עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by kikkler,

הוא תקוע לי בראש כבר איזה שבוע ואין לי מושג מה השם שלו / של המבצע כתבתי מידי רעוע בעשר דקות מתוך הזיכרון, זה בטח לא אחד לאחד http://virtual2002.tau.ac.il/users/www/58389// sdf1_3.mid

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  2. Started by HoT-DoG,

הייי סורי על הת'ארד המפגר אבל זה ממש חשוב. היום בבוקר ככה בשיעור השלישי יצאתי מביצפר לשעתיים כי היה איזה משו משעמם אז היציאה מביצפר כרורה בתיפוס על גדרות וכל מני. אז קיצר קיבלתי חתך די עמוק בכף היד (לא מאוד...) הוא לא ממש דימם ולא כאב בהתחלה אבל עכשיו הוא כואב והתאמנתי בשעתיים האלה על דשא עכשיו הבעיה היא שמחר אני נוסע לחו"ל אז רציתי לשאול יש מצב שיהיה לי איזה זיהום משהו רציני? חיטיתי את הפצע רק כמה שעות טובות אחרי 5 6 משהו כזה ועכשיו זה קצת שורף. קיצר גם עם יש מצב לזיהום אז זה יכול לגרום למשהו חמור שיפריע לי בחו"ל? בתודה רבה רבה גיא

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. מישהו ראה דודו טופז היום לפני כמה דקות (22:45) ושם לב למשהו מוזר עם החולצה של לאוסינה? כנראה החולצה לא ישבה טוב ומי ששם לב החולצה מאוד חושפנית ואם היא נופלת זה היה יכול להיות מאוד מאוד לא נעים, ולכן ראינו שכל כמה שניות היא ניסתה להרים אותה... מסכנה :-\ נ.ב היא נראתה ממש פיצוץ, פצצה חבל"ז, חולה על הילדה הזאת. *עריכה* למי שלא יודע, לואיסנה לופילטו הריי היא מיה קולוצ'י מהסדרה המצליחה "המורדים- REBELDE WAY"

• 41 תגובות
    • 4.5k צפיות
  4. Started by ccc,

יש בפזמון Every single day every time i pray ill be missing you.. המנגינה שלו היא של כזאת גיטרה.. תודה

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  5. Started by 114508534,

• 11 תגובות
    • 806 צפיות
  6. ;D http://www.channel2.co.il/broadcast_popup.asp?ProgId=188223 יצאת...

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by x-dude,

האם המכס עדיין בשביתה? היזמנתי איזה חלק מארצות הברית ואני מחכה לו ממש הרבה זמן

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  8. כנ"ל. תודה לעזורים.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by nadavP3,

אני הואב מישהיא***** שלא אחפת לה ממני בכלל אז מה אתם אומרים חיים בזבל,לא,כן,בססה?

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  10. מישהו מכיר אתר שמלמד לרקוד כמו מייקל ג'קסון?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by omri_ro,

מחפש אתרים ישראליים למכירת ציוד יד שנייה (משהו כמו EBAY) תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  12. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני צריך אתרים של שבלונות,ושמעתי שיש פה גם באתר אבל לא מצאתי ערתי על כל 12 הדפים!!!(של ההורדה)

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  13. Started by MS-D,

חברים אני דיי נואש , מזמן פורסם כחדשה ב-PC-SPOT אני חושב ע"י ORAC על איזה אוברקלוק רצחני ששני אנשים עשו (אם אני לא טועה הם היוא רוסים וכך גם היה האתר) לראדון 9500 והפכו אותו לכרטיס מסך חזק יותר מ9800XT . אני מחפש כבר 4 ימים את אותו פרויקט ואני באמת כבר נואש אז לכל מי שיוכל לקשר אותי לפרויקט שצינתי אני אודה לו מאוד.

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  14. Started by dsane,

אני זקוק לתוכנה המסוגלת לצרוב עיברית בפלאפון (רניתי את ה 3315 בתאילנד) יש לי את המכשיר שצורב אבל איני יודע כיצב לצרוב את התוכנה בעברית

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  15. ? ואם מישהו יודע מה הסיכויים של כל אחד לזכות ? תודה

• 8 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. Started by pssheba,

בתאריך 21-7-03 קניתי דרך מכרז של חברת "סאקאל" באינטרנט נתב (odem-natav) מסוג d-link דגם di-604 . בתאריך 1-11-03 פסק הנתב לעבוד ! התקשרתי לחברת "סאקאל" בטל. 1-700-705-006 ואחר המתנה ממושכת מאוד נעניתי ע"י פקידה שהפנתה אותי ל "אודם" בטלפון 03-9540010. פניתי לטלפון הנ"ל ונעניתי שעלי לפנות ל "כרמי" בטלפון: 051-923971. פניתי לטלפון הנ"ל וענה לי משיבון. השארתי את הפרטים שלי אך כרמי לא התקשר. ניסיתי שוב ושוב לדבר עם כרמי עד שהצלחתי לתפוס אותו והוא ביקש שאשלח את הנתב ל: פריימן 20, אזור התעשייה הישן, ראשל"צ. שלחתי את הנתב לכתובת הנ"ל בתאריך: 10-11-03. שבוע מיום משלוח הנתב, לא שמעתי מחברת "אודם" ולפיכך התקשרתי אליהם לוודא שהנתב הגיע ולשאול מה קורה עם הנתב. נעניתי שכשהנתב יתוקן, י…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. העבירו לי את התראד מאקטואליה אבל בכל זאת אני לא אוהב להשאר חייב ... מה יש נכון שזה לא קשור אבל בכל זאת ממש אני שיכור מרוב שימחה ;D כי בוקה לקחה שוב DALE BOCA

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. הנה שלי :

• 166 תגובות
    • 15.4k צפיות
  19. או שיקח עוד מלא זמן וזה סתם מופיע באתר של פנדה?

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  20. Started by H.I.V,

אני לא מבין כל כך בזה אז אולי תוכלו לעזור לי לתקגם את זה: all times are Eastern-check your listings for times in your area December 16th - 9:00 pm איזה שעה זה אצלנו בארץ?

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by RoyShefy,

אוקיי שלום... אני רועי והפלאפון שכתוב למטה הוא בכלל לא הפלאפון שלי..... בכל מקרה! אנ יבן אדם שלא משנה מה אני מקבל וזה בדרך כלל דברים שהם מאוד חושבים לי פשוט לא עובדים! לפני חודש קניתי מעבד 2.6C קיבלתי אותו אחרי כלכך הרבה המתנה שPCH דפקו אותי ובערך חודשוחצי אחרי שהזמנתי אותו קיבלתי אותו מספק אחר חיברתי הכל הדלקתי תמחשב ההארדדיסק הרוס סבא קנה לי עוד אחד הוא לא עבד החלפתי אותו (בינתיים עבר חודש בערך עם כל ההחלפות) קיבלתי תמוחלף הכל עובד! (חודשיים וחצי המתנה) כעבור שבוע שזה היה לפני כמה ימים נשרף לי הספק..... קיבלתי תרמקולים ADA880 שלי הם לא עבדו במחשב שלי במשך השבוע רק ביום האחרון כי גיליתי שהPCI\AGP לא היה נעול על 66MHZ עכשיו קניתי כבל RCA למיניפלאג מונו הוא לא עובד (אני במ…

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  22. חנות טובה, מקצועית, אמינה, ועם מבחר. זולה? כן, גם. פלונטר (הישנים לפחות) הם על הפנים-קטסטרופה, עם פנדה שמעתי שיש בעיות, KSP רוצים 80 שקל משלוח, מוכנים להביא רק ביום שישי וגם אצלם אין מבחר. למיר יקרים ואני שונא את השם שלהם (מזכיר לי סמור, beats me ) אני רק רוצה חנות בלי התחכמויות. לא רוצה את הכי זולים - שיהיה מחיר ממוצע - אבל שיהיו נחמדים, יביאו לי בדיוק את מה שאני מבקש ובזמן. לעזאזל, לאן הגענו שבנאדם רוצה להוציא כסף אבל לא יכול.

• 10 תגובות
    • 881 צפיות
  23. Started by Holy,

חושבים שיחליפו לו לחדש באחריות?

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  24. Started by well,

הזמנתי מהם דיו חלופי למדפסת וטונר לפקס. בחבילה היו חסרים פריטים והדיו מדפיס צבעים לא נכונים (אדום במקום כחול). לאחר שהתקשרתי אליהם, נאמר לי שהם לא מטפלים בדיו והם לא יפצו אותי. אנא הזהרו.

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  25. Started by BrAvE_HeArT,

זה מה שקורה כשמתקינים windows 98 על מטוס- מקבלים מסך כחול

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים