כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,550 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם.... תראו... אני עושה את המוד הזה בהרבה מחשבים... המוד של הלדים.... בקיצור עשיתי את זה שוב.. במחשב שלי רק הישן... P3 1000MHZ Sdram 768MB ...Geforce 4 64 ddr(Eranmor's Geforce) em... oh and some moding shit anyway 9 לדים... של 30מילי של 3 וולט... ונגד של 10 אוהם של 0.50 וואט... למרות ש Aliayne אמר לי לקנות 0.75 אבל לא היה שם... אז קניתי את זה... אם תוכלו להגיד לי מה הבעיה אשמח מאוד!!! בקיצור חיברתי.... היה מזה יפה ממש פצצה... התלהבתי... אז היה לי פיפי הלכתי להשתין ושחזרתי... הנגד היה באש... הוא הדליק את המולקס... ואס החוטים של הספק אחריו.. הכל נשרף אל תשאלו.... הכל היה ממש אש.. אבא שלי הביא טת המטף כיבוי... וזהו... עכשיו לי נראה שהבעיה הייתה שהנגד היה על 0.50 ולא ע…
-
- 10 תגובות
- 916 צפיות
-
-
הצבעה באתר של טום לבחירת החומרה הטובה ביותר. http://www6.tomshardware.com/site/rc_2003.html
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
בימים האחרונים מי שהסתובב ב YNET ראה בוודאי את הפרסום של מותג Newron. הכותרת של הבאנר אומרת "כל האמת על מכירת המחשבים האישיים בישראל - כי עובדים עליכם בעיניים". לרגע חשבתי לתומי - האם Newron ראו את האור והחליטו להתוודות על פשעיהם? מסתבר שלא. הבאנר הוביל לעמוד הבא המהווה פרסומת מאוד נחמדה ל Newron (בתנאי שאתה מטומטם גמור). קראו בבקשה את ארבעת העובדות שמספרים לכם ניורון, ותמשיכו לקרוא את תגובתי - 1) העובדה הראשונה מציגה תמונה עצובה באופן עצוב עוד יותר. ניורון משתמשים במילת המפתח - "הקרינה של המעבד" מתוך הסתמכות על הפחד של הקורא מקרינות אלקטרומגנטיות למיניהם ולסכנתן. לטענן ניורון רק המארז הוא זה שיכול להגן על המשתמש המסכן מחשיפה לקרינה המסוכנת. אך למעשה כולנו יודעים כי הקרינ…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברה... לול קרה משהו בלתי יאומן... אני כל הזמן עוסק במודינג... והיום קניתי כמה לדים 9 לדים... עשיתי מוד שהרבה זמן אני עושה אותו זתומרת להרבה מחשבים... בקיצור יש לי אותו בבית בכמה מחשבים עכשיו עשיתי אותו אצלי... ובמחשבון...( http://www.metku.net/index.html?sect=view&n=1&path=mods/ledcalc/index_eng ) Leds in parallel supply volt :5 Volt led :3 Led Milli :30 Leds :9 תחשבו את זה ככה.... בקיצור חיברתי הכל.. מההתלהבות היה לי פיפי כבר... הלכתי להשתין אני חוזר רואה אש... הכל שרוף.... מה שהיה זה... הנגד נשרף... שרף את המולקס.... הכבלים נשרפו... והגיע לספק בקיצור הכל נשרף בגלל נגד מסריח...(מצטער פשוט..) אז תוכלו להגיד מה לא היה בסדר שהרס לי תחיים.... מפרט שהלך.... P3 1000MH…
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
לכתבה בYNET לפי הכתבה, בשיא הליקוי הירח אמור לקבל גוון אדום(בגלל שהאור השמש שמגיע אליו עובר דרך האוטמוספירה של כדוה"א) 8) ד"א מי מצלם? ;D
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אאללללה רום מזל טוב !!!! זה היום שבו נולדת :spermat: שיהיה לך יום הולדת 17 הכי טוב בעולם !! כמיטב המסורת החולנית של האתר קבל 17 שמנמנים לבנים+ אחד לשנה הבאה :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ולשנה הבאה שיהיה לך יום הולדת ממוהר - ובלי יותר מידי מתחים ! מזל טוב !!! קבל הפתעה!!
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אתמול הלך לי המעבד לעולמו! לא נגעתי בו בכלל והוא נשרף, כאשר המעבד בלוח אז המאוורר עושה חצי סיבוב ונכבה, כאשר אני מוציא אותו אז המאווררים והכל עובד. החנות שקניתי ממנה סגרה ): פניתי לאזטק והם אמרו שהדבר היחידי שאני יכול לעשות זה לשלוח מייל לAMD העולמית והם צריכים לצור קשר עם אזטק ולתת אישור להחליף. פניתי גם לזיגזאג בתקווה שאולי הם יוכלו לעזור לי, הם אמרו שהם ידברו עם אזטק ויראו אם אפשר להחליף. ממש כל הכבוד לזיגזאג על השירות למרות של קניתי מהם את המעבד!
