עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. לא איכפת לי אם זה בעברית או באנגלית, נראה לי שעדיף באנגלית.

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  2. Started by artyom,

שלום, אני צריך לקנות saltpeter ואין לי מושג מה זה... ראיתי סרטון של הכנת פצצת עשן וזה אחד המרכיבים...

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  3. כן שאלה סתומה אבל אני נואש לדיסקים חבילה של 50 במחיר טוב לא יותר מ80שח... או ביכלל אם יש חברה אחרת במחיר טוב תגידו לי... תודה

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  4. Started by omerha,

אני חושב שאני שואל בשם הרבה משתמשים.... אולי איזה מבצע על כרטיסי מסך או מסכים ...אהם...אהם... Dell 2007wfp

5. Started by RaideR_01,

מישהו יודע איך משתמשים בשיטת סופר פוזיציה לפתרון מעגלים חשמליים? תודה מראש לעונים.

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  6. Started by noodle,

שלום לכם, התחלתי להשתמש ב-RSS לאחרונה, ונתקלתי בבעיה ב-RSS של האתר בפיירפוקס, ה-site location שנרשם ב-bookmark זה הכתובת של הפיד ואי אפשר להיכנס לאתר דרך הקישור שמופיע שם. כאשר אני לוחץ "Open HWZone" אז פשוט מופיעה לי ההודעה להוסיף את ה-Live bookmark של האתר. גם לא ניתן לשנות את ה-site location. התלבטתי אם לרשום את זה בכללי או בתוכנה ולבסוף החלטתי לרשום זאת פה מפני שראיתי שזה האתר היחיד שקרה לי דבר כזה. ראיתי שפתחו קריאה ב-bugzill מ-2008 על שינוי ה-site location אבל אף אחד לא טיפל בזה. האם ניתן לפתור זאת? תודה.

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  7. Started by dogday,

*פרסום באתר עולה כסף* זה הלינק לבילדר של האתר. זה הבילדר באתר הכרטיסי מסך לא משהו שם אבל תמיד אפשר לקנות ממקום אחר את הכרטיס יש שם רק גיפורסים. 8)

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  8. Started by marlboro,

אם אני קונה עוד חבילה אז יש לי במקום עוד 60G עד שאני מנצל אותם ?

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  9. Started by mrsegev,

The Sketch ממשיך להתעדכן (למרבה ההפתעה) http://mrsegev.blogspot.com/2009/05/so-fuzzy-6.html

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  10. Started by Ran B,

אחד הטובים ! http://www.youtube.com/p.swf?video_id=kKGxaol4qws&eurl=&iurl=http%3A//static13.youtube.com/get_still.php%3Fvideo_id%3DkKGxaol4qws פשוט גדול! ;D WTF? אפילו לא שמתי לב שכבר פירסמו את זה. סורי. (אפשר למחוק/לנעול)

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  11. פירמטתי את המחשב ונמחקה לי עבודה כמעט מלאה!!!! מישהו יכול להעולות עבודה כזאת?? או לפחות התחלה של עבודה? העבודה היא ניהול של חנויות וכאלה למי שמבין..

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  12. Started by orlupo,

ראיתי ידיעה בוואלה שהם מאיימים בשביתה ממחר זה נכון או לא? למה אבא שלי אמור ביום ראשון לחזור מספרד עם מכונת קפה!!! :silly:

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  13. אני מחפש כבר כמה ימים ושואל אנשים ואף אחד לא יודע להגיד לי בדיוק אז זה הניסיון האחרון שלי. אני מתעסק במכירה של מצלמות דיגיטליות כבר כמה שנים טובות ואני מאמין שיש לי את כל הידע הנדרש על מנת להתחיל לעבור קורס לתיקון מצלמות דיגיטליות. אני מחפש מכללה או מקום כלשהו בו מעבירים קורס לתיקון מצלמות דיגיטליות (סטילס/וידאו) ולאחר מכן להתחיל לעבוד בזה, (הנושא מאוד מעניין אותי) לא מצאתי מקום כזה אז אם מישהו יודע איפה אפשר להתחיל לחפש אני אודה לו מראש.

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  14. שלום לכולם, התקלקל לי המחשב ועד שיגיע חדש אני חייב לפטופ למטרות עבודה. לא משנה איזה, רק שיהיה זול ככל האפשר ויוכל להתחבר לאינטרנט אלחוטי, אין שום דרישה אחרת. מי שמכיר מקום באזור המרכז שמשכיר לפטופים לכמה ימים בזול בבקשה שיודיע לי. תודה

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  15. איפה אפשר לראות באינטרנט?

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  16. http://news.walla.co.il/?w=//1091851 יש לי מחר מגן, זאת אומרת מחר לא יהיה לי מגן?

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  17. Started by redti,

אהלן לא מזמן יצא לי שלא במכוון לשמוע תוכנית רדיו של שמעון פרנס(מכונה גם הג'ינג'י) והוא השמיע מוזיקה ספרדית יפהפייה אבל לא עקבתי אחר השמות.. זהו לא ת'רד לזיהוי.. אני מבקש המלצות למוזיקה ספרדית לא של זמר ספציפי או משהו סתם מוזיקה.. לא של קרלוס סנטנה(כי כבר יש לי)ולא בסגנון הקטנטנות (כי אני אשבור תמחשב)

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  18. Started by taimor,

התקשרתי לנזק בין לאומי לשואל מה פשר האי יציבות בחיבור אינטרנט =\ אז ענה לי ת'אמת אחד דיי מפגר שלא מבין כלום שכמו רובוט שאל אותי ניסית לנתק את המודם ועשית ריסט ? אמרתי לו כן, תעשה, עשיתי אמר אצלנו נראה הכל תקין תתקשר לHOT, ככה בדיוק. אחרי חצי שעה שחיכיתי בטלפון ענה לי ואחרי שדיברתי איתו הוא אמר לי שהוא שם את המודם במעקב ולא לנתק ת'מודם במשך 24 שעות ואם יש תקלה ככה נדע יותר ברור מאיפה באה. בגלל שאני יודע שחבר'ה כאן עבדו במוקד תמיכה אז מה זה אומר שהמודם במעקב ? מה הם עושים בעצם ?

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  19. http://www.afik.net/info.asp?sub=Microsoft&courseID=2029027105 מישהו מכיר ויכול להגיד אם כדאי לי להירשם לשם

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  20. Started by manganga7,

שלום אני מחפש שיר שבמקרה שמעתי בטלוויזיה בערוץ המשחקים (yes play-43) עכשיו הזמרת ששרה אותה היא אני חושב שביונסה יחד עם שון פול אבל אני לא בטוח. שמתי לב שהרבה פעמים חוזר המשפט baby boy..... למישהוא יש את השם של השיר? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 586 צפיות
  21. Started by shimon956,

http://www.liquidgeneration.com/poptoons/saddamfromiraq.asp

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  22. מישהו מכיר חנות למודינג מחו"ל שעושה משלוחים לארץ ואפשר לשלם ב paypal?

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  23. כמו בכותרת אבל אתרים בעברית ולא באנגלית. נ.ב עשיתי חיפוש בגוגל לפני שפתחתי את הת'רד

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  24. Started by mt_nro,

מנגינה שמזוהה עם הצרפתים... יש אותה בפרסומת לביטוח ישיר, ואם זכור לי נכון גם ב Psychonauts בשלב עם פרד (ווטרלו) מישהו יודע על מה מדובר?

25. Started by 7k9af,

היי... אני מעוניין לקנות מכשיר DVD ואני זקוק להמלצות... אין תקציב מוגדר, אבל אל תגזימו עם המחיר.. תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 586 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.