עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by imac,

יש לחבר שלי מירס והוא רוצה להוריד לשם שיר MP3 כל שהוא איך זה בדיוק אפשרי שם? אני לא חושב שאפשרי לשים MP3, אבל איך אפשר לשים את השיר ההוא בפלאפון... המכשיר הוא i730 מוטורולה

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  2. Started by american,

http://www.craigslist.org/about/best/sdo/19627844.html

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  3. היה איזה סרטון שראיתי איפשהו, יכול להיות ביוטיוב... בכל אופן בסרטון מראים איזו מישי שקופצת על מיטה עם הברכיים או משהו כזה ובהתחלה של הסרטון היא עושה כזה:"היי!" ואז היא עושה קול ממש מוזר כמו של צבי או משהו:"האא האא האאאאאאא האאאאא!!!!" ואז כשהיא מסיימת היא אומרת:"בייי!" חיפשתי את הוידאו הזה ולא מצאתי, יש מישהו שיודע על מה אני מדבר?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  4. שלום לכולם, אני מנסה לעזור לחבר שיש לו בעיה עם הלימודים בתיכון שלו. הבעיה היא שבמקצוע מסויים המורה נוהגת לעשות רק מבחן אחד לסמסטר ולקבוע על פיו בלבד את הציון בתעודה. בסמסטר הראשון קיבל 75 אך בסמסטר השני נעדר ממנו מסיבות כאלה ואחרות, לכן קיבל בו 0. חשבון פשוט אומר ש-75 חלקי 2 = 37, כלומר ציון שלילי. השאלה שלי היא האם קיים איזה חוק, תקנה או לא יודע מה שמעגנים את מספר המבחנים המינימלי בסמסטר? האם מותר לקבוע גורל של סמסטר שלם ע"פ מבחן בודד? אני ממערכת החינוך נפרדתי כבר לפני 6 שנים, בתקופתי היה נהוג לעשות לפחות שני מבחנים בסמסטר בכל המקצועות (מדובר באותו תיכון) אך הרבה דברים יכלו להשתנות מאז. אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא, וכמובן שלינקים להוכחת התשובה יתקבלו בברכה.

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  5. לא בהכרח מחמם, מצידי אפילו שומר חום. תודה

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  6. סמארטפונים חדשים מבית המותג השייך ללנובו ינסו לאתגר את השוק הגבוה עם מיטב יכולות העיבוד של קוואלקום, מסכים גדולים וסוללות גדולות לכתבה

7. Started by House M.D.,

חבר שלי מעוניין למכור לי מסך Samsung 2333T. המסך חדש (היה בשימוש יום), אבל בעת פתיחת החבילה (הוא השתמש בסכין ארוכה) הוא חדר את הקלקר בפנים ועשה על המסך שריטה של 2-3 ס"מ. רואים אותה דיי טוב, במיוחד כאשר הרקע לבן. האם יש דרך "להחליק" או לפחות לגרום לשריטה להיות פחות מורגשת? מצאתי בגוגל שיטות שונות שכוללות שימוש במחק, או אלכוהול, אבל אני מעדיף להתייעץ פה לפני שאני עושה משהו למסך.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by refael11,

היי שלום לכולם אני אמור לעבור מבחן באופיס יום שני לשם קבלה לעבודה בידי אין בנמצא חומר לימודי פרט למדריכים טובים אבל הם ארוכים וכנראה לא נותנים דגש על הנושא אשמח אם למישהו יש חומר שיוכל לשמשמ אותי או מבחנים או אפ' מישהו שעבר כזה דבר ורוצה לשתף אותי אני מאוד רוצה לעבור את המבחן הזה העבודה הזאת חשובה לי מאוד תודה לכל העוזרים שיהיה שבת שלום לכולם

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  9. היי מישהו יכול להמליץ לי על חנות שמוכרת אוזניות BT באיזור חיפה,נתניה,חדרה,רעננה,הרצליה והרצילה פיתוח (אפשר גם בת"א) אבל חנות אמיתית (לא באינטרנט) שאני יוכל למדוד אוזניות ולראות אותם על אמת חשוב שיהיה מבחר כמה שיותר גדול תודה...

