עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Ewingum,

http://www.innergeek.us/geek.html מבחן שבודק את רמת הגיקיות. אל תבהלו מהאורך, השאלות והאפשרויות קורעות מצחוק (את הגיקים מבינינו לפחות ;D ) למה כמעט מושלם? אין שם אפשרות לסמן שאה אוסף היטסינקים :-\ תכתבו את התוצאות שלכם, לי יצא 21.89349% - Geek (גיק מרמה שנייה מתוך 8)

• 41 תגובות
    • 3.8k צפיות
  2. Started by x-dude,

איך אני שולך הודעות SMS מ ICQ ל Orange? תודה.

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  3. Started by GiZmo,

איך קוראים לשיר הפתיחה של זומביט...מישהו יודע ? תודה

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  4. Started by odyssiea,

היי ראיתי פה באתר אוסף של שבלונות יפות אבל אין מבחר רחב אם יש למישהו או יודע איפה אפשר להשיג אשמח לקבל תודה

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  5. Started by I_S,

http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.file.view&path=200312302152371029&id=200312302153176456&user=ilia200 דרך אגב זה מטיול שנתי של יא' למי שמתעניין.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

האם יש מחר שביתה או לא? ???

• 115 תגובות
    • 9.8k צפיות
  7. Started by Shmoolik,

רציתי לדעת אם התאורייה של מכונית תקפה על תאורייה של אופנוע , או ההפך , או בכלל לא .. איך זה הולך בדיוק , ואיפה בדיוק בדקתם את זה ? תודה.

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by FARKASH7,

שמעתי שיש תוכנה מחשב שדרכה אפשר לדבר אם אנשים בטלפון בחינם ויש לי שתי שאלות בנושא 1.האם התוכנה הזאת באמת קיימת? אם כן מאיפה אני יכול להוריד אותה? 2.האם זה באמת בחינם?

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  9. יום ראשון הבא אני צריך להגיש את הביוטופ, ואני דיי צריך עזרה בקשר לעבודה, כלומר איך להכין אותה וכו'... היה עוזר לי למצוא עבודת ביוטופ מוכנה ובכך לראות את המבנה והרעיון... מישהו יכול למצוא לי עבודה כזאת?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by SOLIDUS SNAKE,

כמה פרסומות שנויות במחלוקת http://www.adage.com/news.cms?newsId=39422

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  11. Started by hellyeahmofo,

אני ניגש בקיץ 2004 לפסיכומטרי יש לי ספרי הכנה של "קידום" מקיץ 1999 השאלה שלי היא האם לפי דעתכם , החמש השנים שנים האלה פירושם שהספרים ישנים מנסיונכם אבקש לדעת , מה הורידו , מה הוסיפו בחמש שנים האחרונות וגם בכלל האם אתם חושבים שהבחירה שלי ללמוד לבד היא נכונה והאם יש איזה טיפים?

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  12. Started by ONKYO,

שלום אני רוצה לדעת אם מישהו התנסה או אולי יודע דברים על הליכים כאלה מסוג של גניבה מאתרים וכו' הסיפור הוא כזה גנבו מהאתר שלי באנר (שהוכן על ידי המעצב שלנו, ובתשלום כמובן) ומערכת, ולחצנים של המערכת (כמו פאנל כזה, שיש לו 7 לחצנים, לפי ימי שבוע) להפתעתי ראיתי אותם באתר אחר אני רוצה לדעת מה אפשר לעשות? וגם כיצד מוציאים זכויות יוצר על אתר וחלקים ממנו? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  13. קניון שלם רק למחשבים. אלפי חנויות ודוכנים מוכרים מבורג ועד למחשב שלם. אתה הולך ולא מאמין, עשרות חנויות מוכרות רק מעבדים, אינטל ו AMD אתה יכול להשיג 286 386 ועד המעבדים האחרונים של אינטל עשרות חנויות אחרות מוכרות רק מסכי מחשב והלהיט החדש מסכי WIDE וגם בנישאים. תמונת מסך נהדרת. דבקים טרמים מאווררים זיכרונות והכל בטונות, מחשבי כף יד בחצי המחיר מישראל, פחדתי לקנות. צילמתי כמה תמונות ודי בהיחבא, בקניונים של בנגקוק אסור לצלם ויש שלטים, הפחד מזיופים מכתיב יד קשה.

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  14. קניתי מחשב מחברת משב מחשבים לפני שבועיים נשרף הספק ואיתו הלוח אם. רציתי ללכת לחברה אבל מסתבר שהיא פשטה את הרגל הלוח אם יובא לארץ ע"י אזטק לכן פניתי אליהם. אזטק לא מסכימים להחליף את הלוח אם אלא אם אני אביא להם חשבונית רכישה של הלוח שמשב קנו מהם אבל החברה פשטה את הרגל - הקיצור הם מכסתחים את עצמם דרך אגב גם המעבד נקנה מהם ואפילו שהוא BOX ולא RETAIL זה לא מעניין את הכולרות. הם גם מגובים ע"י החוק הם חייבים לספק שירות רק למי שקנה מהם כלומר חברה שלא קיימת כבר. אז רק שתדעו כשאתם קונים מחשב תבדקו טוב טוב איפה קניתם אחרת תשארו בלי אחריות בארץ אייל נ.ב אני מקווה שזה נמקום הנכון לפרסם את זה אם לא תעבירו בבקשה למקום הנכון

• 9 תגובות
    • 939 צפיות
  15. Started by shloosh,

מהו הפלאפון הכי טוב שיש לנוקיה!????

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. כשאראגון וכוחותיו מגיעים לשער של מורדור (כדי ליצור הטעיה) הם רכובים על סוסים. אך שחוזרים לסיצנת הקרב עצמה - הסוסים נעלמים באורח מסתורי וכל הכוח שהיה רכוב על סוסים נלחם על רגליו. כל הסוסים נעלמו! כאילו הם צילמו את הסיצנה עם הסוסים ואח"כ ויתרו עליהם בקרב עצמו... ואמרו "אה... מה זה משנה... אף אחד לא ישים לב"

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Ran B,

יאללה תפתחו ערוץ 22, תיקחו את העיתון, במקרה שזה מעריב - אז - "מעריב היום" עמוד האחרון. במקרה שזה ידיעות אחרונות - אז - "24 שעות" עמוד אחרון. או יש פה את התמונות של הדף עם הסימונים.. 8) אחרי התוכנית, תרשמו כאן את התוצאות של זה, אם יש לזה תוצאות או משהו.. 8) בהצלחה!

• 36 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

למה כמעט כל המעבדים החדשים הבאים של אמד נקראים אל שם ערים חחחח איה צחוק... http://www.hardocp.com/image.html?image=MTA3MTYxOTQ4MFJIMVdIVkpyRDlfMV8zX2wuanBn :

• 9 תגובות
    • 709 צפיות
  19. אני יודע שאני לא ממציא את הגלגל, אבל אני רוצה לדעת. בשיא הרצינות, אם משחק היה עולה 50 ש"ח הייתם קונים משחקים הרבה יותר מעכשיו? אין ספק שמאתיים פלוס זה השקעה רצינית ואני יודע שיש אנשים שמורידים משחקים כדי לדעת איך הם ואז אם זה באמת בעל פוטנציאל להיות מותקן חודשים הם קונים את זה. אני גם יודע מנסיון אישי שלא התלבטתי הרבה כשאמרו לי לקנות האלף לייף ב 49 ש"ח למרות שלא ידעתי מה זה רק כי המליצו לי על CS. אנשים משלמים על סרט של שעה וחצי 30 ש"ח, לא הייתם משלמים 50 אפילו על משחק כמו מקס 2? לדעתי חברה שתוריד מחירים על משחק ל15 דולר במקום חמישים תרוויח פי כמה. מה דעתכם?

• 38 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by darkman,

חחחחחחחחחחחחח אני לא הייתי מעסיק אותו אפילו בתור מנקה שירותים מחקתי הרבה פרטים מזהים אבל העיקרון נשאר

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by iakovl,

תראו אני כבר חודש מנסה למצוא לעצמי נושא לעבודת גמר, ו... לא יוצא כלום. המורה כל הזמן לוחצת לתחום הביוטופ' וסוצי'. אני חייב עזרה. תגידו על מה עשיתם את העבודה שלכם, או תנו לםחות רעיונות לעבודת גמר.

• 8 תגובות
    • 656 צפיות
  22. Started by ccc,

[glow=red,2,300]"אין לי מה להוכיח לאף אחד, והוכחתי את זה היום על המגרש." (אלון מזרחי) [/glow] [glow=green,2,300]"כאשר אתה משעמם את עצמך הינשא, ומישהו אחר ישעמם אותך." (דיוויד פרייס ג'ונס) [/glow] [glow=red,2,300]"ברוך המבדיל בין קודש לחול, ובין שניצל אמיתי לטבעול." (???!) [/glow] [glow=green,2,300]"זה לא שאנחנו לא מעריכים נשים אינטלקטואליות, אנחנו פשוט מעדיפים ציצים גדולים." (אלי) [/glow] [glow=red,2,300] "כל פעם שאני רוצה לקרוא ספר טוב, אני מוציא את אחד הרומנים של ג'פרי ארצ'י עומד עליו, ומגיע למדף של הספרים הטובים. (סטיבן נוריס) [/glow] [glow=green,2,300] "המאפרות במכוניות כל כך קטנות שכבר עדיף להשתין בחוץ." (דני דה ויטו) [/glow] [glow=red,2,300]"אני לא שם קונדום-…

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by hellyeahmofo,

מחפש אתר ישראלי שנותן free hosting ה geocities הישראלי בקיצור

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  24. Started by hellyeahmofo,

היה פעם אתר שנקרא e-srael אני לא זוכר איך הלכה הכתובת , אבל מספר צירופים שניסיתי לא עבדו ואני מניח שהוא כנראה גווע אבל אני אישור סופי מישהו זוכר?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שמעתי שיש חברה פרטית שמתקינה לויין בסך בערך 5 אלף שקל חד פעמי ואז יש לך אינטרנט במיהרות 5MBPS לכל החיים בחינם, מישהו שמע על זה חוץ ממני?

• 11 תגובות
    • 910 צפיות

דיונים חדשים בפורומים