כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
אתה ילד או מה??? מי ישמע אני סוחר סמים כולה שאלתי שאלה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=283490.0
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אהלן לא מזמן יצא לי שלא במכוון לשמוע תוכנית רדיו של שמעון פרנס(מכונה גם הג'ינג'י) והוא השמיע מוזיקה ספרדית יפהפייה אבל לא עקבתי אחר השמות.. זהו לא ת'רד לזיהוי.. אני מבקש המלצות למוזיקה ספרדית לא של זמר ספציפי או משהו סתם מוזיקה.. לא של קרלוס סנטנה(כי כבר יש לי)ולא בסגנון הקטנטנות (כי אני אשבור תמחשב)
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שווה לי לשלם את כל ה14 חודשיים שנשארו לי בסלקום במכה? או שעדיף שכל חודש ירד? אני לא מדבר מבחינת נוחות לי אין בעיה לשלם הכל במזומן הקטע שאולי יש עוד קאטצ' שעדיף שישאר ככה או עדיף שלא מה אתם אומרים יש משהו שאני צריך לדעת?
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מדריך איך להקדד קובץ MPEG שישקול פחות, להקטין את הגודל מסך או משהו. [פשוט הכרטיס טלוויזיה שלי מקליט כל חצי שעה 2 ג'יגה ] ולא מצאתי איפה לכתוב את זה...
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
הת'ראד הועבר לפורום חומרה אחרת וציוד היקפי. נא למחוק.
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
אז השאלה היא בכותרת. מה אני צריך חוץ מבגרות מלאה וכמה יחידות צריך להיות כל אחת מהמקצועות בשביל להיכנס לשם? והאם כל אוניברסטיה זה משהו אחר מבחינת כניסה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני רוצה לצייר משהו כזה על הקיר בחדר בצבע פלוריסנטי ומסביב לצבוע בשחורץ.... רק שאין לי מושג מה לצייר...
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני לא זוכר מה מסמלת האות V בנוסחה של כא"מ מושרה בתייל: 3= BLV SIN ALFA אני יודע ש B זה שדה מגנטי ו L זה אורך בין נק' מגע של התייל עם הפסים. אבל יצא לי מהראש מה זה V מהירות או פוטנציאל?
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
-
יש לי בגרות ביום שני בשאלון 05, ונתקלתי בתרגיל באלגברה שאף לא ראיתי ראיתי כזה, בתרגיל נותנים לי פונקציה ריבועית עם פרמטמר (למשל Y = MX^2 +(M+3)X + M-2 רק יותר מסובכת), ואז מבקשים ממני להוכיח שיש נקודה משותפת על ציר ה X המשותפת לעל משפחת הפונקציה (יענו לכל M), מה עושים ?
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם. הייתה לי תקרית עם הרכב שלי ועכשיו אני מחפש רכב חדש, בינתיים קיבלתי הצעה בנוגע לרכב מסוג אופל קורסה, שנת 1991 מנוע-1400 והמחיר שהוא הציע לי הוא: 12,000 ש"ח (חשוב לציין שהמחיר שאני יכול להרשות לעצמי הוא באיזור ה-10,000 עד 13,000 ש"ח) רציתי להיתייעץ איתכם בנוגע לנושא זה, האם רכב מסוג כזה מומלץ? יתרונות, חסרונות, מדוע אין לו שוק (לא קונים כאלו בארץ)? כמה תעלה אחזקה של רכב זה (כמה עולים החלקים לרכב, כמה דלק הוא שורף וכו") אם יש לכם הערות חשובות בנוגע לסוג רכב כזה או כל פיסת מידע אחר אני ישמח אם תשתפו אותי תודה רבה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 574 צפיות
-
-
באיזה פרום אני יוכל לישאול שאלה כזאות? בקשר לארון מטבח?? עם יש כאן משהו שמבין אולי.. אז 4 מטר ו20 סוג DNF זה צריך לעלות 5200 שקל????זה מחיר רגיל?זול ?יקר?