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  10. אבא שלי טס עוד שבועיים לסינגפור ואני צריך עזרה למצוא חנויות מחשבים שעובדות שם (לקנות בזול כמובן).

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  11. קאבר שלי לשיר שבת בחלון - הראל מויאל (קאבר)

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  12. Started by benor,

על איזה ספרי מחשב אתם יכולים להמליץ לי בעברית. ספרים בנושא חומרה/MCSE/רשתות/תוכנה - לא בנושא תכנות. זה נושא שאני לא אוהב. תודה!

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  13. מי שאהב את הראשון יאהב את השני A-W-E-S-O-M-E אדיר בדיוק כמו הקודם.

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  14. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

אני וחבר שלי החלטנו לעבוד על האוטו שלא קצת. אנחנו מחפשים חנות בסגנון אוטו דיפו,רק לא כל כך יקרה. יש הצעות?

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  15. Started by -LosNir-,

אהלן, רציתי לשתף אותכם במבצע מטורף ש DreamHost יצאו איתו אכסון לשנה שלמה כולל דומיין (COM/NET/INFO/ORG) ב $9.24 במקום ב $119! הקופון הוא 777, תכניסו אותו בסוף ההזמנה. ניתן לשלם בכרטיס אשראי בינלאומי, PayPal, GoogleCehckout ועוד אפשרויות תשלום שלא תקפות פה בארץ.. signup.dreamhost.com

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  16. Started by josefin16,

שלום לכולם , אני מחפש מתכנת של המערכת JOOMLA - מי שמכיר או שבעצמו מתעסק עם זה שיצור קשר בבקשה.

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  17. Started by HingedEmu2,

רק אני שמתי לב שלכל מי שיש win8 מופיע במקום של המערכת הפעלה nt6.2? זה בר תיקון? סתם משהו ששמתי לב אליו

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  18. Started by 1nstall,

היי אחרי שהייתי ב"אוטומוטור" התרשתמתי מאוד מהמופעים של סובארו, אז התחלתי לחפש משחקים באינטרנט שקשורים למוכניות. מצאתי כמה, ואת זה הכי אהבתי. http://www.shockwave.com/sw/content/rr2detonator תהנו.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  19. אהלן, אשמח לשמוע מה יש לכם להציע. בנתיים יש לי את המוכרים (Gamespot, IGN, gameinformer, The Verge, Angry Joe) וכל אתרי הטכנולוגיה בארץ+כמה ערוצי היסטוריה שמצאתי.

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  20. Started by Guarding angel,

היי, דיון מעט הזוי אני מודה,אך אם יש דיונים אודות תוצאות ביצועים באוברקלוק אני לא מאמין שתהיה בעיה גם ליצור דיון שכזה אודות שיפור הביצועים שלכם ב ה צ ל ח ה!

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by Boris_yo,

הדקתי ב-28/06/18 בסניף דואר ואמרו לי שחבילה אמורה להגיע הביתה. באותו יום אף אחד לא הגיע ולא השאיר פתק בניגוד למה שטוענת מערכת מעקב. גם במעקב רשום שאף אחד לא היה בבית וזה שקר! גם ב-28/06/18 ההודעה זאת עדיין לא הייתה מופיעה במעקב. הייתה מופיעה הודעה של 26/06/18 שטענה שהפריט בדרך לנעמן. למה פתאום אני מקבל היום עדכון של מה שהייתי אמור לקבל יומיים-שלושה לפני?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by superginiman,

" During the last 30 days, your website on Tripod (http://members.lycos.co.uk/superginiman125) achieved 830 pages impressions. This makes your site one of the most popular of the Tripod community in United Kingdom. If you want to increase your page impressions even more take a look at the following tips that have been compiled for you by the Lycos Tripod team: http://www.tripod.lycos.co.uk/local/popular/. We hope you find this information useful and good luck making your website even more popular! Best regards, The Lycos Tripod Team. http://www.tripod.lycos.co.uk" מה שמצחיק שהאתר הוא סתם שילוב של תמונות וחרא בקופסה...

• 0 תגובות
    • 624 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.