כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
טראק שאני וחבר שלי יצרנו שהמלודיה שלו מתבססת על צלצול של פלאפון האוס מסחרי נחמד מאד עם נטיות למוזיקה קלאסית קצת תשמעו ותגיבו, ותקראו גם את הסיפור שמאחורי היצירה... http://stage.co.il/Stories/270207#top
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
http://www.deanliou.com/WinRG/ חביב ביותר. מצאתי את זה באתר החדש, שיפט נדמה לי. מומלץ לנסות את כל האפשרויות.
-
- 10 תגובות
- 862 צפיות
-
-
או שהיא פשוט חשבה שמנסים להתקיל אותה (חשיבה מעוותת ביותר), או שמדובר במקרה הכי עצוב בתולדות השעשועון הזה.
-
- 9 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אוקי הינה חידה שלושה אנשים נידונים למוות אבל אם הם יגלו איזה כובע הם לובשים הם ינצלו אז כך החוקים ה3 רואה את ה2 וה1 ב2 רואה את ה1 והראשון לא רואה אף אחד (רואה זה אומר שרואה את הכובע) בשק שמהם שמו הסוהרים את הכובעים היו 3 לבנים ו2 שחורים אחרי שעה הם הלכו ל3 ושאלו אותו הוא לא ידע הלכו ל2 שאלו אותו הוא לא ידע וה1 ידע שיש לו כובע לבן וכולם שמעו אתה התשובות איך ה1 ידע את סוג הכובע?
-
- 9 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
טוב אז קצת השתעממתי, אז החלטתי לכתוב חידה שעלתה לי בראש פתאום מלפני כמה שנים ששאלו אותי, החידה ממש ממש פשוטה, ואתם תוך שניה תעלו עליה, אבל עדיין.., זה כיף ;D והחידה היא: מה יש לנו שלא היה לאדם וחוה? 8)
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השתחררתי מצבא חמתתי אבטלה והלכתי ללמוד בלימודי ערב קורס טכנאי PC , מדובר במכללת היי טק שהיא מכללה פרטית , כלומר לא מוכרת ע"י המדינה כמוסד להשכלה רשמתי בתביעה לדמי אבטלה שסיימתי את הקורס ועכשיו הם מחזירים לי מכתב נא צרף את מערכת השעות שביתה , שביתה אבל ברגע שיש להם הזדמנות לשלול ממישהו כסף הם כמובן יעשו זאת השאלה שלי היא האם העובדה שאני לא בדיוק סטודנט כי הרי מדובר במכללה פרטית , כמו חוג קראטה והאם העובדה שלמדתי בערב , זאת אומרת שזה לא היה מפריע לעבוד , תפריע לי , או יותר נכון להם מה בכלל החוק אומר?
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מארז מפרספקס רק הבעייה שאני לא יודע איפה יש חנויות\מפעלים בסביבה שמייצרים\מוכרים פרספקס מישהו יכול לתת לי שם\טלפון של חנויות באיזור רחובות ?
-
- 1 תגובה
- 6.5k צפיות
-
-
-
שיהיו שמה? יש אולי איזהשהם ספרים המכוונים במיוחד לפסיכומטרי הצבאי? אתרי אינטרנט? אני לא מתכוון לסתם מבחני אי.קיו אלא לדוגמאות לתרגילים שמביאים בצבא,בחינות קודמות וכו.. תודה רבה מראש! 8) כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
עריכה ----------- עקב תגובות לא נעימות ערכתי את ההודעה...
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אוקי, מתחיל לשעמם לי מאוד בזמן האחרון, וכבר ראיתי את כל הסרטים הגדולים בנושאים נראה לי. בכל מקרה, אני ממליץ על הסרטים הבאים: All The Godfather Trilogy The Goodfellas Blood In, blood out Juice Gridlock'd Gang Related Above The Rim Scarface Boyz N' The Hood Higher Learning Menace II Society אממ... אני מאמין שזה הרוב. יש לכם עוד המלצות?
-
- 3 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
אני חייב מעבד אבל אין לי גרוש על התחת. חשבתי לקנות יד שניה אז אם אתם מכירים אתר או פורום כלשהוא שמפורסמים בוא מכירות יד שנייה אז בבקשה ;D
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני בטוח שרוב האנשים שמעו על האתר PCHardware - pch.co.il וראו את המחירים הסבירים מאוד שלהם והשתמשו ב"בונה מחשבים" שלהם. מה שאני רוצה לדעת זה, כמה שמעו על השירות לקוחות שלהם? קניתי מחשב מהם באמצע ספטמבר, הודיעו לי שאפשר לבוא לקחת אותו בערך שבוע אחר כך, באתי, ולקחתי אותו הביתה. התחלתי להתקין וינדוס, וכל הזמן ההתקנה התלוננה על קבצים שלא הועתקו טוב ושאפשר לנסות שוב. לאחר כמה נסיונות כושלים והרבה "Retry File Copy" הצלחתי להתקין את הוינדוס וניסיתי לראות מה גרם לכל הטעויות. אחרי שראיתי שכל פעם שאני מתקין תוכנות מהכונן סידירום הם מתלוננות על קבצים שלא מועתקים בהצלחה, כבר הייתי מוכן להכריז על הכונן כגורם לבעיה. למזלי חבר הציע לי גם לבדוק את הראם - הזכרון הפנימי של המחשב. הורדתי תו…
-
- 37 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
סרט ממה יפה !! זה היה בערוץ 22 בשעות 23:00-1:00 ... מה אתם אומרים עליו ?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , עכשיו אחרי איזה חודשיים של המתנה למשכורת הנורמאלית , הגיע הזמן לקנות באמת את המחשב . את המפרט שאני הולך לקנות אני כמעט ויודע , התלבטות אחת יש לי : ASUS P4P DELUXE - יש לו RAID,FIREWARE,G-LAN ואמור להיות בכי חזק בביצועים . epox ep-4pcai3 - יש לו צ'יפסט יותר מתקדם אבל הוא חסר קצת פיצ'רים שאני הייתי רוצה... בדיוק מה שיש לASUS. הבעיה היותר גדולה !! שאלת מליון הדולר היא איפה אני קונה את המחשב ? יש לי שלוש אופציות שאני ראיתי : KSP , PC-HARDWARE, ZIGZAG2000 KSP הכי זולים אבל הם גם הכי רחוקים ואני לא יודע מה לגבי השירות שלהם , שמעתי עליהם דברים לא ממש טובים . ההפרש בין החנוית למפרט עם הASUS הוא 2770ש"ח בKSP 3030ש"ח בZIGZAG2000 אומנם זה לא מעט כסף אבל אני רוצה מקום שיו…
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם ! בהקשר להודעה שרשמתי קודם , רשמתם המון דברים שלא קשורים לנושא בכלל . עם קרה לכם מקרה דומה איתם , בבקשה שתפו אותי כי אני הולך להיכנס איתם להליך משפטי כנראה. לתשומת ליבכם ניתן להתלונן על כל חברה או לציין אותה לשבח באתר הבא http://www.service-report.co.il
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום ! אני מחפש תמונות של "סביבות עבודה" או שולחנות או סטנדים של מערכת קולנוע ביתית .. במקרה שלא הבנתם משהו כזה - http://www.pcarena.org/viewPicbig.asp?pic=kolnoaPC.jpg מקווה שתעזרו לי , זה למטרה חשובה . בתודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יודעים איפה ניתן למצוא בארץ זרועות כאלה ? http://www.globalcomputer.com/products/product_details.jsp?PRODUCT%3C%3Eprd_id=3580777
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
לאחר הצלחת המסיבה שנערכה בסוכות, החלטנו לערוך סרט של האירוע. לאחתי דמואים, צילמנו את האירוע עם מצלמת וידאו ולקחנו תמונות. התוצאה: סרט המסיבה של 3.די.וי בסוכות. הסרט הוא ברובו סרט CS עם ההריגות בכי טובות בטורניר, אך ישנו גם קטע באורך של 2 דקות עם צילומי וידאו מהמסיבה, לכן הסרט הוא לא רק בשביל שחקני CS. ניתן להוריד את הסרט כאן מקום: (288MB (245MB rar'ed אורך: 11:58 קידוד: DivX 5.02 עוד פרטים בקובץ הטקסט המצורף לקובץ RAR. אנשים מסויימים מקבלים CRC ERROR, אז ככה מתקנים: ב-WINRAR תלחצו על "Extract to" ובחלון החדש תלחצו על האפשרות של "Keep broken files". הוא ידווח על שגיאה בכל זאת, אך הקובץ שהוא פתח יעבוד בשלמותו. זה עד שאני אפתור את הבעיה. [/heb] Direct Link : http://www.…
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני יודע שמקבלים על זה בערך 50 אחוז משכר הלימוד אבל מה קורה אם אני הורדתי 2 קורסים ככה שנשארו לי רק 2 ואז השכר לימוד שלי יהיה בערך 5000 שקל ולא 10000 אז מה אני אמור לקבל כרגיל ז"א 5000 שקל בערך או 50 אחוז ממה שאני אמור לשלם ז"א 2500?
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-