עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי אנשים, חברים שלנו מארה"ב חוזרים, ואני רוצה לנצל את חלון ההזדמנויות הזה לכך שהם יקנו לי מפרט שארכיב בnewegg. אז באמת, מה שרציתי לשאול זה - אם הם מביאים את זה במכולה, כשהמחשב לא מורכב, זאת אומרת בחלקים (מעבד, כ. מסך, מארז בנפרד וכ"ו), הם יצטרכו לשלם מע"מ? יש לציין שהם תושבים חוזרים ששהו בחו"ל מעל ל6 שנים. תודה.

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  2. Started by lol_minbet,

500k Guaranteed 7500 chip starting stack 12 min blind levels מתחיל עוד כמה שעות נראה טורניר מאוד איכותי

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  3. Started by LAKOTA,

חיפשתי בגוגל ולא מצאתי, לכן אני פונה עליכם לעזרה שמתי לב שיש אלבומים שיש להם אותיות ומילים אחרי שם האלבום והיתי שמחה לדעת מה זה אומר? אשמח לקבל רשימה שבה אוכל לזהות את הגרסאות לאלבומים כגון: Deluxe Edition,MTD, Advance מה כל אלה אומרים? תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  4. Started by Mesatla,

כולכם מוזמנים אני נמצא שם כבר המון זמן יש לי המון נסיון וכוח השפעה http://games.mochiads.com/c/g/wetv/WetV.swf לעזרה אתם יכולים לשאול שאלות פה או בצאט שם. אתם יכולים להרשם ולהרוויח עוגיות שיעלו אותכם ברמה ויתנו לכם יותר זמן לנעול סרטונים הא ו- אל תרשמו דרך REFERRALS כי זה יהפוך אתכם לחיות מחמד תרשמו דרך כאן http://join.wetgenes.com הפקודות לשליטה הן TV PLAY זה נותן לכם לשלוט בטלויזיה רושמים TV PLAY ואת הקוד של הסרטון ביוטיוב דוגמא: TV PLAY aQwZUjrVIoc הפקודה לנעול סרטונים היא TV YAY הפקודה לבטל נעילה היא TV SUX הפקודה לקבל מידע על הסרטון היא TV INFO הפקודה לבדוק מי בהגרלה לסרטון הבא TV LOTO או TV LOTTO או TV QUEUE

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  5. אהלן, מישהו יודע איך אפשר לחבר קומפרסור כזה שמתחבר בד"כ למצית של רכב לשקע רגיל בבית? מנסה להשיג לחץ אוויר בבית לצורכי ניקוי וכדומה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Googleness,

סתם ראיתי קישור בוואלה ואז גיגלתי ומצאתי כתבה בהארץ באנגלית. University of the People עקרונית ממה שקראתי זאת אוניברסיטה שממונת על ידי אישראלי או משהו שבשלב זה מלמדת מדעי המחשב או מינהל עסקים. כל העסק מתנהל דרך האינטרנט והבחינות זה עבודות או משהו דרך הדואר. מה שמעניין מעבר לעובדה שהכל מתנהל מהבית בניחותא היא העובדה שמחיר הרשמה הוא בין 10 ל50 דולר לקורס ומחיר בחינה בין 50 ל100 דולר. כאשר אתם מקבלים מחיר בהתאם למדינה בה אתם חיים. אז מה נראה לכם עוקץ או לא עוקץ? עריכה: הממממ מספר כתבות בנושא: http://www.mako.co.il/finances-hitech/tech/Article-e1368106ca41f11004.htm http://www.globestv.com/news/article.aspx?did=1000386415&fid=2 http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did…

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  7. בארץ או בחול. אם מחול אז שלא יהיה מחיר שחיטה. באתר הרישמי אאפשר, כי הם לא שולחים לארץ.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  8. Started by yossi314,

מישהו פה שמע על החומרים של החברה xado? אתם יכולים לתת לי חוות דעת אם מישהו ניסה ? שמעתי שזה עושה פלאים למנוע. לפי מה שכתוב באתר שלהם, לפחות. השאלה אם זה הכל באמת ככה? תודה.

