עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Spaik,

אני ועוד מישהו מזמינים מארה"ב די כמה מוצרים. כמה לדעתכם תשקול החבילה עם המוצרים האלה???? תודה, אני צריך את זה קצת דחוף... Lite On LTR-52327S Black 52x32x52 CD-RW LITE-ON XJ-HD166/XJ-HD 165H 16X DVD Arctic Silver's NEW Premium Silver Polysynthetic Thermal Compound: Arctic Silver 5. 12-gram tube VANTEC's Tornado (Double Ball-Bearing) Fan Thermalright CPU Cooler for Intel Zalman CNPS6000-Cu Pure Copper MITSUMI D359M3 BLACK FDD 1.44MB 3.5INCH Logitech MX700 Cordless Optical Mouse Creative Labs Sound Blaster Audigy 2 Z…

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  2. שלום המליצו לי פה על מחשב... באיזה אתר הכי טוב לקנות חלקי מחשב? האתר צריך לתת הנחה על מזומן... עדיפות לאיזור המרכז כי אם מתקלקל משהו לא שווה לנסוע ולשלוח את החלק... שהיו זולים, ושרות טוב... תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by Mr Gadget,

מתקפת האקרים מתוכננת הערב על אתר נענע; אם לא נשרוד אנחנו מורישים את הסיפורים לוואינט ואת הכותרות לוואלה מאת: מערכת חיים ברשת 13:05 21/11/2003 לפני שאתם מתחילים לקרוא את הכתבה הזו, יש לנו בקשה. הסיטו את העיניים לרגע מהמסך וחפשו את לוח השנה הקרוב ביותר למקום מרבצכם. אם הוא מראה על יום שבת, ה-22 לנובמבר, אז הכל בסדר. על פי דיווח של אתר "חדשות מחלקה ראשונה", מתכננים גורמים איסלאמיים להפיל היום (שישי) בערב את האתר שבו אתם גולשים כרגע. בהודעה שפרסם ארגון "גדודי הרעם" באחד מאתרי האיסלאם הרדיקליים מתבקשים הגולשים להשתתף במתקפה שתיערך בין השעות 21:00 ל-24:00 באמצעות תוכנת winsmurf. מטרת התקיפה, לפי לשון ההודעה, היא לגרום נזק כלכלי ל"בני הקופים והחזירים" (סליחה אמא בייב, אבא…

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  4. Started by yambtz,

http://home.tiscali.nl/multicom/DaSchop/endofworld.swf

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  5. Started by zvkel,

סיפר שהיה כך היה לא מזמן החלטתי שהגיע הזמן לשדרג את הרשת בבית לאור המלצות (אני כבר לא זוכר איפה הומלץ) הוחלט על ה dlink 614 אז נכנסתי לזאפ וישר ראיתי שב buy4less הנתב עולה 450 לעומת מינימום 610 בכל האתרים האחרים בדקתי שאכן מדובר באותו הנתב והזמנתי (השארתי כרטיס אשראי דרך האינטרנט , וכל שאר הפרטים הנכונים) קיבלתי אישור והייתי בטוח שכעבור שבוע אני יקבל את הנתב כל זה היה ב 10.10.03 ב5.11.03 ראיתי שאין שום חבילה בדואר והתקשרתי לאתר לבדוק מה עלה בגורל החבילה , דיברתי עם בחור בשם אסף שהעלה את מספר ההזמנה במחשב ואמר לי אין לך מה לדאוג החבילה בדרך אליך אני רואה במחשב ששלחו אותה יום חמישי (לפני שישה ימים) שאלתי איך שלחו והוא אמר דואר רשום אז ביקשתי את המספר של הדואר (מקבלי מספר…

6. Started by Pure-Gold,

קטע מ TechTV השמדת מידע מכונן קשיח והפתעה מעניינת שהם לא ציפו לה: http://www.oferporat.com/paltalk/pure-gold/stuff/HDSmash.avi סרטון שהכנתי על מחשב שפנטיום 1 שלי המראה את יכולותו להריץ ולעבוד עם חלונות 2000 ואקס פי. http://www.oferporat.com/paltalk/pure-gold/stuff/Pentium.wmv סרטון שעשיתי לפני נחיתת מעבורת החלל קולומביה ונציגינו אילן רמון: http://www.oferporat.com/paltalk/pure-gold/stuff/STS107.wmv צפו לדברים נוספים בעתיד.

