כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
יודעים איפה ניתן למצוא בארץ זרועות כאלה ? http://www.globalcomputer.com/products/product_details.jsp?PRODUCT%3C%3Eprd_id=3580777
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
בראשית בראשית הייתה מילה. והיו במילה שני בייתים ושום דבר אחר. והפריד אלוהים אחד מאפס וראה כי טוב.אמר אלוהים: ויהיו נתונים והיה כך. ויאמר אלוהים ויתאספו נתונים במקום אחד ויצר הארדים, דיסקטים וסידי. ויאמר אלוהים ויהיו מחשבים כדי לדחוף לשם את כל ההארדים, הדיסקטים הסידי האלה, ויצר את המחשב. סופט עדין לא היה אך אלוהים תיקן מהר את הטעות ויצר תוכנות, קטנות וגדולות, ויאמר פרו ורבו ותמלאו את כל הזכרון. אך נמאס לאלוהים ליצור תוכניות בעצמו ואמר, נעשה תכניתן בצלמנו ובדמותנו וישלוט התכניתן על כל התוכנות, הנתונים והמחשבים. ויצר האלוהים את התכניתן וישכן אותו במשרד שלו ויוביל אותו אל עץ הספריות ויאמר לו- תתקין מכל ספריה שתחפוץ, רק בספריית Windows אל תיגע, פן תמות. ויאמר אלוהים לא טוב תכ…
-
- 31 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
אוקי, מתחיל לשעמם לי מאוד בזמן האחרון, וכבר ראיתי את כל הסרטים הגדולים בנושאים נראה לי. בכל מקרה, אני ממליץ על הסרטים הבאים: All The Godfather Trilogy The Goodfellas Blood In, blood out Juice Gridlock'd Gang Related Above The Rim Scarface Boyz N' The Hood Higher Learning Menace II Society אממ... אני מאמין שזה הרוב. יש לכם עוד המלצות?
-
- 3 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום , עכשיו אחרי איזה חודשיים של המתנה למשכורת הנורמאלית , הגיע הזמן לקנות באמת את המחשב . את המפרט שאני הולך לקנות אני כמעט ויודע , התלבטות אחת יש לי : ASUS P4P DELUXE - יש לו RAID,FIREWARE,G-LAN ואמור להיות בכי חזק בביצועים . epox ep-4pcai3 - יש לו צ'יפסט יותר מתקדם אבל הוא חסר קצת פיצ'רים שאני הייתי רוצה... בדיוק מה שיש לASUS. הבעיה היותר גדולה !! שאלת מליון הדולר היא איפה אני קונה את המחשב ? יש לי שלוש אופציות שאני ראיתי : KSP , PC-HARDWARE, ZIGZAG2000 KSP הכי זולים אבל הם גם הכי רחוקים ואני לא יודע מה לגבי השירות שלהם , שמעתי עליהם דברים לא ממש טובים . ההפרש בין החנוית למפרט עם הASUS הוא 2770ש"ח בKSP 3030ש"ח בZIGZAG2000 אומנם זה לא מעט כסף אבל אני רוצה מקום שיו…
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
http://www.people.virginia.edu/~scy8y/moSMB3.wmv
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! בהקשר להודעה שרשמתי קודם , רשמתם המון דברים שלא קשורים לנושא בכלל . עם קרה לכם מקרה דומה איתם , בבקשה שתפו אותי כי אני הולך להיכנס איתם להליך משפטי כנראה. לתשומת ליבכם ניתן להתלונן על כל חברה או לציין אותה לשבח באתר הבא http://www.service-report.co.il
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אז ככה...שלחתי כרטיס מסך של Gainward לתיקון בטייוואן (ל Gainward עצמם),לא עלה לי כלום חוץ מהמשלוח ששלחתי בדואר רשום,אכשיו קיבלתי מכתב מהמכס שעל מינת לשחרר את החבילה אני צריך להראות ואני מצטט "אם מדובר בטובין מוחזרים אחרי תיקון,חשבון תיקון ומסמכי יצוא". חשבון תיקון? איך יהיה לי חשבון תיקון? אני רק היתכתבתי עם Gainward באימייל. הדברים היחידים שיש לי הם: טופס ה RMA ששם רשום הכרטיס ששלחתי עם המספר הסידורי שלו. חשבונית מהדואר ששלחתי ביום הזה והזה בשעה הזאת והזאת חבילה בדואר רשום ל Gainward טייוואן. וליתר בטחון הידפסתי את כל האימיילים שנכתבו ביני לבין Gainward. האם זה יספיק? -קצת סיפור רקע: רציתי לעשות Bios upgrade לכרטיס ולא הייתי בטוח,אז יצרתי קשר עם Gianward והם אמרו לי בדיו…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום ! אני מחפש תמונות של "סביבות עבודה" או שולחנות או סטנדים של מערכת קולנוע ביתית .. במקרה שלא הבנתם משהו כזה - http://www.pcarena.org/viewPicbig.asp?pic=kolnoaPC.jpg מקווה שתעזרו לי , זה למטרה חשובה . בתודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני יודע שמקבלים על זה בערך 50 אחוז משכר הלימוד אבל מה קורה אם אני הורדתי 2 קורסים ככה שנשארו לי רק 2 ואז השכר לימוד שלי יהיה בערך 5000 שקל ולא 10000 אז מה אני אמור לקבל כרגיל ז"א 5000 שקל בערך או 50 אחוז ממה שאני אמור לשלם ז"א 2500?
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכול... תודה מראש! ביי ביי
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
לאחר הצלחת המסיבה שנערכה בסוכות, החלטנו לערוך סרט של האירוע. לאחתי דמואים, צילמנו את האירוע עם מצלמת וידאו ולקחנו תמונות. התוצאה: סרט המסיבה של 3.די.וי בסוכות. הסרט הוא ברובו סרט CS עם ההריגות בכי טובות בטורניר, אך ישנו גם קטע באורך של 2 דקות עם צילומי וידאו מהמסיבה, לכן הסרט הוא לא רק בשביל שחקני CS. ניתן להוריד את הסרט כאן מקום: (288MB (245MB rar'ed אורך: 11:58 קידוד: DivX 5.02 עוד פרטים בקובץ הטקסט המצורף לקובץ RAR. אנשים מסויימים מקבלים CRC ERROR, אז ככה מתקנים: ב-WINRAR תלחצו על "Extract to" ובחלון החדש תלחצו על האפשרות של "Keep broken files". הוא ידווח על שגיאה בכל זאת, אך הקובץ שהוא פתח יעבוד בשלמותו. זה עד שאני אפתור את הבעיה. [/heb] Direct Link : http://www.…
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אומן סיני מצייר בחול בצורה מדהימה ביותר. http://www.prabhums.org/sand/sand.wmv
-
- 8 תגובות
- 942 צפיות
-
-
היי אני מחפש אתר בעברית שנותן לכל יום סקירה על מה קרה היום לפני , הדגש על ארועים בישראל או בעלי זיקה יהדות, צבאיים וכו' מישהו מכיר?? המון תודה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב, זה מוזר... אני יוצא היום מהיחידה, ביחד עם חבר למחלקה, אשר גר לא רחוק, אי-שם מעבר לכביש (יבנה - עיר האורות!). פוסעים יחד לביתו, אני מתקין לו את הצורב שרכש, הוא מאושר וכאות תודה מסיע אותי עם ה Swift המתפרקת שלו לתחנת הרכבת ביבנה (למרות שלאמא היו דברים יותר חשובים לעשות עם הסוויפט). בעוד אני עומד וממתין לרכבת, פונה אלי ערס שמנמן ושואל אותי אם אני נוסע לת"א. עניתי בחיוב, מכאן הכל מדרדר... שואל אותי אם אני יודע איזה קו מגיע מעזריאלי לצהלה... לי לא היה ממש מושג. איכשו התחלנו לדבר על דת, משם על החיים שלו, משם על החיים שלי, ככה ממשיכים רבע שעה. הרכבת עדיין לא מגיעה. (יותר נכון הוא מדבר ועונה גם בשבילי, אני סתם זורק מילות אישור פה ושם כגון : "כן, וואלה, נכון... בדיוק!") 19:06…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי, אז לא היו חדשות הסופ"ש. אוקי, אז לא היה ממש מודרציה בשבת. אוקי, אנחנוו עושים חיים ;D סיפתח קטן לעורר תיאבון ממסיבת הרשת של HW הסופ"ש, בכיכובם של מברית צוות האתר (כולל מודריכם הנאמנים) למעט מתי מעט נפקדים. צחי, let the samples roll ואנחנו מבטחים הרבה יותר (תמונות, טור וכו') בהמשך. enjoy, נ.ב. דן אלכוהוליסט.
-
- 62 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
תגידווווו..... יש לכם מושג איך אני מנקד את המילים שאני רושם דרך המקלדת ?! כאילו נגיד אני רושם ת'אות א ואני רוצה שהיא תהיה מנוקדת בזה ? ? ? ? ? ....אבל שזה יהיה מתחת לאות...אני לא מצליח...שכחתי איך מנקדים דרך המקלדת עצמה...יש קיצורים לזה...תנסו לעזור אם אתם יודעים חחחח תודה מראש ;D
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
תכננתי להזמין חלקים למחשב מהאתר www.jab-tech.com.. בעיקרון תכננתי להזמין 2 מאווררי לדים, כבלים מעוגלים להארדיסק+פלופי+סידירום/צורב וגם עוד מעין כבל כזה מגניב שקוף שעוטף כבלים אחרים... לפני ההזמנה אני רוצה לראות עוד כמה אתרים כאלה שמוכרים דברים ושאפשר לשלוח דרכם לארץ, כדי שיהיה לי יותר מגוון אז אם אתם מכירים כאלו אתרים בבקשה תרשמו לי אותם פה + מידע קצר עליהם (כמה עולה דרכם משלוח אם אתם יודעים וכו'..) תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
פיראס חורי וזהו עכשיו נגמר אני לא יודע מה אני יעשה בשעה עשר מעכשיו פרוייקט Y פשוט היה גדול, משהו שעוד לא ראיתי כמותו אני הכי אהבתי את אליענה חשבתי שהיא תזכה. אבל כל הכבוד לפיראס הוא גם היה טוב כמו שאר המתמודדים שבאמת השתנו ולמדו הרבה מהשעורים האלה. אז: מה דעתכם על הפרוייקט? את מי באמת הכי אהבתם? חוו את דעתכם!
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
אני מתכנן לקנות כרגע כמה סרטי אנמיה/מנגה אני מבקש מם המלצות לסרטים כאלו תודה איגור
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
אתם מכירים שת כל הסמלים האלה בשפה הסינית , אז אם מישהו מכיר איזה אתר אם תרגומים או סתם סמלים יפים? כמו:
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-