עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by hellyeahmofo,

האם מישהו יכול להפנות אותי למקום שבו מסבירים איך להתשמש בעברית לוגית ברשת , כלומר לבנות אתר בעברית שיהיה זמין ל 99 אחוז מהאנשים , תודה

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  2. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

http://www.e7.pl/~casha//swf/hampsters.swf ;D ;D

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by schumi,

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  4. Started by schumi,

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  5. Started by nice,

אני מחפש שרת תמונות שבו אני אוכל לאכסן תמונות בשביל התמונה האישית שלי בפורומים וגם כמה חתימות. ואני עוד מחפש שירות שיחליף בין החתימות כל פעם שהדף עולה. למישהו יש רעיון?.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by singera,

?

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  7. Started by ccc,

[glow=red,2,300]"אין לי מה להוכיח לאף אחד, והוכחתי את זה היום על המגרש." (אלון מזרחי) [/glow] [glow=green,2,300]"כאשר אתה משעמם את עצמך הינשא, ומישהו אחר ישעמם אותך." (דיוויד פרייס ג'ונס) [/glow] [glow=red,2,300]"ברוך המבדיל בין קודש לחול, ובין שניצל אמיתי לטבעול." (???!) [/glow] [glow=green,2,300]"זה לא שאנחנו לא מעריכים נשים אינטלקטואליות, אנחנו פשוט מעדיפים ציצים גדולים." (אלי) [/glow] [glow=red,2,300] "כל פעם שאני רוצה לקרוא ספר טוב, אני מוציא את אחד הרומנים של ג'פרי ארצ'י עומד עליו, ומגיע למדף של הספרים הטובים. (סטיבן נוריס) [/glow] [glow=green,2,300] "המאפרות במכוניות כל כך קטנות שכבר עדיף להשתין בחוץ." (דני דה ויטו) [/glow] [glow=red,2,300]"אני לא שם קונדום-…

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. קנינו שם את המחשב כי זה החנות הכי זולה באילת ואבא שלי קנה לי את המחשב ליום הולדת והוא גר באילת. רק מאוחר יותר למדתי על חומרה ועל חנויות כמו זיגזג, הדובים, ו PCH לינק לסיפור כפי שכתבתי בפורום של הקלאן שלי: http://forums.ueoclan.com/viewtopic.php?t=1877

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  9. שמעתי שיש חברה פרטית שמתקינה לויין בסך בערך 5 אלף שקל חד פעמי ואז יש לך אינטרנט במיהרות 5MBPS לכל החיים בחינם, מישהו שמע על זה חוץ ממני?

• 11 תגובות
    • 924 צפיות
  10. אהלן נתקעתי פה באיזה כמה שאלות לעבודה שלי בסוציולוגיה... 1. 4 חתונות ולוויה אחת, הסבר בקצרה במה הסרט עוסק.... 2. כיצד בלומר היה מסביר את המתרחש בסרט, עכשיו מי שראה את הסרט אני יסביר לכם מי היה בלומר ותדיגו לי איך הוא היה מסביר את זה כי לא ראיתי, בכל מקרה טענתו של בלומר היא שיחסי הגומלין הם למעשה השפעה הדדית בין בני אדם המושתתת על הגדרת מצב משותפת. 3. כיצד היה מסביר גופמן את המתרחש בטקס: אותו שאלה רק עם מר גופמן, שהוא טוען שבני אדם מתכננים באמצעות סמלים את הרושם שישאירו על אחרים, כדי שיוכלו להשליט את הגדרת המצב שלהם על המציאות, גופמן המשיל את האדם לשחקנים ואת העולם לבמה, וכשם הצלחתו של השחקן האמינות משחקו כך גם הצלחת האדם בחברה על ידי טיב משחקו. הוא טוען בקיצור שאדם ר…

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  11. טוב אז ככה: פעם ראיתי בערוץ 2 סרט קומי מצחיק ובדיוני על יצורים קטנים ושעירים כאלה שדומים לפרבי ואם אני לא טועה נקראים גובלינים (אבל אני לא בטוח), אני זוכר שלסרט הזה יש גם סרט המשך אבל אני לא זוכר שחקנים ושמותיהם או את שם הסרט אם מישהו יכול לכתוב את שם הסרט או להביא לינק אליו מ imdb.com אני אודה לו מאוד.

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by Milk-Inc,

התקנתי את style xp ולא הצלחתי למצוא גם בתוכנה וגם באתר שלהם ערכה שהוינדוס יראה כמו לינוקס או מק אני מתכוון שהכל ישתנה(taskbar וכו'...)כמו לינוקס. אולי יש תוכנה שעושה דבר כזה? תודה.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Talkman,

שלום לכם אנשי פורום יקרים! במסגרת הקורס שלי במתמטיקה אני לומד כרגע התמרת לפלס(והתמרת לפלס הפוכה) אני ממש לא מבין את המורה! ולצערי המבחנים קרבים... אז אנשים מי שממכם שיודע על מה אני מדבר אולי יוכל להפנות אותי לספרים(עדיף בעברית) על הנושא שיוכלים להסביר לי את החומר. או אפילו אתרים(אפשר גם באנגלית) שמסבירים על הנושא. - כל כיוון יכול לעזור. - והמורה טוען שאין שום ספר שיסביר את זה(כן... בטח...) ולכן לא אמר לי שום שם של ספר! תודה מראש על ההתייחסות והניסיון לעזור! 8)

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by chenc,

שלום! בקרוב ארכיב מחשב חדש מחלקיו, ולכן ברצוני לשאול - האם כל הברגים הקטנים מגיעים יחד עם הרכיבים, או שמא עליי לקנות את כל הברגים וכו'? ואם כן - איפה אפשר לקנות אותם? בטמבורים רגילים לא כל כך מצאתי...

