עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Cereal Killer,

אהלן מחפש המלצות לחנות ספרים מכוונת או סתם אחת בצפון עם מבחר טוב של מד"ב/פנטזיה שאפשר לקנות בה סדרות שלמות במכה... תודה!

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  2. Started by lmlm,

בארץ? אני חייב להשיג אותם

• 0 תגובות
    • 437 צפיות
  3. אני בתור אחד שמשלים את הקורס הזה אחרי שנכשלתי בו בתיכון,חושש עד מאוד.יש לי בעיה קשה במתמטיקה ואני רוצה רק לעבור. הייתי שמח אם כל אחד יגיד כמה יחידות הוא עושה ויתן כמה טיפים לעשות את המבחן הזה יותר קל ונעים.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  4. Started by Green,

שלום יש לי W800 אני רוצה לקנות דיבורית אוזניה בלוטוס השאלה היא אם המחשב תומך בלוטוס אני יכול גם להישתמש בזה בשביל שיחות במסנג'ר וכדומה או כל תוכנת VOIP אחרת אבל במיוחד מסנג'ר שאלה שניה אני מחפש אוזניה קטנה במיוחד שיהיה אפשר לקחת בכיס של הג'ינס אבל איכותית עם איכות שיחה טובה ביותר וגם שישמעו אותי טוב (כי לאוזניות הקטנות אין מיקרופון שמגיע לפה) וחשוב מאוד שתהיה חזקה ולא תשבר או שיקרה לה משהו בכיס תודה רבה

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  5. Started by jeyjey,

מישהו התנסה עם המכשיר?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  6. Started by The_overclocker,

http://news.walla.co.il/?w=/8/842277 -אל תשכחו לשים את הפתק 'דם' בקלפי

7. באיזור ת"א

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  8. Started by POD,

מישהו יכול להמליץ לי על אתר שהוא קנה ממנו? עשיתי סקר ומצאתי את זה שווה לקנות באינטרנט, חצי מחיר ממה שחברות הסלולר מציעות (אורנג' לפחות). תודה.

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  9. יש לי הרבה פרסומות של לייקוס באתר שלי איך אפשר לבטל אותם?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  10. Started by jeyjey,

יש למישהו?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  11. זה חדש? סופסוף תרגום האתרים של נזגול עובד: www.nazgol.co.il אולי תרגום קצת עילג בגלל הסלנג, אבל זה עושה את זה ממש בצורה מצויינת.. מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  12. למשל עבדתי 144.87 שעות, איך הנוסחה עובדת והאם יש converters שיכולים לעשות את זה בפשטות? ומצאתי פה תשובה בחיפוש לגבי חישוב שעות עבודה באקסל אבל דיי פשטנית, כמישהו שלא עובד עם אקסל וצריך להסביר למישהו אחר שלא עבד אף פעם עם אקסל, איך זה עובד בדיוק (יום - שעת הגעה - שעת סיום - ושאקסל יחשב את השעות+דקות..אם אפשר, step by step). תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Advance,

איפה אפשר לקנות את המשחק Final Fantasy VII לPS1? אני ממש חייב את המשחק הזה

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  14. היי עשיתי סריקת מחירים קטנה בזאפ למחסניות דיו והשוותי עם DMO למרבה הפלא מצאתי מחסנית שחורה לדגם שאני מחפש כמעט בשליש מהמחיר ש-DMO מציעים! 35 שקל במקום 90! אז רציתי לשמוע רק ממי שקנה משם פעם איך האיכות דיו (למרות שזה לא כזה חשוב...זה רק לעבודות אבל שהשחור לא ייראה כמו לבן כן D; ) ואיך הם מבחינת משלוחים וכו' בקיצור התרשמות מהחנות http://www.comjet.co.il/Product_page.asp?PID=245&b=refzap תודה מראש לעונים, לירן.

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  15. Started by H A Q,

איך אני יכול להזמיו מוצרי מודינג מ Jab-Tech.com ? נכנסתי שמה כדי להירשם ולא מצאתי Israel ???

