עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by darkman,

http://video.kavkazcenter.com/fight_in_chechnya/helicopter.wmv מוריד לאט סרט יפה מאוד תהנו

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by idofr,

היייי שוב שמעו אני רוצה לקנות את השילוש ואולי כרטיס מסך מאיזה אתרים אתם ממליצים לקנות (עדיף בחו"ל)

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  3. Started by nottheguy,

הי אנשים, יש לי שלושה מחשבים ישנים (מאד) שכבר מזמן לא עובדים ואני רוצה להיפטר מהם. מתוך מודעות סביבתית מינימלית אני לא רוצה סתם לזרוק לפח. מישהו מכיר מקום שממחזר מחשבים ישנים או אוסף אותם? תודה רבה!

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by erez20,

הרכבתי מפרט למחשב בשביל בנדוד שלי, ואני עומד להרכיב אותו (כבר הרכבתי כמה מחשבים בחיים שלי זאת לא הבעיה למרות שאם יש לכם הצעות אני אשמח לשמוע). הייתי רוצה לדעת איזה תוכנות/עזרים כדאי לי להכין לקראת ההרכבה. אני רוצה להוציא מתחת ידיי מחשב מושלם חלונות ואופיס מקוריים כבר יש, מה עוד צריך ? איך כדאי לי לחלק את הדיסק (בנדוד שלי הוא משתמש מתחיל הייתי רוצה לארגן לו את הכל מראש) המלצות למשחק שיינצל וידגים את כוחו של המחשב להלן וכ"ו אה, דרך אגב... הנה המפרט (מסך מקלדת רמקולים ועכבר כבר יש לו ומשחה טרמית של וונטק יש לי) : CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 583.81 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA3 v2.0 NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Do…

• 9 תגובות
    • 812 צפיות
  5. ובכן, שם המוצר הוא Skip-p (משהו בסגנון) והוא מתחבר למחשב דרך כניסת ה-USB. המכשיר עצמו דומה לטלפון, (שפורפרת עם מקשים ושטויות כאלה). עכשיו, לכל מכשיר Skip-P ישנו מספר יחודי משלו, וניתן לחייג ממכשיר למכשיר ללא צורך להתעסק עם המחשב, פשוט להקיש את המספר כפי שאתם עושים בטלפון רגיל. המכשיר עולה כ-300 עד 400 שקל (תלוי בחנות), והשירות ניתן ללא דמי תשלום חודשיים או משהו בסגנון. (זאת אומרת שאתם אפילו לא נותנים פרטים של כרטיס אשראי.. אין גבייה). עוד שירות מאוד מעניין ונחמד הוא האפשרות לבצע שיחות בינלאומיות במחירים של שיחה מקומית. זה מתבצע כך: ישנו שרת בערים גדולות או יעדים מבוקשים, למשל - ניו יורק סיטי. עכשיו, כאשר אתה רוצה להתקשר למישהו בניו יורק, השרת מבצע שיחה מקומית בתוך ניו יור…

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  6. Started by yuvalkob,

היי בשעה טובה הגיע זמני לעשות רישיון עכשיו אין לי מושג איך זה הולך כאילו איך אני מתחיל, הבנתי שאני צריך להוציא טפסים או משהו כזה אבל מאיפה? ומה אחר כך? אני ממש לא מבין בכל הבירוקרטיה שלפני התחלת הלמידה המעשית אז אם מישהו יכול לעזור..

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  7. Started by Micahell bet.,

אבל בא לי לבעוט למישהו בפנים. http://www.snopes.com/inboxer/outrage/master.asp

8. Started by krelian,

למי שלא מכיר את ה demo scene. מומלץ מחשב חזק כדי להנות ברמה האופטימלית.

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by harry,

שלום, אני ראיתי לפני כמה חודשים את את המחשב sony picturebook ואני מעוניין לקנות אותו. ראיתי שמוכרים אותו בחו"ל אבל אני רוצה לדעת אם מישהוא יודע איפה לקנות אותו בארץ. אם מישהוא יודע אני ישמח שישתף אותי. מדובר בדגם vaio c1mw אבל אם מישהוא מכיר חנות שמכורת דגם יותר ישן אני ישמח. אני מוסיף לינק, אם מישהוא יזהה : http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=34414 51303&category=3716 תודה מראש harry

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  10. זהו זה... נגמרו המסיבות הברים המסעדות ושאר תענוגות החיים של החודשים האחרונים... מחר אני מתגייס (לטירונות חורף errrr...) בנח"ל או בחירמ"כ (חירמ"כ = חי"ר יעודי = גדודי שמשון / חרוב / נחשון / דוכיפת / לביא) עם גיבוש לעוקץ. בסוף השבוע (אני אמור לצאת כמו כל חייל קרבי בשני סופי השבוע הראשונים) אכתוב לאן הגעתי בסוף... איך לסכם תקופה של שלוש שנים בה הכרתי חלק מן הקהילה פה (ובאתרי החומרה הקודמים)... קצת קשה להכניס שלוש שנים לשלוש שורות... אבל היה טוב... היה כיף להיות בצוות HWz בעבר למרות כל הריבים והשטויות זה היה כיף... היה כיף לכתוב בפורומי האתר ובעיקר בפורום תלת-מימד (עד שנשארו שתי חברות בתחום בערך...). בקיצור, אנסה לשמור על קשר וכל מכריי מוזמנים לשלוח לי מיילים והודע…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Anas-Nanas,

