כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
קניתי ליפני יומיים Nokia 3510i ושמתי טפט יפה כזה של Taz הבעיה היא שאני לא מצליח להוריד את הכתב הזה באמצע המסך יש שם שלוש שורות בראשונה העליונה רשום Orange בשניה האמצעית רשום שוב orange ובתחתונה רשון "חזק" אז רציתי לדעת איך מורידים את כל הכתב הזה שיראו רק את התמונה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
בחול המועד פסח למבוגר ולילד מתחת לגיל 18 תודה..
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר חנויות מחשבים בארגנטינה? והרכיבים שם יותר זולים מהארץ? דוד שלי טס לשם עוד שבועיים ואני רוצה אם זול שם שיביא לי כרטיס מסך...מישהו מכיר שם חנות? ואם זה זול? הם יהיו באיזור באויינוס איירס... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מכונת תספורת לעיצוב זקן במחיר של עד 200 שקל בערך ראיתי את Philips G370 שהיא נראית די טובה עם הרבה אביזרים, למישהו יש ניסיון איתה? ויש את הרמינגטון HC600 שהיה אותה לחבר ואני יודע שהיא ממש טובה אבל יותר לתספורות
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
לא הצלחתי למצוא ואני יודע שיש פה כמה שמבינים במכוניות.. אז אפשר עזרה בבקשה? יונדאי אקסנט GL שנת 95 4 דלתות 1600 סמ"ק יד שניה אוטומט
-
- 6 תגובות
- 585 צפיות
-
-
טוב אז ככה, יש לי המון כסף במשחק טורן (כמה מיליארדים) ואני מעונין להגדיל את הקהילה. יש קצת ישראלים במשחק אבל רובם ברמות גבוהות, תצטרפו למשחק כי זה המשחק דפדפן הכי שווה ברשת! כל מי שנרשם דרכי מקבל אוטומטית 3 מיליון כדי להתחיל (זה הרבה מאוד להתחלה) ועזרה בכל דבר כולל בית ונשקים. גם מי שלא רוצה להירשם דרכי יקבל את זה.. שלחו לי הודעה במשחק ואני אעזור לכם. המשתמש שלי הוא Valerius 1373222 המדריכים הכי טובים למשחק הם פה: (באנגלית) http://tcbasic.com/ להרשמה דרכי: http://www.torn.com/1373222 אם אתם לא רוצים להירשם דרכי פשוט תיכנסו לאתר הראשי.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום , עכשיו אחרי איזה חודשיים של המתנה למשכורת הנורמאלית , הגיע הזמן לקנות באמת את המחשב . את המפרט שאני הולך לקנות אני כמעט ויודע , התלבטות אחת יש לי : ASUS P4P DELUXE - יש לו RAID,FIREWARE,G-LAN ואמור להיות בכי חזק בביצועים . epox ep-4pcai3 - יש לו צ'יפסט יותר מתקדם אבל הוא חסר קצת פיצ'רים שאני הייתי רוצה... בדיוק מה שיש לASUS. הבעיה היותר גדולה !! שאלת מליון הדולר היא איפה אני קונה את המחשב ? יש לי שלוש אופציות שאני ראיתי : KSP , PC-HARDWARE, ZIGZAG2000 KSP הכי זולים אבל הם גם הכי רחוקים ואני לא יודע מה לגבי השירות שלהם , שמעתי עליהם דברים לא ממש טובים . ההפרש בין החנוית למפרט עם הASUS הוא 2770ש"ח בKSP 3030ש"ח בZIGZAG2000 אומנם זה לא מעט כסף אבל אני רוצה מקום שיו…
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
לצורך שיחזור הארד דיסק. האמת היא שאני צריך רק את הלוח מאחורה.
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אהלן תגידו יש דבר כזה לבטח שרת? יעני אם פורצים ומוחקים הכל הביטוח ישלם לי על כל מה שצריך (יעני לשלם לתכנת או משהו) כדי להחזיר את מה הפורצים עשו?
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לי תרגיל שצריך לבנות פונצ' שמייצגת סכום של קטעים , והמשתנה הוא זוית כלשהי, וצריך למצוא את הערך של הזוית בשביל שסכום הקטעים יהיה מינימלי הגעתי למשוואה כזו: הנגזרת שלה לאחר סידור והשוואה ל-0 היא: עכשיו , איך פותרים את המשוואה הזו ? פשוט אין לי מושג... ניסיתי בעזרת זהויות , אבל זה רק נהיה יותר מסובך...
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
לא תאמינו מה קרה, אחרי שביטלו לנו את הגלישה בזון החלטנו לעשות מרד בעדר, כמה מהאלפקות ולברוח, עכשיו המשטרה רודפת אחרינו, מה לעשות ????????!?!?!?!? יש לכם המצלות ??? ??? ??? מה יכולים לעשות לנו ? אני חייבת לציין שיש לי כבר תיק על מקרים קודמים..
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
אני אפתח בהצהרה שאין לי שום ידע בשיווק ושום ידע בפרסום, עם זאת אני מעוניין לקבל רעיונות מהחבר'ה פה בפורום על פרסום ויצירת קשר עם לקוחות פוטנציאלים דרך האינטרנט. עכשיו ללב הנושא - אבא שלי הוא קבלן עצמאי, והוא ומחשבים לא הולכים ביחד (בלשון המעטה), אז לקחתי על עצמי פרוייקט קטן לעזור לו לפרסם את העסק באינטרנט ולהגיע ללקוחות פוטנציאלים ומכרזים שונים. עצות?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
הוא מבריטניה והאנגלית שלהם זה לא האנגלית שאני רגיל אליה בנוסף לביטויים לא מהעולם הזה זה יכול לשגע פילים!!! ציטוטים: "Cape Horn in a force nine gale "-אפילו לא הבנתי מה זה (תרגום יתקבל בברכה) "me hearties" "m'boys" "lads" "Watch out! Land ahoy! Beware landlubbers"-זה ביכלל הרג אותי נ.ב הציטוטים לקוחים מהלינק הבא: http://www.theinquirer.net/?article=8587
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
תראו כמה צילומי ארכיב יפים שהשגתי של האתרים הגדולים של ישראל בהתחלה: ואללה ב1996: ואללה ב 1998 : הפעם הראשונה של גוגל , ב1998: מעריב בהתחלה, 2001 : נענע ב1999 : האתר נטקינג (ז"ל) שנפל מסיבה לא ברורה, אבל הספיק להיות אחד הגדולים, 1998: ולסיום, מישהוא זוכר את האתר הקטן והנחמד הזה??? (2001) : תאמרו מה דעתכם על התמונות!!! ואם יש לכם גם צילומי ארכיב יפים תוכלו לשים אותם פה? (במיוחד של כאלה מתקופת ה BBS )
-
-
אני אוטוטו מתחיל בטיול המיוחל ברחבי העולם ואני וחברים שלי מחפשים אתר שבו נוכל לאחסן את כל התמונות שנצלם (הרבה הרבה תמונות) לצורך גיבוי. כמובן שכל התמונות יגובו גם על תקליטורים אך אנחנו מעדיפים להיות בטוחים ובמקרה של שחיקה, איבוד תקליטור יהיה לנו מאיפה להחזיר את המידע שאבד. רוב האתרים שניתקלתי בהם (Imageshack לדוגמא) אכן נותנים את האופציה לאחסון בלתי מוגבל של תמונות אבל אין את האפשרות להכניס 100 תמונות בפעם אחת, לכן סרבר עם גישה ל Ftp יהיה עדיף. לקנות הוסט זאת גם אפשרות (עדיף חינם למרות חוסר האמינות) אני מניח שהמחיר של ההוסט חלקי 5 לא יהיה כל כך נורא. עריכה : אחרי בדיקה של שרתי אירוח המחירים הנורמלים נגמרים ב 1000 מגה ואני בטוח שנצטרך הרבה יותר לכן זה גם לא עוזר. :-\
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
לפני חודש קניתי מפוקספיסי את כל ערכת המחשב וחשבתי שהמעבד יהיה לי טוב לOC בפועל המעבד גרוע מאוד לOC (צורך מתח מאוד גבוה ביחס לעליית ביצועים) השאלה שלי האם אני יכול לבקש מהחנות להחליף לי את המעבד?
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
-
זה הדף הי רשמי והכי מעודכן שמצאתי ברשת בהקשר של ההגרלה של הגרין קארד (זה נקרה גם תוכנית הויזה למהגרים?). יש באנגלית ועיברית: http://travel.state.gov/visa/immigrants/types/types_1318.html http://israel.usembassy.gov/publish/mission/consular/2006a.html תסבירו לי אם הבנתי נכון, ההגרלה לויזה של 2006 נגמרה ב January 7, 2005. והיא התחילה ב November 5, 2004? זה אומר שההגרלה הבאה היא בחמישי לנובמבר השנה? זאת ההגרלה ל 2007?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
לא כולם חדשים, ולא כולם ישנים, אבל כולם חזקים Sarah Brightman-harem (חפשו את הגרסא האלקטרונית, כי אני חושב שיש גם גרסא פשוטה) מרי לנצח, של עברי לידר, ברמיקס של henree (לא בטוח שתמצאו אותו, אבל שווה לנסות...) Narcotic Thrust- Safe From Harm (Peter Rauhofer Mix) midway - Monkey Forest (Original Mix) Dark Monks - Insane (Steve Murano RMX) חזקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק!!!! DJ Skribble And David Waxman-Appreciate Me (NYC Roxy Mix) תהנו...
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
יש לי את שני הסרטים על המחשב כבר כמה זמן והסיבה שאני לא צופה בהם עדיין היא שהבנתי שהם קשורים אחד לשני איכשהו ואני לא יודע מה לראות קודם. ראיתי במקרה את הסרטים האלה כשהייתי פעם אחרונה ב-Tower Records ועל כל אחד מהסרטים היה כתוב "צדו השני של *הסרט השני*, אבל גם שם לא מובן מה רואים קודם, אולי אם הייית קורא את התקיציר של הסרט מאורה (רק עכשיו אני חושב על זה...), אז בקיצור, מה לראות קודם?
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
הזמתי חברים אחרי שגיליתי שהמנוי פג תוקף חחח אז יש מצב לעשות שם השכרה חד פעמית? זה ממש חשוב אז בבקשה תגיבו. תודה!
-
- 6 תגובות
- 585 צפיות
-
-
זה מה זה @שוט...
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
http://www1.idf.il/DOVER/site/mainpage.asp?sl=HE&id=7&docid=56509.HE שימו לב שהם בורחים לכפר. איך בוצעו הצילומים, וממה נורה הטיל?
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
קודם שמרתי את האבאטאר והכל על נענע, אבל הוא התחיל לשים לי תמונה שלו במקום את התמונות ששמתי שם. אז איזה עוד אתרים יש שאני יכול לשים בהם תמונות כאלה?
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-