כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,579 דיונים בפורום זה
-
שלום, קניתי את המסך הזה - http://www.ebay.com/itm/New-LCD-Display-Screen-For-Sony-Ericsson-SE-K530-K530i-K530c-Tool-/300681830600?pt=PDA_Accessories&hash=item460208a0c8#ht_1809wt_1163 החלפתי והכל עובד יופי טופי. השאלות הם: 1. האם המסך מקורי? 2. האם הוא יכול לגרום נזק עם הזמן? תודה!
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
לכל נשות הפורום (ואני מקווה שיש כאלה) ברצוני לאחל לכן חג שמח! הרבה בריאות, אושר ואהבה. וכל מה שאשא צריכה. ממני מקס ;D אגב פרחים עלי אני אשלח בהודעה פרטית למי שרוצה
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שאלה קצת טיפשית אבל אני רוצה לוודא משהו.. אני ניגש מחר למועד ב' באנגלית וקראתי באתר של משרד החינוך את המיקוד לבחינה מחר ורשום שם בצורה מפורשת איזה סוג ESSAY נצטרך לרשום .. DESCRIPTION וOPINION לפי המיקוד לא יהיה שום דבר שקשור לFORMAL LETTER האם זאת הכוונה של המיקוד ? בקיצור מה ללמוד ? רק DESCRIPTION וOPINION ? ( אני מדבר על שאלונים E F G ) זה הקישור למיקוד http://meyda.education.gov.il/mikudim/62012/ENTERNY/HEB/ENGLISH.pdf
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני רוצה עצה קטנה בנוגע ללימוד בס. אני אוהב מוזיקה ואני ממש רוצה לנגן על כלי כלשהו.. ניגנתי על תופים 4 חודשים וממש אהבתי את זה אבל מטעמי מקום רעש וכסף אני לא יכול לקנות לי מערכת ולהמשיך להתפתח עם התופים אז עזבתי אותם. אך עדיין אני רוצה לנגן על כלי כלשהו ואני גם די אוהב גיטרת בס אז חשבתי ללמוד עליה מה גם שזה יוצא יותר זול ממערכת תופים נורמלית. עכשיו יש לי כמה שאלות אם במקרה יש כמה נגני בס בפורום. א. אני קודם יצטרך ללמוד על גיטרה קלאסית? כי יש לי כמה חברים שמנגינים על חשמלית והם למדו קודם על קלאסית משום מה. ב.יש אפשרות שאני אצליח ללמוד לבד לנגן על בס? זאת אומרת בעזרת יוטיוב וספרים שאני יקנה, כמובן שאני יקח כמה שיעורי תאוריה לדעת איך מחזיקים וכו' (יש לי ניסיון קודם עם התופי…
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני צריך עבודה בנושא מוטיבציה לצה"ל לכל מי שיש או מכיר מישהו שיש לו ויכול לשלוח לי אני מאוד ישמח
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
כמו שכתוב בטופיק אני מחפש (ולא מוצא) חנות שיש לה במלאי רמקולים של לוג'יטק Z-640 ושעושה משלוחים באותו היום או מקסימום למחרת מישהו מכיר???
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין לדעת אם יש לנו כאן בפורום מומחים שיודעים ויכולים לטפל בבעיות העברית שיש ב-WINDOWS? (כנראה ש-MS לא הולכים לסדר את זה בקרוב.. לאן כדאי לפנות כדי לפתור את הבעייה?) http://social.msdn.microsoft.com/Forums/hi-IN/windowsuidevelopment/thread/a8342a52-d3c2-4dc1-bdff-1cb6c6c665e8 תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לחבר שלי מירס והוא רוצה להוריד לשם שיר MP3 כל שהוא איך זה בדיוק אפשרי שם? אני לא חושב שאפשרי לשים MP3, אבל איך אפשר לשים את השיר ההוא בפלאפון... המכשיר הוא i730 מוטורולה
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
http://www.craigslist.org/about/best/sdo/19627844.html
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
היה איזה סרטון שראיתי איפשהו, יכול להיות ביוטיוב... בכל אופן בסרטון מראים איזו מישי שקופצת על מיטה עם הברכיים או משהו כזה ובהתחלה של הסרטון היא עושה כזה:"היי!" ואז היא עושה קול ממש מוזר כמו של צבי או משהו:"האא האא האאאאאאא האאאאא!!!!" ואז כשהיא מסיימת היא אומרת:"בייי!" חיפשתי את הוידאו הזה ולא מצאתי, יש מישהו שיודע על מה אני מדבר?