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  16. אני מחפש תוכנה לפלאפון (Motorola E1000) שבעזרתה ניתן לקרוא ולהזין טקסטים ארוכים, יש לי את הטקסטים על המחשב ואני רוצה להעביר אותם כמו שהם לפלאפון ושתהיה אפשרות לקריאה בהם בצורה נוחה כמו קריאת SMS. נ.ב יש לי כבל נתונים שמחבר את הפלאפון למחשב רב תודות! (שמתי את זה בכוונה פה, זה לא ממש קשור לפורום תוכנות כי זה "פלאפוני" וזה דיי OT, אם המודרים רואים לנכון הם מוזמנים להעביר)

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  17. Started by payback,

זה גיוס קרבי. לאיזו יחידה אתם הולכים, אתם כבר יודעים? ??? ( אני חריג - כלל צה"לי, פרופיל 72, בן יחיד )

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  18. http://globalgold.blogspot.com/

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  19. Started by ex_,

http://www.wired.com/news/technology/0,70044-0.html?tw=wn_tophead_3 http://www.wired.com/news/technology/0,70086-0.html?tw=wn_tophead_4

• 0 תגובות
    • 440 צפיות
  20. שלום , התחלתי קצת לאחרונה להתאמן בחדר כושר , אני רץ 4 קילומטר ל40 דקות , אני עושה 2 מכשירים של חתירה על 20 קילו כל אחד ( בשביל ההתחלה) , 2 סוגי מטח הכוונה כאילו לעלות עם הגוף והשני זה להוריד את הגוף עד הסוף ולעלות טיפה , 2 מכשירים של הרגליים 20 קילו שניהם , אחד זה שאמור להרים רגליים כשאתה יושב ואחד כשאתה שוכב , ו 120 כפיפות בטן , כל מכשיר 3 סטים , זה רק להתחלה , מתאמן משהו כמו שבוע וחצי - שבועיים... רציתי לדעת , מה אתם ממליצים כדי לשרוף שומן בגוף ( שמנתי טיפה לאחרונה 5 קילו מעל המשקל הממוצע שלי , צריך להוריד לא כזה נורא אבל אני מעדיף להוריד) ולחזק את השרירים בגוף , אני מעדיף גם לשרוף קלוריות וגם לעבוד על פיתוח שרירים בגוף , לא משהו רציני אבל שתהיה גופה יפה. רציתי לשאול …

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  21. יש לי CD עם שירים שקטים. באחד הטקראקים יש לי מוסיקה שקטה ללא מלים שמאוד אהבתי. Dave A. Stewart feat. Candy Dulfer - Lily Was Here אני מעוניין בהמלצות לאלבומים שלמים בסגנון של המוסיקה הזאת. מישהו יודע אולי האם מדובר בג'אז? רק כדי שתבינו למה בדיוק אני מתכוון, מצאתי את קישור לטראק הזה שיש לי ב-CD באימיול, ואני מביא את הקישור הזה לצורך הדגמה. ed2k://|file|Dave%20Stewart%20&%20Candy%20Dulfer%20-%20Lily%20Was%20Here.mp3|4257750|D7E64DB9F5F50ADC155C6050F9D661A0|/

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  22. Started by dogsoldier,

יש למישהו UPDATE לדי וי די APEX DVX 811?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  23. Started by Scorpion17,

תוך כמה זמן נגמרות בטריות לגבי עכבר אלחוטי?

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  24. Started by nim901,

מישהו יודע מה השם של השיר בתחילת התוכנית דאבל פס?

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  25. Started by malcolmx9,

אני צריך עזרה בזיהוי שיר שרץ ברקע הווידאו שצירפתי (כנסו ללינק ותורידו). יש למישהו מושג מה שם הלהקה/שיר? http://rapidshare.de/files/12232324/csi.ny.212.hdtv-lol.mpg.html

• 0 תגובות
    • 498 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.