עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. בוקר טוב... ;D העליתי מספר קטעים חדשים ,מקווה שתיהנו, זה מסודר לפי תאריך העלאה, תגובות בברכה: Lior Saban - Guitar Classical Improvisation Pink Floyd : Marooned by Lior Saban Deep Purple - Child in Time : Lior Saban (Cover)

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  2. אני רוצה לשלוח מייל יום הולדת עם אייקונים, איך אני מוסיף אותם?? זה אפשרי להוסיף אייקונים כמו פה באתר למייל (לצורך העיניין נענע מייל...) משהו יודע, זה דחוףףףףף... תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by maCr0T,

מה יש לכם? תפרטו ספציפית....

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  4. Started by ofirr,

לא מצאתי פורום מתאים לרשום את זה אז רשמתי כאן. אני מעוניין בהמלצה לGPS בטווח מחירים 1000-1300. אני לא מתמצא בנושא ולא יודע היכן לשים דגש במכשיר הזה ולכן אשמח אם תשתפו אותי. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  5. עדכון חדש למשחק הפופולרי מוסיף כמה וכמה פיצ'רים מעניינים, אבל גם אחד לא צפוי, ומאוד מטרידלכתבה

6. השיא של 2021 בדרך להישבר: יותר מ-12 אלף רובוטים בשווי של 585 מיליון דולר נמכרו בצפון אמריקה ברבעון השני של 2022. רוב היחידות נרכשו עבור תעשיית הרכב, אך המכירות לתעשיות המזון ומוצרי הצריכה מטפסות בקצב גבוה יותרלכתבה

7. אני צריך צילום מסך של דף זה+ אם אפשר גם כשהמוצר בעגלה: לא עזר vpn או אם יש יותר זול www.jerrysartarama.com%2Falbrecht-durer-watercolor-marker-wallet-set-10-colors-0v32946000000%3Fsrsltid%3DAfmBOorxxVLMqpfWEf7_ivcIJuxeX21s9CcS3FkItuUsEGPqKVw29eFG&ref=https%3A%2F%2F

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by nforce,

אהבתי את הרעיון של הטמפלטים באתר... יפה מאוד ! אני משתמש ב- Black Eye ! פ33תי ביותר! במה אתם משתמשים ?

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  9. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a8%d7%90%d7%99%d7%95%d7%9f-%d7%a1%d7%95%d7%a3-%d7%91%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%91-%d7%92%d7%9d-%d7%90%d7%a6%d7%9c%d7%a0%d7%95-%d7%91%d7%98%d7%9c%d7%95%d7%95%d7%99%d7%96%d7%99%d7%94/

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  10. Started by Lol10k,

מחפש שם של סרט די דפוק,אני לא יודע אם מישהו מכיר. זה עם ג'ניפר אניסטון,היא אישתו של איזה אחד שמן שקשה לו להביא ילדים,ויש לה רומן עם אחד שהיא עובדת איתו והיא צריכה לשכב עם חבר של בעלה כדי שלא יספר... למישהו יש מושג? אולי איפה אוכל למצוא את השם? עריכה,מצאתי The Good Girl אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  11. מדובר בקנייה של 1000$ מאיביי ועוד חנות, כמה זה יוצא מכס מע"מ וכו' ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. כל הכבוד למפתחי האתר(מילפורד ? ) על השדרוגים והעיצובים נראה יפה מאוד ועובד טוב מאוד , שיהיה לנו בהצלחה בהמשך

13. Started by desert,

נכון יש את העבודה הזאת של אזרחות בי'ב שצריך להכין 10 מאמרים ולהשוות באחד מהם בין מעריב לידיעות: 1\ איזה אתר יש לעבודות חוץ מ AVODOT ו SCHOOLSUCKS 2\איפה יש מאמרים של עיתונים 3\האם יש למישהו את העבודה מוכנה

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  14. שלום לכם, אני מעוניין להעביר שולחן ביליארד מבית של חבר לבית שלי, אבל העניין הוא הרבה יותר מסובך ממה שהוא נראה. אני צריך חברה שמתמחה בדברים כאלו, אני צריך שהם יבואו ויפרקו את השולחן (רגליים+פלטות שיש) יובילו את השולחן מהבית שלו לבית שלי (שולחן כזה שוקל כמה מאות קילו) ולאחר מכן יתקינו את השולחן בבית שלי (הורדה למרתף+הרכבה+פילוס) האם מישהו מכיר חברה או אדם שיודע לעשות את זה? או מתעסק עם זה? אם כן אני אשמח אם תשתפו אותי. אגב, אם למישהו פה יש שולחן ביליארד בבית, אני אשמח לקבל טיפים על איך לשמור את השולחן נקי וכד'... בתודה ניר

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by TOMY-BOY,

אהלן אנשים, אני צריך את עזרתכם בלזהות את השיר מתוך הסרטון הבאה: http://www.metacafe.com/watch/44980/trip_flip/ בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  16. Started by ozi123,

קניתי מחליק מאיביי של WET LINE והוא הגיע עם תקע אמריקאי , היכן אפשר להשיג מתאם שמתאים לתקע הזה אלה הפרטים של המחליק : בתמונה וקניתי מתאם מהום סנטר שמשום מה הוא נשרף אחרי שחיברתי לא יודע למה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. הגעתי אליהם דרך ZAP והם נתנו לי הצעה לא רעה. השאלה היא: עד כמה הם מקצועיים ואמינים. לא בא לי להתעסק עם חובבנים או תחמנים, ולא עם כאלה שיפשטו את הרגל בעוד חודש או לא ייתנו לי את האחריות המובטחת. אם יש למישהו המלצות טובות במיוחד (או רעות במיוחד) על SLG - או על חנויות אחרות, אשמח אם תשאירו לי הודעה בפרטי - כדי שלא תהיה כאן פירסומת... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  18. Started by fog,

אני חייב לומר שאני מאוד התרשמתי מהמפרטים ורציתי לדעת אם יש מקום שבו אפשר לבוא לשלם ולקחת (אני לא רוצה לקנות באינטרנט מעדיף לקנות ישר בחנות אחת הכל) את הדברים הנ"ל במחירים (לכל היותר) הנקובים במפרטים הנקובים (ראיתי ב-zap.co.il מחירים נמוכים יותר) איפה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  19. כשכל דצמבר הופך לכרטיס ביקור אישי: שירותי הסטרימינג הגדולים חושפים את נתוני ההאזנה והצפייה לשנת 2025, עם חידושים שהופכים את הסטטיסטיקה למשחק חברתילכתבה

20. Started by night-fire,

השיר שהיה עכשיו בשיר שלו כשרוני (או רני) והנינט הזאת רקדו (אני פשוט לא רואה את זה ואני שחכתי תשם של השיר ובדיוק שמעתי אותו ) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 480 צפיות

דיונים חדשים בפורומים