עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by r0ckY,

שלום, מישהו מכיר מקום/מישהו שמוכר רפליקות איכותיות של ברייטלינג או ארמני? תודה לעזורים

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by sagi_10,

שלום, אני מתכנן לצאת עם החברה לארוחה ראש השנה באחד מחופי חיפה(חובה חיפה) ובגלל שאני לא מכיר בכלל חופי רחצה בחיפה אשמח להמלצות מאנשים בעלי ניסיון מקדים עם אחד החופים. הדגש הוא על חוף נקי,רצוי שקט עם חול נקי והעדפה לחוף ללא תשלום,כמו כן אין צורך בחוף עם מציל שכן אנחנו רק נשב בחוף . תודה מראש נ.ב אני יודע שלאחרונה אני מציף טיפה את הפורום בבקשות כאלו ואחרות ורק רציתי להגיד שאני מעריך את העזרה ואת שיתוף הפעולה

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  3. יש לי כרטיס מצלמות שאני לא יודע לאיזה חברה הוא שייך אני מחפש לדעת כל מידע שיש עליו על מנת שאני אוכל להוריד לו תוכנה מתאימה,על הצ'יפ כתוב PLX וזה הכרטיס: http://img170.imageshack.us/img170/4573/17092009173.jpg תודה רבה לכל מי שיעזור,שנה טובה

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  4. Started by chris_u16,

אודה למי שיכול לשלוח לי קוד הרשמה תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  5. היי אני מחפש חנויות לציוד היקפי כמו מקלדת ועכבר באזור המרכז אבל שיהיה אפשר להתנסות בהם כמו לשחק בG15 או בrazerdeath adder כי זה חשוב מאוד לנסות לפני שקונים

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  6. Started by Fighter,

הי יש מישהו ביוטיוב שקוראים לו hyadain http://www.youtube.com/user/hyadain2525 איזה יפני אחד שאוהב לעשות רמיקסים של כל מיני נוסטלגיות לבני עמו והיה מופתע שבכלל מחוץ ליפן אוהבים את זה (הם מכנים אותנו foreigners) עכשיו בטח אתם שואלים את עצמכם מה פתאום אני שואל על מישהו ספציפי ביטיוב אז הנה: אם יצא לכם לראות את הסרטונים שלו, מלא אנשים מתחרפנים ממשהו אחד בחלק מהסרטונים הוא שר גם בקולות שלא שלו בצורה יוצאת מן הכלל וברובם זה קול של בחורה שבהתחלה אנשים חשבו שהוא עובד עם בחורה על הסרטונים עד שהוא צחק בראיון שערכו לו ואמר שזה סך הכל תוכנה שמשנה קול והוא תמיד שר בקול רגיל עכשיו זה לא שאף אחד ביוטיוב לא מכיר את התוכנות של השינוי כל, כמו הvoice changer diamond הזאת שמסתובבת בכל מיני …

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  7. Started by avi1231231900,

שעון מעורר-YouTube אין צורך בהרשמה. http://www.onlinevideoclock.com/

8. השאלה בכותרת. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ariel-ro,

אהלן! אני מחפש מקום שמוכרים 5 מרבדי דשא דרבן. זה לא הרבה אבל אני לא צריך יותר. אריאל

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  10. כותרת. יוצא בסביבות 10:00.

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  11. Started by The Dom,

כעיקרון אני פסנתרן ואני מחפש טייפ, בשביל להקליט את עצמי מנגן. אני צריך את הטייפ עם איכות הקלטה גבוהה, קל לתפעול ושיקלוט טוב צלילים גבוהים ונמוכים.אשמח גם אם תוכלו להפנות אותי לאת עם השוואות והמלצות( ואפשר לחרוג בקצת מהתקציב.)תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  12. תודה

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  13. Started by matrix66,

יש למישהו מושג איך קוראים למנגינה שסנופקין מהמומינים שר עם המפוחית שלו? (אני מתכוון למנגינה די קצרה)

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  14. Started by Shasoosh,

השלט הנוכחי שלי תוכנת לטלוויזיה הקודמת, לכן עכשיו כשאני לוחץ על ווליום ומגביר הוא מדליק את האור של הכפתור של הטלויזיה. איך אני מחזיר את זה להגדרות המקוריות, שהווליום נשלט דרך הממיר? (שלט אדום SELECT) קוד 991 ו 975 לא יעזור לי, אני צריך לאפס את ההגדרות של השלט.

• 0 תגובות
    • 12.1k צפיות
  15. למרות שאני משנה בapplication settings שהמידע יהיה זמין רק לי, עדיין רואים אותי באפליקציה. יש עוד מקום שצריך לשחק בו עם ההגדרות? טנקס.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  16. אני ואח שלי פתחנו שם חשבון ובחרנו במשחק GUILD WARES מה זה בדיוק אומר referrals אני צריכה 16 אנשים שיכנסו ללינק שאני מקבלת או שירשמו לאתר ואז אני מקבלת KEY . והאתר הזה אני מבינה חוקי. http://gifts.beepremium4free.com/?f=51807