• 7 תגובות
    • 891 צפיות
  15. Started by Internal,

aoccdrnig to a rscheearch at an Elingsh uinervtisy, it deosn't mttaer in waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoetnt tihng is taht frist and lsat ltteer is at the rghit pclae. The rset can be a toatl mses and you can sitll raed it wouthit porbelm. Tihs is bcuseae we do not raed ervey lteter by it slef but the wrod as a wlohe

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  16. Started by SuB,

שלום! מהו המטען המומלץ כיום של GP? (ראיתי כ15 סוגי בעלי זמני טעינה שונים) האם מטען מהיר "גומר" את זמן החיים של הבטריה הנטענת / מטעין את הבטריה פחות טוב לעומת מטען של יממה? תודה!

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  17. אני יודע שאני לא ממציא את הגלגל, אבל אני רוצה לדעת. בשיא הרצינות, אם משחק היה עולה 50 ש"ח הייתם קונים משחקים הרבה יותר מעכשיו? אין ספק שמאתיים פלוס זה השקעה רצינית ואני יודע שיש אנשים שמורידים משחקים כדי לדעת איך הם ואז אם זה באמת בעל פוטנציאל להיות מותקן חודשים הם קונים את זה. אני גם יודע מנסיון אישי שלא התלבטתי הרבה כשאמרו לי לקנות האלף לייף ב 49 ש"ח למרות שלא ידעתי מה זה רק כי המליצו לי על CS. אנשים משלמים על סרט של שעה וחצי 30 ש"ח, לא הייתם משלמים 50 אפילו על משחק כמו מקס 2? לדעתי חברה שתוריד מחירים על משחק ל15 דולר במקום חמישים תרוויח פי כמה. מה דעתכם?

• 38 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by n100,

מי התנסה עם רכישה באתר זיגוג 2000 איך הם ? מה קורה עם אחריות ?

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  19. מישהו יודע איפה אני יכול למצוא דף נוסחאות במתמטיקה של 3 יחידות?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. קניתי מחשב מחברת משב מחשבים לפני שבועיים נשרף הספק ואיתו הלוח אם. רציתי ללכת לחברה אבל מסתבר שהיא פשטה את הרגל הלוח אם יובא לארץ ע"י אזטק לכן פניתי אליהם. אזטק לא מסכימים להחליף את הלוח אם אלא אם אני אביא להם חשבונית רכישה של הלוח שמשב קנו מהם אבל החברה פשטה את הרגל - הקיצור הם מכסתחים את עצמם דרך אגב גם המעבד נקנה מהם ואפילו שהוא BOX ולא RETAIL זה לא מעניין את הכולרות. הם גם מגובים ע"י החוק הם חייבים לספק שירות רק למי שקנה מהם כלומר חברה שלא קיימת כבר. אז רק שתדעו כשאתם קונים מחשב תבדקו טוב טוב איפה קניתם אחרת תשארו בלי אחריות בארץ אייל נ.ב אני מקווה שזה נמקום הנכון לפרסם את זה אם לא תעבירו בבקשה למקום הנכון

• 9 תגובות
    • 952 צפיות
  21. יש דברים מיוחדים שצריכים לדעת כשמרכיבים מחשב בפעם הראשונה? גם מבחינת תוכנה, צריך לעשות איזה פירמוט מיוחד או משהו בסגנון? או שפשוט עושים פירמוט רגיל?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by love-its-my-name,

אני לא יודע מה יש לי.. קניתי לא מזמן מחשב חדש ואני מצטער עחו שרמוטה עלח זה שקניתי נגיד את המארז שקניתי ולא מארז אחר... או קירור שקניתי לפני שבוע אני מצטער שקניתי אותו ולא משהו אחר... אפילו אני מצטער על זה שקניתי את הלוח שקניתי ולא קניתי לוח אחר כבר נמאס לי.... רציתי לדעת אם זה רק אצלי... למה לא יכולתי פשוט לקנות את הדברים הראשונים בבחרתי וזהו? סעמק... :-[

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

תגידו האתר עולה אצלכם??

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  24. Started by LinKinG,

זה רק אני או שהמון דגמים של רכיבים נעלמו מהבילדר של PCHARDWARE כמו ה P4 2.4C והATI Radeon 9800 C3 ב1600 שקל שתמיד היה.... מוזר לי קצת למישו יש הסבר?

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  25. Coca Cola Lemon Oh yes it's good I think I should I know I would... בפרסומת רואים בחורה שנוסעת במכונית ספורט ונכנסת לתוך מתקן רחיצת רכבים אוטומטי, ואחריה נכנס איזה בחור והם שותים קולה או משהו.. לא ממש הבנתי. משהו בסגנון הזה, בקיצור, למישהו יש מושג?

• 3 תגובות
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.