עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by shechteron,

שלום אני תלמידה בעירוני ד'. המורה שלי ללשון שאלה את הכיתה שאלה שלא הצלחתי למצוא לה תשובה. רצית לדעת אם תהיו מוכנים לעזור לי... למה בבנין קל עתיד כאשר פ' הפועל היא גרונית התחילית מנוקדת בפתח...? כמו במילה יעסוק.. ה-י' הייתה אמורה להיות מנוקדת בחיריק כמו ביכתב אבל היא מנוקדת בפתח... המורה שלי אמרה שזה קשור גם קצת לערבית וזה לא בגלל הנמכת תנועה.. אם תוכלו לשלוח לי תשובה בהקדם אודה לכם מאוד!!

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  2. Started by Shadowman,

שאתם אוהבים אולי גם אנחנו.... בקיצור אני יתחיל... www.hwzone.co.il

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  3. שלום לכולם, נתקלתי במקרה בו בחיבור הספק ללוח (חיבור ה-ATX) נוצרה חריכה משמעותית ונראית לעין. ספק הכח פישל ולקח איתו את לוח האם בכך שהתיך את חיבור החשמל של לוח האם. שני המוצרים באחריות. אז מי אשם? מה לעשות כשהיבואן של לוח האם רואה את החריכה ואומר זה לא בעיה של הלוח. כביכול הוא צודק, אבל מה אמור לעשות הלקוח? דעתכם ועצותיכם בבקשה. תודה לכולם!

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  4. http://www.albinoblacksheep.com/flash/gollum.php

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  5. Started by DeaglinG,

שלום אני מחפש חנויות בחו"ל שעושות משלוחים לארץ. (אתר) אני מחפש בעיקר לכרטיסי מסך אז חשבתי לפתוח את הנושא פה.... תודה

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  6. Started by e-r-a-n,

האם מישהו יודע מה שמו של המחזה (מסביבות 1955~) שבו נאמר המשפט "העולם הפך אותי לזונה ואני אהפוך אותו לבית-בושת" ? תודה רבה לכל העונים..!

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  7. http://forums.mbworld.org/forums/showthread.php?s=d8b6a9dd61ed1f68ac922131658fddbf&threadid=53061&perpage=10&pagenumber=1 וכמובן שהצחוקים לא איחרו להגיע:

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by x-dude,

חברים תעזרו לי אני לא יודע מה לעשות,זכיתי מחשב במכרז ב P1000 מחשב של אקסלנט,קיבלתי לוח אם לא נכון,מארז בצבע אחר וללא מאוורר נוסף. היתקשרתי לשרות לקוחות ביום ראשון,היא אמרה לי שבמשך השבוע ייצרו איתי קשר מהתמיכה,היום יום חמישי (יום שישי הם לא עובדים),על הבוקר היתקשרתי ובחורה שם השאירה הודעה דחופה שיתקשרו שלי.....כלום. אז אכשיו ה שעה 5 היתקשרתי והייתי עצבני שאלתי אותם מי אחראי שם,אמרה לי תתקשר לשרות לקוחות,היתקשרתי ואין אף אחד,אותו טריק עשו לי גם אתמול בשעה הזאת, אמרו שיחזרו אלי תוך 10 דקות ולא חזרו. מה לעשות? אני כל השבוע עצבני רצח האם כדיי לעצור את יתר התשלומים בויזה?

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  9. Started by overload,

גאד'טס מגזין לבידור ביתי וצעצוים טכנולוגיים. מישהו יודע? אני לא חושב שהיה עוד עיתון ברמה כזאת בארץ, למה הוא נעלם?

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  10. Started by Yossi1981,

מישהו פה הקשיב לאלבום החדש של dream theater? אלוהים אני לא מפסיק לשמוע אותו איזה אלבום מצויין!!!

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Ran B,

קצר, מצחיק, מגניב.. ;D http://planet.nana.co.il/bccdde/Movie1.swf

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  12. Started by overload,

BMW סדרה 5 (או 7 תגידו אתם) אבל לא של BMW של Hamann אם זה לא הדבר הכי מגניב שיש אל תקראו לי OVERLOAD ;D 8)

• 37 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by noam_m,

אני בטוח שרוב האנשים שמעו על האתר PCHardware - pch.co.il וראו את המחירים הסבירים מאוד שלהם והשתמשו ב"בונה מחשבים" שלהם. מה שאני רוצה לדעת זה, כמה שמעו על השירות לקוחות שלהם? קניתי מחשב מהם באמצע ספטמבר, הודיעו לי שאפשר לבוא לקחת אותו בערך שבוע אחר כך, באתי, ולקחתי אותו הביתה. התחלתי להתקין וינדוס, וכל הזמן ההתקנה התלוננה על קבצים שלא הועתקו טוב ושאפשר לנסות שוב. לאחר כמה נסיונות כושלים והרבה "Retry File Copy" הצלחתי להתקין את הוינדוס וניסיתי לראות מה גרם לכל הטעויות. אחרי שראיתי שכל פעם שאני מתקין תוכנות מהכונן סידירום הם מתלוננות על קבצים שלא מועתקים בהצלחה, כבר הייתי מוכן להכריז על הכונן כגורם לבעיה. למזלי חבר הציע לי גם לבדוק את הראם - הזכרון הפנימי של המחשב. הורדתי תו…

• 37 תגובות
    • 4.1k צפיות
  14. השאלה בכותרת

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  15. Started by OR007,

בלי יותר מידי מילים, הנה הלינק - http://145.7.35.33/peugeot/peugeot205gti.wmv And the credit goes to ==> Frenzy !

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  16. שלום לכולם. הפעם שאלה לי אל חזקי הפורום בנושא מכוניות ומנועים, אני כאחד שלא ממש מבין רוצה לדעת כמה דברים כדי להיות יותר חכם בנוגע למכונית שיש ברשותי ומה האפשרויות שלי במכונית הזאת . אז ככה, לאבא שלי יש הונדה סיויק 2002 אוטומטית. התבאסתי מכל הקטע שזה אוטומט ולא ידני כי אני חובב מהירויות {כמו רובנו} וחיפשתי דרך איך להגיע עם האוטו הזה למהירויות יותר גדולות. חבר שלי המליץ לי ליסוע על D1. אצלנו באוטו יש עד D3 וכמובן D רגיל. עכשיו, לפני שעה ככה, ניסיתי את זה, והאוטו נהייה סוס! נסעתי על D1 האוטו זינק בלי רבע גז אפילו! וכמובן העברתי לD2 ו-D3 אחרי זה. השאלות שלי הן: 1.האם זה מזיק למנוע? {מכיוון שראיתי שהמנוע מתחמם הרבה יותר מהר מהרגיל...} 2.האם אני יכול ליסוע ככה כל הזמן ולא…

• 19 תגובות
    • 4.4k צפיות
  17. Started by maverick,

ללא מילים

• 38 תגובות
    • 3k צפיות
  18. Started by shnord,

שלום, יש לי שאלה בקשר לחום הגוף: איך אפשר להעלות את חום הגוף כך שיהיה כאילו יש לך מחלה? תודה מראש

• 20 תגובות
    • 6.4k צפיות
  19. Started by blabla2002,

יש לי שאלה בקשר אחריות בpch אני מקבל אחריות רק אצלה או גם דרך היבואן או היצרן תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. http://antimult.ru/antimults/antitoons/001smokekills/view.htm

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  21. אני גר בצפון וזה די רחוק לי להגיע.. רק רציתי לשמוע פידבק ממישהו שאולי היה?

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  22. Started by Shmoolik,

וכמה זמן הוא ? ואם למישהו יש איזה אתר עם כזה לוח שנה. (כולל חופשים). כי גם אין לי יומן או משהו אז אין לי מושג , וגם חיפשתי ב GOOGLE , לא מצאתי

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  23. Started by BrAvE_HeArT,

תחשבו על כול דבר וזה יגלה על מה אתם חושבים בעזרת כמה שאלות כלליות :coolman:

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by wow,

או עוד ספר של אותו המחבר כי שמעתי שיש משהו.

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  25. Started by kovacsi,

אם למישהו יש מקורות מידע בנוגע לפרט איפה אפשר לקנות בארץ , תוכנות , opensource התאמה ל win ו visual . מחירים , תחליפים . ובמיוחד ניסיון ביקורת והמלצות ... תודה אורי

• 4 תגובות
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.