עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by timac,

רק לאלה שרואים הירוס . בפרק 10 השוטר שקורא מחשבות עוצר בצד אחת עם פרארי שחורה.. מישהו יודע את הדגם במקרה?? תודה.

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  2. באיזה רחוב נמצא ה"ספורטק" ברעננה? תודה

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  3. אני מקווה שלא ינעלו את התרד, אבל בכל זאת הנה חידה ששאני חייב לשתף אותכם בה. החידה: איך אילם מבקש מעיוור סיגריה ? אבל ללא אמצעי עזר (אביזרים וכודמה) אלה בדרך פשוטה לגמריי . קשה אה..... את הפיתרון אני יתן אחריי שאני יראה היתייאשות מצדכם במקרה שאף אחד לא פותר. לא לנעול..

• 15 תגובות
    • 13.2k צפיות
  4. Started by אמיר יצחקי,

אני קם בבוקר קודם כל לאכול משהו לפני שאני הולך ללמוד,ירדתי למטבח בבית ואני מגלה שהכול מוצף מים \: וזה כי יש איזה נזילה עצבנית שמציפה את כל התיקרה,הקיצר היום יבוא אינסלטור אבל אני נשארתי בבית בשביל לפקח על העיניינים ובשביל לספוג את הסמרטוטים. :-X ממש לא נעים.

5. Started by Guarding angel,

היי האם יש מכס כולשהו על סרטי DVD מיובאים? אני מעוניין לרכוש את הסידרה "אחים לנשק" ואנני יודע אם יש מכס על סרטים :\ http://buy.ebay.co.il/buying/il/display/180315271105_Band-of-Brothers-DVD-Tin-Box-6-DVD-Box-Set-Sealed-HBO

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Sargon,

ממה שזכור לי בתור תלמיד בית הספר זה שהילדים מרושעים ולמורים לא אכפת. האם זה ככה גם בימינו? נניח ובאיזשהוא יום יהיה לי ילדים, איפה אני ארצה שהם ילמדו? הקטע שהכי מפריע לי זה כשקורה משהוא בבית הספר למנהלת יש זכות להסתיר ראיות ועדויות מהמשטרה.

• 49 תגובות
    • 9.1k צפיות
  7. הלכתי לבדוק אם כדאי לי לשים עדשות היום ואמרו לי שזה די מסובך להכניס אותם לעין ושלוקח 40 דקות ה האם זה נכון? כמה זמן לכם לוקח? תודה

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. לפני מספר חודשים פסק בית המשפט לחובת בנק לאומי לשלם פיצויים בסך עשר מיליון שקלים. בנק לאומי גבה ריביות מקסימליות בתיקי גביה וחויב לשלם פיצויים. נאמר לי מלשכת עורך דין הגבייה שישנו אתר שבו רשומים שמות הזכאים ושעלי האחריות לבדוק אם אני זכאי. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי. אני לא מתפלא שבנק לאומי מנסה לקבור את זה האתר. מישהו מכיר אתר מרוכז שמטפל בדברים האלה, או אולי את האתר עצמו?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Vladgi,

אבא שלי טוען שהוא קרא על זה איפשהו שמחירי הזכרונות יפלו באופן דרסטי בגלל עודף סחורה?מישהו שמע על זה ?או שהוא דמיין

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  10. Started by Guarding angel,

השאלה בכותרת...

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  11. Started by oritush,

הכל טוב?

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  12. Started by finhack,

X

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  13. Started by maverick,

ראיתי באחת התוכניות ב-techtv על אתר שנקרא hot or not בו אתם הגולשים נדרשים לדרג אנשים אשר שלחו את תמונותיהם. הדירוש הולך בין 1 ל-10 כאשר 10 זה לוהט ו-1 זה לא לוהט כלל. אתר די חמוד אבל שיטחי מאוד. אפשר גם לשלוח את התמונות שלכם ולקבל פידבק. www.hotornot.com

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. השאלה בעיקרה בכותרת.. מה קורה אם עוברת כחצי שנה (+-) שבו הרישיון שלך שולם אבל לא חודש (לא ביגלל עבירות/שלילה)? האם יכולים לידרוש תאוריה/טסט מחדש ? או אולי תשלום מחדש ? השורה הזו טיפה מדאיגה אותי... http://www.gov.il/FirstGov/TopNav/Situations/IPLicense/IPNewLicense/?wbc_purpose=Basic&WBCMODE=PresentationUnpublished מה הכוונה ב "יחודש רק לאחר שהמבקש יעמוד בתנאים שיידרשו על ידי רשות הרישוי " ???

• 5 תגובות
    • 19.9k צפיות
  15. קיבלתי זימון למיוניים, זה דווקא מתאים לי כי אני לא מחפש תפקיד קרבי. בכל מקרה יש משהו שווה לדעת?

• 26 תגובות
    • 5.9k צפיות
  16. שימו לב מה יוצג לכם תחת הקטגוריה של "מוצרי קפה, תה, ועוד...": http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=E-CoffeeGran&DB157474=157480&DB55350=129266 מישהו מוכן להסביר לי למה ישמש המסור? לחתוך את העוגה? השתגעו לגמרי בזאפ, ואלי כדאי שיתעוררו ויעשו סדר באתר שלהם. לא לעולם חוסן.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Nahum2,

זה בא להיות דיון על חיי הרוח החילוניים. מה אתם עושים בשביל לקבל סיפוק רוחני? מה המקבילה החילונית שלכם לדת ואמונה? האדם הדתי הולך לבית הכנסת מתפלל יש לו חגים ושמחות. ומטרה פחות או יותר מוגדרת בחיים. יש לו מה שהוא חושב לידע על מקומו ביקום. זה לא דיון על דת. אני מבקש בכל לשון של בקשה לא לרשום תגובות המספרות על יתרונות הדת\הצעות לחזור בתשובה\ להפוך לסיינטולוגים ועוד. ------ אני אישית מרגיש ריק למדי, מה יש מעבר למרדף אחרי כסף ידע וסיפוקים מיידיים?(מסיבות סקס אלכוהול)הסיפוק הרוחני העמוק יחסית שאני מגלה לאחרונה הוא מתמתיקה ופיזיקה ברמה אוניבירסטאית, כרגע קורסי שנה א' באוניברסיטה הפתוחה. ומדי פעם כשאני לא מתעצל פיתוח משחק מחשב. גם מ"העבודה" מחלקת פיתוח בצבא יש לי סיפוק מסויים. אב…

• 4 תגובות
    • 996 צפיות
  18. Started by iib,

http://www.5min.com/Video/How-to-Negotiate---Tips-for-Yahoo-5794173

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. ^^!!! סוף סוף! ב-26.6! הלהקה שאני הכי חולה עלייה! מי מכם יבוא (שמעתי איפשהו לא בטוח אם זה נכון שכרטיס יעלה 360 שקל...)??

• 87 תגובות
    • 8.3k צפיות
  20. רציתי לשאול אם יש איזהשהיא דרך (לא משנה איזה!) להפטר מהפרסומות המעצבנות בטריפוד! זתומרת לי ולחבר שלי (Yuvalkob מהפורום) יש אתר והפרסומות האלה פשוט משגעות אותנו! ואני יודע שיש כל מיני תוכנות להוריד פרסומות (שהדוגמא הבולטת שאני נזכר עכשיו היא באיי סי קיו) ויש עוד אי אלו תוכנות שניתן להוריד את הפרסומות בהן. אז למרות שטריפוד הוא לא תוכנה מישהו יודע אם יש משהו שאפשר לעשות? :-\ נ.ב מי שרוצה יכול לראות את האתר בכתובת www.hameticha.cjb.net ולראות תפרסומות המעצבנות בכניסה!

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  21. Started by moshe55501,

ואם תוכלו לתת אתר בנושא אני ישמח

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  22. Started by Drx,

חשבתי, לשם שינוי, לנסות לפתוח ת'רד קצת יותר אינטיליגנטי בפורום "כללי" - ת'רד שהנושא שלו הוא חידות היגיון, מתמטיקה וכו'... ראיתי שת'רדים כאלה דווקא הולכים יפה מאוד בפורומים אחרים וחשבתי שזו יכולה להיות תוספת נחמדה לפורום "כללי"... אני אתחיל, בחידה ל"חימום הקנה": איש אחד הולך במדבר ורואה עץ מולו,על העץ יש ציפורים רבות.. האיש פונה אל הציפורים ושואל "כמה אתם? 100 ציפורים?" הציפורים עונים לו "אנחנו ועוד אנחנו ועוד חצי מאיתנו ועוד רבע מאיתנו ועוד אתה זה 100,כמה אנחנו"? אז אכן - כמה?

• 41 תגובות
    • 4.8k צפיות
  23. Started by unknown man,

אם זה קיים אני לא בטוח שמותר לדבר על זה, אבל בכל זאת: חברים שלי טוענים שיש דבר כזה, קראתי גם באינטרנט בפורומים מפוקפקים על זה - אבל לא מצאתי תשובה חד משמעית אם זה קיים למי שלא שמע - לפי השמועה זה שבוע שמדמה שבי במדינה עויינת (סוריה, נגיד). בהתחלה מקבלים קוד, ובמהלך השבוע מכים אותך כדי להוציא את הקוד, וזה אמור להיות רק ליחידות המובחרות (טייס, שייטת, אנערף) אז, אמת או אגדה (איזו תכנית עלובה ד"א..)? ;D

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. אני יהיה משהו כמו חודש וחצי - חודשיים בתאילנד ועוד חודש חודשיים בקמבודיה או לאוס. אשמח לטיפים והמלצות מאנשים שהיו שם. כמו כן, המלצה למקומות בהם אפשר לקנות אלקטרוניקה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  25. Started by aleXtazi,

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1472600 עוד אחד חחח

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים