כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,551 דיונים בפורום זה
-
שלום רב! לפני כמה זמן שודרה התוכנית של אדיר מילר (לקט) ושם היה סירטון של אדיר ואפרת בוימולד(או איך שקוראים לה.. בקיצור חברה של יהודה לוי). אדיר מילר משחק שם את רפי גינת וסירטון הולך מהסוף להתחלה. יש שם שיר רקע מגניב משהו כזה : just nineteen... מישהו מכיר? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש ווירוס חדש שפשוט משמיד את ההארדיסק... הורס אותו לתמיד (לא פירמוט, לא נזק לקבצים אלא נזק של ממש). הווירוס דופק משהו בקוד של ההארדיסק ולא נותן יותר שימוש בו, הווירוס מגיע דרך ה EMAIL ומופיע ככרטיס ברכה בשבילך מחבר או ממישהו לא יודע... לא לפתוח באף מקרה. יום טוב.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משהו יודע מה זה פרוייקט גאמא של מודיעין?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי, הסיפור שלי מתחיל כבערך חמישה חודשים אחורה לאחר שיחה קצרה עם חבר שלי , אני מחליט שנמאס מהמחשב הישן והמעאפן שלי ואני רוצה חדש בחדווה ובססון אני יוצא לי לחניות לבדוק בקשר למספר חלקים שהוצגו באתר הזה כחלקים משתלמים\טובים מסתבר לי שאין שם חלקים כאלה או אחרים ולכן אני צריך להזמין באינטרנט, וחבר שלי מביא לי אתר ששם אוכל לקנות את מחשב החלומות שלי לאחר מספר שיחות השתכנעתי שאמנם הדבר אמין, שכנעתי את אבי וככה התחיל, אממ גיהנום. אני הזמנתי את המחשב שלי בתמימות ללא ידיעה למה שהולך לקרות הזמנתי את המחשב וציינתי שם שיגיע תוך עשרה ימים. במהלך הזמן הזה אני מקבל שיחה שכנראה אחד מהחלקים שאני הזמנתי לא קיים, ה Corsair לאחר שיחה עם הטכנאי הוא שיכנע אותי ללכת על ה Kingston Hyperx שגם הוא…
-
- 37 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לעשות הרצאה...לא משנה על איזה נושא... אם למישיהו יש איזה רעיון להרצאה..זה יעזור מאוד!! ו אם אפשר, בבקשה תביאו לינק עם חומר כתוב כדי שאני יוכל לדבר על זה בהרחבה למשל, אם זה על מחשבי כף יד אז תביאו בבקשה לינק שבו רשום מי המציא את זה..למי זה מיועד... וכו וכו' באמת שלא משנה על איזה נושא.... באמת תודה...כבר שעתיים אני מחפש משהו ולא מוצא!!!! :-\ ועוד פעם תודה! ELIOR
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי לכולם! מישהו יודע מה הם בסיסיי הדרישות של ממרם בצה"ל כדיי להתקבל לשם ??? כי אני רוצה להתקבל לשם ואני רוצה לדעת את הדרישות שלהם. בתודה מראש !
-
- 26 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=/4/488931 מה דעתכם? יש אמת בדבר? הרי פורסם כבר בעבר על ה"משחקים" של החברה ואף על אי קיומה (!). כל זאת נדע בימים הבאים אני משער :user:
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אתם יודעים איפה אפשר למצוא עניתקה כזאת במחיר סביר...?? או כל גיפורס 3 אחר... אולי רגיל או 500
-
- 4 תגובות
- 459 צפיות
-
-
שלום חברה אני צריף דחוף שירי סלסה שהולכים במסיבות שתביאו לי קישוים או שמות כי יש לי מסיבה שישי הבא חברה בבבבבקשה זה דחוף מלך, פשוט מלך מי שעוזר !
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
-
-
-
עברתי היום תאוריה מפעם ראשונה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חיכיתי לזה 3 חודשים בגלל השביתה הזאת בעעעעעעעעעעע אני מאושר שבוע הבא טסט ואז רשיון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני בחדר מחשבים והמורה ביקשה ממני לשים קיצורי דרך של איזה תוכנה מגעילה של גראפים עכשיו זאתי חושבת שאני האקר ושלא נדבר עליה היא חושבת היא באףביאיי והיא ביל גייטס 2 לא מבינה מהחיים שלהההה היא מה זה אוהבת אותי עכשיוווווווווו!! קבלו תתוכנה תשוויצו איתה מול המורים למתמטיקה.... קבלווו זה כמו שוחד לתיכוןןןן
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
-
תגידו יש פה אנשים,מעשנים כבדים שגם כמו במצב שלי? סביבת העבודה שלהם היא בצהוב? אני לא מסוגל להפסיק לעשן,והחדר שלי....עזבו את החדר המסך צהוב :-\ (אל תגידו לי להפסיק לעשן),האם יש למישהו פיתרון? איזה סופג ניקוטין שעושה עבודה טובה?
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נתקלתי בזה היום, משעשע, אולי נכון, לכו תדעו. http://www.ebaumsworld.com/endofworld.html
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. ברצוני לקנות את הנוקייה 6100 וראיתי שלמישהו בפורום יש את הפלאפון הזה... מישהו יכול לתת לי חוות דעת על הפלאפון..? עזבו את המחיר מבחינת טכנולוגיה ושיפורים שווה לקנות..? תודה מראש, דודי.
-
- 12 תגובות
- 976 צפיות
-
-
די ג'י אבי קזס עולה עכשיו לשידור ברדיו ביג כדאי לשמוע כי תהיה אחלה של מוזיקה וניתן יהיה למסור דשים לכניסה --------------- http://radio-big.no-ip.com:8000/listen.pls מספר הפלאפון לדשים שלכם 053-883794 או באי סי קיו 256035184 לא לשכוח לפרסם !!!!! זה מן תחנת רדיו רשת מאוד מוכרת אתה שולחים למנהל התחנה ד"שים והוא אומר את הדשים שלכם כל 10 דקות בערך הוא מוסר דש"ים מה זה יפה.........
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שמעתי שמועות שאייבורי מביאים חומרה מזויפית משהו יכול לאשר או להכחיש את השמוע הזו ואם לא נכון אז איך הם מביאים מחירים כל כך נמוכים ממה שמוצאים בדרך כלל
-
- 9 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אני צריך אתר שיש בוא יעוץ של עורך דין בחינם
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
נושא שלא ממש קשור לכלום... אולי מישהו יודע מאיפה הרובוט הקטן הזה?
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה נתחיל בכך שחבר שלי(מט'יו) בא לקחת ממני את האופניים שלי ושאל אותי מה אתה עושה היום אזאמרתי לו לא יודע מה אתה עושה הוא אמר לי שהוא הולך עכשיו ליקנות טבק לנרגילה שלו בשביל לקחת את זה לחבר אז אז אמרתי לו שאני אבוא אז קבענו שאני אבוא אליו ב8 ניתארגן ונלך לחבר אז בפי שתיכננו הלכתי אליו והיה את הטרום זיקוקים - היה נחמד ביותר . עזבנו תבית ב9 והלכנו לילד שם הדלקנו את הנרגילה וסתם עשינו שטויות ושתינו PASSION POP שזה איזה שמפנייה של פסיפלורה ב11 הלכנו לפארק איפה שאפשר לראות את סידני ואת הגשר עם הזיקוקים והיה מפוצץ באנשים בגילי) וגדולים יותר אז ככה אני הייתי קצת שי_ור אז זה היה הזמן להתחיל עם בנות עד הזיקוקים ככה התחלתי עם שניים(בניפרד כמובן) והיתנשקנו :-*(היה מגניב)...…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה להדליק את הטלוויזיה שלי בחדר, SONY "25, ובאותו רגע שהיא נדלקת רואים פס לבן אופקי לרוחב הטלוויזיה והיא מיד נכבת. היא עבדה רק לפני כמה שעות. למישהו יש מושג ירוק?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-