כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
למי שיש גליון כלכלה של היום תסתכלו במוסף המחשבים במדור העזרה לשואלים: ----- כותרת: משחק גנוב שאלה: הורדתי משחק מ"אמיול" עם סיומת MDF. אני לא מוצא תוכנה שיודעת להפעיל את הקובץ. המערכת: נסה את תוכנת הצריבה ALCOHOL 120% המשתמשת בקצבי MDF. את התוכנה אפשר להוריד מהאתר: WWW.ALCOHOL-SOFT.COM ברור שזה לא שידול ל WAREZ, אך זה בהחלט תרומה (עצם ההתייחסות לנושא, ועוד עזרה כשהם מכירים בזה שזה "גנוב).... מה גם מי עושה גיבויים עם התוכנה הזו לצרכים אישיים (וגם כדי להשתמש בה נראה לי שצריך "לגנוב" אותה גם ).
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
תקציר בצעתי עסקה העסקה בוטלה החיוב לא בוטל ובדרך גיליתי דברים מדאיגים הנה הפרטים הטכנים אם בא לכם 1. ב 02.12.07 רכשתי בחנות מסויימת נקרא לה G (כי אני עדיין לא מרשיעה אותה בגניבה) מכונת כביסה סימננס ב 4350 ש"ח ב 12 תשלומים (הערה, רכישות באינטרנט יש לבצע במרחק המקסימלי מהחיוב החודשי, היה לי מזל) ב 10.12.07 הופיעה בכרטיס האשראי שלי חיוב מאת ישפאר-גמא. באותו רגע לא הבנתי את החשיבות. 2. לאחר עיכובים חוזרים ונשנים (תאריך האספקה שהובטח לי בטלפון היה 07.12.07) בזמן האספקה ולאחר שב 17 לחודש התברר שהמוצר לא במלאי ביטלתי - בפקס את הרכישה. (אין טעם לחזור על יתר השקרי םששמעתי ממנו) 3. ב 26 לחודש ראיתי שהחיוב לא בוטל והתקשרתי שוב, ביקשתי לקבל לידי אסמכתא של הביטול. ובערב …
-
- 14 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2790
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
ערב טוב כולם .. יש פה למישהו ג'ינסים של לי קופר ? אם כן , אז איך האיכות של הג'ינסים שלהם ?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ביום שישי חטפתי מכות ואיזה 15 ילד שהפילו ובעטו בי אם הרגליים, עכשיו עד היום כל המקומות שכאבו טיפה עברו לי חוץ מהצלעות אז אני רוצה ללכת לעשות צילום רנטגן . השאלה שלי זה אם אני עושה את הצילום לצלעות בצד ימין יכולים לראות שאני מעשן? תודה לעוזרים
-
- 37 תגובות
- 3k צפיות
-
-
הרשת החברתית הגדולה בעולם משנה כיוון ונערכת להציע מודל "פרימיום" שיעניק למשלמים יתרונות משמעותיים על פני המשתמשים החינמיים. המהלך, שצפוי לצאת לדרך בחודשים הקרובים, כולל פיצ'רים נחשקים כמו צפייה אנונימית בסטוריז וכלים מבוססי בינה מלאכותית, ומסמן את סופו של עולם שבו "המוצר הוא אנחנו"לכתבה
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
הייתה לי כנראה נפילה של מתח בבית והמחשב נדם. לקחתי את המחשב למעבדה הם אמרו שצריך לבדוק למה המחשב לא עובד לקחו לי 100 שקל על בדיקה. ואחרי זה 300 על ספק כוח ! - ש 200 זה הספק ו - 100 על התקנה של הספק. ביחד 400 ש"ח. ששאלתי למה לקחו לי גם 100 על בדיקה וגם 100 על התקנה של ספק אמרו לי שזה זמן מעבדה. והם עלו שזאת בעיה של ספק אחרי בדיקה ואין קשר בין הבדיקה להתקנה של הספק. השאלה שלי אנשים יקרים אם זה המחיר או שעבדו עלי ? במקרים שלא יודעים מהי הבעיה לוקחים גם על הבדיקה ואחרי זה גם על ההתקנה של הרכיב הפגום ? תודה. :
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
עם איזו אמצעי תשלום מבין אלה אני יכול להזמין מחו"ל Eco Card נט-טלר ?? ואם אני חייב להפקיד מויזה לחשבונות האלה ואם אני צריך חשבון בנק? את הכסף לחשבונות אני אקבל מאתר ההימורים ויקטור צ'נדלר שמשמלם בדרכים האלה זכיות עכשיו אם יהיה לי כסף בחשבון אני יוכל להזמין מחו"ל?
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני רואה שהרבה ממליצים לקנות מחשב וחלקים באתר iqpc.co.il המחירים של הרכיבים שם ממש זולים ואני כאדם שלמד כשאתה משלם ממעט כסף אתה אוכל אותה. דוגמא: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3186&Pname=Gskill מה אתם אומרים עליהם? למי יש ניסיון עימם?
