עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Holography,

http://www.ynet.co.il/homec/0,7340,L-1722-17977-20241047,00.html

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  2. Started by MIG,

רוצה להיות יורגן קלינסמן? רוצה להיות חוזה פקרמן? רוצה להיות קרלוס אלברטו פריירה? רוצה להיות סוון גוראן אריקסון? אם כן, זה המקום בשבילך. ליגת החלומות של המונדיאל נפתחה - http://www.mondial.coo.co.il .

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  3. זה רק מלפני כמה ימים תמיד זה היה בסדר http://www.zix.co.il/viewer.php?id=242306223.JPG

• 0 תגובות
    • 448 צפיות
  4. Started by HaEsrimVeArba,

EChecks: Payments made with an echeck (electronic bank transfer) can take up to 3-4 days to process. this something diffreent to the one below Be sure to include the following on a seperate piece of paper: -) Your username: -) Your World: 2 -) Your email -) Gold Coins: Then, mail the 2 slips in a stamped envelope to the address below: ZeldereX Online P.O. Box 29721 San Antonio, TX 78229 If you live outside the USA: You may send us an international money order but the money order you send us must be in US dollars. We cannot accept a money order that is not in US dollars. Contact your local bank for more information. Please allow for 1-3 weeks for processing. Important:…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by matteo,

הפרוייקט אינו בסדר גודל גדול, ויכול אפילו להיבנות על בסיס מערכות קיימות כדוגמאת joomla בכל אופן האתר הוא אתר של בתי השקעות בחו"ל, שמוצעים למכירה באתר בצורת מערכת, דהיינו עם האפשרות להוסיף ולמחוק כמובן האתר צריך ליהיות מאודד פשוט מבחינה וויזואלית סדר גודל יחסית מאוד קטן לפרטים wavenator@gmail.com

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  6. Started by wraithLord,

שלום לכולם. לאבא שלי יש סקודה פאביה TSI, הוא עשה טיפול לפני כמהשהו זמן ומאז האוטו איבד ביצועים. מכאנית הכל בסדר. אבל האוטו הפך להיות משמעותית יותר חלש. הוא קנה אותו יד שנייה וכנראה הבעלים הקודמים עשה טיונינג לרכב, ומאז הטיפול המחשב חזר להגדרות ברירת מחדל/הגדרות מינימום. משהו מכיר מוסך שעושה טיונינג? צריך לשנות את יחס הדלק/חמצן כי מאז הוא גם אוכל יותר דלק ועושה ב500 יותר סל"ד באותו קטע כביש. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by iem,

מישהו יודע אם אדריאן שילטהאוז (הזקן ה ת ו ת ח) שנוהג ללמד באונ' השונות מע' ספרתיות מלמד גם בפתוחה ? ??? תודה !

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  8. Started by gaga1234,

^^ מה שבכותרת.

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  9. שלום לכולם, אני לא ממש ידעתי היכן להוסיף את האשכול הזה, אני מניח ש Off-Topic היא הבחירה ההגיונית. בכל מקרה, כתבתי כמה מדריכים בנושא פלאש, די מתקדמים אני גאה לציין, הנושאים אותם הם מכסים נכון להיום הם: שליחת דואר אלקטרוני דרך פלאש. הרחבת אובייקטים קיימים בפלאש. תלת-מימד בסיסי ב Action Script. איך לדעת האם פלאש מותקנת בדפדפן הלקוח?. הוספת קישור ל BookMark דרך פלאש. חלון PopUp בפלאש. המדריך ה(באמת) שלם לשימוש בספרייה בפלאש. סמן עכבר אישי בפלאש. הכתובת לכל המדריכים היא: http://www2.israel-forum.co.il/www/phpBB2/viewforum.php?f=17 אשמח מאוד לשמוע תגובות מכל הפלאשרים שביניכם, גיל כהן.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  10. Started by Lumber_Jack Jim,

ואם כן ממתי?

11. הייתי צריך לגזור פעמיים ועשיתי רק פעם אחת. איך אני גוזר שוב??

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  12. בעוד ענקיות הטכנולוגיה מייקרות את שירותי הבינה המלאכותית שלהן, מייסד X מפתיע עם מהלך נגדי ומשחרר את הצ'טבוט החדשני שלו לשימוש חופשי - אך עם מגבלותלכתבה

13. אני רוצה לדעת איך המכללה הזאת???מה הרמה שלה???

