עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Norm4nde,

לא ענו לי בפורום השני ששאלתי אז באתי לשאול פה ואני מכווה שתוכלו לעזור לי אני צריך עזרה/מדריך איך לצרוב לדי וי די . יש לי צורה dvd של nec הדגם הרגיל + nero 7 ultra edition . אני חושב שצריך להיכנס ל video/pic שם לבחור dvd-video ואז לצרוב אבל אני רוצה לצרוב כמה סרטים + תרגום באותו דיסק אשמח אם מישהו יכול לעזור לי תודה...

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  2. Started by J0n1,

היי חברה מכירים את האנימציה הזאת של הסקלה של המוסיקה? שעולה ויורדת...? קיצר אני מחפש כזה בפורמט GIF או פלאש ואני אשמח לקצת עזרה תודה

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  3. Started by A-10,

הבחורים החמיצו שני פנדלים תוך 2 דקות ! עדיין, מחזיק אצבעות ! שהחיינו ! אוף, זה היה לא קל, בלשון המעטה ! אבל, זה בהחלט בזכות ולא בחסד ... שנדע ימים שמחים יותר !

4. Started by game kILLer,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני לא יודע מאיזה חנות איזה חנות אמינה יותר היום ?? ומה אתם אומרים על PCHARDWARE :bash:

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  5. שלום! אני חן ואני בימים אלו מתכנן ומתכנת יישום מנהלתי למלאי, (בגרות 5 יח"ל, VB) ורציתי לשאול אם מישהו אולי יודע / מכיר אתרים טובים בהם אפשר למצוא רקעים וטקסטורות לטפסים, לחצנים וכדומה... אשמח לקבל גם כל עצה נוספת בעניין. תודה, חן!

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  6. Started by solo53,

למנוע שנימצא במאורר 18 אינץ מגיעים ארבע חוטים אחד ארקה צהוב\ירוק 1 חום 220 וולט 1 כחול 220 וולט 1 שחור בין השחור לכחול יש קבל 2.0uF גם על המנוע עצמו יש סכמה קטנה של החיבור הזה למה משמש הקבל הזה

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  7. שלום, אני מחפש שותף/שותפה לטיול של חודש-חודש וחצי במערב אירופה בתאריכים 1.9-15.10 (גמיש בתאריכים). אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב ב21.10 באוני' בן גוריון אז המטרה של הטיול זה לעשות כמה שיותר כיף עד ללימודים. אם אתם רוצים להצטרף או מכירים מישהו שרוצה להצטרף, אשמח שתגידו לי. מעבר לזה, אם למישהו יש טיפים כלשהם לטיול, אז אני אשמח כמובן גם לזה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Amit Bar,

אהלן, הייתי מנהל באתר המנוח, אני מניח שמי שגלש שם יזכור אותי... יש פה מנהלים או גולשים שהיו חלק מהקהילה שם? אם כן, מה היה הכינוי שלכם...?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  9. תודה.

• 0 תגובות
    • 449 צפיות
  10. זכרונות LPDDR4X בתהליך ייצור מעודכן וגם זכרונות LPDDR5 חסכוניים יותר מאי פעם נמצאים בתוכניות חברת הענק לטווח הקרוב לכתבה

11. Started by mrsph666,

תודה למשתתפים בסקר, ואגב - אני מאד ממליץ לשמוע את שלושת האלבומים האחרונים שלהם: Into (2001) Dead Letters (2003) Hide From The Sun (2005) יש להם עוד כמה אלבומים (שאותם אישית לא ממש אהבתי): Peep (1996) Playboys (1997) Hellofatester (1998) ככה זה שם האלבום, למרות שאם מפרקים יוצא Hell of a Tester

• 0 תגובות
    • 425 צפיות
  12. Started by kobibo,

יש לי נגן DVD מסוג APEX ( בערך שנה וחצי אצלי ) והיום בלי שום התרעה הוא כבר לא מזהה כל מדייה ששמים לו גם לא תקליטור ניקוי. למישהו יש רעיון ? לא בא לי להביא למעבדה מכיוון שבעלות התיקון אני אוכל לקנות חדש.

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  13. לאנשים יש היום פחות כסף להוציא על מינויים לספקיות סטרימינג, משחקים, שירותי ענן, תוכנות ועוד. חברות הטק, מצדן, חייבות להמשיך להזרים הכנסות, ולכן הן "מפרקות" מינויים ומציעות שירותים ומוצרים ספציפיים בסכומים חודשיים קטנים. האם זה יעבוד להן? האם כדאי לנו שזה יעבוד להן?לכתבה

14. לכל מי שמעוניין להביא את הקריוניק לארץ שיפנה ל- ‏‎Pinky Cohen בפייסבוק . לתרומות לעמותה שרוצה לקדם הבאת קריוניק לארץ אפשר לתרום בביטקוין בכתובת : 19eNxxfz9ciY8rq21epr1Rh1G2nduy6n7F

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אני רק עכשיו פתחתי לי פרופיל פעם ראשונה. רציתי לשאול: 1) אני יכול למחוק/ להסתיר זמנית את הפרופיל שלי או קבוצה שפתחתי? 2) איך אני מאתר קבוצה / פרופיל שאנשים ספציפים פעילים בהם? תודה מראש

16. Started by galai198777,

שלום איזה מסך אתם ממליצים לי לקנות? אני צריך מסך עד גודל 24 או 27 אני רוצה לחבר את המסך למחשב נייד ואני גם מחבר אקס בוקס למחשב דרך מתאם לכידה ומשחק באקס בוקס ורציתי גם לדעת איזה מתאם לכידה הכי טוב ועוד משהו איזה מחשב מומלץ? מיני pc? או מחשב נייד?

17. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני חייב קטעים לסידרה הזאת קטעים סרטים לא משנה מה (אני לא חושב שזה ווארז אם כן תינעלו).

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  18. Started by Red Sparowes,

פרט קטן ומפתיע שגיליתי שצפיתי ב Watchmen בקולנוע David Hayter המדובב את solid snake בסדרת המשחקים Metal Gear http://en.wikipedia.org/wiki/David_Hayter הוא אחד משני תסריטאים של Watchmen http://en.wikipedia.org/wiki/Watchmen_(film) גם אחראי על התסריטים של X-Men1\2 The Scorpion King

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  19. Started by eegg,

אני מנסה למכור את התופים שלי אבל אינני יודע כמה הם שווים . הם בקושי היו בשימוש . יש 5 תופים במערכת של חברת starion ויש היי-אט וקראש\רייד של חברת zildigian מישהו יכול לעזור לי לדעת כמה הם שווים. ממה שראיתי ביד 2 זה שווה 2000+

• 0 תגובות
    • 420 צפיות
  20. אני מבין כי אמצעי התקשורת טוענים שזה מטרד ושזה מפריע בצפיה. אבל אני השתמשתי הרבה מאוד בהערות בסירטוני התאורה שלי שצילמתי, כדי לתת צומת לב לדברים מסויימים שקורים בסירטונים שלי. עכשיו כאשר יוטיוב מבטלים את זה, לא תהייה לי כל אפשרות לשים הודעת טקסט כלשהי בסירטונים שלי כדי לתת תשומת לב לדברים כלשיהם בהם.

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  21. בידור:

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.