עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by 1immortal,

לפנות לפרטי אם אתם מכירים מישהו / עובדים / לא יודע מה .

2. Started by benjo_s,

לא מעויניין לדעת על החנות שלא ממולצות... מחפש חנות זולה + אמינה+רספונסיבית במקרה של תקלות וכ'ו... תודה.

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  3. Started by D@nny,

שלום אני מחפש אתרים מחו"ל שאפשר להזמין בהם גיימפאדים, המחיר בארץ יקר מדי, לכן אני מחפש מחו"ל.. תודה

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  4. Started by djdodo,

שלום לכולם אני הורדתי לאחרונה משחק שמפוצל ל50 חלקים כולם מהצורה: game.iso.001-050 מה אני עושה איתם? איך לחבר את הדבר הזה? תודה

• 8 תגובות
    • 613 צפיות
  5. Started by Los,

אהלן. נשלח אלי אתמול משחק לPS3 דרך אנגליה ,הבעיה שהחנות הוסיפה בטעות בכתובת משלוח את המדינה [אילינוי שבארצות הברית] בעיקרון התבנית של הפרטי משלוח שהם כתבו נכונים פרט לאילינוי, שמגיע לפני הסוף של הכתובת שבסוף מופיע ישראל , האם יש סיכוי שהמשלוח יגיע אלי אחרי הכל < האתר לא ממש עונה לי, ואין לי כוח עכשיו להמתין חצי יובל בשביל החזר מחברת אשראי במידה ולא אקבל מענה מהאתר.

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  6. Started by urich,

איך ה ps2 תור dvd האם זה סתם גימק או שהוא שווה משהו בתור אחד והאם ניתן לחבר אותו לרסיבר לצליל סראונד כמו dvd אחרים.

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  7. Started by Holography,

מחפש טראקים בסגנון של Lord Of The Dance ודומיו. אין לי מושג אם הסגנון הוא באמת "מוזיקה סקוטית" זה פשוט הדבר הראשון שעולה לי בראש שאני שומע את זה. צרפתי דגימה מתוך טראק כדי להקל על זיהוי הזאנר http://rapidshare.de/files/21351748/sampling_1.mp3.html בתודה, Holography.

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  8. Started by orlupo,

ראיתי ידיעה בוואלה שהם מאיימים בשביתה ממחר זה נכון או לא? למה אבא שלי אמור ביום ראשון לחזור מספרד עם מכונת קפה!!! :silly:

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  9. כיוון שלא הולך לי טוב באחקטרוניקה היצאו לי לעבר למגה חדשה, מכטרוניקה, בבית הספר שהיא תהיה רק שנה הבאה אמרו לי שיש לי ציון של 65 ואם אני יעבור למכטרוניקה אז יהיה לי ציון של פלוס שלושים נקודות וששם בכלל יהיה לי יותר קל. השאלה שלי היא האם כדאי לי לעבור? אני ישמח לקבל תגובות מאנשים שכבר לומדים את זה. ולדעת מזה בדיוק. אמרו לי שבשביל האוניברסיטה זה אותו דבר ויהיה לי אותו בונוס (איזה בונוס בדיוק זה?) אבל אני יותר רוצה ללמוד אלקטרוניקה מאשר מכטרוניקה אבל במכטרוניקה יהיה לי יותר קל ואחר כך אם אני ירצה אני יוכל באוניברסיטה ללמוד אלקטרוניקה

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  10. Started by yonir,

אם מישהו מכיר, מה אתם אומרים על הטלויזיה הזאת (דגם 42LG60 / 42LG6000), מכל הבחינות ? תודה

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  11. Started by oren12,

אין לי מושג לאן זה שייך אז שמתי את זה בכללי.. יש לי Divx K-150 SONIC הצריבה שאני עושה היא DATA.. אני מכין תיקייה ושם בתוכה כתוביות + סרט (אני שם כמה סרטים בדיסק DVD- כל סרט בתיקייה נפרדת) עכשיו כשאני מפעיל את הסרט הכתוביות יוצאות לי הפוכות.. למשל הסרט רובוטריקים כתוב: ם י ק י ר ט ו ב ו ר אפשר עזרה?? מה עושים במצב כזה??

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  12. Started by שמואלל,

חייב שמישהוא יפרש לי את זה תודה רבה זה מיסמך קצר ביותר וחיוני תודה http://www.img-il.com/up/ftiqy5mmmtmm.jpg

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  13. Started by redti,

מי שרואה את התחרות של המלכת יופי של ישראל.. קודם כל הן כוסיות על רמה הפעם ודבר שני.. מישהו יודע איך קוראים לשיר שה2 ראפרים האלה שעלו שרו? ואם לא אז איך קוראים להם?

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  14. Started by DXT,

http://news.walla.co.il/?w=//597348 : לדעתי אם אסור לשחק כדורגל בתחתונים אני מניח שאין סיבה לתת לה לשחק בלבוש שהיא רוצה. יש חוקים בכדורסל, שחלק מהם זה הלבוש, אי אפשר לכופף את החוקים לכל אחד עם מקרה מיוחד הרי..

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  15. מצ"ב משוואה שאני צריך לפתור בעזרת Matlab, הבעיה שלי היא שאני לא כך-כך יודע כיצד אוכל למצוא 2 ניחושים התחלתיים.... ??? אשמח להכוונה... תודה! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  16. הייתי רוצה לנקות אותו , באיזה דרך הכי טוב . ?

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  17. ממליץ לכם מאוד לגלוש באתר www.theride.co.il "הרכיבה של החיים". האתר הוקם ע"י אורן קוזלובסקי חולה סיסטיק פיברוזיס שהתגבר (וממשיך להתגבר) על המחלה שלו וממשיך לחיות את החיים עם הדוקאטי 800SS שלו. http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=424394 אשמח מעבר לזאת שתצטרפו לפורום המופלא שמאגד בתוכו אחלן חבר'ה שבעולם.

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  18. http://www.bitsandpieces.com/depts/id-2.html כמו באתר הזה, רק חנויות בארץ?... מישהו מכיר? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  19. Started by joni,

בציור מתוארים הישרים : Y=2X-3 ו Y=-X-2 הקטע ab מאונך לציר ה X ואורכו חמש מצא את שיעורי הנקודות A ו B .

• 7 תגובות
    • 612 צפיות
  20. Started by FTP,

אני צריך MP3 בסביבות ה600 שח ואני צריך שישמעו בו מצויין בלי להתפשר על איכות, שישמעו את הבאס, גיטרות הכל מעולה אם אפשר בסביבות גיגה עד 3.... תודה רבה ראיתי כל מיני בזאפ ואין לי מושג מה לבחור

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  21. Started by Fkl0ster,

שימו לב גם למשפט מימין, ליד הAvatar שאין לי...

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  22. Started by yanivnn,

אתמול הזדמן לי אתר שלא ידעתי עליו אשר הניב לי תוצאות מוזרות מאד {בחלקם} איני יודע על אמינות האתר וטיב דבריו אבל אם הוא מהימן אז הנתונים באמת מפתיעים... האתר הוא http://clients.futuremark.com/peacekeeper/results.action?key=6Nvb שבודק כביכול איזה דפדפן יהיה הכי טוב למשתמש.... עד לבדיקה הייתי בטוח שכרום הוא הכי קל ומהיר אבל אחרי השוואה לפי נתוני האתר האקספלורר 9 היה כפול או יותר קצת ופיירפוקס היה כמעט כפול מהאקספלורר... מה אתם אומרים

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  23. Started by lia1966,

שלום לכולם המסמך כתוב בלשון נקבה בשל מקוריותו בלשון נקבה, אך מכוון לשני המינים. מצאתי את מה שאתם הולכים לקרוא במהלך אחד משיטוטי ברשת, ובדיוק כמוכם עכשיו, נתקלתי במאמר הזה במקרה. המאמר מספר על זה שאנו יכולים להרוויח כסף, הרבה כסף, בתוך שבועות קצרים, ועם השקעה בסיסית של רק 6$ או 30 ש"ח + 6 בולים. המחשבה הראשונה שלי הייתה שזו הונאה, אמרתי לעצמי, "כן, בטח..." הייתי סקפטית, אבל כמו רובנו הייתי גם סקרנית והמשכתי לקרוא. היה כתוב שם, שאם אשלח 1$ או 5 ש"ח לכל אחד מ 6 השמות והכתובות שהיו רשומים במאמר, אוכל לעשות אלפי דולרים בזמן מאד קצר. בנוסף צריך להוסיף את השם ואת הכתובת שלך כמספר 6 בתחתית הרשימה ולשלוח ל300 קבוצות דיון( ברשת ) יש בערך 500,000 וזה פותח אפשרות לשוק די גדול, לא…

• 7 תגובות
    • 612 צפיות
  24. Started by fireskill,

חחח משהו שם לב לדגל למעלה מאחורי הלוגו של hw ךםך רק עכשיו שמתי לב

דיונים חדשים בפורומים