עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by tom123,

אני צריך שמות או מס' טלפון של היבואנים הבאים בבקשה: היבואן של ABIT היבואן של יונדאי (המסך Q17) והיבואן של Thermaltake Highest Xaser III V1000A תודה רבה רבה לכל העוזרים ומצטער על פתיחת ההודעה הקודמת.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  2. הי, חדשה פה וזקוקה להמלצה טובה לאוזניות Over-ear שעושות עבודה טובה במיסוך רעשי סביבה, בעיקר דיבור. אני עובדת במשרד עם אנשים נוספים ופשוט מתקשה להתרכז. אשמח לשמוע מוסיקה כמו שצריך, אבל לא ממש אנינת טעם ברמת הסאונד. מחפשת משהו לא מאוד יקר, ואם יש סיכוי למצוא אותו במבצעי בלאק פריידיי בארה"ב, אפילו יהיה לי מי שיביא לארץ. תבוא ברכה על ראשיכם וסאונד מושלם באוזניכם!

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  3. Started by ep-120,

http://www.israghost.co.il/site.php?page=sians15.html

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  4. Started by SpiritKnight,

אני עובד כרגע בסינמה סיטי. בגלל שאני עוזר מדריך בקבוצת הכנה לצה"ל ארבע פעמים בשבוע, ועוד יום אחד מתאמן בשביל הכושר שלי, אני לא יכול לעשות מספיק משמרות בשבוע שם. השעות פשוט חופפות או שלא משאירות לי מרווח ביטחון במקרה של תחבורה ציבורית שמאחרת וכו'. אני מחפש עבודה שאפשר לעבוד בה בשעות הבוקר עד הצהריים, או לחלופין לתת 3-4 שעות בלילה. אם למישהו יש רעיונות לתחומים, או אפילו מקומות ספציפיים שאתם מכירים ועובדים כך, אני אשמח לשמוע.

5. Started by ilan_fix,

היי... לקראת המסיבה ביום שישי הקרוב (ה20 לחודש) אני מצרף את הפרטים כדי שמי שלא נרשם עדיין יוכל להרשם... בנוסף למה שכתוב, יכול להיות שנוסיף גם טורניר דום3, אם יהיה ביקוש... LanParty @ galon מסיבת רשת בגל-און התאריך : 20/08/04- יום שישי ה20 לאוגוסט! תחילת המסיבה: 21:00 סיום המסיבה: 7:00-6:00 בבוקר יום למחרת (תלוי במשתתפים). תחילת הטורנירים: 00:00-23:00 מחיר כניסה עם מחשב: 50 שקל. מחיר כניסה ללא מחשב: 30 שקל. המקום: קיבוץ גל-און (ליד קרית גת) מפה תשלח בדואר אלקטרוני. במסיבה יהיו שני טורנירים מרכזיים. במקביל יהיו עוד שרתים שונים להנאתם של כל שחקני המחשב. טורניר: WarCraft III - The Frozen Throne משחקים נוספים במסיבה: Counter Strike 1.6 Battlefield: 1942 Vietnam רשימת המשחקים פ…

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  6. Started by PhP dUdE,

שלום,אנוכי כאן בונה מכונת CNC והגעתי לשלב שאני צריך לחתוך פלטות עץ בדיוק רב רציתי לדעת אם מישהו מכיר חנויות\מפעלים וואט אוור באיזור חדרה-נתניה שיש להן מכונת CNC אשר מסוגלת לעבד עץ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  7. Started by IG,

הי, עד לפני כמה חודשים ב IMDB היה אפשר לראות איזה סרטים יצאו מתי בעמוד הזה. היה איקון של "previous week" שבאמצעותו היה אפשר לחזור אחורה כמה שנים ולראות איזה סרטים יצאו ומתי. עכשו אין את זה, ואני רוצה להתעדכן במה יצא בחודשים האחרונים... יש מקום שמאפשר את זה? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  8. רעבונה הבלתי נדלה של תעשיית הבינה המלאכותית לדאטה שואב את כל קיבולת האחסון הגלובלית ומותיר את השוק הצרכני החשוף אל מול מחסור חמור וקפיצת מחירים דרמטיתלכתבה

9. Started by pazer005,

שלום לכל אוהדי מנצ'סטר יונייטד. לאחר תלאות רבות וזמן לא קצר, אנו גאים לפתוח עבורכם את אתר האוהדים הישראלי של קבוצת השדים האדומים. כפי שאתם יודעים, לפני שנה וחצי החל הפרוייקט ובגלל הרבה בלאגן, לימודים, עבודה, ויכוחים אינסופיים וכו', אנו שמחים להציג לכם את האתר החדש שנבנה לאחר השקעה לא קטנה ולא מעט בעיות. מלאכתנו עוד רבה רבה אבל אנו עושים זאת במטרה לקשר את כל האוהדים באמצעות הפורום שנפתח לפני שנה בערך, באמצעות כתבות, טורים והמון חומר על הקבוצה. אני מאוד מקווה שתהנו, ותמיד אשמח לקבל חומר חדש ועזרה מכל מי שרק ירצה במטרה להרים את האתר כי כידוע, אנו השדים האדומים לא מסתפקים בפחות מהטוב ביותר. תהנו, מנהל אתר תיאטרון החלומות, פז לזר

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  10. Started by psychuil,

הדרישות שלי הן: באיזור ת"א-ר"ג איכות מחיר נמוך עד סביר אפשרות להדפיס גודל של חצי גליון (50*35 ס"מ) שהחתיכות פאזל לא יהיו גדולות מ25*25 מ"מ כל המקומות שאני מכיר נפלו באחת משני הדרישות האחרונות \:

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  11. Started by huber,

http://www.spectavic.com/MacVsPC.html

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  12. Started by a1a1a1,

שלום רב לפורום, אני מחפש חנות שבה מוכרים נעליים (לא אלגנטיות,נעלי סקייט,אולסטאר,או סניקרס) במידות גדולות, החל ממידה 48 ומעלה. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  13. שלום, רציתי לדעת אם מישהו ראה או מכיר או סתם עכשיו מחפש ומוצא במקרה מחקר שבודק את ההבדל בפגיעה בראייה בין עבודה ממושכת מול מסך LCD למסך CRT. ידוע כי ישנו הבדל וישנם מסכים שמצריכים מאמץ יתר לעבודה עימם וכאלה עם פחות, שאלתי האם מישהו מכיר מסמך מחקרי שכזה שמצביע על הבדלים בריאותיים לעין. תודה

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  14. Started by smack,

whats up???? מישהו יודע במקרה איזה זן ספיציפי של פיטבול,זה הפיטבול שמופיע באחת מסצינות בסרט גוסט דוג(שהשחקן והכלב בוהים אחד בשני)????? אני יודע שיש איזה 5 זנים בתוך הגזע הזה. אם מישהו יודע בוודאות על מה מדובר ויעזור אני אשמח מאד , תודה

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  15. Started by mr-elad,

טוב אז ככה, יש לי המון כסף במשחק טורן (כמה מיליארדים) ואני מעונין להגדיל את הקהילה. יש קצת ישראלים במשחק אבל רובם ברמות גבוהות, תצטרפו למשחק כי זה המשחק דפדפן הכי שווה ברשת! כל מי שנרשם דרכי מקבל אוטומטית 3 מיליון כדי להתחיל (זה הרבה מאוד להתחלה) ועזרה בכל דבר כולל בית ונשקים. גם מי שלא רוצה להירשם דרכי יקבל את זה.. שלחו לי הודעה במשחק ואני אעזור לכם. המשתמש שלי הוא Valerius 1373222 המדריכים הכי טובים למשחק הם פה: (באנגלית) http://tcbasic.com/ להרשמה דרכי: http://www.torn.com/1373222 אם אתם לא רוצים להירשם דרכי פשוט תיכנסו לאתר הראשי.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  16. לשחק כשמשעמם. מי שרוצה - dark_respect@hotmail.com

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  17. השאלה בכותרת. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Zoo-b,

למי שמשועמם: במקרה נתקלתי באתר Xbox gamer בהודעה לעיתונות יוצאת דופן.... ;D

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  20. Started by Alex89,

איזה שירות יותר טוב מבין השנים: YAHOO או ADBRITE למי יש יותר פרסומות להציג מי משלם יותר עבור כל פרסומת וגם בכללי?

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  21. Started by Jeebs,

אז ככה, חברים לאחר שהשתחררתי לפני שבוע מצאתי את עצמי עושה סדר במגירות המאובקות ששנים לא פתחתי.. בעודי מסדר את המגירה נתקלתי במשחק הזה שפעם שיחקתי באינטרנט בצעירותי: דיאבלו2 המקורי וחבילת ההמשך שלו.. באמת שלא היה לי מושג מה לעשות עם זה אז החלטתי למכור את זה למי שחפץ במשחק המקורי או בCD key של המשחק במחיר סמלי של 50ש"ח... למי שמעוניין לקנות: Avishtar@gmail.com , Facebook : Avi Ashtar דרך אגב, אני גר באזור המרכז-השרון.. אין לי בעיה לפגוש מישהו במקום אמצע או משהו

• 0 תגובות
    • 585 צפיות

דיונים חדשים בפורומים