כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה אני מנסה להמיר סרטי קולנוע לפורמט MPEG כדי לצרוב אותם בSVCD. התחלתי את ההמרה והפסקתי אחרי כמה דקות כדי לפתוח את הקובץ ולראות את האיכות. וזה לא היה סביר. בכלל לא. אז בכל אופן, מה שאני מחפש זה המלצות על תוכנות להמרה, קונפיגורציה מומלצת ובכלל דעתכם על האיכות הסופית. ז"א, כשאתם יושבים ורואים את הDVD בטלויזיה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
איך מגבירים לחיצות על פרסומות באתרים מבלי לעבור עברה של גוגל תודה מראש לכל העונים ושאלה נוספת איך מגבירים את הכניסה לאתרים אלו ************** - אתר המידע למטייל העצמאי בחוץ לארץ ************** אתר המצגות בנושא תירות , תרבות וטבע ************** אתר המידע למטייל העצמאי בישראל
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=/8/1096750 :lol:
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
למישהו יש את הספר 'תולדות עם ישראל בדורות האחרונים'? אני צריך צילום של המושגים בסוף הספר תודה!
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
חברה לי יש עוד כשבוע מגן בידע עם (אלקטרוניקה א) ורציתי לדעת אם למישהו יש אתר באינטרנט עם כול החומר של השנה טומי
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
המצאתי שאלה טיפשית, סתם כי לא היה לי מה לעשות באותו רגע. אבל בכל זאת היא שאלה פילוסופית עמוקה . מה אתם הייתם מעדיפים להיות שר הטבעות או שר המטבעות?
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
קיצר עשיתי עבודה בתנ"ך, ואני אמור לדעת בעל פה בסיכום את שמואל א' פרק ד' פסוקים י"ז עד כ"ב, זה מה שרשמתי: ארון האלוהים נגנב ע"י הפלשתים. שזה מבוסר לעלי הזקן הוא נדהם, נופל מהכסא שלו, שובר את המפרקת שלו ומת. כלתו של עלי שמעה על לקיחת ארון האלוהים ועל מות עלי, והיא ילדה כי היו לה צירים. היא הייתה קרובה למוות, והחברות שלה עודדו אותה שהיא ילדה בן זכר, אבל היא לא הקשיבה להן. היא קראה לבנה איכבוד, שפירוש השם הוא אין כבוד. עכשיו יש לי עוד מה להוסיף, כי היה ולא ידעתי, הנה למשל: קודם כל, האשה שרשמתי באמת כלתו של עלי? כי היה רשום "וכלתו אשת-פינחס הרה ללת,..." אז זאת כלתו (אישתו יענו של עלי?), וגם היה רשום אחר כך "...ומות חמיה ואישה", יענו אישה = האיש שלה ולא WOMAN, אז... זה רק רומז…
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
פשוט סדרת תמונות ממש יפה.... אפשר ללחוץ על כל תמונה לראות הגדלה (וגם FULL SCREEN) באמצע העמוד אפשר לדפדף בין הזוכים של התחרות, בעמודים מספר 3 עד 5... פשוט מדהים... (תביאו לינקים לעמודים של התמונות בתחרות שהכי אהבתם, ואל תשימו את התמונות פה, הם גדולות מדי, פשוט תתנו לינקים). http://www.cgnetworks.com/story_custom.php?story_id=2765&page=3 ולמי שלא מכיר, האתר המעולה CGTALK http://www.cgtalk.com/ אחת לכמה ימים מוסיפים תמונות לעמוד הראשי למעלה של אנשי הפורום.
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
לאחרונה הושק מעבד הגיימינג המהיר בעולם והמשתמשים לא נשארו אדישים, גם לא המפיצים והחנויות. המלאי קצר, יש תנאי רכישה נוקשים והמשתמשים רק רוצים Ryzen 7 9800X3D חדשלכתבה
-
שלום, מקווה שזה הפורום הנכון... אני מחפש חנות שתרכיב לי מחשב משחקים סביר ב- 3000+ ש"ח (4850 ככרטיס מסך, 8400 כמעבד, וכו'). יש המלצה לחנות באזור ת"א? תודה :-)
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
מדובר על שלושה שירים של להקה ישראלית חדשה, שעדיין לא התפרסמה... כך שמדובר במשהו חוקי, כי עדיין הגנת זכויות או מה שזה לא יהיה על השירים... גם קיבלתי "אישור" מהגיטריסט בלהקה... אני רוצה בעצם להביא את הקישורים לשירים לכל מיני אנשים, אז אני צריך שהלינקים יעמדו למשך זמן מה... תודה
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אם כן בבקשה תרשמו ראיתי את זה הרבה בארץ וזה תופס חזק לאחרונה גם בטלוויזיה וכ'ו זה פשוט דבר שכדאי לתת לשכל אני מחפש לעשות את זה בעצמי אני רק צריך איזשהי דוגמא .. או הסבר כללי ... שמעתי שיש אתרים כאלו וראיתי באנגלית כבר את השיטות אבל בעברית זה שונה ... בקיצור אם אתם מכירים בבקשה תפרסמו...
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אהלן!! אשמח לקבל קישור לאתר בו אפשר להשיג כתוביות באנגלית!! לסרטים תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
היי אני חדש פה אך לעזזל לכתוב בטופיק בפונט ענגלי לא גדול גם פה זה סיבוך תחת לכתוב בענגלית > > > אויייייי רציתי לכתוב עכשיו בענגלית ולא הצלחתי שונא את זה!! אההההההההההההההההההההה
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
יש לי ב1.1.2007 (תאריך מושלם לא ?? ) צו ראשון אחרי דחייה של שנה אני קצת חושש מישהו יודע מה עושים בהתייצבות הזאת?
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אותי זה לא יזיז מהאתר, אבל יש מצב שזה ימשיך כל השבוע? :'( :'( :'(
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
עשרות פניות צרכנים בנושא המכרז של המדינה התקבלו במשרד הממונה על הגנת הצרכן הממונה: עפ"י חוק הגנת הצרכן, צרכנים שביטלו בכתב את העסקה עם המכרז של המדינה - זכאים לקבל חזרה את הכספים שכבר שילמו. ומה מצבם עם האתרי הקניות באינטרנט...
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלפתי את כל הסכינים עד הסוף, ואני לא יודע איך לקפל אותם בחזרה. מישהו?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
-
אני יודע שיש תגובות אבל מה הכוונה צפיות למה מצפים? ישמח לקבל הסבר תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
-
מישהו יכול לתת לי שם של כל החנויות ספרים בת''א ? ואם אפשר גם עם מספרי טלפון .. תודה. מישהו ??
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אחי זה כל כך קשה להביא את ה SK7 לארץ? כמה זמן זה לוקח ? בחיאאת אני קונה 2 לבד ומביא עוד 10 חברים.. אני מחכה.
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
משהו אבל עם רזולוציה 1440X900 או 1280 או משהו..
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
לאחרונה פייסבוק ביצעו שינויים בהגדרות של קבוצות מסוימות. יש קבוצה אחת שאני נכנס אליה באופן קבוע ואחרי השינוי הפרסומים על הקיר של הקבוצה מופיעים אבל לא לפי הסדר הכרונולוגי שלהם מישהו יודע אם יש אפשרות עצמית לשינוי של הפרסומים לפי הסדר? (או שזה נקבע מראש על ידי ראשי הקבוצה) (בדקתי כבר בהגדרות הרגילות של הקבוצה אבל יש שם אפשרות להגדיר רק מתי אני יקבל מיילים בנוגע לפרסומים על הקיר..) תודה..
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-