כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
היי פתחתי לפני כמה ימים מלא משתמשים בתקווה שיש לי מיספר יפה ומצאתי את המיספר הזה 227333400, המספר הקודם שאני מישתמש בו כיום הוא206-437-399, אז האם כדאי לעבור מישתמש בתקווה שכולם יאשרו אותי? תודה מראש install
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
לאחרונה אני מנסה להמיר סרטי קולנוע לפורמט MPEG כדי לצרוב אותם בSVCD. התחלתי את ההמרה והפסקתי אחרי כמה דקות כדי לפתוח את הקובץ ולראות את האיכות. וזה לא היה סביר. בכלל לא. אז בכל אופן, מה שאני מחפש זה המלצות על תוכנות להמרה, קונפיגורציה מומלצת ובכלל דעתכם על האיכות הסופית. ז"א, כשאתם יושבים ורואים את הDVD בטלויזיה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
עד כמה שאני יודע כל מה שאני רושם בפייסבוק אז גם החברים רואים,למשל אם אני חבר ב MAKO ואני רושם משהו בדף שלהם אז ישר כל החברים רואים הייתי רוצה להיות די אנונימי בפייס כאילו כל מה שאני רושם החברים לא יראו,האם יש דרך כזאת? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
אני מתגייס בקרוב ואני רוצה לדעת איך אפשר לעלות את הפרופיל שלי. לצורך העיניין יש לי 72. ויש לי רק סעיף ראיה. אני ממש רוצה 82. בבקשה תעזרו לי?
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני בתור אחד שמשלים את הקורס הזה אחרי שנכשלתי בו בתיכון,חושש עד מאוד.יש לי בעיה קשה במתמטיקה ואני רוצה רק לעבור. הייתי שמח אם כל אחד יגיד כמה יחידות הוא עושה ויתן כמה טיפים לעשות את המבחן הזה יותר קל ונעים.
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אם אתם יכולים לכתוב לי מספר אתרים שנותנים DATA FEEDS שקשורים בנושאים הבאים אשמח: marketing financial and analysis stock marketing אני צריך אתרים שנותנים DATA FEEDS אבל נומריים ולא מילים. מספרים! תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
-
אני לא מחפש תוכנה ! אלא אתר אינטרנט לחיפוש תמונות הכי מקצועי שיש...יותר טוב מהחיפוש תמונות של גוגל. ( לא מצאתי פורום יותר מתאים לדיון הזה לכן העליתי אותו בתוכנה ) וכן ידוע לי שאני יכול לבצע חיפוש בגוגל ולחפש אתרים כאלה ובטח יש הרבה אבל אני מעדיף המלצה לאתר מקצועי ממישהו שמכיר כבר.
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
היה בפורום שרשור על מציאות בשוק עכשיו ,ואני לא מצליח למצוא את השרשור אשמח לקבל קישור ! תודה
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם, בחודשים האחרונים אני ומספר אנשים טובים עמלנו רבות על בניית אתר שירותים מעניין שמתחרה עם מוצר ידוע של גוגל. בתור אנשים שנמצאים לא מעט שנים בתחום (למרות גילנו הצעיר), ברור לנו שהשלב הראשון עם תחילת הפעילות הוא פנייה למומחה שיקדם את האתר בדירוגי גוגל. עם זאת, שמענו על לא מעט מקרים שאתרים שהתחרו עם שירותים של גוגל בכל מקרה "קופחו" בדירוגים ולכן אנחנו שוקלים לחסוך את הכסף הזה ולהשקיע במקום אחר את הכסף המועט שלנו. מה אתם אומרים? יש מצב שגוגל פוגעת בדירוגים של מי שמנסה להתחרות איתה? ??? ??? ???