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  7. Started by xgamer,

שלום לכולם ... אני סקרן לדעת מה קרה לאתר פיסי ספוט מאחר והוא כבר זמן דיי ארוך לא ניתו להיכנס אליו תודה לכולכם...

• 9 תגובות
    • 833 צפיות
  8. Started by EG,

קנו לי אוזניות אלחוטיות של סוני לפני איזה שנה + -. קיבלתי פתחתי השתמשתי ו"שיחקתי" איתן - כשאני אומר שיחקתי זאת אומרת שפתחתי את המשדר בדקתי את בצועיהן - מרחק, איכות...... אני פותח את המשדר ולהפתעתי אני רואה בטריה של סוני ואפילו כתוב עליה שיש באפשרותה להיטען. אז כמובן שמתי אותה ל24 שעות טעינה ובדקתי עם המשדר פועל רק בעזרת הבטריה בלי שאני מחבר אותו לחשמל. בטח שהמשדר לא עבד אין לי מושג למה. יש לכם מושג? בבקשה תגידו לימה הבעיה. מה שהכי מצחיק הוא שכשאני מכבה את המשדר (יש לו כפתור כיבוי אבל הוא עדיין מחובר לחשמל) נדלקת נורית שמתחתיה כתוב באנגלית - נטען - האוזניות עובדות אותו הדבר בלי הבטרי ועם הבטריה! אין לי מושג מה הולך פה בבקשה תנו דעתכם.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. יש לי קיט של חלון אני רק צריך שמישהו יעזור לי לקדוח. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  10. Started by Miyota,

רכשתי מהם מחשב לפני 3 חודשים סיכמתי איתם את פרטי התשלום שזה היה 3 תשלומים ללא קרטיד! בדקתי פעמיים עם הנהלת חשבונות שזה לא קרדיט והכל מסודר.. מגיע החשבון כ 36 תשלומים עם קרדיט! דיברתי איתם הם מכחישים הכל ואומרים שזה מה שבחרתי! אחרי שהבהרתי לנציגה של הנהלת חשבונות שאם אני משלם בקרדיט אני לא קונה את המחשב! הם אמרה לי שאין לי מה לדאוג . מציע לכם לשכוח מהחנות הזאת! זאת הפעם האחרונה שאני אי פעם יקנה משם! ודווקא תכננתי לקנות משם מחשב ורמקולים אבל זה הפסד שלהם! רמאים!

• 48 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. Started by SOLIDUS SNAKE,

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  12. האתר: www.jab-tech.com והתקציב בעיקרון 200 שקל אבל 20 דולר לשליחה ו24 לביזבוז. תודה לעונים. תגובות רציניות בלבד. מה שאני חשבתי: 1 כבל מעוגל לפלופי זוהר בחושך 1 כבל מעול להארד דיסק זוהר בחושך 3 מאוררים uv 80mm 1 מאורר 120 מ"מ צבעוני

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  13. הייתי רוצה לנקות אותו , באיזה דרך הכי טוב . ?

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  14. Started by NetSpider,

זאת שיחה אמיתית מבן אדם מאוד מעוצבן מה Spam שמקבל ... Enter

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  15. Started by GunBlade,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד. האם כדאי לקנות ב-Yamsan? מה היתרונות והחסרונות הבולטים?

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  16. Started by desert,

יש לי חבר שיש לו מוטורולה יאנג וכשהוא מדליק אותו הוא מבקש קוד אבטחה וזה לא בסים כי כשמכניסים את הסים למכשיר אחר אז אין בכלל קוד , סימן שזה קוד של המכשיר , יש למישהו פיתרון שלא עולה כסף?[כי אמרו לי שבאורנג' ייקחו לי 99 שקל על שחרור המכשיר]

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אנחנו עוד חשבנו שמדובר בחברות כגון AlienWare, VoodooPC, FalconNW וכו'. אבל לא, מדובר בחברה שאני אישית מעולם לא שמעתי עליה - Liebermann pc. הם הופיעו בחדשה לפני כמה ימים, בתור המייצרים של מסכי ה- Grand Canyon. אז חקרתי עוד קצת עליהם ותראו איזה מחשבים הם מציעים לצרכנים מכל הסוגים! 16GB של זיכרון, שלל טכנולוגיות שונות ומשונות, 2TB של נפח בכונן-הקשיח. טוב, תסתכלו בעצמכם! http://216.119.93.139/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Store_Code=LI&Product_Code=ML38E

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by guycnaan,

מצטער על הספאם,אבל זה בהחלט מצחיק http://uploaded.fresh.co.il/3fb2895e01d12a4b.jpg Judan Kinder,Ziklon b? Ist Gut!