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לעזור לחבר שיש לו בעיה עם הלימודים בתיכון שלו. הבעיה היא שבמקצוע מסויים המורה נוהגת לעשות רק מבחן אחד לסמסטר ולקבוע על פיו בלבד את הציון בתעודה. בסמסטר הראשון קיבל 75 אך בסמסטר השני נעדר ממנו מסיבות כאלה ואחרות, לכן קיבל בו 0. חשבון פשוט אומר ש-75 חלקי 2 = 37, כלומר ציון שלילי. השאלה שלי היא האם קיים איזה חוק, תקנה או לא יודע מה שמעגנים את מספר המבחנים המינימלי בסמסטר? האם מותר לקבוע גורל של סמסטר שלם ע"פ מבחן בודד? אני ממערכת החינוך נפרדתי כבר לפני 6 שנים, בתקופתי היה נהוג לעשות לפחות שני מבחנים בסמסטר בכל המקצועות (מדובר באותו תיכון) אך הרבה דברים יכלו להשתנות מאז. אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא, וכמובן שלינקים להוכחת התשובה יתקבלו בברכה.
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
לא בהכרח מחמם, מצידי אפילו שומר חום. תודה
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
סמארטפונים חדשים מבית המותג השייך ללנובו ינסו לאתגר את השוק הגבוה עם מיטב יכולות העיבוד של קוואלקום, מסכים גדולים וסוללות גדולות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין למכור לי מסך Samsung 2333T. המסך חדש (היה בשימוש יום), אבל בעת פתיחת החבילה (הוא השתמש בסכין ארוכה) הוא חדר את הקלקר בפנים ועשה על המסך שריטה של 2-3 ס"מ. רואים אותה דיי טוב, במיוחד כאשר הרקע לבן. האם יש דרך "להחליק" או לפחות לגרום לשריטה להיות פחות מורגשת? מצאתי בגוגל שיטות שונות שכוללות שימוש במחק, או אלכוהול, אבל אני מעדיף להתייעץ פה לפני שאני עושה משהו למסך.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי שלום לכולם אני אמור לעבור מבחן באופיס יום שני לשם קבלה לעבודה בידי אין בנמצא חומר לימודי פרט למדריכים טובים אבל הם ארוכים וכנראה לא נותנים דגש על הנושא אשמח אם למישהו יש חומר שיוכל לשמשמ אותי או מבחנים או אפ' מישהו שעבר כזה דבר ורוצה לשתף אותי אני מאוד רוצה לעבור את המבחן הזה העבודה הזאת חשובה לי מאוד תודה לכל העוזרים שיהיה שבת שלום לכולם
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 279 צפיות
- 1 follower
-
-
-
היי מישהו יכול להמליץ לי על חנות שמוכרת אוזניות BT באיזור חיפה,נתניה,חדרה,רעננה,הרצליה והרצילה פיתוח (אפשר גם בת"א) אבל חנות אמיתית (לא באינטרנט) שאני יוכל למדוד אוזניות ולראות אותם על אמת חשוב שיהיה מבחר כמה שיותר גדול תודה...
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אבא שלי טס עוד שבועיים לסינגפור ואני צריך עזרה למצוא חנויות מחשבים שעובדות שם (לקנות בזול כמובן).
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
קאבר שלי לשיר שבת בחלון - הראל מויאל (קאבר)
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
על איזה ספרי מחשב אתם יכולים להמליץ לי בעברית. ספרים בנושא חומרה/MCSE/רשתות/תוכנה - לא בנושא תכנות. זה נושא שאני לא אוהב. תודה!
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
מי שאהב את הראשון יאהב את השני A-W-E-S-O-M-E אדיר בדיוק כמו הקודם.
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני וחבר שלי החלטנו לעבוד על האוטו שלא קצת. אנחנו מחפשים חנות בסגנון אוטו דיפו,רק לא כל כך יקרה. יש הצעות?
-
אהלן, רציתי לשתף אותכם במבצע מטורף ש DreamHost יצאו איתו אכסון לשנה שלמה כולל דומיין (COM/NET/INFO/ORG) ב $9.24 במקום ב $119! הקופון הוא 777, תכניסו אותו בסוף ההזמנה. ניתן לשלם בכרטיס אשראי בינלאומי, PayPal, GoogleCehckout ועוד אפשרויות תשלום שלא תקפות פה בארץ.. signup.dreamhost.com
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-