עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. האתר: www.jab-tech.com והתקציב בעיקרון 200 שקל אבל 20 דולר לשליחה ו24 לביזבוז. תודה לעונים. תגובות רציניות בלבד. מה שאני חשבתי: 1 כבל מעוגל לפלופי זוהר בחושך 1 כבל מעול להארד דיסק זוהר בחושך 3 מאוררים uv 80mm 1 מאורר 120 מ"מ צבעוני

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  2. Started by xgamer,

שלום לכולם ... אני סקרן לדעת מה קרה לאתר פיסי ספוט מאחר והוא כבר זמן דיי ארוך לא ניתו להיכנס אליו תודה לכולכם...

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  3. Started by SOLIDUS SNAKE,

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  4. Started by NetSpider,

זאת שיחה אמיתית מבן אדם מאוד מעוצבן מה Spam שמקבל ... Enter

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  5. Started by Miyota,

רכשתי מהם מחשב לפני 3 חודשים סיכמתי איתם את פרטי התשלום שזה היה 3 תשלומים ללא קרטיד! בדקתי פעמיים עם הנהלת חשבונות שזה לא קרדיט והכל מסודר.. מגיע החשבון כ 36 תשלומים עם קרדיט! דיברתי איתם הם מכחישים הכל ואומרים שזה מה שבחרתי! אחרי שהבהרתי לנציגה של הנהלת חשבונות שאם אני משלם בקרדיט אני לא קונה את המחשב! הם אמרה לי שאין לי מה לדאוג . מציע לכם לשכוח מהחנות הזאת! זאת הפעם האחרונה שאני אי פעם יקנה משם! ודווקא תכננתי לקנות משם מחשב ורמקולים אבל זה הפסד שלהם! רמאים!

• 48 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. Started by GunBlade,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד. האם כדאי לקנות ב-Yamsan? מה היתרונות והחסרונות הבולטים?

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  7. אנחנו עוד חשבנו שמדובר בחברות כגון AlienWare, VoodooPC, FalconNW וכו'. אבל לא, מדובר בחברה שאני אישית מעולם לא שמעתי עליה - Liebermann pc. הם הופיעו בחדשה לפני כמה ימים, בתור המייצרים של מסכי ה- Grand Canyon. אז חקרתי עוד קצת עליהם ותראו איזה מחשבים הם מציעים לצרכנים מכל הסוגים! 16GB של זיכרון, שלל טכנולוגיות שונות ומשונות, 2TB של נפח בכונן-הקשיח. טוב, תסתכלו בעצמכם! http://216.119.93.139/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Store_Code=LI&Product_Code=ML38E

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. הייתי רוצה לנקות אותו , באיזה דרך הכי טוב . ?

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  9. Started by guycnaan,

מצטער על הספאם,אבל זה בהחלט מצחיק http://uploaded.fresh.co.il/3fb2895e01d12a4b.jpg Judan Kinder,Ziklon b? Ist Gut!

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by guycnaan,

http://www.albinoblacksheep.com/flash/kittyfan.php בטח כמה מכירים (תגובות בסגנון ישן צפויות אבל יתקבלו),אבל זה עדיין מצחיק ביותר

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by desert,

יש לי חבר שיש לו מוטורולה יאנג וכשהוא מדליק אותו הוא מבקש קוד אבטחה וזה לא בסים כי כשמכניסים את הסים למכשיר אחר אז אין בכלל קוד , סימן שזה קוד של המכשיר , יש למישהו פיתרון שלא עולה כסף?[כי אמרו לי שבאורנג' ייקחו לי 99 שקל על שחרור המכשיר]

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. אני אומר לטוס לוח"ל וזה יוצא אחרי הצו הראשון , אז אני צריך אישורים או משהו כזה או שאפשר לטוס ואף 1 לא יעשה לך בעיות.

• 26 תגובות
    • 10.9k צפיות
  13. Started by Bessmertniy,

הסיפור שהיה כך היה תקשרתי ל PCH לשאול כמה זמן אחריות יש על ה maxtor 80gb 8buffer ואמרו לי שנה באותו זמן התלבטתי בין maxtor ל WD קראתי כמה תרדים והבנתי שאם יש 3 שנים אחריות אז עדיף קחת את ה WD אז הזמתי את ה WD. שלפני כמה ימים שלכתי אי מייל בקשר לשאלה כמה זמן אחריות יש על ה maxtor ועכשיו הגיע ה email שאומר שיש עליו 3 שנים אחריות גם.... ובטלפון אמרו לי שנה.... איזה סתומה אחת מעצבנת ... שלא נראה לי מבינה הרבה הזה.....ועוד דבר אחד שאני לא מבין למה תמיד שולחים אותי לאתר...כל חנות שיש לה אתר אז שולחים אותך לאתר כדי לעשות הזמנה... אתם חושבים שהם יתנו יעשו לי החלפה?או לבטל את ההזמנה ולעשות חדשה?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by krelian,

למי שלא מכיר את ה demo scene. מומלץ מחשב חזק כדי להנות ברמה האופטימלית.

