כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,563 דיונים בפורום זה
-
בבקשה תנו לי תוכנה שעושה את זה למשל באתר הזה. הייתי רוצה להפוך לקובץ mp3 את השיר שמתנגן בסירטון... http://www.karaoke4free.com/he
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
כחלק משעורי בית במסלול שיווק בתואר, קיבלו בקשה לקחת מוצר שמצליח מאוד בחול אבל לעומת זה לא מצליח בארץ באופן דומה. בחרתי את המחשבים הניידים של סוני וואיו ועל מנת כביכול להראות הצלחה בארץ, אני צריך להציג את כמות הלייקים הגדולה ביותר. אז בלי יותר מידי חפירות http://www.facebook.com/#!/pages/bhr-t-hzb-slk-Sony-Vaio/161413237231079 אני ישמח ממש לעזרה שלכם.
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום,אני רוצה ללמוד הנדסאי תוכנה אז הלכתי לבירורים במכללה הנ"ל.7000 ש"ח לשנה זה "גרושים" יש כאן באר-שבעים?רציתי חוות דעת.המכללה איכותית?איך הלימודים?מעמד המכללה?
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
-
שלום לכולכם. אני משתתף בתחרות exit2010 תחרות רעיונות לסטארטאפים. לפרויקט שלי קוראים "”Let my baby grow הרעיון הזה יוכל לעניין חלק ממכם, והייתי שמח שייכתבו הצעות שיוכלו לקדם ולשווק את הרעיון לפרויקט ולגבש אותו בכללי. אני רוצה להציג מצגת וידאו שתתווסף לפרוייקט ומתלבט איך להציג אותה ומה הכי כדאי להבליט. מחקתי את המצגת הקודמת ואת כול הטקסט הנלווה אליה כי אנשים פשוט לא הבינו מה הסיפור מאחורי הרעיון ומין הסתם זה לא "קנה אותם". הרעיון בגדול הוא על אפליקצייה שתשתמש במאגר מיוחד ומעניין שייכתב על ידי המשתמשים עצמם ולגרום למשתמשים להרוויח כסף מהם. הנקודות החשובות הם: 1.המאגר יכיל ערכים קצרצרים שהחלק הראשון יהיה טקסט כתוב כמו סלוגנים, ביטויים, מחשבות רעיונות וכו.. עד לשני משפטים וח…
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכם , אני צריך עזרה עם הפייסבוק, מה אני נותן לחברים שלי בשביל להיכנס לדף שלי ישירות ויוסיפו את עצמם ?? ואיך אני עושה את ה LIKE הזה ?? תודה
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
יש לי outlook וחשבון בנענע שפועל דרכו. עד לפני כמה ימים הייתי מקבל ושולח מיילים ותאום הפסקתי לקבל מיילים, נכנסתי לחשבון דרך האתר של נענע וראיתי שהוא מלא מיילים שלא התקבלו. כנראה שזה בעקבות שדרוג במערכות שלהם, אני מנסה להגדיר את החשבון בOUTLOOK מחדש (עם התעקשות להשאר עם POP3) והשרת POP3 וSMTP (יוצא ונכנס) הם כבר לא: in.nana10.co.il out.nana10.co.il מישהו יודע מה אפשר לעשות? הקישור הזה: http://help.outlook.com/he-il/140/cc875899.aspx לא ממש עזר לי..
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
-
אני צריך עזרה במציאת כרטיס טלויזיה זול לצרכי מחשב HTPC, עכשיו המערכת תיהיה אך ורק לסרטים ואולי לצורכי טקסט לא יותר מזה, עכשיו אני לא יודע כלום בתחום כרטיסי הטלויזיה לכן אני צריך את עזרתכם במציאת הכרטיס שיתאים לצרכים שלי במחיר שלא יעלה ת300 שקל עם אפשר זול יותר זה יהיה מושלם. המפרט של המחשב. מעבד-P4 630 או E2180 לא יודע בנתיים מה יותר טוב לצרכים האלה לוח אם- GA-G31 S2 זיכרון-2X512MB DDR2 667 קירור רגיל של אינטל מארז-HTPC רגיל ביותר ללא שלט ספק כוח-HUNTKEY 550W ספק לא ג'נרי שמספיק לעסק יש גם 400W ג'נרים שעדיין לא החלטתי מה עדיף המערכת תחובר לטלויזה 32 אינטצ' בסלון, החלקים הנ"ל כבר נימצאים ברשותי ומוכנים להרכבה לכן אני מאוד רוצה שתעזרו לי במציאת כרטיס טוב וזול לצרכים שלי, הק…
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שאתם יודעים שבוע הבא שישי הורוד . לא יצא לי עדיין להזמין מחו"ל שום דבר, ורציתי לשאול אם מישהו מכיר חנויות אמינות ומומלצות שעושות משלוחים לארץ ? עוד שאלה קטנה.. אפשר להעביר כסף מחשבון הבנק שלי לחשבון פאיפל ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, מחפש מדריך ללמידת פוטושופ דרך האינטרנט. כמה דגשים: *שיהיה קל ללימוד. *עדיפות לאתרים עם סירטונים. *כמה שיותר מודרני/מעודכן (CS3).
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני רוצה למכור משחק PS3, אני לא יודע איזה אפשרות משלוח לבחור וכמה זה יעלה(כדי שאני ידע כמה לקחת על זה) מישהו יכול להסביר לי איפה במידה ומישהו ירצה לרכוש את המשחק, אני צריך ללכת ולשלוח אותו? וכמה זה יעלה?
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מדבקות כאלה למקלדת בערבית לבנונית (אני משתמש בלפטופ בבית הספר, והתחלנו ללמוד ערבית פלסטינית=ערבית לבנונית). ולא מצאתי את זה בשום מקום, בEBAY מצאתי רק אפשרות אחד, בחמש דולר (לא מוגזם למדבקה?). אז חשבתי אולי אני אפרסם את זה בפורום, תוכלו לעזור לי, ואז אני עובר ברשימת הפורומים ואין לי מושג איפה לפרסם את זה. אז באתי לכללי
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני חושב שאנשים שנכנסים לפורום IT מן הסתם עברו או עוברים הסמכות בתחום ולכן יכולים לעזור.
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אם אני רוצה לבנות אוטומט שבודק חלוקה של מספרים ללא שארית. גם משמאל לימין וגם מימין לשמאל, איך אני בודק את החוקיות לבניית האוטומט? נגיד אוטומט שמקבל מחרוזת בינארית שאם נמיר אותו לבסיס 10 נקבל מסםר שמתחלק ב3 ללא שארית. איך בונים כזה דבר מימין לשמאל ומשמאל לימין ? תודה..
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
פרסמו תמונה שלי עם כיתוב והבנאדם שפירסם לא רוצה למחוק אותה. כבר דיווחתי לפייסבוק על התמונה , תוך כמה זמן הם ימחקו אותה ואם הם ימחקו אותה ואת המשתמש? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה קורה יש לי שאלה, האם אפשר לדעת מה השרת של דומיין מסוים? דרך אגב זה על 2 אתרים ששניהם של אבא שלי. תודה מראש !! נ.ב אם זה לא הפורום הנכון תעבירו בבקשה...
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
-
-
שלום קיבלתי כמה שאלות בש"ב ואחת מהן היא להוכיח את פסוק הגרירה הבא: אני מתקשה להוכיח את הביטוי השמאלי אחרי קשר הגרירה התחלתי בסגנון של : אם A מוכל בB אז סיימתי לכן אני מניח ש A לא מוכל בB, ז"א קיים x ששיך לA ולא שייך לB. (x,x) שייך לAxA => שייך ל CxC... אני לא מצליח להתקדם למשהו שיעזור לי בהמשך התרגיל
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
הייתה לי בעיה עם הווליום מהממיר של יס לטלוויזיה. בכל מקרה התקשרתי לשירות והם כרגיל נתנו לי את הפתרון הרגיל שלהם של קוד 993 שלא עבד מן הסתם.. הם אמרו שלא יודעים איך לפתור את הבעיה שלי ושאני אקבל סרט חינם... ניחא.. בכל מקרה- הבנתי מה הבעיה - החיבור scart בממיר עצמו לא היה נכון וצריך לחבר את הטלוויזיה לחיבור התחתון ולא העליון. לא משנה.. הבעיה שלי עכשיו היא שאחרי שהכנסתי את הקוד 993.. מעכשיו השלט לא מוכן לשלוט על הווליום של היס. זאת אומרת שכשאני לוחץ על הכפתור של היס (לעומת TV) הוא עדיין מדליק אור אדום כשאני לוחץ על כפתורי הווליום... למישהו יש רעיון מה לעשות?...
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יפה... http://downforeveryoneorjustme.com/www.facebook.com *חזר אחרי 5 דקות.
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום, לפניי כחצי שנה ואף יותר ראיתי כתבה שעל פייה הממשלה תשלם לחנויות שיקנו מהציבור את הטלווזיות הלא תקינות שלהם ב100 שקלים על מנת לצמצם בזיהום אויר שלהם שזורקים אותם סתם לפח
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי סרטים משפחתיים ישנים על גבי קלטות 8mm ואני מעוניין להעביר אותם למחשב באמצעות כרטיס לכידה, אבל המצלמה הישנה התפגרה (כנראה) ואין לי איפה לנגן את הסרטים בשביל להעביר אותם למחשב. אני מחפש מצלמה/וידאו/כל מוצר שיכול לנגן קלטות כאלה ויש לו יציאת וידאו+סאונד כלשהי ככה שאני אוכל להעביר את הסרטים למחשב. אני לא מחפש להוציא על זה יותר מדי כסף, אבל בנתיים גם לא ממש מצאתי מוצרים מתאימים בלי קשר למחיר (חוץ ממצלמות ישנות ב-ebay במאות דולרים... ) כמובן שאם למישהו יש מצלמה כזאת תקועה בארון ושלא בשימוש כבר שנים אני אשמח לקבל אותה (עבור תשלום צנוע אם יש בכך צורך). עדיפות למשהו באזור ירושלים, אבל אפשר גם רעננה/מרכז כזה. תודה
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום חברי פורום יקרים, לאחרונה החדר שלי עבר שיפוץ, את רוב הדברים אירגנתי, נשאר לי קיר די ריק, שביינתים כמו שתראו בתמונה לא בדיוק איחסנתי ואירגנתי אותו כמו שצריך. אמרו לי לעשות שם או פינת ישיבה, או לשים איזה שידה עם מראה, או שולחן קטן, אבל לא יודע, פינת ישיבה יכולה לסגור את החדר יותר מידי, שידה לא בטוח שזה מתאים עם כל מה שכבר יש בחדר (מיטה, שולחן מחשב, "מזנון" קטנטן מתחת לטביזיה. לא יודע אם כדאי להפציץ יותר מידי. אני אצרף תמונה ואבקש ממי שיכול לעזור לי ולייעץ אולי מה הוא היה עושה, תודה רבה! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-