עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Athlon-WINGS,

שירשום פרטים.

2. מישהו יודע? למישהו יש תמונות? אני רוצה תמונות מכל הכיוונים....... שמישהו יעלה תמונות ומהר!

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  3. Started by yarl,

אני מעונין בסימלי הבעה וברגישונים למסנג'ר וגם בסימלי הבעה עסיסיים המבין יבין מאיפה מורידים את אלה אני מחפש ולא מוצא רק כל מיני חארטות של תינוקות מי שיש לו לינקים שישחרר דחוף תודה

• 0 תגובות
    • 429 צפיות
  4. Started by Cereal Killer,

מה קורה?? פתח בבקשה את האיציק

5. ליתר דיוק, להפטר מההצעות המגונות שלו להוסיף גאדג'טים, לשנות נושאים וכו'? הייתי שמח להפטר גם מהסרגל בצד, אבל זה כבר פחות מציק לי. אני יודע שגריזמאנקי מאפשר לעשות כירורגיה לעמוד, אבל לא שווה לי לעבור לפיירפוקס רק בשביל זה. למי שלא מבין במה מדובר - ראה תמונה. [attachment deleted by admin]

6. באיזה חנות יש את המחיר הכי זול? עשיתי חיפוש בזאפ, אבל שמעתי שיש אותה בפחות מ 500 שקל.

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  7. Started by matrix66,

היי אני לפעמים מוריד קבצים מרפידשר (אין לי מנוי) ולפמים ההורדה די קטועה- באמצע התהליך כל כמה שניות ההורדה נעצרת לגמרי ל 0KB\S ואז זה ממשיך אחרי כמה שניות מאותו מקום.. יש למישהו מושג למה זה קורה? או אם זה קורה לעוד אנשים?

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  8. חברת מטא נקנסה ב-101.5 מיליון דולר לאחר שהתגלה כי עד 600 מיליון סיסמאות משתמשים נשמרו כטקסט גלוי במשך שניםלכתבה

9. Started by pure perfection,

שלום לכם , האם כל דבר שאני מזמין מחול אני צריך לשלם עליו מע"מ או מס מסוים ?? כי אני מזמין מחול מכשיר שהוא נחשב מכשיר רפואי קטן אני צריך לשלם עליו משהו פה? תודה

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  10. Started by liran2003,

כל 5 דקות שאני גולש, האתר מפסיק לעבוד למשך 10 דקות :-\

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  11. טוב, די מיציתי את השאלה. החנויות פתוחות? בוקר? צהריים? ערב? (שזה בעצם יום העצמאות)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by asafgolan,

אשמח להמלצה למכונת גילוח עד 400 ש"ח (אשמח עוד יותר אם זה יעלה פחות). אין לי דרישות מיוחדות, רק שיהיה אפשר להשתמש במכונה תוך כדי הטענה גם (אם זה קיים עדיין).

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  13. אני רוצה לעשות ביטוח ורציתי לדעת איך זה עם החברות הגדולות. יש עם מי לדבר כשב קורה משהו? הכל עובד כמו שעון או שאין עם מי לדבר כשיש בעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  14. שלום חברים. אני מתעניין במשקולות אוטומטיות, משהו שכזה (לאו דווקא הפירמה הזו, יש כמה חברות שמייצרות דברים שכאלו): http://www.dkn-technology.com/en/product/detail/64 https://www.youtube.com/watch?v=1zq9OktXY84 מישהו יודע היכן מוכרים דבר שכזה בארץ?

15. אני מחפש מקום צבאי שאני יכול לבחור ולהשתמש בו לפרויקט של ניהול רשת, המקום חייב להיות צבאי, ויכולה להיות בו כבר רשת מחשבים. אני גם ככה צריך להתחיל מההתחלה. יש הצעות?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  16. בקישור הבא: http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1749791

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  17. Started by xtract1,

הבנתי מגוגל שזה מבחן שהוא מעין מבחן "שליטה" כדי לראות עד כמה אתה שולט במחשב, במושגים ובפונצקיות השונות. אני צריך לעשות מבחן כזה כדי שאוכל "להרצות" ולהדריך כמה זקנים... כעיקרון עברתי על הסיליבוס ואת רוב הדברים אני יודע, השאלה עד כמה עמוק שואלים ואיך זה מתבצע הלכה למעשה - שאלות אמריקאיות? צריכים להראות להם את מה שהם מבקשים על מחשב שנמצא שם? שואלים בע"פ? ומה הרמה המדוברת של הדברים שם? בטלפון היא אמרה לי שיכול להיות שיש access גם וכל מיני פונקציות ב-Excel שצריך לעשות (זה החלק החלש שלי, לא מתעסק עם התכונות הללו). בקיצור, כל מי שיכול לשפוך אור על העניין - מוזמן

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by YossiZ,

אני רוצה לקנות שם מחשב ורציתי לדעת האם החנות אמינה, איך השירות, ואם שווה לקנות שם. תודה לכם.

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  19. Started by Dani_il,

היי לכולם! אני רוצה לקנות שלט עם מסך לנגן mp3 Iriver H340. עשיתי הזמנה מאתר מיסטיקאוודיו,החנות נימצאת באר"הב. אכשיו לפי משהבנתי הם עושים משלוחים ארצה,אבל יש כמה דרכים לעשות משלוח,תעזרו לי לבחור את הדרך הכי טובה ובטוחה. אנגלית אני לא מבין,ככה שלא ממש הבנתי איך זה הולך שם. תודה לכל העונים...

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  20. Started by MadCat125,

אתמול ה- IE הראה לי עיברית משמאל לימין, וכל אתר הייתי צריך לשנות את זה...היום אני מפיעל נכנס ל-GOOGLE.CO.IL והוא מראה באנגלית ניסיתי לסדר את זה בהגדרות באתר...לא עוזר בדקתי שהמחשב שלי תומך בעיברית, והכל בסדר נכנסתי לגוגל וכתבתי "גוגל" בעיברית ואז מצאתי את האתר וכתוב לי: "The summary for this Hebrew page contains characters that cannot be correctly displayed in this language/character set" אין לי מושג מה לעשות עכשיו ואיך לשנות את זה שהדפדפן יראה לי רק מצד ימין ,כדי שאני לא אשנה כל פעם שאני עושה חיפוש תעזרו לי בבקשה ???

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  21. אני עובר לדירה חדשה ויש לי מיטה שבניתי במיוחד ואני רק צריך מזרון ספוג פשוט לפי מידה מישהו יודע איפה להזמין ?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by HaEsrimVeArba,

איפה ניתן להשיג באינטרנט תווים רגילים לגיטרה, לא אקורדים\טאבים או משה זה לא יהיה? אני רוצה שאחי ילמד את שיר הפתיחה של מקגיוור אבל הוא לא רוצה טאבים..

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.