עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום, למי שלא הבין אני מבקש אתר שנותן לך לרשום את השם שלך והוא נותן לך אותו במגוון שפות באותו הכתב נגיד סינית. תודה,הרצתי חיפוש ולא היו תוצאות :'(

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  2. Started by BINI,

פתחתי חשבון בPaypal עם כ. אשראי בינלאומי. בשביל האימות של החשבון נתתי את הכתובת שלי בארץ, אבל עכשיו הבעיה שאני רוצה שכל מה שאני קונה דרך Paypal יישלח למקום מסויים בארה"ב אבל הוא נותן לי להוסיף כתובות רק לארץ ולא לחו"ל...מה עושים? תודה וחג שמח

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  3. חברים מישהו יכול לעזור לי עם איזה שהו אתר טוב עם כל השמות של השירים שרצים היום במועדונים ????

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  4. זולות.... תודה... אני מקווה שקשור לפה.. כי זה חנוות לחלקי מחשב.. =]

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  5. Started by daniel_geva,

אין הרבה מה להוסיף, מישהו היה בכנס עולמות 2006 השנה?

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  6. Started by hidekeld,

שלום לכם. לא מצאתי באתר כיצד לשלוח הודעה בפורום ולפיכך אני כותב כאן את שאלתי, אני מקווה שאני פועל נכונה בשליחת שאלה? כשאני נמצא בדפדפן האינטרנט ולוחץ על הגדלת תמונה בדף האינטרנט (כמו למשל, על תמונה של מצלמה או כל תמונה שניתן לראות בהגדלה), התמונה אומנם גודלת, אבל מייד נעלמת מבלי שאני לחצתי על ה-X כדי לבטלה, האם זה שייך להגדרות מסויימות בדף הדפדפן שהשתנו במחשב שלי? אני נוהג לקנות מוצרים דרך אתרי קניות באינטרנט, וחשוב לי לראות את המוצר בהגדלה כפי שמאפשר האתר, עקב העלמות התמונה המוגדלת במיידי, איני מספיק לראותה. בברכה חידקל דב

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  7. Started by er0101,

האם יש אתר שמארח שידורי וידאו כמו blogtv של תפוז, רק ייעודי?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  8. Started by aldema,

מישהו מכיר חנויות מחשבים ברעננה שיש להם את שתי הניידים האלה: HP 9420NX DELL INPIRION 9400 מישהו?

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  9. אז ככה אני מחפש טלפון יד שניה שיהיה נחמד בהתחלה חשבתי על 6600 של nokia אבל אז ראיתי את חיי הסוללה שלו שהם דיי קצרים ואז ראיתי את ה motorola e398 שיש לו פונקציות מאוד דומות וחיי סוללה מאוד מרשימים , אבל אחר כך קראתי עליו שיש לו קרינה מאוד גבוה ומסוכנת והוא מאוד איטי ומייגע. אני רוצה bluetooth , בעיקר מסך צבעוני שינגן צלצולי MP3 מצלמה לא חובה חיי סוללה דיי חשובים התקציב שלי זה סביבות ה 600 שקל את המוטורולה ניתן להשיג ב 500-550 הנוקניה 600-550 תודה לכל עוזרים, מצאתי עכשיו גם מישהו שמוכר Z1010 SONY ERICSSON גם נראה מאוד נחמד קצת שמן, אבל עם הרבה פונקציות שאני רוצה http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_z1010-421.php

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  10. שלום לכולם... ברצוני לרכוש מסרטה , בתקציב של עד 3000 ¤. אני לא מבין בנושא, בחברות וכו', לכן אשמח לקבל המלצות מכם. אה, לא ידעתי איפה לפרסם, אז אם לא בפורום הזה אתם מוזמנים להעביר את הדיון. בתודה, אודי.

• 0 תגובות
    • 446 צפיות
  11. Started by R3,

עם איזו אמצעי תשלום מבין אלה אני יכול להזמין מחו"ל Eco Card נט-טלר ?? ואם אני חייב להפקיד מויזה לחשבונות האלה ואם אני צריך חשבון בנק? את הכסף לחשבונות אני אקבל מאתר ההימורים ויקטור צ'נדלר שמשמלם בדרכים האלה זכיות עכשיו אם יהיה לי כסף בחשבון אני יוכל להזמין מחו"ל?

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  12. Started by MOFRA,

האם ניתן לצפות בערוץ 2 דרך המחשב כמו בערוץ 10 למשל יש למישהוא לינק או משהוא

• 0 תגובות
    • 449 צפיות
  13. Started by HiperPsY,

http://stwww.weizmann.ac.il/g-phys/new_site/final05/el-blich.doc התרגיל הרבעי. תודה מראש..אני ממש מתקשה בתרגיל הזה.. :-\

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  14. Started by 1,

את השיר שרה זמרת שאת שמה אין לי מושג, הוא שיר סולו, מנגינה שקטה ועצובה מדברת על אהבה, השיר מסוגל לגרום לכם להזיל דמעה ובפזמון אני זוכר שהיא שרה "Over and over..." שיר ממש מרגש, אני מת לדעת את שמו, תודה לעוזרים :-)

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  15. מי שיגיד לי איך קוראים לשיר שיש פה שזה בפורטוגזית http://he.metacafe.com/watch/110649/brazil_team_dance_the_samba/ הוא מלך!! ואני ממש אודה לו... (השיר מתחיל בערך ב-00:25)

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  16. Started by UltraWaveMUSA,

בחמישי הזה... יש עצות? הקטע הוא שאני פותר תרגילים ותמיד אני מגלה טעויות שעשיתי וזה לא שאני לא יודע את החומר אלא שפשוט באותו זמן זה לא עלה לי בראש.. מאוד מתסכל! מה לעשות? יש גם למישהו מתכונות לתרגל באינטרנט או סתם חומר? יש לי רק 10 ועשיתי בינתיים 7 [עוד 2 אני אעשה היום ומחר 1] תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  17. אני לא יודע אם זה חוקי אבל אני בעבודה ומת לשמוע את הפרוייקט של עידן רייכל - יש בי עוד כח מישהו אולי ??? איכשהו אולי ???

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  18. Started by Decktor,

לא אל תדאגו לא הולכים לעשות סרט הוליוודי על זה מישהו פשוט ישב על המשחק שיחק את כולו והקליט את זה ואחר כך ערך את זה בשביל שזה יראה כמו סרט (לא רואים את הממשק וכו') לפי דעתי זה קלאסיקה אמיתית http://www.gamershell.com/download_12100.shtml דרך אגב האופציית הורדה הראשונה לא עבדה לי אז השתמשתי בשנייה (רוסיה) אני מנחש שזה בעייה בשרת של הולנד

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  19. לילה טוב אנשי פורום יקרים ונכבדים מחר יש לי בחינת מגן של מעבדת אקסל בביולוגיה אשמח לקבל כל עצה שתוכלו לתת לי שתוכל לסייע לי, אין מה להוסיף. תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  20. Started by FARKASH7,

עוד מעט התקיים אירוע כדורגל גדול מאוד ואני מאוד רוצה לצפות בו אני בטוח שעוד אנשים רוצים לצפות בו. אני מחפש תוכנות שדרכם אפשר לקלוט שידורים של ערוצים ברחבי העולם אני בטוח שיש כאלה אז אם מישהו מכיר ויודע שיפרסם פה ויעזור לי ולעוד הרבה אנשים.

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  21. Started by yarl,

וכמובן את הלאפטופ איך מנקים והאם יש חומרים מטליות או.....?? אבל הכי חשוב המסך

• 0 תגובות
    • 416 צפיות
  22. Started by D.Man,

מישהו יודע איפה אפשר להשיג FIRMWARE לDVD של חברת GRUNDIG דגם GDIVX110? לא יודע אם השאלה מתאימה לפה, פשוט לא ידעתי איפה ניתן לשאול.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  23. הדיסק הכי חדש אני מכיר שלו זה hit the machine מ2004....הוא פשוט תותח מתיי אמור לצאת עוד דיסק שלו או שיש כבר ואני לא יודע עליו?

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  24. אהלן אני צריך טובה ממישהו שעורך ויוצר מיקסים של מוזיקה אלקטרונית מכירים את הטראנסים האלה, שבאמצע שום מקום פתאום תוקעים בהם איזה משפט מופלץ ? אני מחפש משהו בסגנון הזה, שיהיה דומה ל ASTRIX או אולי אפילו ממש ASTRIX ואני מעוניין לשלב בו משפט שמישהי אומרת, שיש לי דגום ב MP3. זה לא כ"כ להפצה , יותר משהו פרטי. מישהו כאן יכול לעזור בקטע כזה במקרה ?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  25. שלום לכולם !!! רציתי לדעת אם מישהו יודעכיצד מסכרנים מחשב כף יד עם מחשב אישי נייד באמצעות BLUETOOTH? עליי לציין ,כי בשני המחשבים קיים לי BLUETOOTH ותוכנת activesync . תודה מראש לעונים.

• 0 תגובות
    • 515 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.