כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
המצאתי שאלה טיפשית, סתם כי לא היה לי מה לעשות באותו רגע. אבל בכל זאת היא שאלה פילוסופית עמוקה . מה אתם הייתם מעדיפים להיות שר הטבעות או שר המטבעות?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
איזה חנויות טובות ל-OC ול-MODDING יש באירופה בעיקר ב-צרפת?
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2974726 ;D
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות משם כמה ספרים.. חלק זה נותן לך ללחוץ על buy new וזה מוסיף לעגלה.. חלק זה מפנה אותך לכל מיני מוכרים כאלה שלחלק מהם יש משומש ולחלק יש חדש... 1. זה אומר שאני מקבל כמה חבילות אם אני קונה מספר ספרים? 2. איך אני יודע מה אני קונה מאמזון ומה ממוכרים פרטיים 3. איך אני יודע אם המוכר שולח בינלאומי? משלוח מהיר זה סביבות ה15 דולר לחבילה נכון ?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום, מקווה שזה הפורום הנכון... אני מחפש חנות שתרכיב לי מחשב משחקים סביר ב- 3000+ ש"ח (4850 ככרטיס מסך, 8400 כמעבד, וכו'). יש המלצה לחנות באזור ת"א? תודה :-)
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. עוד כ - 8 חודשים לאחי יש בר מצווה והוא מקבל 7000 ש"ח ולא יודע במה להשקיע . או ב - PS3 עם מסך LCD שהוא מסך מחשב וגם טלוויזיה או מחשב הכי טוב שאפשר לקחת ב - 7000 ש"ח כולל מסך במחיר . יש לי רק שאלה קטנה ... האם מסך שהוא מסך מחשב וגם טלוויזיה תומך ביציאות של הממיר של Yes + היצאה של ה - PS3 + בציאה של נגן DVD ?.. יאללה תגיבו ואם כבר אתם מגיבים תענו לי בקשה על השאלה הקטנה ששאלתי ...
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל אבל אני לא יודע כלום.. איזה גיטרה לקנות? <תנו קישור אם אפשר> להתחיל עם מורה או מספר? תודה רבהה =)
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
הנה דוגמה מהסאונד, ואני גם לא מוצא את זה באלבום של הסרט עצמו. (אולי כי ה SAMPLE לא מגיע לקטע הזה של השיר כי הוא קצר). http://planet.nana.co.il/idli2005/12.htm
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
היי אני חדש פה אך לעזזל לכתוב בטופיק בפונט ענגלי לא גדול גם פה זה סיבוך תחת לכתוב בענגלית > > > אויייייי רציתי לכתוב עכשיו בענגלית ולא הצלחתי שונא את זה!! אההההההההההההההההההההה
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
כמו שרשום ^^^ הבגרות ב 14:00 אז בהצלחה!!! אני רק בכיתה י"א אבל רוב בתי הספר מגישים ב-י"ב
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
מצ"ב משוואה שאני צריך לפתור בעזרת Matlab, הבעיה שלי היא שאני לא כך-כך יודע כיצד אוכל למצוא 2 ניחושים התחלתיים.... ??? אשמח להכוונה... תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה השתמשתי גם בסטרימר של יס ובממיר (שהוא גם סטרימר לדעתי) של סלקום. בשני הממירים חוויתי איכות ירודה בשידורים חיים (דיליי, לאגים וכו'). בדוגמא של סלקום, אני מחובר לאינטרנט במהירות של ג'יגה (ואכן מקבל את המהירות הנדרשת בבדיקה במחשב) והממיר מחובר עם כבל רשת ישירות מהקיר. החשד שלי זה שהממיר עצמו לא תומך במהירות של ג'יגה וכנראה גם לא קרוב לזה ולכן איכות השידור הירודה. מישהו/י יודע לאמת לי את החשד? או לחילופין יודע להסביר את איכות השידור. תודה!!
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
רציתי לדעת למה מחקו את החתימה שלי.. החתימה שלי היתה טקסט וקישור לסרטון ב YOUTUBE....
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
http://computers.walla.co.il/?w=/4/822991 פעם חשבתי שיש חופש באינטרנט כניראה שאין :'(
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני פונה למי שיש לו חשבון על שרת שתומך ב PHP, אני צריך טובה קטנטנה. מי שחושב שיכל יכל לעזור לי שיפנה בפרטי פה בבקשה, או שישאיר פה הודעה אני יפנה אליו. חג שמח. תודה
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
היה איזה סרטון שראיתי איפשהו, יכול להיות ביוטיוב... בכל אופן בסרטון מראים איזו מישי שקופצת על מיטה עם הברכיים או משהו כזה ובהתחלה של הסרטון היא עושה כזה:"היי!" ואז היא עושה קול ממש מוזר כמו של צבי או משהו:"האא האא האאאאאאא האאאאא!!!!" ואז כשהיא מסיימת היא אומרת:"בייי!" חיפשתי את הוידאו הזה ולא מצאתי, יש מישהו שיודע על מה אני מדבר?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
-
בדקתי בזאפ ומסתבר שזו חנות ממש זולה, בנוסף יש עליה גם המלצות רבות. רציתי לדעת האם מישהו ביצע שם רכישה אי פעם, והאם ניתן לעשות הזמנות מיוחדות כי במערכת "בנה לעצמך מחשב" אין אופציות רבות במיוחד. LOL... איזו טעות התכוונתי לtronics.co.il
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
טוב אז ככה, יש לי המון כסף במשחק טורן (כמה מיליארדים) ואני מעונין להגדיל את הקהילה. יש קצת ישראלים במשחק אבל רובם ברמות גבוהות, תצטרפו למשחק כי זה המשחק דפדפן הכי שווה ברשת! כל מי שנרשם דרכי מקבל אוטומטית 3 מיליון כדי להתחיל (זה הרבה מאוד להתחלה) ועזרה בכל דבר כולל בית ונשקים. גם מי שלא רוצה להירשם דרכי יקבל את זה.. שלחו לי הודעה במשחק ואני אעזור לכם. המשתמש שלי הוא Valerius 1373222 המדריכים הכי טובים למשחק הם פה: (באנגלית) http://tcbasic.com/ להרשמה דרכי: http://www.torn.com/1373222 אם אתם לא רוצים להירשם דרכי פשוט תיכנסו לאתר הראשי.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הבטא הזאת ? למישהו יש דרך להריץ שהוודיאו יעבוד בארץ עם איזה פרוקסי או משהו ? יש למישהו תוכנה או משהו ?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, כמו שבכותרת, אני מחפש אתר שיש בו רשימה של השירים הכי חדשים/ הכי נשמעים שיש בעיברית. תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
-
הזמנתי משו מארה"ב ב14 לחודש...השולח אמר לי שבדואר אמרו לו שתוך 10-12 ימים זה אמור להגיע...בנתיים לא הגיע אז היום יצרתי איתו שוב קשר והוא דיבר עם הדואר ואמרו לו שהם יכולים לעקוב אחרי החבילה רק עד שהיא יוצאת מארה"ב עכשיו נגיד וזה כבר יצא מארה"ב לאן בארץ אני יכול להתקשר ואיזה מידע אני צריך לתת להם כדי שיבדקו אם זה הגיע לארץ? למי לפנות? מה צריך להגיד להם? מספר חבילה סניף שממנו שלחו מה? תודה
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-