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Sikamikanico,

אחרי התלבטות קשה בחרתי לוח אם. הזמנתי. קיבלתי אותו היום - ויש בו פגם! אחד החיבורים שנקרא "Surround Center Connector" הגיע מולחם רק בשני פינים מתוך חמישה - ז"א שהוא חצי תלוי באויר. זה כל כך מעצבן כשזה קורה. עכשיו כל הטרטור של להחליף את זה בלוח חדש. דרך אגב, הלוח הוא Gigabyte GA-7N400 Pro2 והחנות היא זיגזג.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by adamginz,

לפני קצת פחות משבוע, האופניים שלי היו קשורות יחד עם של אחי למנגנון ברז כזה גדול. יום אחד בא הגנן ואומר שהוא צריך לפרק את המנעולים , הבעיה היא שהוא לא שאל אותנו את זה אלה את הבעל בית , והוא נתן אור ירוק. הגנן הספיק לשבור את המנעול שלי ועל של אחי הוא עבד , עד שאמא שלי הגיע הביתה והבחינה בו. מיד הוזעקה המשטרה ובלי לדעת הם אמרו לוועד בית לקנות לנו מנעול חדש במקום 2 ש1 בעצם נהרס וה2 נשבר לחלוטין. עכשיו כשבאנו לקבל את הכסף הם טוענים שהם משלמים רק על 1, ולא יעזור כלום. במקרה כרגע הגנן היה למטה ירדנו אליו עם 2 מנעולים והוא הודה שהוא שבר את ה1 ונזק את השני. מה אני עושה ?? איך אני מקבל גם את הזיכוי על המנעול השני אם הועד בית אינו מוכן לשלם? כמו כן אילו פעולות משפטיות אני יכול לנקות…

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. אני אומר לטוס לוח"ל וזה יוצא אחרי הצו הראשון , אז אני צריך אישורים או משהו כזה או שאפשר לטוס ואף 1 לא יעשה לך בעיות.

• 26 תגובות
    • 10.9k צפיות
  22. קראתי לפני מספר שנים על תופעה בבריטניה של אנשים שהחליטו שהלאום שלהם הוא ג'דיי (jedi), כתבו לכך מניפסט דתי מלא והחתימו אנשים. האם ניתן לעשות זאת בארץ? זאת אומרת, תחת "לאום" לכתוב ג'דיי.. כיצד זה יתקבל והאם יהיה עליי להוכיח משהו / יעשו לי צרות? ;D

• 17 תגובות
    • 4.1k צפיות
  23. Started by Bessmertniy,

הסיפור שהיה כך היה תקשרתי ל PCH לשאול כמה זמן אחריות יש על ה maxtor 80gb 8buffer ואמרו לי שנה באותו זמן התלבטתי בין maxtor ל WD קראתי כמה תרדים והבנתי שאם יש 3 שנים אחריות אז עדיף קחת את ה WD אז הזמתי את ה WD. שלפני כמה ימים שלכתי אי מייל בקשר לשאלה כמה זמן אחריות יש על ה maxtor ועכשיו הגיע ה email שאומר שיש עליו 3 שנים אחריות גם.... ובטלפון אמרו לי שנה.... איזה סתומה אחת מעצבנת ... שלא נראה לי מבינה הרבה הזה.....ועוד דבר אחד שאני לא מבין למה תמיד שולחים אותי לאתר...כל חנות שיש לה אתר אז שולחים אותך לאתר כדי לעשות הזמנה... אתם חושבים שהם יתנו יעשו לי החלפה?או לבטל את ההזמנה ולעשות חדשה?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by x-dude,

ובכן הנה עוד דוגמה: שלשום היתקשרתי לסטימצקי לברר מתי הם מקבלים ב dvd את שליחות קטלנית 3,הם אמרו לי ב18,מגניב בכל הארץ יוצא ב18,ובכן היום זה ה18 ירדתי לסטימצקי וזה מה שהיא אמרה: "לא הם מפיצים את הסרט ב18 אבל אנחנו נקבל בטח ב20 או 21". תמשיכו לזלזל ככה באנשים ואר כך תתפלאו למה כולם מעדיפים להוריד.

• 13 תגובות
    • 964 צפיות
  25. http://ten-li.ath.cx/index.php אתר למתרת מכירה של דברים . שם אפשר למכור מה שרוצים . (דברים חוקיים כמובן ) .

• 3 תגובות
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים