עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אוקיי אז ככה קיבלתי הצעה מבזק בינלאומי לשלם להם לספק+תשתית בזק של 5 מגה על 500 העלאה במחיר של 160 בחודש כרגע אני משלם 80 תשתית ו60 ספק HOT+012 ל1.5/500 , מחיר שערוריתי איך ההצעה שקיבלתי ? אטרקטיבית? לא להשוות למה שאני עכשיו אלא בכללי תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by card,

כשמתקשרים לטלפון שלהם, עונה מענה קולי של בזק, ואומר שהקו איננו מחובר.. קצת קשה לי לעכל, שזה אומר שהחנות נסגרה ממש אהבתי לקנות שם דברים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Aurora Borealis,

רק פורסמה רשימת ההופעות של הסיבוב הזה של רוג'ר ווטרס, ושוב קופצת לה שמועה שתיהיה הופעה בישראל. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3216197,00.html אני לא אופטימי בקשר לזה... אבל אם זה יהיה... WOOHOO!

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  4. Started by nore0,

של HBO יש מצב סידרה טובה ? אבל אין על הסופרנוס ואוז אלה הסדרות הכי טובות שיש

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. נודע לי שהיו קשיים לאחרונה בחנות זאת מאז הפיצול מ-FOXPC . השאלה היא ,האם נכון לעכשיו,בטוח יחסית לרכוש מחשב חדש באתר TMS.co.il ? או שעדיף לחכות עד שיתבהר המצב \לרכוש במקום אחר?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אני חושב שהיה אחד, לא בטוח. בכל מקרה, מה הדבר הכי מטומטם שחברים שלכם אמרו\עשו במחשבים? הנה כמה משלי: א. חבר א': יש לי מסך INTEL ב. חבר ב': יש לי 64DDRAM ג. חבר ג': GEFORCE2MX הוא כרטיס מעולה! תוסיפו

• 62 תגובות
    • 7.1k צפיות
  7. לא לשאול למה אני צריך זה בשביל חברה שלי...LONG STORY

• 9 תגובות
    • 8.6k צפיות
  8. וואוווו!!!!!! http://demo.ort.org.il/clickit2/files/forums/911529320/654888749.wmv

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. היי חבר'ה! לאחרונה התענייתי בלימודי תעודה של ניהול רשתות...[זה נקרא MCSE? יש עוד שמות\אותיות לזה? :s05:] התחלתי לחשוב על זה עקב ההחלטה שלי [כמעט ב 100%] ללמוד תקשורת לתואר ראשון. דבר שלא מקנה לי מקצוע ביד,אבל תחום שאני מתקשר אליו יותר ומוצא בו עניין לעומת למידה של מדעים מדוייקים [ספציפית הנדסת תעשיה וניהול],אשר נחמד לדעת בכלליות אבל אם אני אכנס לזה...אני אשתעמם לדעתי. מה גם שזה ממש קשה [פיזיקה סטטיסטיקה וכו']. חוצמזה אין הרבה כוסיות בלימודי מדעים מדוייקים :] חח... אז חשבתי על לימודי תואר ראשון...ולאחר מכן,כדי "לכסות את עצמי" מכל הכיוונים...וללמוד ניהול רשתות של מיקרוסופט. [שנה לימודים לא?] שמעתי שמבין לימודי התעודה אז לזה יש ביקוש גבוה וגם משכורות טובות.[בערך 10 …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by timac,

רק לאלה שרואים הירוס . בפרק 10 השוטר שקורא מחשבות עוצר בצד אחת עם פרארי שחורה.. מישהו יודע את הדגם במקרה?? תודה.

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. באיזה רחוב נמצא ה"ספורטק" ברעננה? תודה

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  12. אני מקווה שלא ינעלו את התרד, אבל בכל זאת הנה חידה ששאני חייב לשתף אותכם בה. החידה: איך אילם מבקש מעיוור סיגריה ? אבל ללא אמצעי עזר (אביזרים וכודמה) אלה בדרך פשוטה לגמריי . קשה אה..... את הפיתרון אני יתן אחריי שאני יראה היתייאשות מצדכם במקרה שאף אחד לא פותר. לא לנעול..

• 15 תגובות
    • 13.4k צפיות
  13. Started by אמיר יצחקי,

אני קם בבוקר קודם כל לאכול משהו לפני שאני הולך ללמוד,ירדתי למטבח בבית ואני מגלה שהכול מוצף מים \: וזה כי יש איזה נזילה עצבנית שמציפה את כל התיקרה,הקיצר היום יבוא אינסלטור אבל אני נשארתי בבית בשביל לפקח על העיניינים ובשביל לספוג את הסמרטוטים. :-X ממש לא נעים.

14. Started by Guarding angel,

היי האם יש מכס כולשהו על סרטי DVD מיובאים? אני מעוניין לרכוש את הסידרה "אחים לנשק" ואנני יודע אם יש מכס על סרטים :\ http://buy.ebay.co.il/buying/il/display/180315271105_Band-of-Brothers-DVD-Tin-Box-6-DVD-Box-Set-Sealed-HBO

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Sargon,

ממה שזכור לי בתור תלמיד בית הספר זה שהילדים מרושעים ולמורים לא אכפת. האם זה ככה גם בימינו? נניח ובאיזשהוא יום יהיה לי ילדים, איפה אני ארצה שהם ילמדו? הקטע שהכי מפריע לי זה כשקורה משהוא בבית הספר למנהלת יש זכות להסתיר ראיות ועדויות מהמשטרה.

• 49 תגובות
    • 9.2k צפיות
  16. הלכתי לבדוק אם כדאי לי לשים עדשות היום ואמרו לי שזה די מסובך להכניס אותם לעין ושלוקח 40 דקות ה האם זה נכון? כמה זמן לכם לוקח? תודה

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. לפני מספר חודשים פסק בית המשפט לחובת בנק לאומי לשלם פיצויים בסך עשר מיליון שקלים. בנק לאומי גבה ריביות מקסימליות בתיקי גביה וחויב לשלם פיצויים. נאמר לי מלשכת עורך דין הגבייה שישנו אתר שבו רשומים שמות הזכאים ושעלי האחריות לבדוק אם אני זכאי. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי. אני לא מתפלא שבנק לאומי מנסה לקבור את זה האתר. מישהו מכיר אתר מרוכז שמטפל בדברים האלה, או אולי את האתר עצמו?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Vladgi,

אבא שלי טוען שהוא קרא על זה איפשהו שמחירי הזכרונות יפלו באופן דרסטי בגלל עודף סחורה?מישהו שמע על זה ?או שהוא דמיין

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  19. Started by Guarding angel,

השאלה בכותרת...

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  20. Started by oritush,

הכל טוב?

• 2 תגובות
    • 783 צפיות

דיונים חדשים בפורומים