כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
החלטתי לקנות מגבר מנורות,שיתאים לשם שינוי לדרישות ולהעדפות שלי. חשבתי על ה- hot rod deluxe של פנדר,שמעתי אותו בכלי זמר והוא נשמע בן זונה-אבל הוא מתוצרת מקסיקנית.יש שם גם את ה- hot rod devile,גם של פנדר, שיותר קורץ לי-אבל גם הוא מתוצרת מקסיקנית.עכשיו,בלי קשר שמעתי גם על ה FENDER Blues Reissue, שאולי קצת פחות מתאים לסגנון שלי כי אני לא מתקבע על בלוז. אז אני מניח שהשאלה שלי היא: א.מה אתם אומרים על שלושת המגברים הנ"ל? hot rod deluxe hot rod devile Blues Reissue ב.יש הבדל משמעותי בין תוצרת מקסיקנית לאמריקאית,מבחינת סאונד,איכות ועמידות? תשובות,בבקשה.. תודה
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3354067,00.html אם אפשר את שמו, תודה
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
היי אני צריך קצת עזרה ב-TEMPERALS EXPRESSIONS אם נגיד יש לי משפט כזה: THE WEATHER WILL BECOME COOLER AFTER IT? האם זה יהיה RAINED ואם יש לי משפט כזה:AFTER I FINISHED THE COURSE I WILL FLY TO THAILAND זה יכול להיות הגיוני?
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
הי כל הזמן מתקשרים אליי לסלולרי כי חושבים שהוא של משהו אחר מהמשפחה כל פעם אני נותן את המספר של משהו אחר מהמשפחה אני לא יודע למה חושבים שהמספר הוא של מישהו אחר איך אני משנה שהמספר יופיע על שמי?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
-
מישהו בבקשה יכולים להביא לי כמה טראנסים חזקים כאלה של מועדונים שרוקדים אותם וזה משהו בסגון של living on vidioe -pakito כל מיני כאלה יענטו מקווה שהבנתם ואם לא אז תגידו מה לא הבנתם תודה לכל העונים ועם אפשר בהקדם למה זה לטיול שנתי שיש לי (איזה כייף )
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
ראיתי כרגע שאם מריצים את פירפוקס אם IE TAB אז האתר מזה את הדפדפן כIE ולא פירפוקס ונכון שזה דבר קטן אבל יש אפשרות לסדר את זה ? או שזה בלתי אפשרי בכלל ?
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אם אפשר לפתוח תרד לכבוד השחקן האהוב עליי ביותר בכל הזמנים. מגיל קטן הערצתי את השחקן הזה, גבר שבגברים שיחק בתפקידים רבים ומגוונים בקולנוע ואתמול בגיל 84 נפטר. ראיתי המון סרטים שלו, הסרט הראשון שלו שראיתי היה איש האומגה שהיה סרט מעולה. גם שאר סרטיו כמו: עשרת הדיברות ובן חור היו יצירות מופת. השחקן האמריקאי צ'רלטון הסטון מת הבוקר (ראשון) בגיל 84. הסטון הופיע בלמעלה מ-100 סרטים, בהם "כוכב הקופים" ו"אל סיד". בסרט "עשרת הדיברות" גילם את משה רבנו ואף תרם את קולו לדיבוב אלוהים בסרט. ב-1959 זכה בפרס האוסקר על גילום התפקיד הראשי בסרט "בן חור". לפני כחמש שנים הודיע הסטון כי הוא חולה במחלת האלצהיימר. הסטון נולד תחת השם ג'ון צ'רלטון קרטר, אך אימץ את שם משפחתו של אביו החורג. הוא…
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
-
נסעתי במונית עכשיו בירושלים עליתי בתחנה מרכזית בתחנה של אוטובוס 18 דבר ראשון שאל אותי הנהג אם לסוע דרך הרצל או בגין הוחלט על בגין שהיה פקוק בסוף והבנתי שהייתי צריך דרך הרצל ששם יש נתיבים לתחבורה ציבורית פשוט אני רגיל דרך בגין אבל לא בשעות אחר הצהריים הטיפה מאוחרות קיצר המונה התחיל ב 11 ולא היו פקקים עד המנהרה של בגין שם הסתכלתי על המונה והוא הראה 29 שקל איך זה הגיוני שמתחנה מרכזית עד המנהרה הראשונה של בגין לפני שמגיעים לצומת המרכזית של הקניון המונה יגיע ל 29 שקל מהקטע הזה ציינתי לנהג שזה מוזר והתחלתי לעקוב אחרי המונה הנקודת סיום הייתה קריית יובל ומהקטע הזה היה פקק עד הסוף של בגין שיצאנו מהפקק המונה הגיע ל 35 שהגענו לנקודה הסופית המונה עמד על 42 שקלים הכל בתעריף 1 לא ברור …
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
תביאו לי אתר שמראים שם ערוץ 22 ו10 או אחד מהם
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
אוקיי אני מתאמן ושאלתי היא האם ביצים מזיקות לכבד, בעיקרון לרוב אני מבודד את החלבונים ואוכל נניח 3 חבונים ו1-2 חלמונים... אני מניח שהחלמון מזיק יותר אבל אני שואל כדי להיות בטוח, אם אני אוכל למשל 4 חלבונים + חלמון אחד זה מזיק? כי ידוע שאסור לאכול מספר רב של ביצים ביום. בכל אופן עד כמה מזיק? האם חלבון לבד בר אפקט זהה לביצה שלמה? וכמה באמת מותר לאכול ומה מידת הנזק שיכולה להיווצר? תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
-
http://discuss.futuremark.com/forum/showflat.pl?Cat=&Board=techdisplayadapters&Number=4122317&page=0&view=collapsed&sb=5&o=0&fpart=1&vc=1
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי חשבון בנק פעיל. האם חובה גם כרטיס אשראי כדי לפתוח חשבון ואך ורק -לקבל- כסף?