-
- 11 תגובות
- 956 צפיות
-
-
-
לפני שנה בערך (ליתר דיוק 8 חודשים) נפתחה קבוצה של HWzone ב-UD. UD (שהם ראשי התיבות של United Devices) זהו פרוייקט של מיחשוב מבוזר (Distributed Computing) שמטרתו ללהשתמש במחשבים בייתים על מנת לבדוק רעיונות לתרופות נגד סרטן. הרעיון הוא להשתמש בכוח החישוב הלא מנוצל של המחשב כדי בצע פעולות שהיו לוקחות המון זמן והמון תקציב בעזרת Supercomputers. הנה הקישור לעמוד הקבוצה: http://www.grid.org/services/teams/team.htm?id=4E7C6020-659F-4EC7-9125-421C148DD11C ומי שרוצה להוריד את התוכנה ניתן להוריד אותה מפה: http://www.grid.org/download/gold/download.htm עוד אינפורמציה ניתן למצוא פה: http://www.grid.org/projects/cancer/about.htm
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
איך קוראים לשיר הזה מקיץ אחד בסוטול שהוא שם לו רמקול ליד הראש ומנסה להעיר אותו אם השיר הזה משהוא, או אס
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני צריך לדעת כדי לתזמן שארועים חשובים לא יפלו לי על אותו ימים של הבגרויות... זה יכול להיות מאוד לא נעים אני מתכוון למועדים של בגרויות במועדי קיץ
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
טוב שמעו אני צריך שם של דגם... דרשיות עיקריות: זיכרון Flash גדול (מאוד) שיהיה קטן יחסית... אם למישהו יש עצותת אנא.. אבא שלי נושא למזרח הרחוק (הונג קונג) אז אני רוצה להביא דגם מסוים שיקנה לי...
-
- 4 תגובות
- 505 צפיות
-
-
-
-
מורכב יותר ממבחנים אחרים ישנם כמה שאלות דיי קשות אבל ישנם גם קלות וחלק גם לא הבנתי כל כך.. (אנגלית-קשה יותר) בכל מקרה אני קיבלתי 113 שזה מעל לממוצע אבל בגדר נורמלי.. פרסמו תוצאות, את תתיאשו ואל תרמו.. ואם לא יודעים תנחשו.. בהצלחה.. 8) מצטער על הקטע עם הלינק פשוט עד שקלטתי שלא שמתי את זה אני מנסה להכנס שעה לדף הזה ולערוך אבל האינטרנט אקספלורר לא אוהב את האתר ומעלה כל הזמן את הדף חלקית אז הצלחתי סוף סוף.. הנה הלינק מצטער http://www.highiqsociety.org/flash/nonmembers/iqtests.htm בחרו ב ultimate
-
- 15 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם בארצות הברית אני יוכל לקנות פלאפון NOKIA 3300 שיש בו טכנולוגיית GSM, כי באורנג' אמרו לי שאני יוכל לעשות כרטיס sim בפלאפון מיובא מחו"ל רק אם הוא תומך בטכנולוגייה הזאת. תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני צריך מקומות בילוי טובים בהרצליה... רמת השרון והאזור. יש למשהו רעיונות? מקומות טובים שהוא מכיר... בארים, מקומות שאנטי כאלה... אולי מסיבות טובות שיש היום וכו'... תודה! יניב
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
סוף סוף אחרי 38 שיעורי נהיגה, אני ניגש לטסט ביום שני בבוקר אם אפשר לקבל עצות כל עצה תגובה שקשורה תתקבל בברכה! אני מאוד לחוץ וזה ממש לא טוב להיות לחוץ כשאתה נוהג.. : דרך אגב אני גר בכפר סבא אז אולי יש לכם מידע על טסטרים טובים/לא טובים.. וכל השטויות האלו, תודה מראש..
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני כמובן בעד, כי מאז אני בפורום (כבר 10 חודשים + לא הזדמן לי להגיע לאף מפגש).
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
[glow=red,2,300]צונזר[/glow] תמונה מושלמת, מכל בחינה אפשרית! גאונות לשמה!
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלחתי להם תרגומים בעברית והכל יפה ושמח אבל זה הפוך מקווה שבקרוב יהיו תרגומים בעברית של החתימה :turn: (שלחתי להם הודעה שזה הפוך ושכאילו הלו??? )
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היום הלכתי לקנות זוג מוניטורים, ובמקרה ראיתי על צג הפלזמה שבחנות את הקטע התלת מימדי המדהים הזה של איש (שחור) ובחורה רבים מכות עם חרבות. משהו קטלני. מי שהיה בקולנוע בזמן האחרון יודע על מה אני מדבר. קיצור מאחורה היה טראק חפירות משהו לפנים. למישהו יש מושג מה השם? תודה מראש !!!
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
כולם כבר יודעים את זה אבל למי שלא הנה התקציר. ניאו טריניטי ושותפים בע"מ חוזרים עוד פעם להמבורגריה של דוד סמית' ומנסים להוכיח לו בפעם מי יודע כמה שהם לא אכלו את המבורגר ההוא ושזה הכל המצאה שלו ושייתחוב את הכדורים הירוקים האלה למישהו אחר באוכל, יא מופרע אחד. ולמי לשרוצה לדעת קצת יותר על הסרט השלישי הבא עלינו לטובה, הנה קצת ספקולציות
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-