כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
שלום רב.. ! ברצוני להתריע בפני חברי הפורום היקרים על מקרה שלי עם חברת KSP . אומנם החברה נותנת מחירים נמוכים .. אך אחריות על החלקים לא לקוחה בחשבון . להלן הסיפור: לפני כשבוע רכשתי מחשב AMD 2400+ , אני הרכבתי את המחשב בעצמי , יש לי ידע ונסיון רב בכדי להתקין בעצמי. בכל אופן הגעתי הביתה התקנתי את הלוח וכל החלקים הנלווים , המחשב עבד ועלה באופן תקין , אך קשר רציתי להתקין ווינדוז XP נתקלתי בבעיה , המחשב תוקע את עצמו בכל פעם בהתקנה , חשבתי אולי זה איזשהו חלק החלפתי הכל מחלקים של חברים שעובדים ונתקלתי באותה הבעיה.. החלפתי הכל חוץ מהמעבד... אמרתי לעצמי אין מנוס חייבים ללכת לחברה , הלכתי לחברה סיפרתי על הבעיה קודם כל הם אמרו לי אין בעיה עם החלק לא תקין נחליף , בגלל שאני התקנתי את …
-
- 36 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אז ככה...שלחתי כרטיס מסך של Gainward לתיקון בטייוואן (ל Gainward עצמם),לא עלה לי כלום חוץ מהמשלוח ששלחתי בדואר רשום,אכשיו קיבלתי מכתב מהמכס שעל מינת לשחרר את החבילה אני צריך להראות ואני מצטט "אם מדובר בטובין מוחזרים אחרי תיקון,חשבון תיקון ומסמכי יצוא". חשבון תיקון? איך יהיה לי חשבון תיקון? אני רק היתכתבתי עם Gainward באימייל. הדברים היחידים שיש לי הם: טופס ה RMA ששם רשום הכרטיס ששלחתי עם המספר הסידורי שלו. חשבונית מהדואר ששלחתי ביום הזה והזה בשעה הזאת והזאת חבילה בדואר רשום ל Gainward טייוואן. וליתר בטחון הידפסתי את כל האימיילים שנכתבו ביני לבין Gainward. האם זה יספיק? -קצת סיפור רקע: רציתי לעשות Bios upgrade לכרטיס ולא הייתי בטוח,אז יצרתי קשר עם Gianward והם אמרו לי בדיו…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכול... תודה מראש! ביי ביי
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי אני מחפש אתר בעברית שנותן לכל יום סקירה על מה קרה היום לפני , הדגש על ארועים בישראל או בעלי זיקה יהדות, צבאיים וכו' מישהו מכיר?? המון תודה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אומן סיני מצייר בחול בצורה מדהימה ביותר. http://www.prabhums.org/sand/sand.wmv
-
- 8 תגובות
- 943 צפיות
-
-
תגידווווו..... יש לכם מושג איך אני מנקד את המילים שאני רושם דרך המקלדת ?! כאילו נגיד אני רושם ת'אות א ואני רוצה שהיא תהיה מנוקדת בזה ? ? ? ? ? ....אבל שזה יהיה מתחת לאות...אני לא מצליח...שכחתי איך מנקדים דרך המקלדת עצמה...יש קיצורים לזה...תנסו לעזור אם אתם יודעים חחחח תודה מראש ;D
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
תכננתי להזמין חלקים למחשב מהאתר www.jab-tech.com.. בעיקרון תכננתי להזמין 2 מאווררי לדים, כבלים מעוגלים להארדיסק+פלופי+סידירום/צורב וגם עוד מעין כבל כזה מגניב שקוף שעוטף כבלים אחרים... לפני ההזמנה אני רוצה לראות עוד כמה אתרים כאלה שמוכרים דברים ושאפשר לשלוח דרכם לארץ, כדי שיהיה לי יותר מגוון אז אם אתם מכירים כאלו אתרים בבקשה תרשמו לי אותם פה + מידע קצר עליהם (כמה עולה דרכם משלוח אם אתם יודעים וכו'..) תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
http://www.people.virginia.edu/~scy8y/moSMB3.wmv
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתם מכירים שת כל הסמלים האלה בשפה הסינית , אז אם מישהו מכיר איזה אתר אם תרגומים או סתם סמלים יפים? כמו:
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תגידו לי את שמות הדמויות: 1) יורש העצר של גונדור , קוראים לו גם הצעדן. 2) אחייניתו של מלך רוהן, ומאוהבת בארגורן. 3) קוסם רב עוצמה, שנלחם בסאורון. 4) נושא הטבעת, וצריך להשמיד אותה. 5) אהובתו האלפית של ארגורן. 6) עוזר לסם ופרודו, אבל בעצם רוצה את הטבעת לעצמו תודה רבה מראש!!!
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות כרגע כמה סרטי אנמיה/מנגה אני מבקש מם המלצות לסרטים כאלו תודה איגור
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
טוב, זה מוזר... אני יוצא היום מהיחידה, ביחד עם חבר למחלקה, אשר גר לא רחוק, אי-שם מעבר לכביש (יבנה - עיר האורות!). פוסעים יחד לביתו, אני מתקין לו את הצורב שרכש, הוא מאושר וכאות תודה מסיע אותי עם ה Swift המתפרקת שלו לתחנת הרכבת ביבנה (למרות שלאמא היו דברים יותר חשובים לעשות עם הסוויפט). בעוד אני עומד וממתין לרכבת, פונה אלי ערס שמנמן ושואל אותי אם אני נוסע לת"א. עניתי בחיוב, מכאן הכל מדרדר... שואל אותי אם אני יודע איזה קו מגיע מעזריאלי לצהלה... לי לא היה ממש מושג. איכשו התחלנו לדבר על דת, משם על החיים שלו, משם על החיים שלי, ככה ממשיכים רבע שעה. הרכבת עדיין לא מגיעה. (יותר נכון הוא מדבר ועונה גם בשבילי, אני סתם זורק מילות אישור פה ושם כגון : "כן, וואלה, נכון... בדיוק!") 19:06…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היייי שוב שמעו אני רוצה לקנות את השילוש ואולי כרטיס מסך מאיזה אתרים אתם ממליצים לקנות (עדיף בחו"ל)
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
בראשית בראשית הייתה מילה. והיו במילה שני בייתים ושום דבר אחר. והפריד אלוהים אחד מאפס וראה כי טוב.אמר אלוהים: ויהיו נתונים והיה כך. ויאמר אלוהים ויתאספו נתונים במקום אחד ויצר הארדים, דיסקטים וסידי. ויאמר אלוהים ויהיו מחשבים כדי לדחוף לשם את כל ההארדים, הדיסקטים הסידי האלה, ויצר את המחשב. סופט עדין לא היה אך אלוהים תיקן מהר את הטעות ויצר תוכנות, קטנות וגדולות, ויאמר פרו ורבו ותמלאו את כל הזכרון. אך נמאס לאלוהים ליצור תוכניות בעצמו ואמר, נעשה תכניתן בצלמנו ובדמותנו וישלוט התכניתן על כל התוכנות, הנתונים והמחשבים. ויצר האלוהים את התכניתן וישכן אותו במשרד שלו ויוביל אותו אל עץ הספריות ויאמר לו- תתקין מכל ספריה שתחפוץ, רק בספריית Windows אל תיגע, פן תמות. ויאמר אלוהים לא טוב תכ…
-
- 31 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
פיראס חורי וזהו עכשיו נגמר אני לא יודע מה אני יעשה בשעה עשר מעכשיו פרוייקט Y פשוט היה גדול, משהו שעוד לא ראיתי כמותו אני הכי אהבתי את אליענה חשבתי שהיא תזכה. אבל כל הכבוד לפיראס הוא גם היה טוב כמו שאר המתמודדים שבאמת השתנו ולמדו הרבה מהשעורים האלה. אז: מה דעתכם על הפרוייקט? את מי באמת הכי אהבתם? חוו את דעתכם!
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://video.kavkazcenter.com/fight_in_chechnya/helicopter.wmv מוריד לאט סרט יפה מאוד תהנו
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ובכן, שם המוצר הוא Skip-p (משהו בסגנון) והוא מתחבר למחשב דרך כניסת ה-USB. המכשיר עצמו דומה לטלפון, (שפורפרת עם מקשים ושטויות כאלה). עכשיו, לכל מכשיר Skip-P ישנו מספר יחודי משלו, וניתן לחייג ממכשיר למכשיר ללא צורך להתעסק עם המחשב, פשוט להקיש את המספר כפי שאתם עושים בטלפון רגיל. המכשיר עולה כ-300 עד 400 שקל (תלוי בחנות), והשירות ניתן ללא דמי תשלום חודשיים או משהו בסגנון. (זאת אומרת שאתם אפילו לא נותנים פרטים של כרטיס אשראי.. אין גבייה). עוד שירות מאוד מעניין ונחמד הוא האפשרות לבצע שיחות בינלאומיות במחירים של שיחה מקומית. זה מתבצע כך: ישנו שרת בערים גדולות או יעדים מבוקשים, למשל - ניו יורק סיטי. עכשיו, כאשר אתה רוצה להתקשר למישהו בניו יורק, השרת מבצע שיחה מקומית בתוך ניו יור…
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
היי בשעה טובה הגיע זמני לעשות רישיון עכשיו אין לי מושג איך זה הולך כאילו איך אני מתחיל, הבנתי שאני צריך להוציא טפסים או משהו כזה אבל מאיפה? ומה אחר כך? אני ממש לא מבין בכל הבירוקרטיה שלפני התחלת הלמידה המעשית אז אם מישהו יכול לעזור..
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אבל בא לי לבעוט למישהו בפנים. http://www.snopes.com/inboxer/outrage/master.asp
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום, אני ראיתי לפני כמה חודשים את את המחשב sony picturebook ואני מעוניין לקנות אותו. ראיתי שמוכרים אותו בחו"ל אבל אני רוצה לדעת אם מישהוא יודע איפה לקנות אותו בארץ. אם מישהוא יודע אני ישמח שישתף אותי. מדובר בדגם vaio c1mw אבל אם מישהוא מכיר חנות שמכורת דגם יותר ישן אני ישמח. אני מוסיף לינק, אם מישהוא יזהה : http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=34414 51303&category=3716 תודה מראש harry
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שיהיה ברור שאני לא מנסה לרמוז בדיון הזה על ווארז או דברים אחרים לא חוקיים!!! אני גולש לי בסאבסנטר ורואה בסרטים את הסרט "קיוב 2: היפרקיוב" בקולנוע בעוד שכבר ראיתי את הסרט הזה לפני חצי שנה! (חצי שנה!!) כנ"ל לגבי "The Hulk" אני רוצה להבין איך זה ייתכן שסרטים מסויימים יוצאים בDVD לארצות בחו"ל בעוד שפה נזכרו להקרין אותו בקולנוע אחרי חצי שנה??? מה עם הסרט "יעד סופי 2"?? גם אותו שכחו או שהוא פשוט לא אושר לשידור? (???)
-
- 8 תגובות
- 935 צפיות
-
-
כמה ילדים בשיכבה שלי צילמו אותי בעירום והם מתכוונים להכניס את התמונות לאתר האינטרנט שלהם... מה שלהם נראה סתם מעשה קונדס יפגע בי מאוד ואני לא יודע מה לעשות... אני צריך עצות מה אפשר לעשות...תודה מראש! מישהו הציע ל י להפיל את האתר שלהם אבל אין לי מושג איך עושים את זה..(אז עם מישהו יודע שבבקשה יפנה אלי בפרטי בשביל שלא ינעל התרד). כל אחד אחר שיש לו עצה אחרת בבקשה שיעזור לי...
-
- 59 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
זהו זה... נגמרו המסיבות הברים המסעדות ושאר תענוגות החיים של החודשים האחרונים... מחר אני מתגייס (לטירונות חורף errrr...) בנח"ל או בחירמ"כ (חירמ"כ = חי"ר יעודי = גדודי שמשון / חרוב / נחשון / דוכיפת / לביא) עם גיבוש לעוקץ. בסוף השבוע (אני אמור לצאת כמו כל חייל קרבי בשני סופי השבוע הראשונים) אכתוב לאן הגעתי בסוף... איך לסכם תקופה של שלוש שנים בה הכרתי חלק מן הקהילה פה (ובאתרי החומרה הקודמים)... קצת קשה להכניס שלוש שנים לשלוש שורות... אבל היה טוב... היה כיף להיות בצוות HWz בעבר למרות כל הריבים והשטויות זה היה כיף... היה כיף לכתוב בפורומי האתר ובעיקר בפורום תלת-מימד (עד שנשארו שתי חברות בתחום בערך...). בקיצור, אנסה לשמור על קשר וכל מכריי מוזמנים לשלוח לי מיילים והודע…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://wow.msn.co.il/movies/Default.asp "הארי פוטר והאסיר מאוזבקיסטאן - צפו בטריילר החדש"
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-