

שלום! קיבלנו לקרוא את המחזה Trifles http://www.vcu.edu/engweb/eng384/trifles.htm אני לא מבין את הסיפור יש מישהו שלמד את הסיפור בתיכון שיכול לספר לי עליו בקצרה? ועוד ארצה לשאול אותו כמה שאלות. תודה!

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  7. Started by darkdude,

אני מעוניין לרכוש מכשיר מתח ודילגית, רציתי לשאול אם יש למישהו המלצות על מתח/דילגית טובה ואיפה אפשר להשיג אותם.(מחירים סבירים)

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  8. Started by surfface,

אני אתחיל מזה שלא בא לי לצאת על נפשי או משהו רק לעבור תפקיד. לפני זמן מה הייתי מפעיל מחשב 1802 בגף תממ בפלמחים (הייתי שם חודש) והיה לי שם סבבה. ואז יצאתי לקורס במקצוע הזה ואחרי הקורס משום מה הביאו לי הצבה ליאא 22 בתפקיד במחסן אוטומטי שבכלל לא קשור לקורס. מה אפשר לעשות בשביל בעצם לחזור למקצוע שלמדתי או לצאת מיאא?? נ.ב יש לי 45 רפואי , אה ויש לי קבא גבוה נראה לי כי הייתי בטירונות במיונים לפקח טיסה

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  9. היי פתחתי לפני כמה ימים מלא משתמשים בתקווה שיש לי מיספר יפה ומצאתי את המיספר הזה 227333400, המספר הקודם שאני מישתמש בו כיום הוא206-437-399, אז האם כדאי לעבור מישתמש בתקווה שכולם יאשרו אותי? תודה מראש install

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  10. אני מרכיב משקפיים מכיתה ז'. במשך כל השנים קיבלתי מרשמים מאופטומטריסטים והיה בסדר גמור. לאחרונה התחלתי להרכיב עדשות מגע ואני מרגיש שאין חדות כמו במשקפיים. אפילו לא קרוב. אני שומע דעות חלוקת לגבי מקור קבלת המרשם. מצד אחד אומרים שרופא עיניים בעל ידע רב יותר בתחום, מצד שני אופטומטריסט בעלי יותר ניסיון מעשי. עדשות מגע זה עניין יותר רגיש מסתם משקפיים וחשוב מאד לקבל בדיקה מקיפה ומקצועית. השאלה כמה רופא עיניים מנוסה בתחום עדשות מגע. מה אתם אומרים? למי יש ניסיון? על איזה חברות של עדשות אתם ממליצים? שמעתי דברים מאד טובים על ג'ונסון & ג'ונסון.

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  11. קיבלתי ethernet switch של Dynamode SW240010-R אין בו ספק כוח (אמור להיות מובנה) אם למישהוא יש switch כזה או דומה אשמח לקבל רשימה של המתחים ולאיזה חיבור במעגל צריך לתת כל מתח

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  12. מישהו מכיר את הלהקה RISE AGAINTS יש להם יר אחד SO GIVE IT ALL אני מחפש שירים שלהם יש לכם לינק ?

• 10 תגובות
    • 570 צפיות
  13. בעיקר מוצרי קרור (מאווררים מארזים והיטסינקים. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  14. שלום אני קונה מחשב חדש ואיבורי הביאו לי מפרט מחשב מצויין במחיר פצצה אבל עכשיו למזלי ראיתי אצליכם בפורומים שאיבורי הם גנבים ושקרנים. עכשיו אני גר באיזור חיפה ורציתי לדעת איזה מאיזה חנות כדי לי לקנות את המחשב..אני חושב או פאנדה מחשבים או נועה.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  15. Started by alexpir,

לכבוד השנה יחד אני רוצה להקליט לחברה שלי שיר אני לא מכיר הרבה שירים בעברית וחשבתי שאולי כמה אנשים בפורום מכירים אז תמליצו לי על שירים שאפשר להקליט בשביל החברה שיתאים אני רוצה משהו בסגנון הזה http://www.youtube.com/watch?v=tWKx6vTC2X4&feature=related תציעו הצעות

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  16. מישהו מכיר חנויות אירופאיות ששולחות חומרה לכל אירופה? במיוחד לליטא. לא ממש ידעתי איפה לפרסם את זה אז.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  17. Started by moshe55501,

בערך

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  18. חיפשתי ב mtv.com הכל שם חצי דקה :-\

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  19. אני טס בעוד שבוע לאירופה לאוסטריה ומינכן. יש שם חנויות מחשבים? בטוח שכן. אני רוצה לקנות משהו למחשב, מה כדאי? HD RAM? מקלדת? כרטיס מסך? מעבד? רמקולים? כרטיס קול? יחסית זול באירופה? כדאי לקנות מקדלת בדיוטי פרי? תמליצו לי, אם כדאי לפתוח אשכול בתת קטגוריה אחרת תגידו לי. תודה

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  20. Started by חן מ,

היי אני מבקש לדעת איפה באיזור הרביירה הצרפתית,באיזה מהמדינות שנמצאות שם(ואין הרבה) יש ניס מונאקו ועוד מדינה ששכחתי את שמה,יש את החנות FNAC? אני צריך לדעת את הכתובת המדוייקת בשביל להגיד לאבא שלי שהוא יוכל לקנות שם את האייפוד טאץ תודה

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  21. Started by benor,

יש דרך להסדיר עם הבנק שהמועד חיוב בכרטיס אשראי יהיה באותו יום או יום למחרת? זה פשוט מעצבן שאחרי חודש פתאום יורדת בוכטה רצינית. בד"כ אני נוהג לשלם במזומן אבל רכישות גדולות אני משלם באשראי.

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  22. תודה לעונים!.

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  23. איך אני יכול לממש את האחריות ? הצורב נקנה לפני חצי נשה LG 40X16X40 ופלונטר נסגרו

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  24. Started by 114508534,

אני רוצה לקנות PS2 ויש נראה לי שלושה סוגים של צ'יפים , MODBO4, מטריקס אינפיניטי ועוד איזה משהו ואני לא באמת יודע מה ההבדל והאם יש צורך לשלם יותר ולקחת את המכשיר עם הצ'יפ הכי יקר , אודה מראש אם תשפכו לי אור על הנושא תודה

• 2 תגובות
    • 569 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.