שלום אני לא בטוח שזה המקום הנכון לשאול...אבל לא נראה לי שיש מקום יותר מתאים! אני לא מצליח להעלות תמונה לתיקיית תמונות האישית שלי בוואלה...אני לוחץ על הוסף תמונה לאחר מכן אני עושה Browse ושם את הקובץ ושאני עושה טען תמונה לא קורה כלום... אולי משהו נתקל בזה פעם..או שמישהו יכול לעזור לי... בתודה Anas-Nanas

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  12. תראו מה המצב: לפני חודש חבר שלי קנה פאלם מדגם חדשת ולי הוא היה נחמד והביא את ה M100 הישן שלו, היה עיברית של כלנית והכל. אבל לפני שבוע הפאלם נפל (אופס) והיה צריך לעשות ריסט. וכמובן בדגם הזה העיברית נמחקת. הבעיה היא שהחבר נסע לאן שהוא,(אין לי מושג קלוש לאן) ואני חייב קוד בשביל להפעיל את העיברית. עזרו לי בבקשה. שלחו לפרטי הודעות

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  13. Started by MiniMizer,

http://wow.msn.co.il/movies/Default.asp "הארי פוטר והאסיר מאוזבקיסטאן - צפו בטריילר החדש"

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Culandur,

http://www.antimult.ru/antimults/smokekills.htm

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by guycnaan,

http://www.albinoblacksheep.com/flash/kittyfan.php בטח כמה מכירים (תגובות בסגנון ישן צפויות אבל יתקבלו),אבל זה עדיין מצחיק ביותר

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by roma,

שלום רב! מישהו יודע מה התאריך של ההגרלה עצמה? חיפשתי באתר PAIS.CO.IL ולא מצאתי.. גם טלפון לבירורים לא מצאתי. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  17. Started by R0ck,

מהמשובחים. Akufen - Skidoos 8:58 מומלץ.

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  18. Started by Culandur,

אני מחפש כבל לחיבור הסלולרי שלי (siemens s45) לPC מישהו יודע איפה אני יכול לקנות? עדיף ברשת ועדיף בזול ;D

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  19. Started by yambtz,

אני לא אומר שזה בסדר לעשות אופטימיזציות כדי לקבל ניקוד יותר טוב, אני לא בא להגן על אנוידיה, ואני לא אוהד של אף חברה, אבל משהו נראה לי מוזר. לא הגיוני ששתי חברות מתחרות כל כך קשה ואחת תחליט שביזנס פחות חשוב מיושר, זה כבר לא קיים בעולמנו. בפעם הראשונה שזה קרה גם ATI רימו, אבל משום מה היה פחות רעש סביב הנושא. כמו כן אני זוכר ש ATI משתתפת בבטא של 3Dmark2003 או משהו כזה, דבר שעולה לא מעט (שוחד?), וש Nvidia לא לוקחת בו חלק. אני לא זוכר במה בדיוק מדובר, אבל הייתי אומר שזה נותן לה יתרון לא הוגן בבנצ'מארק הזה כי הוא מותאם לכרטיסים שלה. מאין רמאות בעזרת השופט אם תשאלו אותי. ואם יש לה גישה לקוד המקור אז בכלל מדובר פה במשהו רציני כי אפשר לעשות דרייברים הרבה יותר טובים. תתקנו אותי איפ…

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  20. Started by hellyeahmofo,

נו , אז התחברתי ל"יס" וה VCR החדש שלי לא שווה כלום כי אי אפשר להשתמש בהיפר בנד רק להקליט את ערוץ AV שדרכו משדר הממיר , אז מה הקטע? הלכנו אחורה או קדימה?

21. טוב אז לפי הכותרת אפשר להבין שאני רוצה לקנות מארז בארה"ב,וזאת פעם ראשונה שאני מזמין משהו מחו"ל,כאילו הזמנתי אבל מקרובי משפחה,אבל עכשיו אני רוצה להזמין מחנות טובה,אז תנו לי בבקשה לינקים לחניות טובות,וגם אני רוצה לדעת על מישלוח וכל זה,מחירים,בקיצור כל מה שצריך לדעת.תודה מראש 8)

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  22. Started by DrowNz,

שלום לכולם, מצאתי לנכון למקם את התר'ד שלי כאן כי זה נראה לי הפורום הכי מתאים לבעיה שלי אז לבעיה : לאט לאט אני צובר ידע תאורטי במודינג וחומרה כללי עקב קריאת כתבות, סיקורים ותרדים שנפתחים בפורומים של מערכת Hwzone אך הבעיה שלי היא בקטע המעשי, אני מדבר בתור אחד שאף פעם לא התעסק בכל הקטע של שרברבות ואלקטרוניקה אשר מונעים ממני להתחיל בפרוייקטים של מודינג , רציתי לדעת מה עליי לעשות כדי לפתח את קישורי המעשיים והאלקטרוניקה בכדי להתחיל במודינג ? אני מודה מראש לכל המגיבים!

• 12 תגובות
    • 855 צפיות
  23. http://www.ayalonhw.co.il/camera/camera.asp?perCamera=1 אני לא חושב שזה היה עד היום...

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by adamginz,

תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  25. Started by Decktor,

כתבה בנענע

• 1 תגובה
    • 722 צפיות

דיונים חדשים בפורומים