כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,579 דיונים בפורום זה
-
מהתראה מזויפת על חיוב כפול בחברת החשמל ועד להודעה שקרית על חבילה שממתינה למשלוח: מערך הסייבר הלאומי חושף את 5 הודעות הפישינג הנפוצות בישראל. לאיזו חברה מתחזים הכי הרבה, והאם נתקלתם באחת מההודעות?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 247 צפיות
-
-
-
בבקשה תפרסמו יותר פרטים על התחרות, תודה.
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
ברשותי מכשיר נוקיה 6230 ואני מחפש איקונים צבעוני שהיה לי במכשיר הקודם (6100). האיקון הוא איקון רגיל orange בצבע כתום, אבל אני לא מצליח לאת את האיקוניים הציבעוניים באתר של אורנג. אם מישהו יכול לעזור ב לינק, מספר, אתר או דרך חלופית להורדת האיקון אני אודה לו מאוד. תודה.
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אולי משהו כמו בסרט יורוטריפ שהוא אומר "יש לך מייל בן ז**ה"
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
רצוי אתר שלא מצריך הרשמה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייתה כתבה בחדשות 22 בערב לא מזמן על החברה הזאת. מישהו יודע אולי תשם? חברה ישראלית
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
בעקבות הכתבה בידיעות אחרונות של השבת בנושא כיבוד אחריות בין לאומית על מוצרי מחשבים ואלקטרוניקה ע'י הנציגים הישראליים של היצרנים,אני מעונין לפתוח דיון בנושא. מי שיודע על הנושא או מי שנכוה בענין מוזמן לספר. מי שקנה מוצר כגון מחשב נייד או מצלמת וידאו בארה'ב לדוגמה וקיבל אחריות בין לאומית אבל הנציגים הישראליים מסרבים לתת לו שירות,מוזמן לספר מה קרה לו ואיך הוא פתר את הבעיה.
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני מתכנן לבנות קירור למעבד ואני זוכר שראתי לפני כמה חודשים אתר שמוכרים בו היטפייפס אבל לצערי שכחתי לשמור את כתובתו.... :-\ אודה מאוד למי שיפנה אותי לאתר שבו מוכרים היטפייפס! בתודה מראש, manbot.
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
1. הייתי שמח לשמוע קצת על מדיאטק, איך עבר\עובר עליכם הלימוד שם. 2. קצת מידע לגבי הלימוד והתוכן של MCSE, מעבר להיסטוריה ולימוד פיזי על מחשבים, מה קורה שם עם מתמטיקה פיזיקה, קושי של המבחנים, שאלות "לא צפויות" ושאר הערות שיש לכם לגבי ההכשרה הזאת. תודה.
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
חיפשתי לכלב שלי אוכל איכותי נכנסתי לרשת שנקראת " זו הארץ ZOO " וראיתי אוכל עם 60% עוף פרימיום , והייתי בטוח שזאת חברת הוריזון מסתבר שזה סוג של חיקוי השם זהה הלוגו לא ! , ניסיתי לאתר את החברה באינטרנט לא מצאתי כלום אפילו ליבואן אין אתר , משהו מסריח רשום רק על השקית " תוצרת גרמניה " וקוד יצרן , יש גם אישור של משרד החקלאות זאת השקית : http://www.dumbo4pets.co.il/items/1404448-הוריזון-עוף-2-ק-ג-Horizon-מזון-יבש-לכלבים-בוגרים השם ממש מטעה ה HORIZON האמיתי זה לוגו עם 2 כלבים בדיעבד שמתי לב . לא יודע אם לזרוק את האוכל , בהנחה ולא יתנו לי זיכוי זאת ממש הטעיה , אוכל פרימיום עם יצרן אנונימי ? .
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
לא מזמן פירסמו פה סירטון שנעשה בBF2 שנקרא "MINE" בתחילת הסרטון מנוגן שיר איך קוראים לו?
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
אני כבר כמה דקות טובות מחפש דימר על שלט לנורת הלוגן באייבי ולא מוצא\: אשמח לעזרה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מישהו יכל לתת לי מידע על לוגו, אתרים וכל מיני דוגמאות... עוד פעם אני בשיעור והמורה מקרצצת לי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנוי היום עם תשתית בזק+אורנג' במהירות 4 מגה ומשלם בערך 200 שקלים. רוב התשלום הולך לבזק, כולל דמי תשלום חודשיים לקו טלפון קל, והם בשום אופן לא מוכנים להוריד את המחיר. הרשת החדשה שלהם NGN, שכוללת מחירים זולים יותר, גם לא הגיעה אליי וייקח שנה או שנתיים במקרה הטוב לפי מה שהבנתי! אז חשבתי לעבור להוט, והם הציעו לי חבילה של 12MB ב-119 שקלים, ובמקביל הספקית בזק בינלאומי הציעה את אותה החבילה ב-93 שקלים. עם התחייבות לשנה לכל חברה בנפרד. מבחינת התשלום הנוכחי, כבר רואים שמשתלם לי לעבור להוט ולבזק בינלאומי, אבל השאלה היא אם בכללי נתנו לי מחיר טוב ללקוח חדש? אין לי שירותים נוספים של אף אחת מהחברות, אז אני לא יכול לקבל הוזלה מסויימת. דרך אגב, אורנג' משום מה מציעים רק 10MB ב-95 שקלים…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
אני צריך כתוביות לסרטים הבאים: עדיין קוראים לי טריניטי השיירה הפרפר EASY RIDER הם ישנים אני יודע.... אפילו לכמה מהם תודה!
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
-
סדרה ממש חמודה, שרצה ב-YES. קומדיה די מקורית. מישהו ראה? ושאלה יותר חשובה, זה רק אני, או שה-Preview שמראים בסוף כל פרק (כלומר "בפרק הבא..."), לא תואם בכלל את המציאות? כי עוד לא יצא לי לראות משהו מה-Preview שראיתי אח"כ בפרקים מאוחרים יותר.
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
לא בטוח שבשנת 2022 יש מקום לאתר פורנו שמהווה אכסנייה לסחר בנשים, לניצול קטינים, להתעללות, לאונס ולהפצת תכנים מיניים ללא אישור המצולמים. התפטרותם של מנכ"ל וסמנכ"ל פורנהאב היא רק העדות האחרונה לקרע שהולך ונפער במזרן המטונף הזהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 414 צפיות
-
-
-
-
-
שלום לכולם לא רק למתחילים, אבל בעיקר להם, הנה סרטון שיעשה סדר בין שתי אלטרנטיבות מובילות בשוק. https://www.youtube.com/watch?v=ztHDq8QKDzI כמובן שיש הרבה תוכנות אחרות וחלקן גם חינמיות. כל אחד והצרכים שלו ומה שמתאים לו.
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
- 1 follower
-