עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by POD,

ראיתי לא מזמן פרסומת מגניבה לאללה של איזה 2-3 דק' (האמת ראיתי שתיים). אח"כ אמרו לי שזה של mountain dew, משקה כזה. הצלחתי להוריד איזה 2 פרסומות שלהם, אבל זה לא זה. הם גם קצרים יותר. בגדול בפרסומת רואים איזה מרדף מגניב כזה של שני אופנוענים במהירות אדירה בעיר, יש שם גם את האפקט של זמן יריית כדור (מ'המטריקס'). בפרסומת השניה יש גם איזשהו מרדף על אופנועים אבל עם שתי בחורות. יש שם פעלולים ממש יפים. אשמח אם מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול להגיד לי מאיפה להשיג את הסרטונים. ד"א, גם באתר שלהם הם לא מופיעים, יש שם סרטונים אחרים (יש שם אחד עם סטיבן סיגל. מומלץ! ) תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  2. ??? אני חדש כאן ואני רוצה לשאול אותכם : 1) איך אני עושה תמונה של המשתמש שלי 2) איך אני עושה שירו מה מצב באיסקיו שלי או המסנג'ר (אני ראיתי שיש את זה לאנשים פה ) תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  3. שלום מישהו מכיר חנויות מחשבים בארגנטינה? והרכיבים שם יותר זולים מהארץ? דוד שלי טס לשם עוד שבועיים ואני רוצה אם זול שם שיביא לי כרטיס מסך...מישהו מכיר שם חנות? ואם זה זול? הם יהיו באיזור באויינוס איירס... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  4. Started by tom123,

אני צריך שמות או מס' טלפון של היבואנים הבאים בבקשה: היבואן של ABIT היבואן של יונדאי (המסך Q17) והיבואן של Thermaltake Highest Xaser III V1000A תודה רבה רבה לכל העוזרים ומצטער על פתיחת ההודעה הקודמת.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  5. ראיתי את הסרט אבל מה הקטע עם החרדים מגן דוד וכל זה מה הם יענו יורדים עלינו?

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  6. מעוניין לקנות מכשיר פקסימיליה, בעקבות מותו של הפקס הישן. תקציב אין לי כי אין לי מושג מה טווח המחירים. אני רוצה לקנות משוה טוב אמין מהיר וחדיש.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  7. Started by Ghosthunter,

אני צריך אתרים שלומדים בהם אנגלית ברמה של 5 יחידות, או לפחות אתרים שיש בהם דברים מעניינים לקרוא! חשבתי על ביקורות של חלקי מחשב, נראה לכם זה יעזור לי?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  8. Started by Mr Gadget,

האם מישהו יודע אם יהיה המשך אחרי Blade trinity? לפי מה שאני יודע ב 28 לחודש אמורה לצאת סדרה הנקראת Blade Series http://nosheep.net/story/blade-series/

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  9. שלום אנשים. הכרתי בחורה אסייתית ששוהה בישראל תחת ויזת עבודה. הבחורה דוברת אנגלית בסיסית אך לא מילה בעיסרית. היא הביעה רצון ללמוד את השפה מכיוון שבתוכניותיה העצידיות היא כן רואה את עצמה משתלבת בחברה הישראלית. השאלה המתבקשת אם כך היא היכן? האם יש מעין "אולפן" גם למי שלא מוגדר עולה חדש?

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  10. Started by segevgabay,

יש לי סרט שצולם במצלמה ביתית לתוך פורמט DVD על דיסק DVD, איך אני יכול להמיר אותו לקובץ AVI?

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  11. Started by Googleness,

שלום לכולם, אני מחפש עסק אמין שמוכר מערכת של אתר מסחר אלקטרוני יחד עם האבטחת SSL ואחסון. אם העסק הזה גם מעצב את האתר ולוגואים לעסק ומה שמסביב עוד יותר טוב.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  12. Started by nehmia,

למשהו אולי יש תמונה של הסמל של נשק ביולוגי אני צריך את זה לעבודה ןלא מצאתי כלום ברשת.... זה נראה כמו כל מיני עיגולים די יפה....

13. תודה

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  14. Started by Guy King,

שלום, חשבתי בזמן הצבא לעשות כמה מועדים חוזרים של בגרויות בשביל לשפר את הממוצע שלי (98.5 בערך) לציון יותר גבוהה בשביל שאוכל אחרי הצבא להתקבל ביתר קלות לאוניברסיטה. האם הצבא מאפשר לצאת לבגרויות אקסטרניות? אם כן, כמה אפשר לעשות בשנה? יש הגבלה בנוגע לכך? איזה חופש, אם בכלל, אני מקבל לפני הבגרות בשביל להתכונן אליה? תודה

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  15. אני אוהב ג'ינס כמה שיותר רחב ואני לא מוצא חנויות. חשוב שהחנויות לא יהיו: MAD-MAN DICKEIS או כול חנות שעיקר הסחורה של היא X-BOY או JANCO תודה..

