עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://www.betisweb.com הצביעו NO ויאללה פרננדס לביתר עונה הבאה!!!!!

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  2. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://discuss.futuremark.com/forum/showflat.pl?Cat=&Board=techdisplayadapters&Number=4122317&page=0&view=collapsed&sb=5&o=0&fpart=1&vc=1

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  3. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם,אני באמצע התכוננת למבחן באנגלית.. ויש שאלה: Why do you think Tami didn't leave a note with the present.. ניסחתי את זה ככה: Tami didn't leave a note with the present because she felt ashamed זה טוב ? וזה משנה כי יש לנו מורה זקנה כזאת מה זה בררנית חח..

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  4. לדעתי אתם די חיים בסרט מהבחינה שעל מפרט 2000 ש"ח אתם מדברים על מכפלות ועל אוברקלוק שאף אדם שקונה מחשב לעסק לא יעשה (אלא אם העסק הוא עסק מחשבים) בקיצור נראה שפיספסתם את קהל היעד לגמרי לדעתי המעבדים שהצעתם חזקים מהנדרש לעבודה על אופיס ואינטרנט! בקיצור עדיף ךהשקיע על ספק איכותי ושקט וקירור נורמלי עדיף מפרט יותר ישן אך עם חלקים איכותיים ככל האפשר שיהיו לו אפס תקלות!

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  5. Started by dududs,

אני לא מחפש תוכנה ! אלא אתר אינטרנט לחיפוש תמונות הכי מקצועי שיש...יותר טוב מהחיפוש תמונות של גוגל. ( לא מצאתי פורום יותר מתאים לדיון הזה לכן העליתי אותו בתוכנה ) וכן ידוע לי שאני יכול לבצע חיפוש בגוגל ולחפש אתרים כאלה ובטח יש הרבה אבל אני מעדיף המלצה לאתר מקצועי ממישהו שמכיר כבר.

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  6. Started by ofer_mat,

בתוכנית של אדיר מילר יש את הערבי ההוא שבסרטים...אז כשהוא נכנס לטרנס יש ברקע שיר טרנס זה שהוא שר על א..א..אחמד טיבי....דוקטור אחמד טיבי... אז רציתי לדעת איזה טרק זה כי זה כבר חודש על קצה הלשון שלי ואני לא מצליח לזהות של מי השיר (שיר=קטע=טרק)

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  7. אני רוצה לקנום ספר תבים לצ'לו של הלהקה אפוקליפטיקה ובשום מקום אין ....איפה אני מוצא

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  8. Started by A.Iniesta,

עכשיו הייתה רעידת אדמה לאיזה 20 שניות.. חח איזה קטע אני קולט את עצמי זז עם הכסא מי עוד הרגיש?

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  9. אני עושה עבודה בבית ספר על שירי מחאה ובחרתי את השיר הזה של פינק פלויד נדמה לי שהם המלא של השיר הוא Another Brick In the wall מצאתי את המילים רק הבעיה היא שבאלבום השיר מופיע ב3 חלקים ולר ממש הבנתי איך אמורות ללכת המילים שלו מהתחלה ועד הסוף.... מישהו יכול להביא לי את המילים תודה.

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  10. נתקעתי באיזה שלב שם , ואני לא מצליח לעבור . יש כאן למישהו מכשיר שאוכל משחקי גאווה , אני אשמח לשלוח לו את המשחק למכשיר , רק תעזרו לי ! זה מעיק מדי , על המחשב אני לא יכול להריץ את המשחק , אז על הסלולרי הוא כן רץ לי אבל אני תקוע . בעעע . כל עזרה תתקבל בברכה .

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  11. Started by p11ma,

אהלן. ברצוני לקבל מידע על חנויות מחשבים שונות... עם אתריי אינטרנט להזמנה וירטואלית, לגביי השירות שלהם ואם תהיה בעיה ברכיב, שלא יתחמקו במתן אחריות... חנויות כמ SKYPC או IQPC וכו'...

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  12. Started by tascam,

שומר מסך נישלט עכבר ! http://www.planetdan.net/pics/misc/georgie.htm

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  13. Started by yambtz,

אני לא אומר שזה בסדר לעשות אופטימיזציות כדי לקבל ניקוד יותר טוב, אני לא בא להגן על אנוידיה, ואני לא אוהד של אף חברה, אבל משהו נראה לי מוזר. לא הגיוני ששתי חברות מתחרות כל כך קשה ואחת תחליט שביזנס פחות חשוב מיושר, זה כבר לא קיים בעולמנו. בפעם הראשונה שזה קרה גם ATI רימו, אבל משום מה היה פחות רעש סביב הנושא. כמו כן אני זוכר ש ATI משתתפת בבטא של 3Dmark2003 או משהו כזה, דבר שעולה לא מעט (שוחד?), וש Nvidia לא לוקחת בו חלק. אני לא זוכר במה בדיוק מדובר, אבל הייתי אומר שזה נותן לה יתרון לא הוגן בבנצ'מארק הזה כי הוא מותאם לכרטיסים שלה. מאין רמאות בעזרת השופט אם תשאלו אותי. ואם יש לה גישה לקוד המקור אז בכלל מדובר פה במשהו רציני כי אפשר לעשות דרייברים הרבה יותר טובים. תתקנו אותי איפ…

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  14. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מישהו יכול לתת לי אתרים אם סמיילים? ואולי גם אווטרים. ;D

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  15. Started by noambar,

רציתי לדעת עם יש טלוויזיות רגילות שהם לא lcd או פלזמה שתומכות ב-hdtv שלא עוברות ה-3000-3500. עם יש תוכלו לתת לי שם בבקשה.

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  16. Started by udist,

אני צריך פלאייבאקים לשירים הבאים: איגי וקסמן - אין לי מה לומר לך גלי עטרי - חזקה מהרוח יהודה פוליקר - שם בעפר ותכלת חייב דחוף! בכל דרך אפשרית! (ICQ, מסנג'ר, אתר, אידונקי, קאזה)! ואם אין פלאייבאקים אז אפשר בבקשה תווים לפסנתר של השירים הנ"ל! תודה!

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  17. שנה שעברה סיימתי פיזיקה 5 יח' עם ממוצע של ,80 מה שלא מספק אותי. לכן אני רוצה לגשת לבגרות אקסטרנית ולשפר את שני השאלונים האחרונים. מישהו יכול להסביר בכללי מה ההבדל בין אקסטרני לאינטרני מה ההשלכות לזה שאני עושה את המבחן בצורה הזאת. עד כמה זמן לפני הבחינה אני צריך להרשם ואיפה? האם יש הבדל בין המיקודים לשני הבחינות? והאם יש עוד דברים חיוניים שעלי לדעת לפני שאני מתחיל לחרוש?

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  18. מישהו יודע מה שם השיר בסרט הזה? http://files.filefront.com//;7353224;/ אני יודע שיש לי אותו איפשהו, אבל בשביל למצוא אותו אני חייב את השם :-X

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  19. לא תאמינו מה קרה, אחרי שביטלו לנו את הגלישה בזון החלטנו לעשות מרד בעדר, כמה מהאלפקות ולברוח, עכשיו המשטרה רודפת אחרינו, מה לעשות ????????!?!?!?!? יש לכם המצלות ??? ??? ??? מה יכולים לעשות לנו ? אני חייבת לציין שיש לי כבר תיק על מקרים קודמים..

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  20. עם מישו ודע שיתן לינק איפה יש זו מתנה לאחי הקטן

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  21. Started by icebreak,

כתבה של תוכנית 60 דקות על חברת גוגל, ומה שמאחורי האתר... http://junk.haughey.com/60Minutes.avi 60MB DIVX אורך 21 דקות.

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  22. Started by hichkock,

מה ההבדל בין שני המכשירים הבאים: sony ericsson s700 sony ericsson s700i ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  23. Started by david32,

מישהו פה שם לב שפתאום כמה מהחברים שלו לא נחשבים לחברים יותר? כי פתאום עכשיו אני נכנס ואני קולט שאיזה 6 חברים (לא קשורים אחד לשני) יותר לא נחשבים לחברים שלי. הסיכויים שהם מחקו אותי אפסיים. עריכה: חזר לרגיל , נורא מוזר. מישהו חווה את זה?

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  24. Started by Jew,

היי כולם! קראתי את הסיפור,"תחרות שחייה". לא הבנתי שום דבר בסיפור הזה,שום דבר ממש! מה שהבנתי זה ,שיש 3 מפגשים בסיפור בין המספר לבין עבדול כרים. מישהו יכול להסביר לי את הסיפור?את המפגשים לפחות? יש לי עליו עבודה,כיתה יא,אני מודה לכל עוזר!

• 0 תגובות
    • 618 צפיות

דיונים חדשים בפורומים