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני מתכוון הצפה בתגובות. תודה!
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש תמונה של Porsche 911 Turbo, ברזולוציה גבוהה מאוד. אני לא מתכוון לרזולוציה של רקע אלא למשהו הרבה יותר גדול מזה... אני לא יודע גדלים מדוייקים, אבל זה הולך להיות מודפס בפלוטר (מדפסת גדולה) אז תבינו לבד... תודה
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
איך מגבירים לחיצות על פרסומות באתרים מבלי לעבור עברה של גוגל תודה מראש לכל העונים ושאלה נוספת איך מגבירים את הכניסה לאתרים אלו ************** - אתר המידע למטייל העצמאי בחוץ לארץ ************** אתר המצגות בנושא תירות , תרבות וטבע ************** אתר המידע למטייל העצמאי בישראל
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שבוע שעבר נפתחה העונה הראשונה של wcg ultimate gamer תוכנית הריאלטי של עולם המשחקים. כנראה שבערוץ SCI-FI הבינו כי עולם הריאליטי הוא הטרנד הבא והחליטו להפיק את תוכנית הריאליטי חדשה. אז על מה בעצם מדובר, 12 מתמודדים על תואר הכבוד של אלוף העולם במשחקי קונסולות לצורך העניין ופרס של 100,000$ והששתתפות ב WCG העולמי מעבר לכך בכל פרק המתמודדים יבחנו בשני אספקטים המציאותי והמשחקי בהם הם יצטרכו להציג את כישורייהם גם בעולם האמיתי וגם בעולם המשחקים על משחק מסויים. שבוע שעבר הפרק היה על ROCK BAND 2 השבוע היה על VIRTUAL FIGHTER V. בסוף כל פרק ישנה הדחה שבה מתמודד הבחור החלש ביותר באותו פרק ומישהו אחר שנבחר ע"י הבחור החזק ביותר באותו פרק (כן יש גם בנות). את הפרקים המלאים ניתן לראות דרך ה…
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני מחפש את הSLEEVE של אלן אייברסון(הדבר הארוך שהוא לובש על היד) כמו בתמונה: http://i5.ebayimg.com/04/i/05/88/0e/81_1_b.JPG אם יש למישהו מושג איפה אפשר למצוא את זה שיגיב. (אני לא רוצה שזה יעבור לספאם , אז אם יש לכם הערות או משהו יש הודעה פרטית , אל תספימו פה) תודה
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
זה סרטון שהכינו לאיזה קהילה של CS, זה סרטון בסגנון סרטוני הדרכה ישנים כאלה, שמסבירים שם כאילו לאיזה נוב איזה להשתמש בפורום וכל זה. זה פורסם פה כמה פעמים אבל הרצתי כמה חיפושים ולא הצלחתי למצוא את זה. אם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את זה אני אודה לו מאוד! עריכה: טוב, מצאו לי את זה כבר..! תודה בכל מקרה.. לכל מי שמתעניין הנה זה: http://www.linuxbench.org/Posting.html וזה בפורומים של Valve..
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
הקשיח בלפטופ גוסס ואני צריך להחליף אותו.. אני גר באזור כפ"ס והאופציה היחידה שמצאתי היא KSP ואני קצת חושש מלקנות הרדיסק שם כי דווקא זה משהו שצריך בו אמינות.. איפה עוד אפשר לבדוק באזור?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
נתקעתי באיזה שלב שם , ואני לא מצליח לעבור . יש כאן למישהו מכשיר שאוכל משחקי גאווה , אני אשמח לשלוח לו את המשחק למכשיר , רק תעזרו לי ! זה מעיק מדי , על המחשב אני לא יכול להריץ את המשחק , אז על הסלולרי הוא כן רץ לי אבל אני תקוע . בעעע . כל עזרה תתקבל בברכה .
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
http://antimult.ru/antimults/antitoons/001smokekills/view.htm מצחיק ביותר. תהנו.
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
האם ישנה אפשרות לצליל התראה כאשר מתקבלת הודעה בפורום HWZone ?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-