כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,684 דיונים בפורום זה
-
עוד משהו שם לב שכמעט בכל FA/ השאלה הראשונה היא: What is FAQ?
-
- 6 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי חבר שגר בהונג-קונג והוא מגיע לארץ האם למישהו יש מושג האם המחירים שם זולים יותר מארה"ב ? כי אני רוצה לקנות מחשב ויש לי אפשרות או מNEWEGG או בהונג-קונג מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
מישהו יכול להמיר בבקשה את מסד הנתונים המצורף מ ACCESS 2000 ל ACCESS 97? (תודה מראש) [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
לאחרונה יצא לי לדפדף באתר של המשטרה והגעתי לפרטים על משמר אזרחי. קראתי קצת הרבה וזה נראה לי די מעניין אני לא הייתי בצבא וגם לא מתכוון להיות (סיבות אישיות) אבל חשבתי שזה אולי יכול להיות איזשהו תחליף רציתי לשמוע ממי שכבר מתנדב או שהתנדב בעבר איך זה ואם אתם ממליצים.. תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
תגידו אנשים מי מכם פה יודע לנגן ואוהב לנגן על אורגן? השאלה הזאת לא סתם..זה חשוב..
-
- 6 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום חברים, ראשית תודה על העזרה הקודמת, אני מעריך כל מילה. שנית, אני יצרתי קשר עם חברת CORSAIR ונאמר לי שצריך לשלוח להם לארה"ב לשם החלפקת המוצר כחלק מהאחריות לכל החיים (המוצר נקנה שם בארהב). בקיצור שאלתי היא איך כדאי לשלוח ב חברת UPS, שואלים אם הוא עולה על 100$ ערך המשלוח, אמרתי כן זה 201$ שוויו היום בחנות בארהב, אז אמרו אוקי אז צריך להוסיף למחיר המשלוחשהוא 30$ עוד כ-36$ מטעמי מכס. כך שיוצא 76$ סך הכל למשלוח הזה של שני סטיקים מסכנים שאני גם מפחד שהמכס בכלל יגנוב לי אותם. חברת FEDX ביקשה אותו דבר. בדואר שלנו EMS עולה 58 ללא כל קשר לתוכלת החבילה כך נאמר באתר שלהם. נשמע מפתה...אם המוצר באמת מגיע ליעד במחיר כזה. שאלתי מה דעתכם? איך הכי כדאי לעשות זואת מניסיונכם? האם בכלל זה נ…
-
- 8 תגובות
- 602 צפיות
-
-
http://www.gametrailers.com/video/exclusive-motion-wolfenstein/52340 איזה משחק אגדי זה (אני מדבר על Wolfenstein3D למי שזה לא מובן), כמה נוסטלגיה .... לדעתי גם ENEMY TERRITORY הוא אחד הגדולים. אז מה אתם חושבים על הסרטון ?
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
http://computers.walla.co.il/?w=/4/822991 פעם חשבתי שיש חופש באינטרנט כניראה שאין :'(
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
כשאני פותח את הדפדפן קופצת לי הודעה מסרגל הכלים שאומרת: internet explorer is currently running with add-ons disabled. click here to manage, disable, or remove your add-ons ניסיתי להדליק את כל ההרחבות ולכבות ולהסיר ושום דבר לא עוזר...מה אפשר עוד לעשות??? תודה
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
מה קורה אנשים, שמעו צריך להביא את THREE DAYS GRACE לארץ כדי שיתנו הופעה! בואו תצתרפו לעצומה באתר EVENTFUL כדי להביא את TDG לתל אביב! זה לא עולה כסף!!! תצתרפו פה: http://eventful.com/demand/D0-001-000150159-6 מי שלא מכיר ת'להקה - כנסו ליוטיוב ותעשו חיפוש ללהקה ותמצאו קליפים שלהם. גם אם אתם לא אוהבים אותם תצתרפו (PLZZZZ) :
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש לי תרגיל שצריך לבנות פונצ' שמייצגת סכום של קטעים , והמשתנה הוא זוית כלשהי, וצריך למצוא את הערך של הזוית בשביל שסכום הקטעים יהיה מינימלי הגעתי למשוואה כזו: הנגזרת שלה לאחר סידור והשוואה ל-0 היא: עכשיו , איך פותרים את המשוואה הזו ? פשוט אין לי מושג... ניסיתי בעזרת זהויות , אבל זה רק נהיה יותר מסובך...
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני מחפש מנגינה של תיבת נגינה, הכוונה של האלה שפותחים כמו הקופסאות תכשיטים, ואז מתנגנת מנגינה כזאתי.. כזאתי מנגינה, אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג תודה.