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  14. Started by SweeT_EviL,

http://www.mytempdir.com/709644 קוראים לו Il Divo Y Toni Braxton-The Times Of Our Lives לפי דעתי הוא ממש לא קשור למונדיאל

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  15. Started by 114508534,

אני מחפש אולפן הקלטות ....בערך כמה עולה שעה באולפן + מיקס

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  16. Started by sambusak,

מצאתי במקרה את האתר הזה, שבו גלריה דיי מרשימה של מודינג שביצעו ל...חיפושיות. נכון לא מדובר במחשבים אבל ההשקעה... במיוחד שווה להציץ בהתייחסות של המודרים למערכת קירור המנוע. (כידוע לחיפושית מנוע קרור אויר) אולי מישהו ימצא שם השראה למוד הבא שלו. http://vwtrends.primediaautomotive.com/features.shtml

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  17. שלום, יש לי 2 מכשירים לאוטו (היו בשימוש 3 חודשים בערך) אחד: Pilot SKY-R800 http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1210&CategoryID=156&Page=2 + שלט באריזת פלסטיק סגורה המוצר השני, רדיו דיסק + סלוטים לSDCARD, USB לא מצאתי את החברה.. כתוב על זה SD MultiMediaCard DVD/VCD/CD/MP3/MP4 PLAYER/RECEIVER G T DUMMCO1 GTE כמובן שאין אחריות והם לא באריזות המקוריות שלהם, אבל מה שבטוח שהם עובדים! אני צריך הצעת מכיר עבור כל אחד מהם מכיוון שאני לא בקיא בתחום הזה ואין לי ידע בגרוש! P.S אל תשימו לב לתאריך של התמונות.. המצלמה הדפוקה שלי לא עובדת טוב ותמונות שצלמתי לפני 5 דקות רשום 2008

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  18. שלום, השנה אני אעשה פרוייקט גמר, שהיקפו יהיה מאוד נרחב (בהרבה יותר ממה שעשיתי בעבר על פורשה שזה היה בכיתה י"ב). מה אני צריך? - איש קשר בארגון כלשהו (עדיפות לאופנועים/מכוניות) שייסייע לי בפרוייקט לכל אורך השנה (עד מרץ 2010). תפקידו של האיש קשר: להפנות אותי לכל מיני מנהלי מחלקות (מנהלי לוגיסטיקה, שיווק, פירסום וכו'...). או לחילופין, בהנחה והוא מכיר את החברה כמו את כף יידו, שהוא ייעבוד איתי על הפרוייקט לכל אורך הדרך. במקביל הוא ייעבוד עם מנחה (מרצה) או שניים כדי לתאם כל מיני פעולות. מטרת הפרוייקט: להביא את כל היידע שלמדתי במשך כל השנים לאותו פרוייקט. זה כרוך בלשבת פעם/פעמיים בשבועיים, האיש קשר נותן את הנתונים, אני מעבד, מחשב ומסיק מסקנות מזה (גם המנחה ייעבוד איתי על …

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  19. כמה ימים אחרי שהושק הטריילר הראשון לעונה החדשה והשונה של סדרת המוטוריקה האלמותית, באמאזון מפרסמים סרטון משלהם שמבקש להזכיר לנו כי היורשת האמיתית, זו עם שלושת המנחים האהובים שפרשו, נמצאת גם היא בהכנה לקראת השקה בסתיו חובבי הטלוויזיה והמוטוריקה אמורים לאהוב את שנת 2016 – שעתידה להביא לנו הן גירסה מעודכנת של Top Gear, תוכנית הרכבים הפופולריות ביותר ברחבי הגלובוס שמגיעה אלינו מבית ה-BBC, והן את הסדרה החדשה של שלושת המנחים הפורשים של Top Gear, אשר חברו אל הענקית אמאזון בכדי ליצור את תוכנית החלומות החדשה שלהם. בשבוע שעבר קיבלנו טעימה מ-Top Gear בגילגולה החדש, אשר למרות השינויים בצוות תנסה לכאורה לשמור על ההומור והשגעונות שקיבלנו בעונות הקודמות – ועכשיו מגיעה תש…

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  20. אהלן, מישהו יודע איך אפשר לחבר קומפרסור כזה שמתחבר בד"כ למצית של רכב לשקע רגיל בבית? מנסה להשיג לחץ אוויר בבית לצורכי ניקוי וכדומה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. מחפש מיקרוסקופ לתיקון טלפונים ניידים, חשוב שיהיה שטח עבודה גדול (מקום לבלאוור ולמלחם), תאורה טובה (למרות שיש אפשרות לחבר תאורה בנפרד אז זה לא כל כך חשוב), לא מחיר בשמיים! (גג! 2000 ש"ח), והאם שווה להשקיע עוד שיהיה עם מסך או שזה לא משנה, השימוש זה להחלפת שקעי טעינה, ריבולינג, ג'מפורים, וכל מה שסובב דרג ד' תודה רבה! (אשמח אם תעבירו את הדיון למקום מתאים אם ויש כזה)

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  22. הי למשהו יש המלצה לסלולארי קטן וקל ככל האפשר? (באתר של אורנג', שלא עובד לי בFF ד"א, יש מבחר די קטן...)

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  23. Started by Oranili,

היהלי תדגם הזה : LA32B450 הוא גרוע.... אני יכול להחליף דגם ... מה אתם אומרים על זה ? 32LG34R

• 0 תגובות
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.