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
היי אני יודע שיש אפשרות שאימיילים שמגיעים לחשבון הוואלה שלי יכולים לעבור לחשבון הג'ימל שלי אבל אני לא מצליח לעשות את זה. אם מישהו בבקשה יכול להדריך אותי אני אודה מאוד. תודה
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
איך המחירים בישראל בקנית מחשב לעומת ארה"ב או אירופה?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מגיעים אליי קרובי משפחה ממיאמי לכמה שבועות.. אני רוצה שהם יקנו לי 2 מולטי אפקטים לגיטרה [כל אחד 500 דולר..בארץ 3500 שקל בערך] כך שבעצם הם יעלו למטוס איתם, ויחזרו לארה"ב בלעדיהם,כמובן.. האם חוקי מכס תקפים פה בצורה כלשהי או שהם יכולים להביא לי את הציוד, חדש בקופסא, בלי כל בעיה? תודה רבה [=
-
- 22 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מעוניין להזמין מוצר מסוים מחנות שממוקמת בגרמניה. היא עושה משלוחים באירופה בלבד. האם מישהו מכיר שירות משלוחים עם כתובת פיקטיבית כסגנון מסטופ כדי לקבל את המוצר לארץ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני בכיתה י' עכשיו ורציתי לדעת כמה דברים בנוגע ל5 יחידות מתמטיקה.... דבר ראשון, האם זה חשוב שאני אעשה 5 יחידות? יענו האם יש הבדל גדול בין 4 ל-5. לדעתי אני אוכל לעבור את 5 יחידות עם ציון של איזה 75 אם אני אחרוש ברמות מטורפות.. . אבל האם לא כדאי שאני אעבור ל-4 ואקבל שם ציון יותר טוב? מה זה הבונוס הזה שמקבלים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן!! אשמח לקבל קישור לאתר בו אפשר להשיג כתוביות באנגלית!! לסרטים תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
יש לנו בעיה רצינית מאוד, כל הזמן מגיעות אלינו למרפסת ציפורים ויונים ( או יונות,איך שכותבים את זה ) מלכלכות ועושות רעש, שמעתי שיש מכשיר שעובד על גלי קול ומבריח אותן,מישהו מכיר ויכול לכוון למוצר/אתר תודה מראש ,אמיר
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
:itschy: זה יכול להגיע ל 100 מטר או יותר WTF? ממפולת של הר או משהו? מישהו יודע על זה יותר ?
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
דברים כאלו לפעמים מעודדים אותי כשאני עצובה בגלל האבטלה בארץ, שלי בעיקר. http://www.kron4.com/global/story.asp?s=2988375&ClientType=Printable דמיינו שעובדי התברואה היו צריכים לחפש את ה... אהרם, בביוב...
-
- 8 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אהלן חברה !! עקב תלונות על ביצועי המזכירה שלי , אני מחפש מקום שממנו אוכל להוריד קטעי אודיו של פתיח למזכירה האלקטרונית בפלאפון ("תא קולי" ). חשבתי על חברת הפלאפונים שלי , אבל הם לא מאפשרים לשמוע את הדוגמאות דרך האתר , ובשביל לשמוע רק כמה עולה העסק צריך לעבור 2 דקות של זמן אוויר - יש שם אדם שמדבר ממש לאט - תוסיפו לזה את הזמן שצריך לשמוע את כל ההודעות ולהחליט ועוד לשלם אחרי זה על ההודעה - הקיצור גניבה לא נורמאלית - ואני לא מתכוון לממן אותם בקטע הזה. אז מי שמכיר אתר עם קטעי אודיו כאלה (גם בעיברית - אפילו עדיף עברית) גם מצחיקים (כמו הפוליטיקאים שיש ברדיו) או חמודים או מגניבים - אשמח לקבל קישור. או אפילו אם למישהו יש במחשב ויכול לשלוח לי. בתודה רבה מראש !!
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
מישהו ראה או עדיין רואה את התכנית? ראיתי אותה תמיד בגיל 5-6 וגם עכשיו לפעמים אני רואה אותה באגו. נזכרתי בה, חיפשתי קצת מידע וראיתי שאמרו שהתכנית היית מכורה! כאילו לא כמו WWF אבל מראש ידוע מי ינצח. לפני שתתנפץ לי הבועה על התכנית המעולה הזאת, אתם יכולים להגיד לי אם זה נכון או לא? תודה
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
עוד מעט יש לי מבחן בהבעה (כיתה ט') ואני מחפש אתר ללמוד, למישהו יש אתרים עם הסברים ? חיפשתי בגוגל ומצאתי רק חומר מאתרים של בתי ספר, למישהו יש אתר מיוחד רק לזה ?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום! לרוב כשאני צריך משהו שימריץ אותי בחדר כושר יש לי רשימת שירים דיי מוגבלת שכבר יותר משעממת ולא ממריצה... drowning pool- step up alexis on fire- young cardinals dragonforce- ttfaf, down over a new world daft punk- around the world remix Dio- rainbow in the dark, holy diver Soad- this cocaine makes me crazy, revange, X, byob 300 Violin Orchestra אשמח לבחון את הצעותיכם. אין לי ז'אנר קבוע שאני שומע, הרוב ניו מטאל- פאאור מטאל אבל אני לא צר אופקים. תודה מראש ושבת שלום
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-