עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by kol209,

קניתי מחשב ולפני חודש מי חנות(המחשב לא הגיע) אומרים לי מחר המחשב יהיה מוכן ואז הם אומרים היתקלקל הלוח כול פעם הם אומרים בעיה חדשה! אני מחקה למחשב חודש! בחנות הם קיבלו תשלום ראישון! בחנות אמרו לי היום המחשב יגיע. עם המחשב לא יגיע היום ולא מחר אז אני יוכל לבטל את המחשב שקניתי ולקבל את התשלום הראשון? בלי בעיות?

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  2. Started by Wond3r,

מפרט: Q6700 2.66 GHZ @ 3.00 ZOTAC GEFORCE GTX260 192C 4GB RAM KINGSTONE P45-DS3L GIGABYTE 600W THERMALTEK קירור למעבד FREEZER 7 PRO

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  3. Started by amd man,

שלום כולם... היום אני קניתי את המחשב החדש שלי. המחשב נועד בשביל משחקים עבודות והעסק של אבא שלי, המפרט הוא: מעבד: AMD XP 2800+ BARTON לוח אם: Asus A7N8X Deluxe NVIDIA nForce 2 זיכרון: CORSAIR DDR-RAM 512MB 3500 דיסק קשיח: Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer כרטיס מסך: Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR כרטיס קול: Hercules Game Theater XP 7.1 Sound Card רמקולים: Logitech Z-640 50W 5.1 די וי די: DVD-ROM Liteon 16/48 צורב: Lite-On 52/24/52 צורב די וי די: Pioneer DVR-105 4/2/12//16/8/32 מסך: 19" LG Flatron F900B NEW Flatron Monitor + USB Hub מארז: Thermaltake Xaser II 6000A Plus Aluminium Tower Case + Window + 5 fans ספק כוח: Enermax 430W (465VE) Power Supply מקלדת ועכ…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. מה אתם אומרים אל המחשב שלי החדש.? מעבד : INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX לוח אם : GIGABYTE GA-P35-DS3L זיכרון : CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz CL-4-4-4-12 DHX - C2G6400C4H כרטיס מסך : LEADTEK Geforce 8800GT 512MB GDDR3 ספק כוח : ENERMAX NOISETAKER 420W : EG-425P-VE מארז : THERMALTAKE SOPRANO (BLACK+WINDOW) VB1000BWS w/o PSU דיסק קשיח : SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD321KJ מסך: LG L206WT HDCP

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  5. קניתי מחשב חדש מחנות באשדוד לפני שבועיים. המחשב הוא 6600 לוח של אסוס שלושה HD עם רייד 1 מגדל הקירור של TUNIC 2GB זכרון ו 1950PRO המחשב הוא לשם עבודה ולכן היתי זקוק לו די בדחיפות. לאחר מספר ימים קיבלתי את המחשב המדובר (בעיות הספקה קלות) והוא לא עבד ???, אחרי שיחות ארוכות (אך לא עצבניות) הוחלט להחזירו לחנות והבעלים הגיע עד אלי (ירושלים) ולקח אותו, ביום למחרת יצאתי למילואים למשך 4 ימים ולכן קיבלתי את המחשב בחזרה ביום שישי, הפעם אישתו של בעל החנות הגיע לירושלים, כאשר חיברתי את המחשב הוא שוב לא עבד, הייתי רגוע ושוב צילצלתי ועשיתי טלפונים בשיחה עם הטכנאי הוא החל לעבוד לאחר הורדת אחד מהזיכרונות יצאתי מהחדר וחזרתי אחרי כ 20 דקות והוא שוב לא עבד (ביצעתי עידכון לחלו…

• 11 תגובות
    • 735 צפיות
  6. Started by tsah1982,

שלום. סוף סוף קניתי מחשב מ ksp. אני אמור לקבל אותו תוך כמה ימים, קיבלתי אחריות מורחבת על הרכיבים. רציתי לדעת אבל רק ממישהו שבאמת יודע או קנה מהחנות, איך עובד הקטע של האחריות? אני יודע שזאת שאלה מטומטמת אבל מקבלים איזושהי תעודת אחריות או קבלה על כול רכיב? וכשמשהו מתקלקל מביאים את החלק ליבואן או לחנות עצמה?. האם לדרוש איזושהי תעודה? כי עכשיו כשאני חושב על זה עם כול המחשבים הקודמים שקניתי לא קיבלתי שום תעודת אחריות או משהו שמעיד על זה שיש לי אחריות אבל עכשיו זה די חשוב לי.

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  7. שלום קניתי לפני שנה מחשב במקסימוס בפתח תקווה ועכשיו האתר שלהם לא נמצא ואין שירות בטלפון שלהם.. מישהו מכיר את החברה והאם נפלתי לעוקץ או משהו כזה? ישנה תקלה בחומרה של המחשב ורציתי ליצור איתם קשר. תודה

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  8. Started by TAsraf,

שלום לכם אני שדרן אז חיפשתי לי מיקסר טוב במחיר סביר מצאתי את המיקסר BEHRINGER MX 602A חיפשתי עליו קצת וגיליתי שהוא עולה 600 שקל הלכתי לחבר של אחי והיה לו מיקסר כזה שלא היה בשימוש והוא מכר לי ב150 שקל אני שדרן רדיו אז בקרוב אני קונה קונדנסר C1 גם של ברינהגר =]

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  9. Started by ultras5,

הכל אפשרי רק שיהיה טעים! תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 872 צפיות
  10. היי, קנית איזה משהו באיביי לפני שבועיים ואני רוצה לדעת איפה זה נמצא או מתי זה יגיע..? איפה אפשר לראות את הפרטים? אדם

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. תעזרו לי מישהו בבקשה אני לא מבין את תנאי ההסכם של ואלה. כתוב שם ביטול עקב פגם מה לעזעזל זה "עקב פגם"? אני הצעתי הצעה במכירה קבוצתית ואחרי חצי שעה רציתי לבטל שלחתי להם מייל שאני רוצה לבטל אני לא מבין מה כתוב שם והעם ההצעה שלי היא עקב פגם או לא הנה הקישור לתנאי ההסכם שלהם ועם מישהו יכול להסביר לי זה יהיה ממש טוב תודה http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/mall_help.asp?mode=1&questiobId=67

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by GRiM,

אולי זה כבר מאוחר, אבל כמו שאומרים "אף פעם לא מאוחר" - לפני כשבועיים קניתי נוקיה 6230 בסלקום. זהו מכשיר סלולרי מצויין עם המון דברים שימושיים, כגון: מצלמה, וידאו, נגן MP3 (גם ללא אוזניות), צלצולים 24 פולי, צג צבעוני 65K, משחקי ג'אווה, בלוטוט', רשמקול, רדיו, אפשרות להרחבת הזיכרון באמצעות כרטיס זיכרון MMC (לא יקר) והרשימה יכולה להמשיך עד מחר. בקיצור, אם אתם הולכים לשדרג או לקנות בקרוב מכשיר סלולרי, ברשת סלקום או אורנג', ויש לכם כסף - הייתי ממליץ לכם ללכת על ה-6230. החיסרון היחיד, לדעתי - אי אפשר לערוך שיחות וידאו, וחבל.

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  13. קניתי עוד נייד שיהיה בתיכנון לקנות עוד 2 אחד לייד המיטה ואחד בעמדה של הדיג'יי תהנו ...איך ניראה סבבה לא? הרבה מסכים.. [attachment deleted by admin]

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Pc_Master,

כן,כן... אחרי הרבה התלבטויות,קניתי עכבר לוג'יטק טראקבול חדש זה עכבר ממש מדהים,אחד העכברים הנוחים ביותר. יש עליו ביקורת כאן באתר.

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  15. קודם כל פלאפון מדהיייייייייים אין לי מילים לתאר עד כמה שהוא מדהים ! מצלמה סופר איכותית, MP3 מעולה, אוזניות איכותיות מאוד, רדיו FM מצוין, 512 מגה ! צבעוני ויש בו THEMES, בקיצור הייתי אומר שהוא פלאפון מושלם אם הוא היה 3G.... עכשיו, איך אני משנה את הכותרת CELLCOM במסך הראשי בפלאפון ? יש CELLCOM בגדול ומתחת לזה עוד CELLCOM בקטן יותר... אני רוצה לשנות אותם למשהו יותר "אני" איך אני עושה זאת ?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by MasterOr,

זה החדש שנכנס לסלקום.. רציתי לדעת אם אני יכול לשים בפלאפון הזה אייקונים כי לא הצלחתי בשום מקום וה cellcom cellcom הזה במסך מעצבן אותי.. ניסיתי גם אייקון ריק דרך ג'וני וואפ לא הלך...

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  17. איך אני יכול לממש את האחריות ? הצורב נקנה לפני חצי נשה LG 40X16X40 ופלונטר נסגרו

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  18. Started by Born2Kill,

שמתי לקטנוע שלי קסנון, משהו יפה מאוד! התאורה בלילה כל כך יפה! והיא ממש מושכת אנשים.... למי שלא יודע מה זה קסנון: http://www.motori.co.il/content/view/224/10909/ זה נראה בערך כך:

• 104 תגובות
    • 8.2k צפיות
  19. אני מאוהב בשעון החדש שלי!!! Omega Seamaster 300 M Quartz [attachment deleted by admin]

• 69 תגובות
    • 10.2k צפיות
  20. טוב השאלה כבר בכותרת...... אני אפרט... שעון של המעצב Charles Sernard שעון יוקרתי ביותר לצעירים......עכשיו יש מתחתיו מדבקה עם השם של המעצב והפרטים של השעון והשעון נראה טוב מאוד ואני מרוצה ממנו אבל איך אני יודע אם באמת קיבלתי את השעון האמיתי או את הזיוף? יש הרבה זיופים של שעונים אבל רציתי לדעת אם יש דרך לגלות אם הוא זיוף או לא.........קיבלתי אותו במתנה אבל בכל זאת איך אני מגלה? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי איזה משהו ........עזרה....

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. כמובן זה לא שחור ולבן , כולנו משדרגים מדי פעם ובדרך כלל את השדרוגים רובנו מרכיבים לבד השאלה בסקר היא בנוגע למתי שקונים מחשב קומפלט . כשאני קונה קומפלט אני מעדיף לתת לחנות להרכיב כשאני משדרג אז אני מרכיב לבד .

• 37 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by pure perfection,

שלום לכם , האם כל דבר שאני מזמין מחול אני צריך לשלם עליו מע"מ או מס מסוים ?? כי אני מזמין מחול מכשיר שהוא נחשב מכשיר רפואי קטן אני צריך לשלם עליו משהו פה? תודה

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  23. רוסיה מטילה על ענקית הטכנולוגיה קנס אסטרונומי שגדל מדי שבוע - סכום שגדול מערך כל הנכסים בכדור הארץ - בגין חסימת ערוצי טלוויזיה רוסיים ביוטיובלכתבה

24. Started by Vatos-Locos,

אני מחובר לספקית אינטרנט כלשהי בהתחייבות לשנה (עד אמצע מרץ), התשלום החודשי שלי הוא 110 ש"ח. בגלל המון בעיות טכניות אני מעוניין להתנתק מהם. בשימור לקוחות הנציג אמר לי שאני אצטרך לשלם קנס יציאה של 110 שקל כפול 3.5 חודשים (שזה מה שנשאר לי). נשמע לי ממש לא הגיוני שהקנס יציאה שווה לתשלום הרגיל שנשאר לי, כי מן הסתם באותה מידה אני יכול לשים את היוזר שלי בצד ולשלם אותו הדבר. מה החוקים בעניין הזה? למי אני יכול לפנות בלי שזה יקח 3.5 חודשים עד שיעזרו לי? תודה רבה.

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. שלום לכולם מישהו אולי יודע כמה הקנס על הורדת נוסעים בכביש? בצורה לא חוקית. תודה רבה.

• 21 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.