כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
אחרי ששיחקתי במישחק Runaway http://www.gamespot.com/pc/adventure/runawayaroadadventure/index.html הבנתי שאני מאוד אוהב תשיר שלו ואני חושב שללהקה קוראים Liquor זה להקה מוכרת? ולמישהו יש המלצות לדיסקים שלהם ? אני יודע שהמישחק יצא מיזמן אבל בכל זות אני מקווה שמישהו מכיר תלהקה הזות בתודה STONE
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אני מחפש שרת NNTP עלמנת לקבל חדשות בעברית. תודה.
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
-
לאחרונה צצים תראדים רבים שמטרתם הינה דיון על מחירי חנות כזו או אחרת, בירור לגבי משלוחים מהחנות וכו'. HWZone הינו אתר עצמאי ואינו שלוחה של אף חנות ולכן הודעות כאלה מקומן אינו בפורומינו. יש לכם שאלה לגבי משלוח או מחיר בחנות מסויימת? תבדקו באתר החנות/תתקשרו לחנות בטלפון/שלחו לחנות אי-מייל. הודעות מהסוג הנ"ל ימחקו או ינעלו, לעתים ללא אזהרה מראש. יום טוב והמשך שימוש פורה ונעים, צוות HWzone
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה אני שוקל לעבור ספקית עכשיו הציעו לי הצעה מפתה ב HOT 94 שקל לחודש ל 1.5 מגה ו upstream 128K ב 012. דרך אגב זה ללא התחייבות מה דעתכם על המבצע ? איך לדעתכם 012?
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
What do you think ? my friend thinking about purchasing one. Thanks !
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש אתר שנחשב טוב יותר מכולם או שכולם פחות או יותר אותו הדבר?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש שם מסלול שמיועד לריצה? אם כן מישהו יודע לכמה ק"מ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
לא ענו לי בפורום השני ששאלתי אז באתי לשאול פה ואני מכווה שתוכלו לעזור לי אני צריך עזרה/מדריך איך לצרוב לדי וי די . יש לי צורה dvd של nec הדגם הרגיל + nero 7 ultra edition . אני חושב שצריך להיכנס ל video/pic שם לבחור dvd-video ואז לצרוב אבל אני רוצה לצרוב כמה סרטים + תרגום באותו דיסק אשמח אם מישהו יכול לעזור לי תודה...
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
היי חברה מכירים את האנימציה הזאת של הסקלה של המוסיקה? שעולה ויורדת...? קיצר אני מחפש כזה בפורמט GIF או פלאש ואני אשמח לקצת עזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
הבחורים החמיצו שני פנדלים תוך 2 דקות ! עדיין, מחזיק אצבעות ! שהחיינו ! אוף, זה היה לא קל, בלשון המעטה ! אבל, זה בהחלט בזכות ולא בחסד ... שנדע ימים שמחים יותר !
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
- 1 follower
-
-
האיחוד האירופי ורשויות הפרטיות פותחים בחקירות נרחבות נגד הרשת החברתית לאחר שנתונים חושפים כי מודל הבינה המלאכותית מתוצרתה ייצר עשרות אלפי תמונות של ניצול קטינים בימים ספורים, צעד שעשוי להוביל לקנסות עתק ולסילוק האפליקציה מחנויות היישומים המרכזיותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני לא יודע מאיזה חנות איזה חנות אמינה יותר היום ?? ומה אתם אומרים על PCHARDWARE :bash:
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום! אני חן ואני בימים אלו מתכנן ומתכנת יישום מנהלתי למלאי, (בגרות 5 יח"ל, VB) ורציתי לשאול אם מישהו אולי יודע / מכיר אתרים טובים בהם אפשר למצוא רקעים וטקסטורות לטפסים, לחצנים וכדומה... אשמח לקבל גם כל עצה נוספת בעניין. תודה, חן!
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
למנוע שנימצא במאורר 18 אינץ מגיעים ארבע חוטים אחד ארקה צהוב\ירוק 1 חום 220 וולט 1 כחול 220 וולט 1 שחור בין השחור לכחול יש קבל 2.0uF גם על המנוע עצמו יש סכמה קטנה של החיבור הזה למה משמש הקבל הזה
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש שותף/שותפה לטיול של חודש-חודש וחצי במערב אירופה בתאריכים 1.9-15.10 (גמיש בתאריכים). אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב ב21.10 באוני' בן גוריון אז המטרה של הטיול זה לעשות כמה שיותר כיף עד ללימודים. אם אתם רוצים להצטרף או מכירים מישהו שרוצה להצטרף, אשמח שתגידו לי. מעבר לזה, אם למישהו יש טיפים כלשהם לטיול, אז אני אשמח כמובן גם לזה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, הייתי מנהל באתר המנוח, אני מניח שמי שגלש שם יזכור אותי... יש פה מנהלים או גולשים שהיו חלק מהקהילה שם? אם כן, מה היה הכינוי שלכם...?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
-
זכרונות LPDDR4X בתהליך ייצור מעודכן וגם זכרונות LPDDR5 חסכוניים יותר מאי פעם נמצאים בתוכניות חברת הענק לטווח הקרוב לכתבה
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
- 1 follower
-
-
-
תודה למשתתפים בסקר, ואגב - אני מאד ממליץ לשמוע את שלושת האלבומים האחרונים שלהם: Into (2001) Dead Letters (2003) Hide From The Sun (2005) יש להם עוד כמה אלבומים (שאותם אישית לא ממש אהבתי): Peep (1996) Playboys (1997) Hellofatester (1998) ככה זה שם האלבום, למרות שאם מפרקים יוצא Hell of a Tester
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-