כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
http://www.johnstonsarchive.net/nuclear/nuclearwar1.html אומנם ישן משנת 88 אבל עדיין די נחמד חחח תקראו תראו איך ארה"ב נדפקת חזק ותקראו שם בין השעה 12:35 ל-12:30 ישראל משום מה גם משגרת נשק גרעיני על מדינות ערביות חחחחח :lol: קיצר הזוי לגמרי אבל עדיין!! זה כמובן עוד בתקופה של ברית המועצות וברית ורשה נגד ארה"ב ונאט"ו
-
אני רוצה להעלות סרטון לפייסבוק, איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום לכולם אני איש סיסטם כבר כמה שנים SYSTEM ADMINISTRATOR מנהל רשת יש מעלי את ה CIO/CTO שזה אותו אחד. מה ההגדרה הנכונה של התפקיד שלי שאמורה להופיעה באופן רשמי בחתימה ובכרטיס הביקור?
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
-
-
כנסו http://cool.berber.co.il/Mic/CNN.wmv פשוט ענק
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום יש לי מקלדת מיקרוסופט X6 שנקנתה בחול שמשום מה חדלה מלפעול אני מחפש מעבדה שמוכנה לתקן אותה חיפשתי לבד ומצאתי רק מעבדות שמתקנות מקלדות של מחשבים ניידים. אשמח לעזרה אני כרגע משתמש בכל מקלדת שאני מוצא וזה ממש לא אותו הדבר
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש פה מישו שהולך לצו ראשון בתאריך הזזה בבאר שבע?? ראיתי שהרבה פתחו נושאים כאלה אז פתחתי גם
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
זול מול יקר: סקירה של מכשיר הפרימיום Galaxy Note 20 Ultra של סמסונג מול הפיקסל 4a התקציבי של גוגל - מי מנצח? לכתבה
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לפלאפון (Motorola E1000) שבעזרתה ניתן לקרוא ולהזין טקסטים ארוכים, יש לי את הטקסטים על המחשב ואני רוצה להעביר אותם כמו שהם לפלאפון ושתהיה אפשרות לקריאה בהם בצורה נוחה כמו קריאת SMS. נ.ב יש לי כבל נתונים שמחבר את הפלאפון למחשב רב תודות! (שמתי את זה בכוונה פה, זה לא ממש קשור לפורום תוכנות כי זה "פלאפוני" וזה דיי OT, אם המודרים רואים לנכון הם מוזמנים להעביר)
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
משהו יכול לספר לי פה על מודיעין אלקטרוני? כלומר, מה עושים שמה, מה התנאים, והאם זה שווה?
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 370 צפיות
- 1 follower
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 327 צפיות
- 1 follower
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 377 צפיות
- 2 followers
-
-
יצרנית הרכבים הגרמנית היא הראשונה להטמיע באופן מובנה את פלטפורמת הפגישות של מיקרוסופט - כן, בדיוק זו שרבים אוהבים לשנוא - תוך הפיכת הנהיגה לחוויה משרדית מתוחכמתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 4.3k צפיות
- 1 follower
-
-
ענקית הרשתות החברתיות מבססת את מעמדה בחזית תשתיות הבינה המלאכותית עם התחייבות חסרת תקדים לרכישת כוח מחשוב בהיקף של שישה ג'יגה-וואט, מהלך הכולל מנגנון פיננסי ייחודי שיעניק לה בעלות של עשרה אחוזים מיצרנית השבבים ויאתגר את השליטה המוחלטת של אנבידיה בשוקלכתבה
-
- 0 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רציתי לדעת איך להוסיף לחתימה שלי (לא דווקא בפורום הזה) את הלחצן של skype me
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
איזה רכבים חייב איתוראן/פויינטר לרכב בשביל הביטוח? איך אני יכול לדעת? זה ממחיר מסויים/ נפח מנוע משהו?
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
פרק ראשון פרק שני כבר בצילומים http://callcentermovie.com/movie/movie2.html
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
-
robert gitelman- club99 25.5.2007 robert gitelman- club99 25.5.2007 tracklist: 01. richard grey vs. erick morillo & jose nunez feat. shawnee taylor- life goes on (richard grey dubby mix) 02. dj shah- who will find me 03. markus schulz vs. chakra- i am (andrew bennett's other side mix) 04. epos- adagio espressivo 05. pedro del mar feat. emma nelson- feel (martin roth girls love djs rmx) 06. remo con- cold front (bart claessen remix) 07. argy- corrupt boomerang 08. randy katana pres. nick larson- fdv6 (randy katana mix) 09. vincent de moor- fly away (sean tyas remix) 10. alex moprh and rank 1- life less ordinary (meek rmx) 11. andy farley & colin barrat- stimulant D…
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
את כל ההרצאות שם ועל מה מדובר? כי הפסדתי בגלל שלא הייתי בבית[br]פורסם בתאריך: 11.10.2010 בשעה 13:04:50 ראיתי עכשיו את משה כחלון, אין על הח"כ הזה הוא פשוט תותחהייתי בהלם איך הוא אמר שמי שיפגע בתחרות בתחום התקשורת, הממשלה תפתח לו את התחת
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי, השאלה היא האם כדי ללמוד קידום אתרים seo? הבנתי שהמקצוע די מבוקש כיום. כמו כן בדקתי בכמה מוסדות והמחירים מאוד משתנים הכי יקר זה גון ברייס האם המחיר שווה את זה והם מלמדים דברים שאחרים לא ילמדו? אשמח ליעוץ מכם.
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני מחפש מנוע , כמו E107, לבניית אתרים. מכירים?
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-