עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by yossi21,

איך קוראים לשיר בצליל המתנה של בזק בינלאומי? תודה.

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  2. Started by בוני70,

למה אין לאתר הזה APP לסלולר ?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  3. אני רק עכשיו פתחתי לי פרופיל פעם ראשונה. רציתי לשאול: 1) אני יכול למחוק/ להסתיר זמנית את הפרופיל שלי או קבוצה שפתחתי? 2) איך אני מאתר קבוצה / פרופיל שאנשים ספציפים פעילים בהם? תודה מראש

4. שבוע טוב לכולם, כמו שבכותרת, אני מחפש אתר שיש בו רשימה של השירים הכי חדשים/ הכי נשמעים שיש בעיברית. תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  5. חברה מה קורה? שמעו אני צריך אתר או תוכנה ללימוד אנגלית עסקית , אתם מכירים אולי? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  6. מבזי החדשות הרץ של ynet לא עובד לי. איזה add on אני צריך להוריד? תודה

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  7. הכותרת משום מה נקטעת, אז הנה היא שוב: שירותי דואר ברשת - מלבד הגדולים, איזה עוד אתם מכירים? זקוק לעזרתכם. שלום לכולם, יש לי מטלה קטנה לבצע במסגרת העבודה, אני זקוק לרשימה של שירותי דואר אלקטרוני חינמיים מלבד הגדולים שכבר חשבתי עליהם לבד (גוגל, יאהו, הוטמייל, נענע, ואללה) באיזה עוד שירותי דואר וובי חינמי אתם משתמשים או מכירים אחרים שמשתמשים? חשוב לי שזה יהיה יותר על סמך נסיון אישי, ולא גיגולים של "free webmail" שאותם ביצעתי כבר, ולא הניבו תוצאות משמעותיות. אני מחפש שירותים שאפשר להרשם אליהם בחינם, בלי SMS לאימות, עם תיבה של לפחות כמה עשרות מגה בייטים, שלא פג לה התוקף אחרי שבועיים של חוסר שימוש, ושפת ההרשמה לפחות, היא אנגלית או עברית. אודה לכל מי שיוכל לעזור לי בנושא הזה, רו…

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  8. Started by Shasoosh,

נראה כאילו הבחור עשה מחקר רציני http://www.youtube.com/watch?v=25LceCPO1ys

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  9. אני מניח שהחדשים לא מכירים אותי, אבל לאחר תקופה ארוכה מידי של חוסר פעילות אני חוזר (:, אני עברתי לפנימיה למדעים ואומנויות בירושליים (הוילה הגדולה ליד מלחה (: ואני עושה עבודה בפיזיקה על היטסינקים, אז אני צריך חומר, כל לינק וכל פיסת מידע רלוונטי יתקבל בברכה. אני מקווה שיהיה לי זמן להמשיך להיות פעיל באתר. naorai ;D

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  10. Started by lia1966,

שלום לכולם המסמך כתוב בלשון נקבה בשל מקוריותו בלשון נקבה, אך מכוון לשני המינים. מצאתי את מה שאתם הולכים לקרוא במהלך אחד משיטוטי ברשת, ובדיוק כמוכם עכשיו, נתקלתי במאמר הזה במקרה. המאמר מספר על זה שאנו יכולים להרוויח כסף, הרבה כסף, בתוך שבועות קצרים, ועם השקעה בסיסית של רק 6$ או 30 ש"ח + 6 בולים. המחשבה הראשונה שלי הייתה שזו הונאה, אמרתי לעצמי, "כן, בטח..." הייתי סקפטית, אבל כמו רובנו הייתי גם סקרנית והמשכתי לקרוא. היה כתוב שם, שאם אשלח 1$ או 5 ש"ח לכל אחד מ 6 השמות והכתובות שהיו רשומים במאמר, אוכל לעשות אלפי דולרים בזמן מאד קצר. בנוסף צריך להוסיף את השם ואת הכתובת שלך כמספר 6 בתחתית הרשימה ולשלוח ל300 קבוצות דיון( ברשת ) יש בערך 500,000 וזה פותח אפשרות לשוק די גדול, לא…

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  11. Started by VL,

??? בכלל כלום לא עבד...לא האתר ולא הפורום

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  12. Started by VL,

אני צריך כתבה אני לא יודע איפה כתבו אותה (וואלה , ווינט , אן אר ג'י וכו'...) הכתבה על גבר בן 50 שנפצע באורך אנוש מנפילת לבנה על ראשו מיום רביעי שעבר בתאריך 13.9.06 קוראים לבנאדם מרקו חיים (הוא דוד של אמא שלי =\ הוא נפטר כבר) תודה למי שימצא אתרים שיכול להיות בהם את הכתבה: www.walla.co.il www.nana.co.il www.ynet.co.il www.nrg.co.il מי שמכיר עוד שינסה למצוא , תודה =]

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  13. Started by Bug2000,

http://zone.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item.talkback&id=507937&max=0&path=2710 יש גם כתבה ב YNET. ועוד 5 דקות ידברו בחדשות בערוץ שתיים על העסק.

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  14. Started by RaideR_01,

מישהו יודע איך משתמשים בשיטת סופר פוזיציה לפתרון מעגלים חשמליים? תודה מראש לעונים.

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  15. Started by ALÞHA,

לכל חובבי הטראנס/האוס/טקנו פה מה השם המדוייק של הקטע הבא? http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=2BF9FAEB26ED60CA

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  16. Started by Or ei,

שלחו לי במייל היום את זה וחשבתי לשתף אותכם

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  17. Started by IG,

יש לי ולעוד כמה אנשים מייל משותף ביאהו עם כמה עשרות (או אפילו מאוד) קבצים במחצות שונות- סביבות הג'יגה חומר. אנחנו מעוניינים לדעת אם יש דרך להוריד למחשבים שלנו את כל החומר (או לפחות תיקיות שלמות) במכה אחת ולא כל קובץ בניפרד. תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  18. היי לכולם, היה לפני איזה חודש בערוץ 10 או 2 על חברה שיש לה כל מיני ג'אגטים, שכחתי את השם שלהם. אבל אני זוכר שהראו שם כל מיני דברים חדשים שהם פיתחו או ייבאו לארץ, ואחד הנושאים היה על נעליים מיוחדות למבוגרים שמצליחות לייצב את הבן האדם כאשר הם מרגישות חוסר יציבות.. אני לא זוכר בדיוק מה הם עושות אבל הם עוזרות מאד להליכה. מישהו זוכר במקרה את השם שלהם, או כל מידע אחר על הנעליים האלה.. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי כלום. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  19. איך אייבורי? ו-ksp? ואיפה זה זיגזג? ויש עוד חנויות טובות?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  20. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3225423,00.html מה אתם אומררים? בנתיים ראיתי שהוא איטי ביותר

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  21. אין לי עוד פרטים להוסיף, בבקשה שזה יהיה מהר, אני חייב לדעת מתי המועד ב' מחר (היום)!!

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  22. Started by imperious,

יש לי בעיה מאוד מעצבנת עם הפייסבוק .. אני יצרתי אלבום, אך משום מה אני לא רואה אותו בפרופיל כאילו אין אלבום למה זה?? איך אפשר לפתור את זה?? תודה רבה רבה למי שיעזורר!!

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  23. בעיקר מוצרי קרור (מאווררים מארזים והיטסינקים. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  24. Started by raiman1,

מישהו מכיר אתר שיש בו את האלופה עונה 2 בצפייה ישירה?? זה חוקי נכון??

• 2 תגובות
    • 628 צפיות

דיונים חדשים בפורומים