כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע איפה אני יכול למצוא דף נוסחאות במתמטיקה של 3 יחידות?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב מחברת משב מחשבים לפני שבועיים נשרף הספק ואיתו הלוח אם. רציתי ללכת לחברה אבל מסתבר שהיא פשטה את הרגל הלוח אם יובא לארץ ע"י אזטק לכן פניתי אליהם. אזטק לא מסכימים להחליף את הלוח אם אלא אם אני אביא להם חשבונית רכישה של הלוח שמשב קנו מהם אבל החברה פשטה את הרגל - הקיצור הם מכסתחים את עצמם דרך אגב גם המעבד נקנה מהם ואפילו שהוא BOX ולא RETAIL זה לא מעניין את הכולרות. הם גם מגובים ע"י החוק הם חייבים לספק שירות רק למי שקנה מהם כלומר חברה שלא קיימת כבר. אז רק שתדעו כשאתם קונים מחשב תבדקו טוב טוב איפה קניתם אחרת תשארו בלי אחריות בארץ אייל נ.ב אני מקווה שזה נמקום הנכון לפרסם את זה אם לא תעבירו בבקשה למקום הנכון
-
- 9 תגובות
- 943 צפיות
-
-
יש דברים מיוחדים שצריכים לדעת כשמרכיבים מחשב בפעם הראשונה? גם מבחינת תוכנה, צריך לעשות איזה פירמוט מיוחד או משהו בסגנון? או שפשוט עושים פירמוט רגיל?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא יודע מה יש לי.. קניתי לא מזמן מחשב חדש ואני מצטער עחו שרמוטה עלח זה שקניתי נגיד את המארז שקניתי ולא מארז אחר... או קירור שקניתי לפני שבוע אני מצטער שקניתי אותו ולא משהו אחר... אפילו אני מצטער על זה שקניתי את הלוח שקניתי ולא קניתי לוח אחר כבר נמאס לי.... רציתי לדעת אם זה רק אצלי... למה לא יכולתי פשוט לקנות את הדברים הראשונים בבחרתי וזהו? סעמק... :-[
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
זה רק אני או שהמון דגמים של רכיבים נעלמו מהבילדר של PCHARDWARE כמו ה P4 2.4C והATI Radeon 9800 C3 ב1600 שקל שתמיד היה.... מוזר לי קצת למישו יש הסבר?
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
Coca Cola Lemon Oh yes it's good I think I should I know I would... בפרסומת רואים בחורה שנוסעת במכונית ספורט ונכנסת לתוך מתקן רחיצת רכבים אוטומטי, ואחריה נכנס איזה בחור והם שותים קולה או משהו.. לא ממש הבנתי. משהו בסגנון הזה, בקיצור, למישהו יש מושג?
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
הממיר הדיגיטלי מחובר ישירות לשקע בקיר. מכשיר הוידאו מחובר לממיר כך שהוא מקליט את הערוץ שהממיר מכוון אליו. לוידאו יש היפר בנד, וכשהוא מחובר לשקע קיר הוא קולט את שידורי הכבלים האנלוגים. ניסית את הדבר הבא: שמתי מפצל בשקע בקיר כך שהממיר והווידאו מחוברים לשקע. הכל טוב ויפה, הוידאו מקליט איזה ערוץ אנלוגי שבא לו - אבל יש מספר ערוצים (רובם ישרלים כמו 22 ו11 וכל אלה, מוזר מאוד!) שלא קולטים. אני מקבל הודעה שהקליטה לא טובה. האם יש מפצל מיוחד שיאפשר לי לחבר את הווידאו והממיר כך לא תהייה הפרעה?
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
-
מושלם! ווקאלז מדהימים של Sarah Brightman שהופכים את יצירת המופית הזו לקטע עילאי! Schiller - The Smile 4:54m אחד הדברים שעשו לי ת'חג הזה! האזנה איכותית! 8)
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
כי ככה זה מופיע באתר איפוקס אירופה לפי האתר שלהם הם גם הבואנים של ציינטק ועוד, כי זה יכול להסביר את המחירים המאוד נמוכים שם
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
יש לי DVD של LG וכמו כל שאר המוצרים שלהם הוא חרא למדי ולא עושה את העבודה שלו כמו שצריך. על איזה DVD אתם ממליצים עד 950 ש"ח. שיקרא MP3, SVCD ו VCD ואת שאר הדברים הסטנדרטיים... שיהיה גם מחברה אמינה ואיכותי. תודה לכל הממליצים והעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכותברת אומרת הכל , אנא הביאו לי שמות של הרבה מוקסים טראנסים והואסים.... תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
החלטתי, לסטות קצת לכיוונים אחרים במוזיקה, החלטתי לנסות להאזין לבוב דילן קצת, אומן בהחלט ידוע, במקרה יצא לי ליפול על שיר שממש אהבתי ! -Like a rolling stone- אם יש לכם המלצות לעוד שירים טובים שלו, ואלבומים, אני אשמח. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
הפלאפון הנ"ל - זכיתי בו בEbay, במחיר מצויין של 67 דולר!!! כלומר 295 שקלים. הנה לינק לביקורת עליו, תגידו לי מה אתם חושבים. http://www.slcentral.com/c/h/r/sonyericsson/t300/
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זוהי ממש לא פרסומת...הפנו אותי לחנות הזאת כי אני קונה חלקים למחשב חדש בקרוב...ראיתי שיש להם יחסית מחירים ממש זולים. עכשיו השאלה היא האם הם אמינים? מישהו מכיר את החנות הזאת בכלל, או שקנה ממנה מתישהו? (כי יכול להיות שאני אפצל את הקניה בין פנדה,לוג'יק והם...) ד"א...האתר שלהם...www.dandr.co.il תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
"כשנופל דבר מה כולם בועטים בו במקום להרימו" "שום דבר לא יתנקה בלי שדבר אחר יתלכלך" "על כל דבר טוב שקיים בעולם יאמרו לך: אסור, משמין ולא מוסרי" "מי שנוחר חזק מבני הזוג, הוא זה שיירדם ראשון" "את הצעצוע הכי יקר שתקנו לילד הוא יאהב הכי פחות" ככל שתגיעו מוקדם יותר יותר לשדה התעופה, יהיה איחור גדול יותר בטיסה" "ככל שהבגדים שלכם יפים ויקרים יותרף גדול הסיכוי שהם יתלכלכו בארוחה" את המחמאות הכי גדולות תקבלו על המאכל שבהכנתו השקעתם הכי מעט זמן" "ככל שהמגזינים בחדר ההמתנה לרופא משעממים יותר, יארך זמן ההמתנה" "כל אבן שתכנס לנעל שלכם תצליח למצוא את הדרך לנקודה הכי כואבת" "בדיוק לאחר שהדיילת מגישה כוס קפה מלאה, המטוס נקלע לכיס אויר" "בצרור מפתחות - המפתח הנחוץ הוא תמיד המפתח האחרון" "מ…
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני מחפש מסמכים בעברית (WORD/PPT/PDF) על הכרת המחשב והעבודה עימו. ממש דברים בסיסיים כמו חומרה (לא לעומק), לימוד בסיסי של עבודה עם מערכת הפעלה, הפעלת תוכנות בסיסיות (WORD/PPT/EXCEL). אם מישהו מכיר משהו אני אודה לו.
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
http://www.djmixes2k.com/index2.php מומלץ בחום! מתעדכן אחת לכמה זמן, ניתן למצוא סטים של פרוגרסיב האוס, פסייטראנס, מלודיק טראנס ועוד... הורדה מהירה ונוחה באמצעות תוכנת ה Anti-L33ch שניתנת באתר (NetPumper). הקבצים יורדים כסיומות של 001...002 וכן הלאה, ניתן להוריד תוכנה שתאגד את כל הקבצים האלו לקובץ אחד, או לעשות לכל קובץ Rename ל .MP3 ולהאזין לו בצורה רגילה, אך מומלץ לאגד את כל הקבצים לאחד. את התוכנה ניתן להוריד מכאן - http://www.djmixes2k.com/Files/djmixes2kmerger10.exe יש לשים את הקבצים באותה ספריה ואז לעשות Merge עם התוכנה. *במידה ואתם מריצים את NAV או כל תוכנת אנטיוירוס אקטיבית אחרת ברקע, סביר להניח שהיא תתריע על סקריפט שמנסה לרוץ על המחשב, פשוט בחרו ב Authorize Script …
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
http://www.cardomain.com/memberpage/359006
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
ממליץ לכולכם לצפות באנימציה המצחיקה הזאת שנמצאת בדף הבית של אתר זה : http://corky.net/~dorimani/main.html (סליחה שכחתי איך להשתמש בadd url , צריך לחכות קצת שהאנימציה תטען, קוראים לה "בן גיי")...
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
קחו כוס. שימו תיון שימו סוכר: מזגו מים חמים ערבבו שתו
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
אני מעוניין להזמין מהאתר ג'אב טק אני מעוניין לדעת מה האפשרות שיעצרו את החבילה ועוד כול מיני פרטים אתם יכולים לעזור לי??
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם היום בבוקר שמתי הודעה בפורום כללי ועכשיו אני לר רואה אותה היא נעלמה למה?? לא היה שם ווארז או משהו אסור! זה BUG או שאחד מהמנהלים מחק אותה? ההודעה הייתה צ'צ'נים מטורפים/אכזריים!(או משהו כזה) בבקשה תענו לי מנהלי הפורום....
-
- 8 תגובות
- 686 צפיות
-
-
חג חנוכה שמח לכל גולשי האתר ובני משפחותיהם! מקווה שתהנו בחופש 8) :dance: נ.ב. יש דמי חנוכה, נכון? אני לא מתבלבל עם איזה חג אחר?
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-