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  17. Started by ZorD,

שלום לכולם. הסיפור הוא כזה: לאח שלי יש אוטו שני, פיאט ישנה שהוא לא משתמש בה כבר זמן רב מכיוון שהוא קנה רכב חדש עוד מלפני שנה, את הרכב הישן הוא חנה במקום כזה שלא יפריע יותר מידי והשאיר אותו שם. מידי פעם הוא התניע אותו ועשה סיבוב כדי לראות שהכל בסדר וכו" ליפני חודש בערך הרימו את הרכב ופירקו אותו במוסך. שכן אחד סיפר לנו שכמה ימים לפני שהרימו את הרכב הוא ראה שמישהו הוריד לרכב את הלוחיות רישוי, השכן לא ידע בידיוק של מי הרכב הוא סיפר לנו אחרי שהבין שהרכב שייך לנו. עכשיו אנחנו מתלבטים ולא יודעים בידיוק מה צריך לעשות, השכן הציע לתבוע את המוסך או את העירייה האם מישהו עבר אירוע כזה בעבר ויודע מה צריך לעשות ? לתבוע את המוסך או את העירייה בתביעות קטנות ? או את שניהם ? אשמח לכל פיסת מ…

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  18. ליתר דיוק, להפטר מההצעות המגונות שלו להוסיף גאדג'טים, לשנות נושאים וכו'? הייתי שמח להפטר גם מהסרגל בצד, אבל זה כבר פחות מציק לי. אני יודע שגריזמאנקי מאפשר לעשות כירורגיה לעמוד, אבל לא שווה לי לעבור לפיירפוקס רק בשביל זה. למי שלא מבין במה מדובר - ראה תמונה. [attachment deleted by admin]

19. איזה הודעה מאחת החנויות בה זכה בפרס?

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  20. אני סטודנט הנדסאי מכונות בשנה ב' כרגע לומד הידראוליקה שמתי לב שבמבחני מה"ט מבקשים להסביר מושגים כאלה ואחרים בנושא זה משהו שאני פחות מסתדר איתו ויותר קל לי עם נוסחאות אני מחפש איזה קובץ שיהיה בו הסבר על מושגי היסוד בהידרוסטטיקה והידרודינמיקה אני יודה מאוד מאוד למי שיוכל למצוא לי.. חיפוש בגוגל לא הביא לי לתוצאות רלוונטיות תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Avishee,

שלום לכם! אני לא זוכר אם תמיד פרסמתי את הוידאובלוג פה או באקטואליה, אבל ניחא, אני בטוח שאתם לא באמת תיפגעו מזה בכל אופן, פרק חדש צץ לו של הוידאובלוג המרשים והאיכותי שלי - הגיגיימינג. הפעם אני מדבר על דברים טיפה פחות ממוקדים ויותרי "בלוגיים" - היום שעבר עלי. אם להרחיב טיפה - נעילת פסטיבל אייקון עם אירועי גיימינג מגניבים, הקמת תא כתבי הגיימינג בישראל, והמסיבה הכי מגניבה בעולם של ערוץ ביפ. אתם מוזמנים לצפות, להגיב, וללמוד שלא כדאי להשתכר לידי כי דברים מביכים קורים אחר כך תהנו! http://www.avishee.com/

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  22. Started by x-boy_24,

שלום . אני כרגע לומד יג טכנאים . עוד מעט מסתיימת השנה . השנה הזאת לא כל כך למדתי ולא נראה לי שאני יעבור את כל המבחנים של הטכנאים . עוד בתחילת השנה חשבתי לעזוב את זה ולהתגייס . המימון של הלימודים הוא של הצבא (כ80 % הם משלמים ) וזה יוצא משהו כמו 5אלף לשנת לימודים. עכשיו אני חושב לא להמשיך יד ופשוט להתגייס ואז להמשיך ללמוד אחרי הצבא . אמרו לי שלימודים של טכנאים והנדסאים במגמת רכב (או מכונות) עולה 20 אלף שקל , זה נכון ? וכשמסיימים את השירות הצבאי אמרו לי שאפשר לקבל כסף מהצבא בשביל לימודים זה נכון ? אני בכלל לא רציתי להמשיך ללמוד . המשכתי בגלל לחץ שהיה עליי מהמשפחה . מה ההבדל אם אני ימשיך ללמוד עכשיו או אחרי הצבא ? אחרי הצבא זה יהיה יותר נוח בגלל שזה לימודי ערב . תודה לע…

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  23. Started by koko0,

עשינו בישיבה ערב מושקע של הכתרה וצילמנו את הכל והחלטנו להוציא דיסק. דבר ראשון איפה אפשר לעשות צריבת דיסקים עם הדפסה וכמה זה עולה? איך אני עושה את ההדפס? [כאילו איזה גודל הדף איזה גודל החור ואיך אני מעביר להם [jpg מרובע רגיל?]] ובנוגע לדיסק עצמו, יש את האפשרות לעשות תפריט של DVD אבל איך הוא יעבוד על מחשב? לפי מה שהבנתי תוכנות כמו BsPlayer לא ידעו בכלל איך להפעיל את הדיסק. חשבתי על הרעיון לצרף תוכנה שיודעת להפעיל את זה עם הדיסק...זה לא יעשה בעיה אם יפעילו את זה בDVD? יש למישהו הצעה אחרת? פשוט בערב עצמו היו סרטים של כל כיתה ואח"כ תגובות שלנו על הסרט...אז אני רוצה את האפשרות להפעיל את כל הערב רצוף או כיתה כיתה. וד"א איזה תוכנות עושות את זה טוב? אני יודע שיש אפשרות בפינאקל סט…

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  24. Started by matrix66,

היי אני לפעמים מוריד קבצים מרפידשר (אין לי מנוי) ולפמים ההורדה די קטועה- באמצע התהליך כל כמה שניות ההורדה נעצרת לגמרי ל 0KB\S ואז זה ממשיך אחרי כמה שניות מאותו מקום.. יש למישהו מושג למה זה קורה? או אם זה קורה לעוד אנשים?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  25. אם למישהו יש הזמנה שהוא יכול לתת זה יהיה ממש אחלה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.