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
אני מחפש את הSLEEVE של אלן אייברסון(הדבר הארוך שהוא לובש על היד) כמו בתמונה: http://i5.ebayimg.com/04/i/05/88/0e/81_1_b.JPG אם יש למישהו מושג איפה אפשר למצוא את זה שיגיב. (אני לא רוצה שזה יעבור לספאם , אז אם יש לכם הערות או משהו יש הודעה פרטית , אל תספימו פה) תודה
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
הי, מישהו כאן משחק Empireswar ומעוניין בכסף קל? דברו איתי, הודעה פרטית או מה שבא לכם. אני מעוניין למכור כסף תמורת כוחות מאגים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אבא שלי נוסע לטייפאי שבטייואן, עכישו רציתי לדעת אם מישהו במקרה יודע איך המחירים שמה? מבחינת חלקי מחשב או כל דבר אחר.. תודה,
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
http://discuss.futuremark.com/forum/showflat.pl?Cat=&Board=techdisplayadapters&Number=4077617&page=0&view=collapsed&sb=5&o=0&fpart=1 תכנסו לשם ויש תראו את מה שהמשתמש הראשון שם חחחח איזה קוע זה חחח
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני לא אומר שזה בסדר לעשות אופטימיזציות כדי לקבל ניקוד יותר טוב, אני לא בא להגן על אנוידיה, ואני לא אוהד של אף חברה, אבל משהו נראה לי מוזר. לא הגיוני ששתי חברות מתחרות כל כך קשה ואחת תחליט שביזנס פחות חשוב מיושר, זה כבר לא קיים בעולמנו. בפעם הראשונה שזה קרה גם ATI רימו, אבל משום מה היה פחות רעש סביב הנושא. כמו כן אני זוכר ש ATI משתתפת בבטא של 3Dmark2003 או משהו כזה, דבר שעולה לא מעט (שוחד?), וש Nvidia לא לוקחת בו חלק. אני לא זוכר במה בדיוק מדובר, אבל הייתי אומר שזה נותן לה יתרון לא הוגן בבנצ'מארק הזה כי הוא מותאם לכרטיסים שלה. מאין רמאות בעזרת השופט אם תשאלו אותי. ואם יש לה גישה לקוד המקור אז בכלל מדובר פה במשהו רציני כי אפשר לעשות דרייברים הרבה יותר טובים. תתקנו אותי איפ…
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת עם ניתן לרכוש תפלסטיישן 3 בתאילנד או שעוד לא הגיע? ומה מחירו בארצות הברית?יש להשיג אותו ביכלל? אשמח לקבל כל מידע על רכישתו של הפלסטיישן 3 תודה לעוזרים ומנהלים עם זה לא המקום מצטער פשוט לא ידעתי איכן לפרסם. להב.
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
לא משנה יס או הוט (עדיף את שניהם) , רק צריך את מספר ערוץ. תודה.
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
מי קובע כמה ספורטאים נשלחים מכל מדינה לתחרויות בינ"ל? ישראל (או כל מדינה אחרת) יכולה לשלוח כמה מתחרים שהיא רוצה לאליפות אירופה בג'ודו או אליפות העולם באתלטיקה או שחיינים לאולימפיאדה? יש גוף שמפקח ומציב רף? אם כן-מה הקריטריונים?
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
מצאתי במקרה את האתר הזה, שבו גלריה דיי מרשימה של מודינג שביצעו ל...חיפושיות. נכון לא מדובר במחשבים אבל ההשקעה... במיוחד שווה להציץ בהתייחסות של המודרים למערכת קירור המנוע. (כידוע לחיפושית מנוע קרור אויר) אולי מישהו ימצא שם השראה למוד הבא שלו. http://vwtrends.primediaautomotive.com/features.shtml
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אתם טיפוסים של מקומות הומי אנשים וצפוף ועם טונות של ערסים? אני כבר לא יודע מה לעשות בשישי ואני לא בקטע של מועודנים....... please help me mom!!
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
כמו פעם שעשיתי אני אומר שם של משחק אתם מישהו אחרי אומר שם של משחק שהאות הראשונה שלו היא האות האחרונה של השם שאמרתי וככה זה ימשך אני יתחיל RAYMAN
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אהלן פורום כללי שמעתי היום ברדיו איזה שיר יפה אני לא יודע איך קוראים לו ולא מכיר את השם שלו אבל אני זוכר את הפזמון אז אם מישהו מכיר או חושב שהוא יודע שירשום...גם אם הוא לא בטוח כי אני ממש רוצה את השיר הזה והוא די ישן "I dont wanna run away but i cant take it i dont understand if im not made for u so why does my heart tell me that iam, is there anyway that i could stayyyyy in your heartttttttttttttt" אני חושב שהשיר מלפני שנתיים -שלוש
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אהלן חברה.. אני מחפש שם של סרט....אני לקחתי לפני כמה שנים בבלוקבסטר סרט "נמר-דרקון" ובפרסומות לפני הסרט ראיתי אותו...משהו שאני זוכר זה שהייתה קבוצת אנשים על אלפים או משהו, ואז שניים מהם היו חייבים לברוח, ואז הם רצו וקפצו מצוק אחד לשני ובעת הקפיצה הם תקעו יתעדים(הגרזנים הקטנים האלו) כדי שיחזיקו אותם. סרט של הוליווד. לפני כ 3 שנים.. בבקשה עזרו לי מצוא אותו :'(
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
חברים מתי נעשה עוד מפגש פורום במפגש האחרון היה סבבה לגמרי למרות שלא נשארתי עד הסוף.
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אהלן, השאלה בכותרת, רוצים לצאת לצימר בצפון עם משפחה, לא לזוגות. מישהו מכיר או יכול להמליץ על איזורים טובים ספציפים? צריך שהצימר עצמו יהיה עם בריכה לילדים וארוחות אם אפשר. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-