עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ??? אני חדש כאן ואני רוצה לשאול אותכם : 1) איך אני עושה תמונה של המשתמש שלי 2) איך אני עושה שירו מה מצב באיסקיו שלי או המסנג'ר (אני ראיתי שיש את זה לאנשים פה ) תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  2. Started by IG,

OK, אני צריך כמה רכיבים, ואני רוצה לקנות כמה שיותר מהם דרך קרוב משפחה בניו יורק. אני מבקש מכם שתמליצו לי על רכיבים במחירים שאני אציין, ותגידו לי באופן כללי, אם כדאי לי לקנות את הרכיבים בארה"ב, או שעדיף לקנות אותם בארץ (תתיחסו בבקשה לאחריות, לשכיחות התקלות...) אני ארשום את הרכיב, ואת הסכום המקסימאלי שאני מוכן להוציא עליו (בדולרים...) abit nf-7 v 2.0 - 65$ hec 475W - 70$ כרטיס מסך - 100$ כל המחירים הם +- 10$, אבל לא יותר! אם יש לכם המלצות משתלמות יותר, אז תציעו. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  3. Started by gggil,

הסרט הזה עם דניאל קרייג, אולי לא כזה שחקן טוב אבל הסרט פשוט מדהים! אחד הסרטים הטובים שראיתי... מבוסס על סיפור אמיתי- על מלחמת העולם השניה או הראשונה איך 3 אחים עוזרים ליהודים לחיות בבלרוסיה נדמה לי, משהו טו-פא*ינג-ובבבב! יש אקשן יש מכות יש מתח אין הרבה חפירות, קיצר אחד הסרטים.

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  4. Started by ofeky1,

כדי לעשות לי דיסק לאוטו!! תודה

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  5. במנילה הקודמת רשמתי ממר"מ או 8200 יש לכם עוד יחידות? אני מחזיק כרגע בטכנאי PC MCSA ועכשיו אני לומד MCSE בגלל זה גם דחו לי את הצבא לטובת הלימודים יש לכם הצעות? פרופיל 64.

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  6. מעוניין לקנות מכשיר פקסימיליה, בעקבות מותו של הפקס הישן. תקציב אין לי כי אין לי מושג מה טווח המחירים. אני רוצה לקנות משוה טוב אמין מהיר וחדיש.

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  7. Started by overload,

לחובבי הג'אז (עם טיפה קנטרי) בסגנון נורה ג'ונס. המלצה לאלבום KT Tunstall- Eye To The Telescope. שיר מספר 4, Black Horse And The Cherry Tree מדהים. דיסק מושלם, קניתי שלשום, שווה כל אגורה.

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  8. Started by galz,

יש סרט אחד על איזה ילד ממנצ'סטר שהוא בקבוצת כדורגל והוא אפס ואז הוא מקבל נעליים מיוחדות ונהיה תותח משהו כזה מישהו יודע על איזה סרט אני מדבר?

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  9. Started by ashkenazone,

יש לי כמה מאות באזור האלף שאני לא רוצה להכניס לתכנית חסכון בבנק בגלל שזה סכום פעוט, רציתי לדעת מה דעתכם על איפה להשקיע את הכסף, אולי במניות? אבל מי מה איזה איפה? יש רעיונות?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  10. Started by guycnaan,

אוקיי אני צריך הוסט שיהיה חינמי ויכלול את הדברים הבאים: at least 30 mb storage space over 1gb a month bandwidth asp and front page suppurt as much possibale shorter url sql suppurt and db suppurt מי שיכול לעזור למצוא משהו כמה שיותר טוב שהוא חינם בבקשה תעזרו לי זה דחוף!

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  11. שלום אנשים. הכרתי בחורה אסייתית ששוהה בישראל תחת ויזת עבודה. הבחורה דוברת אנגלית בסיסית אך לא מילה בעיסרית. היא הביעה רצון ללמוד את השפה מכיוון שבתוכניותיה העצידיות היא כן רואה את עצמה משתלבת בחברה הישראלית. השאלה המתבקשת אם כך היא היכן? האם יש מעין "אולפן" גם למי שלא מוגדר עולה חדש?

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  12. Started by IlanF,

מה השיר בסרטון הפתיחה של need for speed carbon?

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  13. אנא הרתמו למאמץ! http://cats.omerkatzir.com

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  14. הוא מבריטניה והאנגלית שלהם זה לא האנגלית שאני רגיל אליה בנוסף לביטויים לא מהעולם הזה זה יכול לשגע פילים!!! ציטוטים: "Cape Horn in a force nine gale "-אפילו לא הבנתי מה זה (תרגום יתקבל בברכה) "me hearties" "m'boys" "lads" "Watch out! Land ahoy! Beware landlubbers"-זה ביכלל הרג אותי נ.ב הציטוטים לקוחים מהלינק הבא: http://www.theinquirer.net/?article=8587

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  15. Started by yanivnn,

אתמול הזדמן לי אתר שלא ידעתי עליו אשר הניב לי תוצאות מוזרות מאד {בחלקם} איני יודע על אמינות האתר וטיב דבריו אבל אם הוא מהימן אז הנתונים באמת מפתיעים... האתר הוא http://clients.futuremark.com/peacekeeper/results.action?key=6Nvb שבודק כביכול איזה דפדפן יהיה הכי טוב למשתמש.... עד לבדיקה הייתי בטוח שכרום הוא הכי קל ומהיר אבל אחרי השוואה לפי נתוני האתר האקספלורר 9 היה כפול או יותר קצת ופיירפוקס היה כמעט כפול מהאקספלורר... מה אתם אומרים

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  16. אם מישהו יוכל להמליץ על מקומות באיזור המרכז\שרון זה יהיה מעולה. למי שיש מטען למכשיר שהוא לא צריך והוא מתגורר באיזור השרון (כפ"ס,רעננה) והסביבה, אני מוכן לתרום כליה או לשלם 70 שקל בשבילו.

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  17. Started by grove,

זהו המסך שלי מזה כמה חודשים FIRMWARE אחרון http://img129.imageshack.us/img129/916/img0574hv6.jpg

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  18. Started by Googleness,

שלום לכולם, אני מחפש עסק אמין שמוכר מערכת של אתר מסחר אלקטרוני יחד עם האבטחת SSL ואחסון. אם העסק הזה גם מעצב את האתר ולוגואים לעסק ומה שמסביב עוד יותר טוב.

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  19. Started by zorgi,

היי אני חושב לעשות צניחה חופשית ואולי אפילו קורס שלם, אף פעם לא צנחתי.. הייתי רוצה לישמוע מאנשים שעשו את זה כבר אם זה שווה לעשות, ואם מישהו עשה קורס אז בכלל אני אשמח לישמוע. יש כאן אנשים שעשו את זה או שחשבו לעשות צניחה חופשית?

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  20. Started by tulicooli,

יכול ליהיות כזה דבר שיודעים כמה מאזינים יש לרדיו? אלה ששומעים את הרדיו דרך המקלטי רדיו שלהם?

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  21. Started by SMAZ,

מחפש פוסט שהיה פה בעבר וחיפשתי אבל לא מצאתי ??? אז היה פוסט לא מזמן מהשנה הזאתי חודשיים שלושה מקסימום קודם שדיברו בהתחלה על המעבד של PS3 {סל} גם נתנו באחד מן העמודים מישהו שרינדר מכונית שהמחשב זה 3 PS3 והפוסט דיברו על רינדורים והסבירו הרבה דברים או שזה פוסט אחד או שזה שתיים לא זוכר נראה לי בפוסט השני גם מישהו נתן רינדור של מישהו איזה דמות אם הרבה שיער או נחשים ואם יותר ממליון פוליגונים תודה לעוזרים אולי אני יצליח להיזכר בעוד פרטים

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  22. Started by Guy King,

שלום, חשבתי בזמן הצבא לעשות כמה מועדים חוזרים של בגרויות בשביל לשפר את הממוצע שלי (98.5 בערך) לציון יותר גבוהה בשביל שאוכל אחרי הצבא להתקבל ביתר קלות לאוניברסיטה. האם הצבא מאפשר לצאת לבגרויות אקסטרניות? אם כן, כמה אפשר לעשות בשנה? יש הגבלה בנוגע לכך? איזה חופש, אם בכלל, אני מקבל לפני הבגרות בשביל להתכונן אליה? תודה

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  23. Started by Kidney_stonE,

שלום לכולם.. יש לי נוקיה 6230, ואני משתמש המון ביומן שלו, מאוד מאוד נוח. אני מחפש דרך לסנכרן את היומן שלו עם היומן שבאווטלוק 2003 אני יודע שזה אפשרי דרך ה NOKIA PC SUITE, אבל אני לא מתכנן להתקין את הגועל נפש הזה במחשב שלי מצד שני, יש את oxygen phone manager אבל א. עולה כסף (עניין של עקרון) ב. למרות שהיא מושלמת מבחינת פיטצ'רים - היא מבוגבגת, למשל לפעמים היא מוחקת לי את כל ה SMSים שיש בפלאפון ! (והפיטצ'ר של ייצוא - ייבוא הודעות ל OUTLOOK שיש לה, הוא לא סנכרון, במובן המלא של המילה, אלא כמו שכתוב - ייבוא, וייצוא (מה שגם, הוא לא עובד בכלל , לפחות בגרסה שיש לי, שאסור לדבר על מאיפה יש לי אותה) אז מה שאני בא לשאול אם מישהו שמע או מכיר בעצמו, תוכנה חינמית טובה, ש- או שתהווה תחלי…

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  24. יש לי כיסא שקניתי מאופיס דיפו לפני המון זמן והידית של הכיסא התחילה להקרע עם הזמן, רציתי לדעת איך ניתן להדביק אותה הכי טוב? בתמונות למטה נמצאת הידית הקרועה

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  25. Started by stone cold,

• 1 תגובה
    • 628 צפיות

דיונים חדשים בפורומים