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני מחפש חנות מחשבים\צילום בפתח תקוה שיש להם מוצר שחיפשתי ודיברתי איתם לפני כמה ימים ויש להם אותו אבל איבדתי את המספר. אם מישהו יכול לעזור לי... זה ממש ממש דחוף. אם אתם מכירים חנות שיש לה את המוצר הזה (בחנות, לא להזמין!!!) - card reader sandisk compact flash type 1\2 usb 2 זה מאוד יעזור בדקתי בהרבה חנויות אבל כולן צריכות להזמין. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני כרגע בכיתה י'א ובחרתי במגמות כימיה וביולוגיה כמגמות עיקריות (אני מתכנן להיות רופא כשהיה גדול, כמובן שעדיין יהיה לי קשר מסויים למחשבים ) בתחילת השנה החומר הלימודי לא היה קשה מידי, אבל עכשיו אני תחת לחץ אדיר של כמה נושאים שבהם אני עושה בגרות מוקדמת (אנגלית ואולי מתמטיקה) והחומר של כימיה וביולוגיה התחיל לינזול מהאוזן השנייה כאשר הוא ניכנס בראשונה :-[ בקשתי אליכם היא: האם מישהו מכיר כמה אתרים בעיברית שמלמדים כימיה וביולוגיה מהבסיס ובצורה קלה ללמידה? (*אני אשמח אם באותם אתרים יהיה חומר של כימיה וביולוגיה גם של כיתה י' מכיוון שאחי הקטן יהיה שנה הבאה באותן מגמות, נכון לעכשיו ;D ) ככל שהחומר של מיקצועות אלו יהיה קל ללמידה ומוסבר בצורה יעילה יותר, כך זה יעז…
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
-
http://wires.news.com.au/special/mm/030811-hubble.htm בהחלט גורם להרגשה שאנחנו ממש, ממש קטנים
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכם פורום נכבד מישהו כאו יודע איפה אוכל להשיג כבל נתוינים לפלאפון טי 720 שבפלאפון ?? באסקייפ זה עולה 380 שקל וזה טיפ טיפה יקר מדיי!! מצאתי רק חנות אחת שעולה מאה שקל אבל זו חנות של הזמנה באינטרנט ואני צריך חנות מוחשית? מישהו יודע מאיפה?? תודה רבה רבה לעזור!!
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת באיזה תאריכים החנויות יסגרו דרך אגב אני מדבר על KSP בחיפה, אם זה משנה
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
http://www.liquidgeneration.com/poptoons/saddamfromiraq.asp
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
קניתי ליפני יומיים Nokia 3510i ושמתי טפט יפה כזה של Taz הבעיה היא שאני לא מצליח להוריד את הכתב הזה באמצע המסך יש שם שלוש שורות בראשונה העליונה רשום Orange בשניה האמצעית רשום שוב orange ובתחתונה רשון "חזק" אז רציתי לדעת איך מורידים את כל הכתב הזה שיראו רק את התמונה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
זה מה זה @שוט...
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
איך ה ps2 תור dvd האם זה סתם גימק או שהוא שווה משהו בתור אחד והאם ניתן לחבר אותו לרסיבר לצליל סראונד כמו dvd אחרים.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני מניח שהחדשים לא מכירים אותי, אבל לאחר תקופה ארוכה מידי של חוסר פעילות אני חוזר (:, אני עברתי לפנימיה למדעים ואומנויות בירושליים (הוילה הגדולה ליד מלחה (: ואני עושה עבודה בפיזיקה על היטסינקים, אז אני צריך חומר, כל לינק וכל פיסת מידע רלוונטי יתקבל בברכה. אני מקווה שיהיה לי זמן להמשיך להיות פעיל באתר. naorai ;D
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני מתלבט - כדאי לי לשלם 650 שקל ולקבל צ'יפ לXBOX כולל התקנה ואז לקנות ממישהו פרטי בנתניה משחקים ב50/60/80 ש"ח למשחק (תלוי באיכות הדיסק כי לפעמים יש פאק אחרי כמה הפעלות)?
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-