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. http://ten-li.ath.cx/index.php אתר למתרת מכירה של דברים . שם אפשר למכור מה שרוצים . (דברים חוקיים כמובן ) .

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  16. קראתי לפני מספר שנים על תופעה בבריטניה של אנשים שהחליטו שהלאום שלהם הוא ג'דיי (jedi), כתבו לכך מניפסט דתי מלא והחתימו אנשים. האם ניתן לעשות זאת בארץ? זאת אומרת, תחת "לאום" לכתוב ג'דיי.. כיצד זה יתקבל והאם יהיה עליי להוכיח משהו / יעשו לי צרות? ;D

• 17 תגובות
    • 4.2k צפיות
  17. Started by x-dude,

ובכן הנה עוד דוגמה: שלשום היתקשרתי לסטימצקי לברר מתי הם מקבלים ב dvd את שליחות קטלנית 3,הם אמרו לי ב18,מגניב בכל הארץ יוצא ב18,ובכן היום זה ה18 ירדתי לסטימצקי וזה מה שהיא אמרה: "לא הם מפיצים את הסרט ב18 אבל אנחנו נקבל בטח ב20 או 21". תמשיכו לזלזל ככה באנשים ואר כך תתפלאו למה כולם מעדיפים להוריד.

• 13 תגובות
    • 968 צפיות
  18. Started by nottheguy,

הי אנשים, יש לי שלושה מחשבים ישנים (מאד) שכבר מזמן לא עובדים ואני רוצה להיפטר מהם. מתוך מודעות סביבתית מינימלית אני לא רוצה סתם לזרוק לפח. מישהו מכיר מקום שממחזר מחשבים ישנים או אוסף אותם? תודה רבה!

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by R0ck,

http://www.ctrl.co.il/ctrlm/HomePageContents/movie/UpLoadfile/F3135_kofzma.mpeg *לקחת את הלינק ולטעון לחלון אקספלורר נפרד.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by e-r-a-n,

אני מחפש מנגינה של תיבת נגינה, הכוונה של האלה שפותחים כמו הקופסאות תכשיטים, ואז מתנגנת מנגינה כזאתי.. כזאתי מנגינה, אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג תודה.

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  21. Started by NoSbOy2k4,

מחפש איזה אתר שיקצר לי את השם ש Geocities נתנו לאתר שלי. מישהו מכיר איזה אתר שעושה את זה???

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  22. LOL=Laughing Out Loud למי שלא הבין זוהי פרודיה על שלושת סרטי המטריקס, לכל סרט פרודיה של דקה וחצי שתיים ככה משלו. זה לא יצא עדיין אבל יש פרסומת טיסר אז תורידו לכם. http://mushiko.tripod.com 8) שימו לב!!! אפשר לשמור לעצמכם את התמונות מהאתר הם איכותיות מאוד ברזולוציה 1280*1024 אז תשמרו ותשתמשו כרקע, וגם תגיבו בבקשה ותרשמו לי ציון או מה שתרצו על הפרסומת! ;D

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  23. Started by com,

;D ;D ;D ;D ;D ;D :D :D :) ;D ;D סחטין עליו, עבר בראשון, בלי בעיות בכלללל מזל טוב

• 31 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by Decktor,

במו שכולם יודעים יש (שוב) טורניר של קספרוב נגד המחשב המשחק השלישי עומד כרגע במהלך החמישי אפשרי לצפות בו ב ESPN או כמו שאני עושה דרך התוכנה של www.chessclub.com צריך פשוט לעשות להתקין אותה לעשות Login בתור Guest אפילו לא צריך לפתוח יוזר ואז בחלון Console לכתוב observe 1 נ.ב. במשחק הראשון היה תיקו המשחק השני קספרוב היה במצב מעולה עד שהוא עשה טעות קטנה ואז זה הפך לטבח אז הניקוד כרגע עוד על 1.5:0.5 לטובת המחשב

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  25. Started by adamginz,

לפני קצת פחות משבוע, האופניים שלי היו קשורות יחד עם של אחי למנגנון ברז כזה גדול. יום אחד בא הגנן ואומר שהוא צריך לפרק את המנעולים , הבעיה היא שהוא לא שאל אותנו את זה אלה את הבעל בית , והוא נתן אור ירוק. הגנן הספיק לשבור את המנעול שלי ועל של אחי הוא עבד , עד שאמא שלי הגיע הביתה והבחינה בו. מיד הוזעקה המשטרה ובלי לדעת הם אמרו לוועד בית לקנות לנו מנעול חדש במקום 2 ש1 בעצם נהרס וה2 נשבר לחלוטין. עכשיו כשבאנו לקבל את הכסף הם טוענים שהם משלמים רק על 1, ולא יעזור כלום. במקרה כרגע הגנן היה למטה ירדנו אליו עם 2 מנעולים והוא הודה שהוא שבר את ה1 ונזק את השני. מה אני עושה ?? איך אני מקבל גם את הזיכוי על המנעול השני אם הועד בית אינו מוכן לשלם? כמו כן אילו פעולות משפטיות אני יכול לנקות…

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים