כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
http://www.memorypc.co.il - Memory PC - האם מישהו מכם רכש בעבר מוצר כלשהו מהחברה הזו? - מהו טיב השירות והאמינות של החברה; האם אכן קיבלתם את אותו מוצר שרכשתם? האם היא כיבדה את האחריות שהונפקה לכם עבור מוצר שרכשתם ללא דפי?
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום קיבלתי מכתב מהצבא ( אולי מכתב מספר 20 אני לא צוחק ), ורשום בו שאני מוזמן למבחני התאמה למקצוע תוכניתן ( אני הולך ליג' ) מקום ההתייצבות הוא איזשהו בית ספר למקצועות המחשב, מחנה מקלף ברמת גן, ואם אני לא מגיע אני לא יוכל לעבור את הקורס או משהו כזה מישהו יודע על מה מדובר או שהוא עבר את זה? אני אשמח עם מישהו יספר לי....
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
לא לצחוק...אוף רק קניתי מעיל עוד לא הספקתי ללבוש אותו פעמיים והוא כבר התלכלך לי בדיו ): זה מעיל ניילון ואין לי מושג איך מורידים כתם כזה משם...למישהו יש מושג? אפילו אקונומיקה לא עזר
-
- 7 תגובות
- 588 צפיות
-
-
-
אין לי מושג לאן זה שייך אז שמתי את זה בכללי.. יש לי Divx K-150 SONIC הצריבה שאני עושה היא DATA.. אני מכין תיקייה ושם בתוכה כתוביות + סרט (אני שם כמה סרטים בדיסק DVD- כל סרט בתיקייה נפרדת) עכשיו כשאני מפעיל את הסרט הכתוביות יוצאות לי הפוכות.. למשל הסרט רובוטריקים כתוב: ם י ק י ר ט ו ב ו ר אפשר עזרה?? מה עושים במצב כזה??
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם היום הייתי במיונים לתפקיד מאבחן פסיכוטכני וגיליתי שזה דווקא תפקיד די נחמד וקליל ובאופן עקרוני אין לי בעיה לעשות אותו. בכל מקרה, עברתי את השלב הראשון(ועכשיו יש לי רק לעבור וועדה). מהרגע שאני נכנס לוועדה והלאה אין לי אפשרות לחתום וויתור ככה שאני צריך לחשוב טוב טוב אם זה מה שאני רוצה לעשות. אבל הבעיה היא שאני גר בכפ"ס, ולהגיע לתל השומר(שם נמצאת לשכת הגיוס) כל בוקר הלוך חזור זה סיפור של 6 אוטובוסים ויותר, ככה שזה די בעיה, וגם תמיד יש את הסיפור של "אולי אני אקבל תפקיד יותר טוב אם אני לא אלך לזה?" ויש לי גם אפשרות לבקש לשרת רחוק מהבית ואז אני יכול גם לגור בבית החייל שזה כמו אכסניה נחמדה שכל החיילים גרים ביחד. בקיצור עד יום שלישי אני צריך להחליט מה אני עושה ואין לי מו…
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום. אפשר בבקשה לדעת איזה מענקים סבסודים מקבלים בשחרור מצהל? תודה
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה בעיה אצלי, או שהאתר שלכם דפוק. לא משנה מה אני רושם בחיפוש, הוא לא מוצא כלום! רק כותב לי הודעה: "Your search query didn't return any matches" למה זה לעזאזל??
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
קבלתי את ההודעה מידידה גרמנית שלי, מדובר בוירוס או הודעה תמימה? רב תודות
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
-
To limit number of jerks who want to have an account here, you'll have to answer one simple question: Given the sequence: M, T, W, T, F... - What's the next letter? רעיונות יתקבלו בברכה
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
http://www.johnstonsarchive.net/nuclear/nuclearwar1.html אומנם ישן משנת 88 אבל עדיין די נחמד חחח תקראו תראו איך ארה"ב נדפקת חזק ותקראו שם בין השעה 12:35 ל-12:30 ישראל משום מה גם משגרת נשק גרעיני על מדינות ערביות חחחחח :lol: קיצר הזוי לגמרי אבל עדיין!! זה כמובן עוד בתקופה של ברית המועצות וברית ורשה נגד ארה"ב ונאט"ו
-
אני מחפש חנות מחשבים\צילום בפתח תקוה שיש להם מוצר שחיפשתי ודיברתי איתם לפני כמה ימים ויש להם אותו אבל איבדתי את המספר. אם מישהו יכול לעזור לי... זה ממש ממש דחוף. אם אתם מכירים חנות שיש לה את המוצר הזה (בחנות, לא להזמין!!!) - card reader sandisk compact flash type 1\2 usb 2 זה מאוד יעזור בדקתי בהרבה חנויות אבל כולן צריכות להזמין. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יום חמישי החמישי לחמישי אלפים וחמש (05.05.05), והשעה 11.11.11!! נשבע לכם שהתמונה לא ערוכה חוץ מהעיגולים האדומים חח [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 587 צפיות
-
-
באותו מקום שיש: הראה תגובות חדשות להודעות שלי מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
באיזה ערוצים יהיו 5+גולד ו5+ LIVE.? איזה מספר ערוץ
-
- 7 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שימו לב גם למשפט מימין, ליד הAvatar שאין לי...
-
לוחות שנפוצים בהם חלקי מחשב וכרטיסי מסך בפרט. אני מחפש 9800 פרו או משהו ברמה שלו לאייג'יפי,אשמח אם תעזרו לי למצוא איזה לוח שיעזור לי.
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום לכם פורום נכבד מישהו כאו יודע איפה אוכל להשיג כבל נתוינים לפלאפון טי 720 שבפלאפון ?? באסקייפ זה עולה 380 שקל וזה טיפ טיפה יקר מדיי!! מצאתי רק חנות אחת שעולה מאה שקל אבל זו חנות של הזמנה באינטרנט ואני צריך חנות מוחשית? מישהו יודע מאיפה?? תודה רבה רבה לעזור!!
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
הניגון של הפסנתר זה בנפרד? יש כזה? אם אין אז איך קוראים לשיר\זמרת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
אני מחפש את הפרסומת הישנה של ג'טיקס אם מישו זוכר.. אני זוכר משו עם X עם ילדים שרוקדים ברייקדנס אם אני לא טועה היא ישנה מאוד בערך .. ואני מחפש אותה דחוף כי מישהי שאני מכיר אמרה לי שהיא בפרסומת ואני חייב לראות אם היא שמה : P
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אפשר באן לשבועיים בבקשה? לא שיש לי משהו נגד האתר פשוט אני לא רוצה להיות הרבה במחשב.........אני רציני לגמרי מנהלים .תודה
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
-
-
- 5 תגובות
- 587 צפיות
-
-
מישהו קרא את הסיפור : "בריכת שחייה" ? קראתי אותו כמה פעמים ולא הבנתי על מה מדובר בסיפור. מישהו יכול להסביר לי ?
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-