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
הכותרת משום מה נקטעת, אז הנה היא שוב: שירותי דואר ברשת - מלבד הגדולים, איזה עוד אתם מכירים? זקוק לעזרתכם. שלום לכולם, יש לי מטלה קטנה לבצע במסגרת העבודה, אני זקוק לרשימה של שירותי דואר אלקטרוני חינמיים מלבד הגדולים שכבר חשבתי עליהם לבד (גוגל, יאהו, הוטמייל, נענע, ואללה) באיזה עוד שירותי דואר וובי חינמי אתם משתמשים או מכירים אחרים שמשתמשים? חשוב לי שזה יהיה יותר על סמך נסיון אישי, ולא גיגולים של "free webmail" שאותם ביצעתי כבר, ולא הניבו תוצאות משמעותיות. אני מחפש שירותים שאפשר להרשם אליהם בחינם, בלי SMS לאימות, עם תיבה של לפחות כמה עשרות מגה בייטים, שלא פג לה התוקף אחרי שבועיים של חוסר שימוש, ושפת ההרשמה לפחות, היא אנגלית או עברית. אודה לכל מי שיוכל לעזור לי בנושא הזה, רו…
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני רוצה לראות כי אני לא מסתפק בלראות אותם באינטרנט. חייבת להיות חנות באיזור פ"ת-רמת גן
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אם אתם רוצים הברקה אינפנטילית, עבודה חובבנית ובאיכות גרועה ושגיאות כתיב ודקדוק ב-4 שפות, תוכלו למצוא אותה כאן: http://rachel.israel.de/#
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה עם לוח יד שנייה, אני כבר כמה פעמים ניסיתי להכניס לשם מודעה, כל פעם זה טוען ובסוף חוזר לעמוד הראשון בבניית המודעה. כבר עברו יומיים והמודעה שלי עדיין לא מופיעה.
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
כתבה של תוכנית 60 דקות על חברת גוגל, ומה שמאחורי האתר... http://junk.haughey.com/60Minutes.avi 60MB DIVX אורך 21 דקות.
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
החלטתי לקנות מגבר מנורות,שיתאים לשם שינוי לדרישות ולהעדפות שלי. חשבתי על ה- hot rod deluxe של פנדר,שמעתי אותו בכלי זמר והוא נשמע בן זונה-אבל הוא מתוצרת מקסיקנית.יש שם גם את ה- hot rod devile,גם של פנדר, שיותר קורץ לי-אבל גם הוא מתוצרת מקסיקנית.עכשיו,בלי קשר שמעתי גם על ה FENDER Blues Reissue, שאולי קצת פחות מתאים לסגנון שלי כי אני לא מתקבע על בלוז. אז אני מניח שהשאלה שלי היא: א.מה אתם אומרים על שלושת המגברים הנ"ל? hot rod deluxe hot rod devile Blues Reissue ב.יש הבדל משמעותי בין תוצרת מקסיקנית לאמריקאית,מבחינת סאונד,איכות ועמידות? תשובות,בבקשה.. תודה
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
פשוט בכל מיני מאמרים ומדריכים וכאלה יש הרבה מושגים שלא תמיד מוסברים אני דיי חדש בנושא ואני רוצה להרחיב את הידע שלי בכל הקשור לדברים האלה אז אם מישהו מכיר מקום שיש בו הסבר בעברית אם אפשר על מושגים (אני לא יודע ספציפים יש מלא) בבקשה שיגיד לי איפה תודה... אני לא יודע אם זה מתאים לפה אני לא יודע איפה עוד אפשר לרשום את זה... (SRY אם זה לא מתאים לפה)
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
זהו זה, היום רשמית נשבר לי הזיין מהבית ספר והחלטתי שזה בדיוק הזמן המתאים לחפש אלטרנטיבות. אני השנה בט', ולפי מה שהבנתי משנה הבאה אני יכול לצאת ממערכת החינוך הרגילה ולעשות בגרות באקסטרני. יש פה אנשים שלמדו במערכת כזאת, ומוכנים לשתף אותי בדעתם? מה האפשרויות שלי, וכמה זה אמור לעלות?
-
לילה טוב לכולם... שיר הזוי שראיתי בפורום של חבר שלי.. " חייל של מאה הקלאנים" קניתי עכבר ועכשיו אני סוס ואין יותר מה לפחד קניתי פד וגם רמקולים ואין יותר מה לפחד אני עושה כל מה שכתוב בספרים אני חייל של מאה הקלאנים ויש לי אוזניות כאלו שחורות ויש להם איטום מזהב ויש לי חולצה יפה לבנה שכתוב עלייה If U c4n r34d 7h1s U r34lly n33d to g37 l41d אני מכיר בע"פ את כל הטקטיקות אני חייל של מאה הקלאנים פזמון: אז נכון שלא עשיתי צבא ונכון שלא שילמתי על סטים ונכון שחוץ מלקמפר לא עשיתי שום דבר בחיים אבל הרגתיי טרוריסטים ודקרתי "שוטרים" ואני לבוש בבגים לפני שנים אז אני מכור לא ממזמן נכנס לשרת נאב עם צ'יטים אפילו לא היה פוגע בראש ולמה הם לא מתחשבים אני דקרתי אותו ישר ב…
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
http://zone.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item.talkback&id=507937&max=0&path=2710 יש גם כתבה ב YNET. ועוד 5 דקות ידברו בחדשות בערוץ שתיים על העסק.
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
-
שלום ! לאחר התלבטויות רבות החלטתי לנסות להרכיב מחשב חדש בעצמי במקום קניית מארז שלם חדש, ובכך גם לנצל חומרה ישנה שברשותי. רציתי לשאול איזה חנויות \ אתרים מומלצים לרכישת חומרה למחשב ( כל הרכיבים השונים מלוח אם זכרונות וכו'...) האתר של אקסלנט נראה נחמד אך המחירים נראו טיפה גבוהים. אשמח לשמוע על כל אתר שטוב לדעתכם, או חנות באיזור ירושלים. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
הטראנס עצמו אם אני לא טועה הוא HIT AND RUN מה שכן הגירסה היא לא רגילה נדמה לי שהיא מהופעה חיה ויש בה קטע גיטרות די חזק. אני לא סגור על זה שזה HIT AND RUN.
-
- 7 תגובות
- 601 צפיות
-