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  9. חברים אני לא יסבך את המוח ,אבל חבר שלי קנה אוזניות חדשות והוא רוצה לבדוק את האיכות שלהם ,כרגע אין אף דיסק מקורי בהשג ידינו לכן אנחנו מחפשים איזה קובץ מהרשת . יש להדגיש ,אנחנו לא מחפשים משהוא פיראטי ,אלה משהוא חוקי להורדה ,שיהיה אפילו כמה שניות של מוזיקה אבל בקובץ איכותי . תודה

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  10. Started by idoaa,

בטלפון הנייד הישן היה לי את הצלצלול של oxygen, שהחלפתי נייד, לא היה ניתן להעביר את הצלצול הזה, אני מחפש כבר די הרבה זמן, להוריד אותו מהאינטרנט, רק הבעיה שאני לא מוצא. מבקש עזרה תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  11. למישהו יש מושג אם יש הערכות לאחוז החדירה של השימוש באינטרנט ? מחפש משהו לשנים הקרובות אבל כל דבר דומה יעזור (וכן, חיפשתי בגוגל) תודה

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  12. שלום לכולם. יצא למישהו להזמין מחו"ל כרטיס WIFI או מודם סלולרי? הם עברו במכס בקלות, או שצריך אישור מיוחד בשבילם?

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  13. אני מרכיב משקפיים מכיתה ז'. במשך כל השנים קיבלתי מרשמים מאופטומטריסטים והיה בסדר גמור. לאחרונה התחלתי להרכיב עדשות מגע ואני מרגיש שאין חדות כמו במשקפיים. אפילו לא קרוב. אני שומע דעות חלוקת לגבי מקור קבלת המרשם. מצד אחד אומרים שרופא עיניים בעל ידע רב יותר בתחום, מצד שני אופטומטריסט בעלי יותר ניסיון מעשי. עדשות מגע זה עניין יותר רגיש מסתם משקפיים וחשוב מאד לקבל בדיקה מקיפה ומקצועית. השאלה כמה רופא עיניים מנוסה בתחום עדשות מגע. מה אתם אומרים? למי יש ניסיון? על איזה חברות של עדשות אתם ממליצים? שמעתי דברים מאד טובים על ג'ונסון & ג'ונסון.

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  14. זוכרים את הסינר שהוא לבש? עם דובי צהוב, בבימבה אדומה כזו. איפה אפשר להשיג, אם אפשר?

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  15. Started by חן מ,

מישהו רואה את הסידרה הזו?איך היא?מעניינת?משעממת הבנתי שזה סידרה חדשה ואני רוצה להתחיל לראות אבל אני לא יודע אם זה ביזבוז זמן לראות את זה וא שזה שווה את הזמן שיושבים מול הטלוויזיה ורואים מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  16. Started by אביהרץ,

מה דעתכם עליה? http://www.medportal.co.il/PageDisplay.asp?Artnum=529 בחיים לא שמעתי על זה.. הבנתי שגילוי סרטן הוא נושא סבוך בטירוף

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  17. מישהו מכיר את המשקה הזה תוצרת הארץ? אני יודע לרוב יש את המשקה של VILLA MASA..שהוא הכי איכותי. היום במקרה מישהו הביא לי 2 בקבוקים של המשקה הזה, תוצרת הארץ של חברת הכורמים... איך הוא יחסית? אני לא מצפה למשהו איכותי אבל כמה לא איכותי כבר זה יכול להיות, זה ליקר לימונים, במיוחד שהמקורי עולה 70 ש"ח...וזה אני מתאר לעצמי 30. מה שכן הבקבוק נראה גדול ומכוער חחח. עוד לא ניסיתי לטעום אבל אני גם לא מכיר את הטעם של המקורי ככה שאין לי מקום להשוואה..

