כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,684 דיונים בפורום זה
-
שלום קיבלתי מכתב מהצבא ( אולי מכתב מספר 20 אני לא צוחק ), ורשום בו שאני מוזמן למבחני התאמה למקצוע תוכניתן ( אני הולך ליג' ) מקום ההתייצבות הוא איזשהו בית ספר למקצועות המחשב, מחנה מקלף ברמת גן, ואם אני לא מגיע אני לא יוכל לעבור את הקורס או משהו כזה מישהו יודע על מה מדובר או שהוא עבר את זה? אני אשמח עם מישהו יספר לי....
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
לא לצחוק...אוף רק קניתי מעיל עוד לא הספקתי ללבוש אותו פעמיים והוא כבר התלכלך לי בדיו ): זה מעיל ניילון ואין לי מושג איך מורידים כתם כזה משם...למישהו יש מושג? אפילו אקונומיקה לא עזר
-
- 7 תגובות
- 612 צפיות
-
-
-
לא להתקרב כלל אחת הסדרות היותר מטומטות שראיתי בחיים שלי פרק אחד הספיק לי(זה היה אתמול)..פשוט כזה דפוק חסר תוכן וילדותי אה ולא מפחיד בגרוש..סתם בזבוז של שעה
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
פתאום האינטרנט לא הגיב לי הכל התנתק אני מנסה להכנס לאתר וזה נכנס לי לאתר של SMILE אומר לי שמעדכנים תשתיות ושירות משהו כזה ואני צריך להוריד איזה משהו והשם משתמש שלי מוסיפים לו 202 בסוף (נניח RAN אז RAN202) למישהו קרה?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
מה דעתכם על הדיסק החדש שלהם? אני אישית חושב שהוא בסדר, אהבתי את השירים: Artillery Becoming Insane Heavyweight Change The Formality כל השאר נחמדים... מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הדבר הזה ומה הדרגה שלכם??? http://www.slang.co.il/cgi-bin/frt/index.cgi?579706
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
לא ידעתי אם זה שייך לאחד הפורומים האחרים אז כתבתי בפורום זה. לפני כמה זמן הייתי בחנות TNT, ושמתי לב שבתא ההלבשה ישנה מנורה שנראה לי שהיא מקנה גוון (אולי אדמדם מעט) הגורם לעור הגוף להראות שזוף יותר ממה שהוא באמת. יש למישהו מושג על מה אני מדבר, איך זה נקרא, האם דמיינתי, איפה קונים את זה? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
ראיתי לא מזמן פרסומת מגניבה לאללה של איזה 2-3 דק' (האמת ראיתי שתיים). אח"כ אמרו לי שזה של mountain dew, משקה כזה. הצלחתי להוריד איזה 2 פרסומות שלהם, אבל זה לא זה. הם גם קצרים יותר. בגדול בפרסומת רואים איזה מרדף מגניב כזה של שני אופנוענים במהירות אדירה בעיר, יש שם גם את האפקט של זמן יריית כדור (מ'המטריקס'). בפרסומת השניה יש גם איזשהו מרדף על אופנועים אבל עם שתי בחורות. יש שם פעלולים ממש יפים. אשמח אם מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול להגיד לי מאיפה להשיג את הסרטונים. ד"א, גם באתר שלהם הם לא מופיעים, יש שם סרטונים אחרים (יש שם אחד עם סטיבן סיגל. מומלץ! ) תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת איך אורגים דברים כי אני רוצה לארוג משהו , זה יותר מקורי מלקנות
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אוייייייי זה בריא, הסאב מרביץ בתדר הנמוך ביותר וזה פשוט איכותי!!!!!! ;D למי שאכל ומחפש דרך יעילה להוריד את הכל ולמי שסתם מחפש קצת "בומים" להתפרעות, זה הדבר - http://nl1.2nd.basicbeats.net:8000
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
...
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
נמאס לי טוטלית מבזק בינלאומי למי לעבור בזמן האחרון הגלישה הורדה ואפילו רדיו באינטרנט מזכיר לי את המודם הישן 33600 יש המלצות לחברה אחרת כרגע מחובר עלק ב1.5 תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם, בזמן האחרון התחלתי להתעניין במספר קורסים והכשרות בתחום המחשבים. במשך זמן זה, מצאתי מספר תחומים: DATABASE, ניהול והנדסת רשתות, תוכנה. ברשותי ידע רב בתחום החומרה בלבד והכרות מצויינת עם OFFICE, WINDOWS והרשת. רציתי לשאול את אלה שכבר עברו את ההכשרות הנ"ל ואת אלו שמתעניינים בהם, מה כדאי לדעת? למה יש הכי ביקוש? מה הכי משתלם? בנוסף, איפה כדאי ללמוד ? איזה מסלולי הכשרה טובים? אשמח לכל עזרה ודעה אבל שתהיה עניינית. תודה, דן
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני מוריד סרטים באימיול (רק חוקיים, ואתם לא יכולים להוכיח אחרת) ואני שם לב שסרטים אמריקאיים שאמורים להיות באנגלית שכתוב עליהם צרפתית ספרדית איטלקית הם בעלי הרבה יותר מקורות. מה שונה בהם? הם מדובבים לשפות שונות, רק הוסיפו להם כתוביות, או מה?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכם פורום נכבד מישהו כאו יודע איפה אוכל להשיג כבל נתוינים לפלאפון טי 720 שבפלאפון ?? באסקייפ זה עולה 380 שקל וזה טיפ טיפה יקר מדיי!! מצאתי רק חנות אחת שעולה מאה שקל אבל זו חנות של הזמנה באינטרנט ואני צריך חנות מוחשית? מישהו יודע מאיפה?? תודה רבה רבה לעזור!!
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=//869591 אני מנסיון שאני עושה הפסקות ארוכות משתית משקאות מוגזים יורד במישקל ומרגיש יותר טוב ואיך חברה רצינית כמו קוקה קולה מצפה שיאמינו שהיא מוכרת מוצרי בריאות אני לא מבין
-
-
אהלן, אני בגימלים כבר חודש, וצפויים לי עוד לפחות שלושה חודשים בבית, אבל למרבה הצער אני לא יכול לעבוד. עלה לי הרעיון, וייבאתי 10 סאבוופרים מוגברים מחו"ל, מיוחדים לטנדרים. אני מכיר את האתר יד2, אבל הוא נורא מסובך ואני בספק אם דווקא שם ימצאו את המודעה שלי. אני מחפש עוד אתרים שיכולים לעזור לי.
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
תראו כמה צילומי ארכיב יפים שהשגתי של האתרים הגדולים של ישראל בהתחלה: ואללה ב1996: ואללה ב 1998 : הפעם הראשונה של גוגל , ב1998: מעריב בהתחלה, 2001 : נענע ב1999 : האתר נטקינג (ז"ל) שנפל מסיבה לא ברורה, אבל הספיק להיות אחד הגדולים, 1998: ולסיום, מישהוא זוכר את האתר הקטן והנחמד הזה??? (2001) : תאמרו מה דעתכם על התמונות!!! ואם יש לכם גם צילומי ארכיב יפים תוכלו לשים אותם פה? (במיוחד של כאלה מתקופת ה BBS )
-
כמו שהבנתם מצאתי שיר נחמד מאוד אבל מישום מה אין לו שם ויוצר וכלום הוא חמוד וממש אהבתי אותו השיר נימצא בחלקו בקישור http://www.klippel.de/aura/test.php?speaker_music=6+inch+driver%7EMusic+-+Pop&outputDevice=Aktivspeakers&experience=No אשמח אם תעזרו לי לימצוא את המלא תודה ANTIXRIST
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
אני אוטוטו מתחיל בטיול המיוחל ברחבי העולם ואני וחברים שלי מחפשים אתר שבו נוכל לאחסן את כל התמונות שנצלם (הרבה הרבה תמונות) לצורך גיבוי. כמובן שכל התמונות יגובו גם על תקליטורים אך אנחנו מעדיפים להיות בטוחים ובמקרה של שחיקה, איבוד תקליטור יהיה לנו מאיפה להחזיר את המידע שאבד. רוב האתרים שניתקלתי בהם (Imageshack לדוגמא) אכן נותנים את האופציה לאחסון בלתי מוגבל של תמונות אבל אין את האפשרות להכניס 100 תמונות בפעם אחת, לכן סרבר עם גישה ל Ftp יהיה עדיף. לקנות הוסט זאת גם אפשרות (עדיף חינם למרות חוסר האמינות) אני מניח שהמחיר של ההוסט חלקי 5 לא יהיה כל כך נורא. עריכה : אחרי בדיקה של שרתי אירוח המחירים הנורמלים נגמרים ב 1000 מגה ואני בטוח שנצטרך הרבה יותר לכן זה גם לא עוזר. :-\
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
-
שלום הייתי רוצה לדעת מה התנאים איך העבודה שם ?... פשוט אני חושב עם לנסוע או לא ?.... מישהו יכול לספר קצת הכוונה לאנשים שעובדים שם
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
לכל האמנים יש לי נעל אתלטיקה שאני רוצה לעבוד עליה כפרוייקט להצגה. אני רוצה לצבוע את הסולייה (100 אחוז פלסטיק קשיח עם מסמרים לאחיזה במסלול) בצבע כרום ואת הUPPER (מעין עור כזה) בזהב. איזה חומרים הכי טובים לכל חלק ? איך אני שומר שהוא יהיה עמיד במים+לא יתקלף ? לצבוע עם ספריי מיוחד ? איזה פיניש לשים ? במה להשתמש על העור ? כל מידע יעזור תודה !
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-