עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מסתבר שיותר מ-420,000 אנשים לא יכולים לעמוד בפיתוי ללחוץ על בננה וירטואלית, מה שהופך את המשחק "Banana" לאחד הפופולריים ב-Steam. והכי מפתיע? זה גם יכול להיות שווה כסףלכתבה

2. Started by Crash5,

מישהו יכול להגיד לי איפה אני יכול למצוא ברכה כזו? תודה וחג שמח!

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  3. Started by Ghosthunter,

נמחק לי החשבון(איכשהו) של הUDAGENT. לפני כמה ימים. עכשיו אני מנסה להתחבר לאתר, והוא אומר לי שהשם משתמש לא קיים. עוד מישהו נכח בבעיה דומה?

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  4. Started by Ariel Dotan,

שלום לכולם, לא ידעתי איפה למקם את השאלה הזו. איך אני מנקה פלסטיק שהצהיב, חלקים קטנים (וינטג) שהצהיבו. סוגי פלסטיק רגילים כמו של צעצועים/קונסולות משחקים/שלטים מה עדיף 1. מי סודה 2. אקונומיקה 3. מי חמצן (נשמע הכי חזק) 4. משחת שיניים 6. אציטון ואיך אני עושה זאת ומה הכמות, השרייה/למרוח. מה עדיף? רב תודות

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. מכונת תספורת Panasonic ER507 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=716029 מכונת תספורת Panasonic ER508 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=152141 מכונת תספורת Panasonic ER217 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=716033 כמה קריטי מספר הדרגות? כי בER 217 יש מספר גבוה של דרגות, לעומת ה508 וה507 , מספר קטן של דרגות. אשמח לעזרה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by JR-d,

שלום לכולם,אתם יכולים בקשה להמליץ לי על חנויות מחשבים טובות באיזור המרכז? חנויות שיש בהן שירות טוב ושהן אמינות? ואני יודעת שהיא לא במרכז אבל- איך נעה מחשבים? זה בשביל דודה שלי שגרה במרכז. בנוגע למחירים היא כבר תעשה סקר בין החנויות לפני שהיא תבחר. אני רק רוצה שהיא תהיה מודעת למוניטין של כל חנות לפני כן. תודה

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  7. -------------------------------------------------------------------------------- שלום , אני צריך לחבר את המצלמת אינטרנט שלי ושתיהיה לי אפשרות לראות דרך אתר כל שהוא באינטרנט שאני יעלה את מה שהמ צלמה משדרת... אם יש מקום יותר טוב לפרסם את ההודעה הזאת בבקשה תעבירו אותה לשם תודה.

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  8. אחרי שראיתי לפני איזה 3 שעות את הפרק אני מבין עד כמה הסדרה הזאת מעולה... יש פה עוד מישהו שראה? ספוילר למי שלא ראה: מה הזריקו למייקל? מה בדיוק צרלי הביא לקלייר להזריק? מי היה בסירה? או מי מסתתר בבטן שלה? (דזמונד לדעתי). מה הסיפור של מיס קלו? למה האחרים מתחזים כפי שוולט תיאר? וזה רק בשליפה...

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  9. Started by ashkenazone,

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  10. שלום. לא מזמן קיבלתי מצלמת אינטרנט של לוגיטק.. מהסוג העגול הזה.. QuickCam משהו..ואמרו לי שיש תוכנה כזאת שיושבת ברקע וברגע שמשהו עובר על פני המצלמה היא מדליקה את אופציית הRecording ומתחילה לצלם ולשמור הכל על גבי המחשב.. בשאר הזמן המצלמה לא פועלת.. לפי מה שזכור לי... מאד שימושי לדעתי ;D מישהו במקרה יודע על מה מדובר ? ואם כן אז בבקשה ספקו לינק, ואם אפשר אז גם מעט מידע.

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  11. Started by Bose,

http://www.miniclip.com/crypt/cryptraider.htm יש במשחק 100 שלבים, אני תקוע בשלב 20 כבר חצי שעה

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  12. Started by shalomelbe,

אני רוצה לאתעדכן במסיבות ואירועים לאנשים לקראת גיל 30, מאזור תל אביב והסביבה (שרון ואפילו ירושלים או אילת הולך) מכירים אנשים שאני יכול להוסיף לפייסבוק?

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  13. Started by FARKASH7,

???

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  14. Started by CyberBot,

יש לי שני ספרים שהייתי רוצה להחליף אם מישהו מעוניין: המרגל - קלייב קאסלר המהפנט - לארס קפלר מצבם טוב מאוד אני נמצא באזור הדרום/שפלה ללא רישיון מעוניין בספרי מתח אני יראה את ההודעות בהמשך השבוע אבל לא יוכל לענות(צבא)

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  15. החלק השני של המשחק האדיר הזה,איכות תמונה השתפרה המון מהחלק הראשון ערכתי את הסרטון בצורה יותר טובה,מקווה שתהנו חברים https://www.youtube.com/watch?v=jFHTXBXJxow&t=1667s

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  16. זה רעידת אדמה ! עשרות אלפי שרתים "מורעלים" ! אני מניח שלא מעט אנשי IT בכירים בארה"ב סובלים עכשיו.... https://www.bloomberg.com/news/features/2018-10-04/the-big-hack-how-china-used-a-tiny-chip-to-infiltrate-america-s-top-companies כמה תמונות ...

17. שבוע טוב לכולם, כמו שבכותרת, אני מחפש אתר שיש בו רשימה של השירים הכי חדשים/ הכי נשמעים שיש בעיברית. תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  18. מישהו יכול לשלוח לי שמות של האוסים חדשים...(offer nissim) וכאלה...

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  19. Started by AC/DC,

יש אפשרות ליקנות בדיוטי פרי מישהו ראה אם יש שמה ? במרץ אני יוצא למסע לפולין ובדרך חזרה או אפילו דבדרך לשם אני מיתכוון ליקנות את הA2 תלוי במחיר אז אם מישהו יודע או שמע שיאמר לי בבקשה תודה

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  20. Started by roeesnir,

אני לא יודע איזה פורום מתאים, אז שמתי את זה כאן. יש לי טייפ די..וי. Sony DSR-11. מידי פעם הראש שלו מתלכלך, וצריך להעביר קלטת ניקוי. פעם בכמה זמן זה כבר לא עוזר וצריך לשלוח אותו לניקוי רציני. זה עולה הרבה כסף ואני רוצה לעשות את זה לבד. מישהו יודע איך? אני יודע שעושים את זה עם מקלות אוזניים, אבל אני לא יודע עם איזה חומר ואיך. אשמח אם מישהו יודע על זה משהו, או יוכל לתת לי לינק למידע. תודה.

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  21. Started by dorviper,

בצו ראשון קבעו לי פרופיל 82 והגשתי עירעור כדי שיעלו לי ל97. קיצר התקשרו אליי לבוא תוך שבועיים מתי שאני רוצה לועדה רפואית,עכשיו יש לי כמה שאלות 1.אני מגיע לאיפה שהיה הצו ראשון כן? 2.שאני מגיע לשם לאן ללכת? לאיפה שאז בדק אותי הרופא? 3.זה אותה בדיקה שהרופא אז עשה או שזה כמה אנשים בודקים אותך ומחליטים ביחד,כי אם זה איש אחד למה קוראים לזה ועדה רפואית?! :s05: תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  22. Started by טוליפ מאק,

היי, למישהו יש מושג מדוע vidcoder ממיר vob של שעה וחצי לmp4 של שעה בלבד?

23. "זה סוג של איפוס. אכזבנו את עצמנו ואת בעלי המניות שלנו", אמר מנכ"ל ענקית השבבים יום לאחר פרסום הדו"חות הרבעוניים המאכזביםלכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.