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  18. Started by IG,

הי, אני מחפש המלצות לטלפון קוי- אלחוטי בעלות של 150~200 ש"ח. נכון לעכשו יש לנו טלפון של פנסוניק שעבד מצויין 15 שנה. אני רוצה משהו שיהייה אמין באותה מידה, לכן אני נוטה שוב לכיוון של פנסוניק, אבל מוכן לשמוע המלצות לדברים אחרים... אני לא צריך יותר מהבסיס... לא צריך מזכירה אלקטרונית, לא שלוחות ולא סופר דופר טווח... יהייה נחמד אם יהייה ספיקר, אבל לא חובה. בקיצור- טלפון אמין, פשוט עם איכות שמע טובה ועמידות. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  19. ועל הדרך גם משהו טוב לאאוטלוק ואקסל תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. http://games.nana10.co.il/Article/?ArticleId=641151&sid=144

21. היי לכולם, היה לפני איזה חודש בערוץ 10 או 2 על חברה שיש לה כל מיני ג'אגטים, שכחתי את השם שלהם. אבל אני זוכר שהראו שם כל מיני דברים חדשים שהם פיתחו או ייבאו לארץ, ואחד הנושאים היה על נעליים מיוחדות למבוגרים שמצליחות לייצב את הבן האדם כאשר הם מרגישות חוסר יציבות.. אני לא זוכר בדיוק מה הם עושות אבל הם עוזרות מאד להליכה. מישהו זוכר במקרה את השם שלהם, או כל מידע אחר על הנעליים האלה.. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי כלום. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  22. Started by sagim194,

אוקי אז רציתי חוות דעת על האתר pcbox.co.il שמציע תשלום חד פעמיעבור צפיה בערוצי טלויזיה במחשב. משהו מכיר את האתר? איך האיכות של השידורים שם?? ו4 מגה יספק לי צפיה חלקה ללא הרבה טעינות??? תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Your-AsSaSsiN,

שאלה בטופולוגיה: יש למישהו מושג?

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  24. Started by Iko89,

שבוע הבא יש לי יומלת ואני רוצה לעשות מסיבה במקום כלשהו בחיפה אני צריך מקום דיי מרכזי אבל שלא יסגרו לי אותו ב12 .. אמרו לי יערות הכרמל אבל זה בעייתי כי קצת רחוק וגם שמעתי ששם סוגרים מסיבות גם.. אני רוצה לעשות משהו קטן .. לא יותר מ50 איש .. יש לי כבר פלטה רמקולים וגנרטור.. אני צריך רק מקום .. חשבתי על מי שמכיר כשניכנסים לשכונת ורדיה ממש בכניסה יש מצד שמאל יער אולי אפשר להכנס לשם אחרי דיבור עם השכנים הקרובים (אני מכיר את אחד הדיירים) מצד שני לא בטוח שכולם יסכימו וזה.. אמרו לי אולי בים אבל זה בעייתי כי אולי צריך להשכיר שם וגם אם לא זה בעיה כי זה חול והציוד יתלכלך.. יש לכם רעיונות אולי ?

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  25. בקרוב אני הולך לקבל משכורת ובין היתר אני עובד בשבתות והשכר שלי הוא מינימום ועומד על- 16.70 ורציתי לדעת כמה מגיע לי בשבת "בשעות נוספות", מכיוון שבשבת מקבלים 150% ועוד 150 אחוז של שעות נוספות? משהו היסתבך לי בחישוב ולא הבנתי כמה מגיע לי בסופו של דבר בשעות נוספות (אחרי 8 שעות עבודה). אני יודע שבמהלך השבת מגיע לי 25 לשעה בערך אבל אני רוצה לדעת כמה זה יוצא לאחר שעות נוספות.. הרבה תודה רבה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 536 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.