עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by oren,

http://cool.berber.co.il/CoolStuff/New_Stuff/2002/10/14/drive%20carefully.pps

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  2. Started by fireskill,

חחח משהו שם לב לדגל למעלה מאחורי הלוגו של hw ךםך רק עכשיו שמתי לב

3. ברחוב, השיר הולך בערך ככה.. nothing i can change i can change i can change i am here here ____ and ive got million people___

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  4. מה אתם אומרים על הקורסים האלה? איך הם נחשבים? ודרך אגב המיונים קשים?

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  5. Started by nehmia,

תרשמו איזה "יצירות" שלהם הכי אהבתם

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  6. Started by Zaks Sharon,

היי חברה, תקשיבו יש לי פרופיל 97 ויש לי הרגשה שהמנילה שהולכת להישלח אלי בקרוב תהיה מאוד מאוד קרבית. אני רוצה להיות במודיעין, ובינתיים המיונים אצלם ממשיכים והסיכויים שלי להתקבל לאיזשהו תפקיד שם פוחתים. שלחו לי זימון לפרוייקט גאמא - ולא התקבלתי. אני מעוניין לשלוח להם דוא"ל ולדבר איתם (וגם להתקשר אליהם) - אולי בכל זאת אני אצליח לקבל שם תפקיד. אני לא מעוניין להיות קרבי, ואני מאוד מאוד לא רוצה להגיע למצב ששולחים לי מנילה קרבית במרץ-אפריל, ואני רוצה להתקבל למודיעין אך מאוחר מדי. מישהו יודע מה הדוא"ל שלהם??

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  7. Started by 1immortal,

איך מישהו עיוור צבעים יכול להבדיל בין גוונים שונים של אותו הצבע ?

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  8. Started by דניאל52,

איך אני עושה חתימה של BF2 STATS?? כמו שיש ל SUPERMAN או QUACKER_667

• 10 תגובות
    • 625 צפיות
  9. אהלן אנשים ומנהלים, רציתי ליידע אתכם שהביקורת על אוזניות המדוזה שקיימת באתר לא עובדת משום מה כבר הרבה מאוד זמן. אודה לכם אם תסדרו את הדבר, ואני מתנצל אם זה לא קשור לתחום הזה של הפורום (לא ידעתי איפה לפרסם את זה). http://hwzone.co.il/reviews/medusa/

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  10. לעבודה באנגלית שאני צריך להגיש ב-12! ניסתי לחפש בגוגל אבל לא מצאתי כמעט שום דבר. הראיון יכול להיות עם אנשים אחרים, לאו דווקא תושבי ניו-יורק, אבל זה חשוב שהראיון יהיה על העיר. תודה רבה לכל מי שיכול לעזור!

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  11. Started by 1qaz2wsx,

דייב מאסטיין KISS אקסל רוז כמובן שלאקסל יש שריטה ענקית במוח,אז אני יכול להביא עוד המון שלו, אבל למה? תוסיפו כל מה שאתם מכירים.

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  12. אני מעוניין לנסות ציוד היקפי מחשב כמו מקלדת ועכבר במו ידי ולראות איך זה מול מסך עם משחקים מישהו פה מכיר חנויות באיזור המרכז שאפשר לנסות שם חופשי כולל הגה וגיימפאד? אם מישהו מכיר גם חנות לנסות נגנים כמו אייפוד טאץ' אני אשמח מאוד

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  13. סליחה שאני מתחיל ככה אבל : ???

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  14. Started by Culandur,

שמעתי יש אתר של איזה משהו שצריך לפתור שם משהו מתמטי / לפרוץ משהו הראשון מקבל פרס... מישהו יודע מה הכתובת?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  15. Started by dogday,

*פרסום באתר עולה כסף* זה הלינק לבילדר של האתר. זה הבילדר באתר הכרטיסי מסך לא משהו שם אבל תמיד אפשר לקנות ממקום אחר את הכרטיס יש שם רק גיפורסים. 8)

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  16. קבלו תומך טכני של מיקרוסופט שלא יודע מה זה HDMI וכבל אופטי ומסתבך - http://web.mac.com/coderedfilm/Site_2/Tech_call.html (לינק להקלטה של השיחה) ציטוטים- http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=20898 וחובבי מיקרוסופט על תהרגו אותי זה הופץ על ידי בעלים של 360

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  17. Started by ^GunX^,

היי, אני בהתלבטות אם לקנות מסך LCD או רגיל (קונים עוד מחשב ..) , אני די הרבה על המחשב ויש לי משקפיים (לא יודע אם זה כ"כ קשור..) , אני לא משחק הרבה וגם לא רואה כ"כ הרבה סרטים על המחשב אז הקטע הזה לא מענין אותי ; מה שכן אני מצלם די הרבה והצבעים זה מה שחשוב לי , מה שבעיקר מציק לי זה האם מסך דק באמת טוב יותר לעיניים, ראיתי מסכים דקים ובאמת הם יותר נעימים לעין אבל יש כאלו שאפילו עוד יותר מציקים מאשר CRT; אשמח אם תעזרו לי..

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  18. Started by krabby,

..

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  19. Started by HeaT-SinK,

היי חברה, אנחנו כמה חברה בגילאי הצבא שרוצים ללכת למסיבה מחר, בקריסמס. אנחנו מחפשים מועדון/וילה/WHATEVER שיש בו מסיבה טובה עם אנשים טובים (לא משיחים חס וחלילה). ידוע לכם?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  20. איפה אני יכול להשיג את הפוסטרים שאתם מחלקים במפגשים של ה-GEFORCE? תודה, מתן.

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  21. שלום לכולם, התקלקל לי המחשב ועד שיגיע חדש אני חייב לפטופ למטרות עבודה. לא משנה איזה, רק שיהיה זול ככל האפשר ויוכל להתחבר לאינטרנט אלחוטי, אין שום דרישה אחרת. מי שמכיר מקום באזור המרכז שמשכיר לפטופים לכמה ימים בזול בבקשה שיודיע לי. תודה

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  22. אם למישוה יש לינק...אני אשמח לשנן ולהציק למורות עם זה

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  23. Started by Milk-Inc,

מה זה אומר?????

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  24. Started by moshe_91,

מה המצב אנשים ?.. עוד כ - 8 חודשים לאחי יש בר מצווה והוא מקבל 7000 ש"ח ולא יודע במה להשקיע . או ב - PS3 עם מסך LCD שהוא מסך מחשב וגם טלוויזיה או מחשב הכי טוב שאפשר לקחת ב - 7000 ש"ח כולל מסך במחיר . יש לי רק שאלה קטנה ... האם מסך שהוא מסך מחשב וגם טלוויזיה תומך ביציאות של הממיר של Yes + היצאה של ה - PS3 + בציאה של נגן DVD ?.. יאללה תגיבו ואם כבר אתם מגיבים תענו לי בקשה על השאלה הקטנה ששאלתי ...

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  25. Started by tulicooli,

שלום יש לי עבודה בפיזיקה לבנות דגם של אישהוא כוח למשל מגנטיות כוח הכבידה ועוד.. תוכלו לתת לי רעיונות צריך פשוט להראות את הכוח בדרך יפה

• 0 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים