עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. השאלה בכותרת

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  2. Started by OR007,

בלי יותר מידי מילים, הנה הלינק - http://145.7.35.33/peugeot/peugeot205gti.wmv And the credit goes to ==> Frenzy !

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  3. שלום לכולם. הפעם שאלה לי אל חזקי הפורום בנושא מכוניות ומנועים, אני כאחד שלא ממש מבין רוצה לדעת כמה דברים כדי להיות יותר חכם בנוגע למכונית שיש ברשותי ומה האפשרויות שלי במכונית הזאת . אז ככה, לאבא שלי יש הונדה סיויק 2002 אוטומטית. התבאסתי מכל הקטע שזה אוטומט ולא ידני כי אני חובב מהירויות {כמו רובנו} וחיפשתי דרך איך להגיע עם האוטו הזה למהירויות יותר גדולות. חבר שלי המליץ לי ליסוע על D1. אצלנו באוטו יש עד D3 וכמובן D רגיל. עכשיו, לפני שעה ככה, ניסיתי את זה, והאוטו נהייה סוס! נסעתי על D1 האוטו זינק בלי רבע גז אפילו! וכמובן העברתי לD2 ו-D3 אחרי זה. השאלות שלי הן: 1.האם זה מזיק למנוע? {מכיוון שראיתי שהמנוע מתחמם הרבה יותר מהר מהרגיל...} 2.האם אני יכול ליסוע ככה כל הזמן ולא…

• 19 תגובות
    • 4.4k צפיות
  4. Started by maverick,

ללא מילים

• 38 תגובות
    • 3k צפיות
  5. Started by shnord,

שלום, יש לי שאלה בקשר לחום הגוף: איך אפשר להעלות את חום הגוף כך שיהיה כאילו יש לך מחלה? תודה מראש

• 20 תגובות
    • 6.3k צפיות
  6. Started by blabla2002,

יש לי שאלה בקשר אחריות בpch אני מקבל אחריות רק אצלה או גם דרך היבואן או היצרן תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. http://antimult.ru/antimults/antitoons/001smokekills/view.htm

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  8. אני גר בצפון וזה די רחוק לי להגיע.. רק רציתי לשמוע פידבק ממישהו שאולי היה?

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  9. Started by Shmoolik,

וכמה זמן הוא ? ואם למישהו יש איזה אתר עם כזה לוח שנה. (כולל חופשים). כי גם אין לי יומן או משהו אז אין לי מושג , וגם חיפשתי ב GOOGLE , לא מצאתי

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  10. Started by BrAvE_HeArT,

תחשבו על כול דבר וזה יגלה על מה אתם חושבים בעזרת כמה שאלות כלליות :coolman:

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by wow,

או עוד ספר של אותו המחבר כי שמעתי שיש משהו.

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  12. Started by kovacsi,

אם למישהו יש מקורות מידע בנוגע לפרט איפה אפשר לקנות בארץ , תוכנות , opensource התאמה ל win ו visual . מחירים , תחליפים . ובמיוחד ניסיון ביקורת והמלצות ... תודה אורי

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  13. Started by H.I.V,

שמתם לב כמה עולה בפנדס ההרקולס 9800SE ???

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  14. http://www.aint-it-cool-news.com/display.cgi?id=16610 אם אתם לא אוהבים ספוילרים תקראו את הפסקא הראשונה וקצת מהשנייה סך הכל ביקרות ראשונות כנעט תמיד מאוד חיוביות אבל עדיין זה מבטיח גדולות לסרט תהנו!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by scorpion,

אין אין פשוט פסקול חזקקקקק יותר טוב מהפסקולים של שני הסרטים הקודמים, הפילהרמונית המדהימה הזאת ביצעה כאן עבודה מדהייממה! המוזיקה של Howard Shore פשוט מחוזקת! מומלץ!

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  16. Started by DrowNz,

שלומות לכולם, יש לי בעיה די מפגרת הייתי אומר. אני יושב לי לתומי כמו תמיד עם האוזניות שלי שומע את מוזיקת המטאל האהובה עליי ב Full Volume ומחר יש לי מבחן גדול במתמטיקה, הבעיה היא שבמקום להתכונן אני פשוט נכנס לאקסטזה ושומע מוזיקה ופשוט לא יכול להפסיק למרות שאני חייב ללמוד למחר זה מבחן מאוד חשוב ואני פשוט לא מצליח להתנתק :-[ מה אני עושה? :-\

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by x-dude,

זכיתי במכרז ב P1000 מחשב, לא משנה הפרטים אבל קיבלתי לוח אם לא נכון (אני חושב שניסו לרמות אותי שם באקסלנט),אכשיו אין מצב נכון? הם חייבים להחליף לי את זה. שלא נדבר שהמארז בצבע הלא נכון,חסר מאוורר אחורי והמארז פשוט מכוער... כל אלו שמתכננים לקנות מחשב דרך מכרז תחשבו פעמיים לפני שאתם עושים זאת,עדיף להוציע את האלף שקל הנוספים ולקנות בחנות שאתם יכולים לראות את המוצר (למרות שאת המחשב הקודם שלי זכיתי במכרז בנטאקשן והכל היה פיצוץ).

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  18. Started by scriewy,

http://www.rex.co.il/article.php?sid=61 למי שלא קרא אם יש תראד פתוח כבר שבו שמים כאלה דברים תגידו לי אני אמחק את זה ואשים שם

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. זהו אבו אללה -ראש הממשלה הפלסטיני: וזה אורק חביב : וזה אבו אורק :-X (שימו לב איך הוא מלקק את השן באדישות): דומה הא ? ? קראתי חדשות וישר מצאתי את הדמיון !! D: רק צריך תמונה טובה יותר של האורק, נו טוב הנה : עבודה של 5 דקות אז לא היה כ"כ זמן (יש מבחן מחר בעעע, בטח יש לי את הבעיה הזאת של אי ריכוז )

• 8 תגובות
    • 760 צפיות
  20. Started by WHITE_ZOMBIE4,

איפה אפשר למכור פה? or זה אסור?

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  21. Started by wow,

מישהו יכול להגיד לי את כל שמות סרטי ג'יימס בונד,מתי הם יצאו ומי היה השחקן?

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  22. Started by R0ck,

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. Started by Ran B,

רציתי לדעת אם אתם מכירים תוכנה פשוטה להפעלה שאני יכול לחתוך קטעים מסרט/סרטון.., כמו כאלה שאנשים מכינים קליפים של כל מיני דברים או משהו כזה, אם אתם מבינים אותי.. : תודה, רן. באותו שאלה, רציתי גם לדעת איזה תוכנה יש שהופכת מפורמט כלשהו של סרט לפורמט AVI.. תודה.

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  24. אני מקווה שזה באמת מתאים לכאן - לא מצאתי פורום מתאים יותר - אני מחפש קבצי מוזיקה ב AC3 , או כל ה DEMOES האלה של DOLBY DIGITAL וכאלה - איפה אפשר למצוא אותם ? כל מה שבא ב AC3, DOLBY DIGITAL, DTS, THX - טוב בשבילי ... תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  25. http://www.rex.co.il/article.php?sid=61 :lol: תקראו! לצערנו זה באמת קרוב למה שקורה עם המחשבים...

• 1 תגובה
    • 591 צפיות

דיונים חדשים בפורומים