עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by pringles,

עברתי היום תאוריה מפעם ראשונה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חיכיתי לזה 3 חודשים בגלל השביתה הזאת בעעעעעעעעעעע אני מאושר שבוע הבא טסט ואז רשיון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  2. Started by RoyShefy,

אני בחדר מחשבים והמורה ביקשה ממני לשים קיצורי דרך של איזה תוכנה מגעילה של גראפים עכשיו זאתי חושבת שאני האקר ושלא נדבר עליה היא חושבת היא באףביאיי והיא ביל גייטס 2 לא מבינה מהחיים שלהההה היא מה זה אוהבת אותי עכשיוווווווווו!! קבלו תתוכנה תשוויצו איתה מול המורים למתמטיקה.... קבלווו זה כמו שוחד לתיכוןןןן

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  3. Started by tombraider2003,

http://www.hwzone.co.il/?file=adv

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  4. Started by Micahell bet.,

נתקלתי בזה היום, משעשע, אולי נכון, לכו תדעו. http://www.ebaumsworld.com/endofworld.html

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  5. Started by redti,

די ג'י אבי קזס עולה עכשיו לשידור ברדיו ביג כדאי לשמוע כי תהיה אחלה של מוזיקה וניתן יהיה למסור דשים לכניסה --------------- http://radio-big.no-ip.com:8000/listen.pls מספר הפלאפון לדשים שלכם 053-883794 או באי סי קיו 256035184 לא לשכוח לפרסם !!!!! זה מן תחנת רדיו רשת מאוד מוכרת אתה שולחים למנהל התחנה ד"שים והוא אומר את הדשים שלכם כל 10 דקות בערך הוא מוסר דש"ים מה זה יפה.........

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  6. היי לכולם! מישהו יודע מה הם בסיסיי הדרישות של ממרם בצה"ל כדיי להתקבל לשם ??? כי אני רוצה להתקבל לשם ואני רוצה לדעת את הדרישות שלהם. בתודה מראש !

• 26 תגובות
    • 3.9k צפיות
  7. אני צריך אתר שיש בוא יעוץ של עורך דין בחינם

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  8. Started by t d,

נושא שלא ממש קשור לכלום... אולי מישהו יודע מאיפה הרובוט הקטן הזה?

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  9. שמעתי שמועות שאייבורי מביאים חומרה מזויפית משהו יכול לאשר או להכחיש את השמוע הזו ואם לא נכון אז איך הם מביאים מחירים כל כך נמוכים ממה שמוצאים בדרך כלל

• 9 תגובות
    • 915 צפיות
  10. איפה נרשמים בחינם להגרלה ?

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  11. שלום לכל חברי הפורום. ברצוני לקנות את הנוקייה 6100 וראיתי שלמישהו בפורום יש את הפלאפון הזה... מישהו יכול לתת לי חוות דעת על הפלאפון..? עזבו את המחיר מבחינת טכנולוגיה ושיפורים שווה לקנות..? תודה מראש, דודי.

12. Started by LioR CoHeN,

שלום אנשים, בעבר היו מספר חברות שסיפקו שירות משלוחים לארץ ע"י הכתובת שלהם. כלומר: היית יכול להזמין מוצר בארה"ב אל כתובת שהם סיפקו והם היו שולחים לארץ. לאחר חיפוש מהיר ב Google ובפורום פה לא מצאתי את השירות הנ"ל. אודה לכיוון קליל תודה מראש, ליאור.

13. Started by Crash5,

אני מנסה להדליק את הטלוויזיה שלי בחדר, SONY "25, ובאותו רגע שהיא נדלקת רואים פס לבן אופקי לרוחב הטלוויזיה והיא מיד נכבת. היא עבדה רק לפני כמה שעות. למישהו יש מושג ירוק?

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  14. Started by x-dude,

תגידו יש פה אנשים,מעשנים כבדים שגם כמו במצב שלי? סביבת העבודה שלהם היא בצהוב? אני לא מסוגל להפסיק לעשן,והחדר שלי....עזבו את החדר המסך צהוב :-\ (אל תגידו לי להפסיק לעשן),האם יש למישהו פיתרון? איזה סופג ניקוטין שעושה עבודה טובה?

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. יש ווירוס חדש שפשוט משמיד את ההארדיסק... הורס אותו לתמיד (לא פירמוט, לא נזק לקבצים אלא נזק של ממש). הווירוס דופק משהו בקוד של ההארדיסק ולא נותן יותר שימוש בו, הווירוס מגיע דרך ה EMAIL ומופיע ככרטיס ברכה בשבילך מחבר או ממישהו לא יודע... לא לפתוח באף מקרה. יום טוב.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אני וחבר שלי רוצים לסוע מחר לחרמון משהוא יודע עם פתוח ואו איך ביכלל אני מגיע לשם ומה המחירים? מאלה שהיו בזמן האחרון?

• 4 תגובות
    • 984 צפיות
  17. Eww^2 אל תגידו לי שראיתם את זה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  19. במהלך שיטוטים ברשת מצאתי את הגלרייה הזאת, אוסף דגמי מכוניות... אגב, תתפלאו כמה שהמכוניות הקטנות האלה יקרות, יכול להגיע ל-50 שקל למכונית הקטנות, הגדולות בכלל נזק כספי... כאן

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. מחר אני צריך להגיש את הטיוטא של עבודת הביוטופ, ונתקעתי עם הגרפים. אני צריך לעשות גרף לטבלה הבאה: החודש פריחה פרי עלווה לחות הקרקע ב% אפריל 6 5 3 6.89 מאי 6 5 3 7 יוני 6 5 3 1.86 יולי 6 5 3 2.76 ספטמבר 6 5 3 1.93 אוקטובר 6 5 5 1.73 נובמבר 6 7 2 12 דצמבר 6 7 3 22.3 אני צריך שלחות הקרקע תהיה ציר והשאר עמודות, כלומר שהציר של לחות הקרקע יעבור בין העמודות. ניסיתי לעשות התאמה אישית אבל האופיס (2003) עושה לי גם את העלווה בתור ציר, וגם את לחות הקרקע!! ניסיתי כבר 3 שעות ולא הולך לי, בבקשה תעזרו לי.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by whodosntlikeomri,

שלום רציתי לעסות שינוי בעיצוב החדר ואמרתי לעצמי בגלל שיש פו אנשים שכל כך מוכשרים ב moding אז בטח יהיה להם רעיונות מקוריים בקשר לעיצוב בכלל אז מישהו רוצה לעזור לי בפרויקט הMODing הראשון שלי? אגב אם מישהו רוצה אני יוסיף תמונה של החדר

• 43 תגובות
    • 3k צפיות
  22. Started by WHITE_ZOMBIE4,

האם כדאי לי לקנות פלאפון? תאמינו או לא אבל אין לי פאלאפון עד עכשיו בגלל שאני מפחד מהקרינה והדברים האלה כל הדיבורים על סרטן המוח חס וחלילה ושהקרינה הורסת תאים במוח מפחידה מאוד ואני עד עכשיו מתלבט אבל עכשיו אני רוצה פאלפון חדש מאוד צבעוני והכול שמעתי שיש פחות קרינה בפלאפונים החדשים האם זה נכון? והאם היא עדיין מסוכנת? אני לא רוצה לגמור סנילי וזה נכון שגם אם הפלאפון מוצמד לגוף למשל בכיס הקרינה עדיין משפיעה כי הפלא מסתנכרן עם המרכזיה כל כמה דקות? גם לא בזמן שיחה? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 790 צפיות
  23. Started by idofr,

אז ככה המכשיר נכנס לרטט ופשוט לא מוכן לצאת ממנו אם מישהו מכיר את הבאג הזה ויודע איך לפתור אותו אז בבקשהההה תכתבו לי בתודה עידו IR

• 0 תגובות
    • 442 צפיות
  24. Started by u-re,

הכותרת אומרת הכל בעצם צריך את שם השיר שמופיע בפרסומת של AXN לסרט "מה קרה בגטקה" תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  25. Started by guycnaan,

אני יודע שבאיביי לפעמים מוצאים דברים מוזרים,אבל אם זה לא מתיחה,זה הדבר הכי מוזר שמכרו שם מעולם. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2450501898&category=26432

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים