כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,550 דיונים בפורום זה
-
שלום! כשצריך לשחרר חבילה ממכס של חלקי מחשב מחו"ל האם משלמים מע"מ על המשלוח ? תודה, יובל
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני שמתי לב שהם ניסו לשנות את צורת האתר אבל הם מתים למעלה מחודש מישהו יודע מה קרה?
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
ובכן, הבלוג שלי עוסק בחיבוטי הנפש של נער מתבגר (לא כל כך ממוצע) עם גישה צינית מאוד לחיים, הצל שמטיל בית הספר על חייו הכמעט מושלמים (not) ומנסה להסביר כיצד צועד עם שלם של נמלולים חזרה לבתי הסוהר יום יום.. הנה לכם טעימה קטנה ממשנת הבייגלה היוטופית העצבנית שלי: "הנה אני בשיעור מתמטיקה הראשון לאחר אותם חודשיים קדושים המביאים קמצוץ או טעימה מהחופש וחיים ללא מערכת אשר "משגיחה" עליך, או כמה שאני אוהב לקרוא לאותו מוסד מקולל... - בית סוהר." Give me 5 minutes. Enter my world. חכמת הבייגלה של אופניק בבקשה - תגובות הערות הארות תלונות הצעות יתקבלו בברכה.. אני חי בשביל הפידבאק שלכם... בערך.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא ממש יודע אם זה אפשרי אבל לפי זה שאפשר לעשות OC לכרטיס מסך דרך וינדוס אז לא הגיוני שגם וירוס יוכל? שמעתי על וירוס שגורם לבלאי בדיסק הקשיח אבל לא כזה ששורף את הכרטיס מסך. בכל מקרה, נראה לכם שזה אפשרי? ואם תוקף אותי דבר כזה זה כלול באחריות? יכול להיות תירוץ טוב למי ששורף את הכרטיס ב OC ורוצה חדש ;D
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
היי... אני מעוניין לקנות מכשיר DVD ואני זקוק להמלצות... אין תקציב מוגדר, אבל אל תגזימו עם המחיר.. תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
Relocate - WaterFall (A Side Rmx) 8:22 פרוגרסיב טראנס חדש ולא רע בכלל בכלל, אחלה דבר לסופשבוע.
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
-
-
קבלו! אוי הפרנקלין שולט!!! חחחח אני נקרע!!! :lol: :lol:!!!!!!! ;D ;D ;D
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מחפש הדרך הגיע לגיל 18 לנברך אותו שיגיע לגיל 121, אושר עושר ויושר, שאר הברכות הנדושות וכמובן שפורום מדע וטכנולוגיה ימשיך לשגשג ;D ולשמנמנים: :clapper: :bigok: :dance: :ylsuper: :jester: :coolman: :lsvader:
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
*פרסום באתר עולה כסף* זה הלינק לבילדר של האתר. זה הבילדר באתר הכרטיסי מסך לא משהו שם אבל תמיד אפשר לקנות ממקום אחר את הכרטיס יש שם רק גיפורסים. 8)
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני מחפש אתר שאני אוכל להוריד ממנו תווים לכל מיני כלים (בעיקר כינור פסנטר וגיטרה). מישהו מכיר?
-
בבית כלא יש 23 אסירים שנמצאים ב-23 תאים מבודדים. יש עוד חדר עם שני מפסקים שלא עושים כלום אבל מכניסים כל פעם אסיר אחד שצריך להרים או להוריד את אחד מהמפסקים,לא חשוב איזה. מנהל הכלא אומר שמי שייכנס לחדר ויזהה איך כל האסירים היו כבר לפניו אז כולם ישוחררו. מה השיטה לזהות?
-
- 71 תגובות
- 6k צפיות
-
-
כבר מספר ימים האתרים הנ"ל לא פעילים ..... אני שאני פעיל בכ 8 פורומים שונים ודי מחבב את שניהם קצת חסרים לי אודה על תגובה אייל 8)
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
תקראו הכל לפני שתתחילו להגיד ( ותחיבו בתרד בנפרד בבקשה ממכם!!!! תודה) טוב אז ככה מכיוון שאין פורום מכירות אז החלטתי לפתוח תרד מכירות ( אני מקווה שהמנהלים לא יכעסו , ;D ) אנשים תקשיבו לחוקים של התרד ואל תעשו בעיות... טוב הסבר קצר , לפני שאתם סוגרים או מציפים ( בבקשה אל תפיצו )... זהו תרד של מכירות , אדם הרוצה למכור או מעוניין בקניית מוצר כל שהוא יכול לכתוב כן (אך ורק הודעה אחד!!! נא לא לחזור!!! שיהיה לכם ברור רק הודעה אחת!!!) שבוא תכתבו את שם המוצר חבר וכו ... דוגמא: .....AMD xp2500, ipod 20gb first generation אפשר להוסיף גם תמונה (רצוי כמה שיותר ברורה) מחיר (אבל לא חייב) ההודעת בקשר למכירה לא יכתבו בתרד!! נא לא לכתוב שום הערות בקשר לאדם שמוכר את המוצר ו גם בק…
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להזמין מן החנות הזאת אך אני חושש בגלל שלא לי ולא למישהו שאני מכיר היה ניסיון מעשי איתם, אם מישהו יכול להעיד על טיבם אני אשמח מאד. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
ראיתי היום (יום שני) בחדשות של ערוץ 1 אם אני לא טועה. אתר שיש בו קישורים למצלמות ברחבי הכבישים בארץ בחדשות הם הראו מצלמה של נתיבי איילון ניסיתי לחפש ולא מצאתי יש למישהו את הכתובת ?
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
בגלל שנגנב הפלאפון שלי (824 חמוד..) והביטוח (טלטיב-לא להתקרב אליהם) החליט שבא לו לקחת 1500 שקל בשביל שאני אקבל אחד אחר, לא חדש, מחלקים... בקיצור אני רוצה לקנות מכשיר חדש ומצאתי באיביי את המכשיר שאני רוצה: נוקיה 6100, אני לא צריך מידע על המכשיר, אני מכיר אותו והוא הבחירה שלי. הקטע הוא הקניה מאיביי זה הקישור http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3057455429&category=41346 קראתי וראיתי שיש לו 100% של positive feedback, לא נשמע קצת מוזר? 100% ?? מה דעתכם? מישהו כבר קנה מאיביי? ויודע איך הולך התשלום? (לפני קבלת המוצר? אחרי? מה קורה אם לא מקבלים את המוצר?) ויש לי בן דוד בארה"ב, חשבתי לשלוח אליו ואז ממנו להביא את זה דרך עוד מישו מהמשפחה שטס לבקר כי בארץ בטח …
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מניח שהחדשים לא מכירים אותי, אבל לאחר תקופה ארוכה מידי של חוסר פעילות אני חוזר (:, אני עברתי לפנימיה למדעים ואומנויות בירושליים (הוילה הגדולה ליד מלחה (: ואני עושה עבודה בפיזיקה על היטסינקים, אז אני צריך חומר, כל לינק וכל פיסת מידע רלוונטי יתקבל בברכה. אני מקווה שיהיה לי זמן להמשיך להיות פעיל באתר. naorai ;D
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני רוצה לעזור לדוד שלי לקנות מחשב חדש. כיוון שהוא לא צריך משהוא מיוחד, אני רוצה למצא מחשב במחיר בין 700-800 שקל אולי קצת יותר שיהיה מחשב זבל מעבד שיהיה 300-400-600 לא כולל מסך. יש חנויות שמוכרות דברים מיושנים כאלה? תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
-
מלך אחד גילה שאחת מ-1000 חביות היין שבמרתף היינות שלו מורעלת. הוא זימן את שר המשקים שלו והטיל עליו לגלות תוך 24 שעות איזו חבית מורעלת. לצורך העניין הוא העמיד לרשותו 10 נידונים למוות. כמה נתונים: יש חבית מורעלת. הרעל הורג תוך מקסימום 23 שעות אבל לא זמן קבוע, יכול לקחת דקה ויכול לקחת 23 שעות. אחרי שהחלטתם על דרך מסויימת לטעימת היינות צאו מתוך נקודת הנחה שהטעימה עצמה לא לוקחת זמן. אין אפשרות להשתמש ביותר מ-10 הנידונים ההתחלתיים. פתרונות רק לפרטי כדי לא להרוס לאחרים.
-
- 17 תגובות
- 11.1k צפיות
-
-
אני יכול לקנות בארץ סטילפאד 4S(הדגם מברזל) ו4D(הדגם מפלסטיק, החדש יותר) וגם פאנק. כולם יוצאים אותו המחיר(150-170 ככה) ואני לא בטוח מה לקנות... ממה ששמעתי ה4D יותר טוב מה4S ואני לא יודע כלום בקשר לפאנק וכו' וכו'. אז מי שיש לו ניסיון עם אחד או יותר מהפאדים האלה, נא לשתף.
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
הכותרת מדברת בעד עצמה.... איך להרכיב מחשב.. לא לחבר את המדפסת והמקלדת פשוט ההרכבה.... אשמח אם תפנו אותי למדריך (עדיף בעברית)
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-