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  16. Started by aerocool,

החוק בשורה האדומה למה היתכוון המשורר ? https://accountservices.msn.com/pphmagreement.srf?vv=30&id=9&lc=1037

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  17. Started by duk4u,

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  18. Started by Thadar,

תודה חבר'ה... אז ככה, ראיתי כמה קטעים מסרט, ותהיתי עם מישהו יכול לעזור לי לזהות את הסרט. -קודם כל, זה סרט על זומבים. קטע ראשון: (מצטער עם אני קצת לא ברור, צפיתי בקטעים ללא קול ולא ממש הבנתי מה קורה) מסיבה... כלוב עם שני זומבים בפנים שקשורים בשרשרת... הרבה צופים מסביב... גבר זורק בחורה בכוח לתוך הכלוב, הבחורה נאבקת קצת עם הזומבים, ואז מגיע גבר, יורה בשני הזומבים ומציל אותה. קטע שני: גבר, לבוש בחליפה, יושב בתוך רכב אשר נמצה בחניון תת-קרקעי, בזמן הנהג שלו (כנראה) פותח את שער היציאה של החניון (הוא במרחק כמה מטרים מהרכב). כשהוא (הנהג) רואה זומבי מתקרב אליהם, אז הוא צועק לבחור שהיה במכונית משהו, ובורח דרך השער. הזומבי מתקרב למכונית, מנסה לשבור את החלון ולא מצליח, הבחור שולף אק…

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  19. Started by st0m,

שלום לכולם .. מה דעתכם על המגבר הזה http://www.music123.com/Behringer-V-Tone-GMX-1200H-i153722.music איך הוא ? ובבקשה .. רק מי שמבין שיענה ... זה די דחוף

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  20. איזה בנק נותן את ההטבות הכי משתלמות לסטודנטים? אם אפשר לנמק ולהסביר.

• 8 תגובות
    • 634 צפיות
  21. שלום אנשים, אני טס בתחילת אפריל לחופשה קצרה יחסית בארה"ב - שבועיים וחצי. כמעט שבוע ביוסטון (שבוע רסלמניה 25 אם זה מעניין מישהו) + 9 ימים בניו יורק. התכנון הוא לקנות את החלקים הבאים: - Core I7 920 (בתקווה את הD0, אם יהיה זמין כבר) - CORSAIR DOMINATOR 6GB (3 x 2GB) DDR3 CL8 - יש אופציה לשני קיטים, לא סגור. - EVGA GeForce GTX 295, כנראה גם את ה Backplate. - Asus P6T Deluxe עכשיו לשאלה הגדולה, חשבתי לעשות הזמנת אקספרס מNew Egg אבל אמרו לי שאפשר רק עם כרטיס אשראי אמריקאי... זה נכון? יש לי בינלאומי, זה לא מספיק? במידה וזה נכון, יש לכם המלצות לחנויות אחרות? חנויות אמיתיות יהיה תכלס עדיף על אתרים, אבל אם זה אתר טוב ואמין אני אשמח גם. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  22. Started by Anyboy,

http://web.msn.co.il/msn/love/fat/5532F5FA2B344D46A3DB5D4F8909EC80.htm :lol: :lol: איזה מפחידה!!! זאת דוגמנית ???!?!!?!?! זאת דוגמנית?!!?!?! :kopfpatsch אני זוכר שהיא אמרה באיזה ראיון " כולם אומרים לי שאני דומה לאנג'ילינה ג'ולי " :lol: :lol: הייתה מתה קופה דומה לגמל . [attachment deleted by admin]

23. עשיתי השוואה בזאפ והיונדאי Q17 יוצא הכי זול פה http://memory.co.il/product_info.php?cPath=30_33&products_id=163 מישהו הזמין מהאתר הזה? בטוח להזמין משם? תודה, אורון.

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  24. Started by avivlyaviv,

אף פעם לא הבנתי למה מספרים [5164] עושים בלגן תרשמו שורה חדשה שמתחילה במספר ותנסו לרשום משהו לפני מככה - 5555 שלום ל - בלובלו 5555 שלום ! זה כזה מעצבן! למה זה? למה זה לא כמו תו רגיל הרי זה אותו דבר לו? טו!?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  25. http://www.facebook.com/SelfEmployedRights like

• 0 תגובות
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים