עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by itaim,

סבא שלי ז"ל היה ניצול שואה הוא היה גר בצ'כיה עכשיו אמא שלי רצתה להוציא אזרחות צ'כית בשביל להוציא דרכון צ'כי (היא חושב שיותר בטוח להסתובב בעולם עם דרכון לא ישראלי) אבל אין לה מושג איך לעשות את זה... איך ועשים את זה?? לאן פונים?? מקוה לקבל תשובה... תודה..

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  2. http://forum.galeyisrael.com/forum/viewtopic.php?p=8660%238660 איפה בוקי שלי, איפה?! :'(

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  3. Started by makron1,

האיש שם מעביר סיגריות במטבע מסובב את היד שלו ב360 מעלות וגם הולך לרחף באויר WTF .??.?

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  4. Started by 1nstall,

היי אני מחפש שרת טוב להעלת תמונות בשביל החתימה והפרופיל אני מכיר את http://www.myimgs.com הוא ממש גרוע בגירסא של החינם אי אפשר לעלות תמונה לזמן רב ( כל חודש אפשר לאיזה יום ) הינה הבעיה שהוא כותב לי: Your account has ran out of views and/or bandwidth for this month. To continue to view your images, please UPGRADE to a higher account. Your resources will be reset at the begining of the month. אז אני מחפש שרת אחר בחינם שבוא אני יכול לעלות תמונות כל הזמן ( ולא למשך יום ) מי שמכיר שרת כזה שיספר לי עליו תודה מראש Install

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  5. איזשהו קישור או משהו לבדיקה או הבחון של האי קיו טסט וקסלר למי שמכיר.... תודה לעוזרים!!

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Azmodan,

אני מנסה להגיע לאתר של זירוקס ישראל וכל מה שאני מעלה זה כתבות ארכיון מאתרים אחרים. מישהו יודע מה כתובת האתר?

• 3 תגובות
    • 6.4k צפיות
  7. סוף סוף הכרה של החברות לציבור המודרים בישראל? אני מצרף את הפרסומת : (תסלחו לי על הגודל :-X )

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. סתם שאלה, יש פה מישהו חוץ ממני שזוכר עוד את ימי ה BBS???

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by x-dude,

ובאיזה שעות ביום שבת עדיף להגיע שלא יהיה תור ארוך?

• 19 תגובות
    • 5.8k צפיות
  10. Started by PhP dUdE,

משהו מארגן קנייה קבוצתית מג'אב?

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  11. Started by Saggitarius,

ערב טוב לכולם! אני מיתכוון ליקנות מחשב , ואני מחפש חנות טובה ואמינה לקנות בה . אם מישהו מכם מכיר חנויות מחשבים באיזור נהריה או קריות או כרמיאל ושם בסביבה , בבקשה ממכם אנא תגידו את שם החנות ומיקומה. אם אני עובר על איזשהו חוק מחוקי הפורום תגידו לי בבקשה (פשוט אין לי זמן להספיק לקרוא את החוקים, אני פשוט מאוד ממהר). תודה רבה לכולכם. אפשר גם ליפנות לאייסי. 342034567. תודה.

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  12. Started by waizman,

אני אישית עוד לא החלטתי, אבל זה יהיה משהו שרוט לאללה כמיטב המסורת ;D אז למה אתם מתחפשים? ומתי פורים בכלל?

• 45 תגובות
    • 4.4k צפיות
  13. Started by MoRtZkInG,

החברה ב3DGAMEMAN.COM ערכו מפגש פורום לכבוד ביקורת הווידאו ה400 באתר, וכמובן שערכו על המפגש ביקורת ווידאו. בכל מקרה, ככה עושים מפגש פורום: http://www.3dgameman.com/vr/3gm_special/400th_video_review/video_review_03.html תודו שלא הייתם מתנגדים לאיזה HSF סתם ככה...

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Ran B,

טכנאי מחשבים! יהיה דאחקות, תראו!

• 100 תגובות
    • 11.4k צפיות
  15. Started by Kenny,

21.03- גולני 22.03- גבעתי 23.03- חירמ"כ 24.03- נח"ל 25.03- צנחנים 28.03- שריון 29.03- הנדסה קרבית 30.03- תותחנים 31.03- מג"ב 01.04- נ"מ 13.04- גיוס ביני"ש 14.04- גיוס ביני"ש\השלמות בהצלחה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by mikamar2,

קודם כל שלום לכולם,אני חדש בפורום. רציתי לשאול אם מישהו פה מכיר אתרים של בלוג TV בחו"ל לא מה שיש בתפוז. תודה לעונים .

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  17. Started by Sub-sw32,

לבחירתך 6 בחירות כדאי לבחור רק פעם אחת לכל אחד מהאפשריות.

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by SLIM,

נו אז איזה יש לכם... לי אישית יש סטר טק כי אני לא כלכך מדבר בו... ;D

• 113 תגובות
    • 7.2k צפיות
  19. Started by Shadowman,

יש לי כמה מלים ממנו... ממ תפתחי את הרגליים..... משהוא עם ערבים... בקיצור שיר נחמד שאין לי מוג מי שר אותו ומה השם שלו.... אז עם משהו יודע... תודה!! ;D

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  20. בכיתה הולך לי טוב ובבית קשה :-[ 1) השלם תאיבר 79-,...,33,.37,.41 אני יודע שנתשובה היא 31 אבל צריך תדרך ... יצא לי ש N = -29 !! לא טוב ! 2)בין המספרים 11 ל28.5 יש להכניס 6 מספרים כך שכל 8 המספרים יהוו סדרה חשבונית...מצא את הפרש הסידרה.. התשובה: 2.5 יש לי תAN , יש לי תA1 רק חסר לי את הD (נראה לי) אני תקועעע 3)האיבר השביעי בסדרה הוא 25 ...האיבר העשירי הוא 19 מצא את האיבר ה30 . אני יודע שA7 הוא 25 וA10 הוא 19 .. עשיתי מערכת משוואות ויצא לי ש D=שתי חמישיות - לא הגיוני כי אח"כ לא יוצא לא תתשובה שהיא 21- 4)סכום 2 האיברים הראשונים בסדרה חשבונית הוא 32- וסכום שני הבאים אחריהם הוא 0 . כמה איברים בסדרה אם האיבר האחרון הוא 60 ? אנ'לא יודע איך להתחיל אפילו ! (התשובה: 11) -…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. עוד תמונות יתקבלו בברכה תודה מראש

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by someone,

לאחרונה ראיתי הרבה מבצעים שמפרסמים חבילת 1.5MB בכבלים (לשם אני מחובר היום, לא דיגיטלי בטלוויזיה, חבילת 750KB) כולל ספק ותשתית הכבלים. והיום אני מתקשר ל012 כדי לברר על המבצע, ומה אומרים לי? ללקוחות כבלים חדשים בלבד! ולא הסכימו להעביר אותי.. בכל מקרה התעצבנתי ובדקתי קצת מה הסה"כ הכולל שאני משלם היום על האינטרנט ושירותי הטלוויזיה, ומה אני רואה? 277שקל לתבל כולל אינטרנט וטלוויזיה ועוד 130 שקל (לפי נציגת שירות הלקוחות אני משלם להם מעל 145 שקל לחודש.. אולי החשבון שבדקתי שלי ישן קצת..) ל012 כספקית! מחישוב קצת, 407 שקל, ואם השקלול של נציגת שירות הלקוחות, 422 שקל לחודש!! אז כמובן שעוד יותר התעצבנתי והלכתי לברר קצת מה מציעים יס והADSL (מהצד של לקוח חדש הפעם) אז ביס: חבילת הבסיס + …

• 9 תגובות
    • 699 צפיות
  23. חשבתי 5 דקות על כותרת עניינית, ולא מצאתי משהו לנכון. אז אם יש לכם הצעות, אני אשנה. אנא אל תנעלו. עכשיו כך : נרשמתי לבלוג TV של תפוז, סתם הסתכלתי בחדרים והכל.. מעניין, נחמד, משעמם וכו'.. עכשיו יש נערה שאני לא אנקב בשמה, נקרא לה בסיפור " ד' " . עכשיו. ד' הייתה בבלוג TV בחדר כלשהו, ועשתה ריקודים למצלמה. ד' לא חשפה את פרצופה למצלמה, כי לא רצתה בזה, וזו זכותה המלאה. כאשר קהל הצופים ביקש להראות את פרצופה, היא התקופפה בזמן הריקוד ואני צלמתי את המסך. ( pring scrn ). אחר כך, רשמתי בהתלהבות בכללי, יש לי תמונה של ד', יש לי תמונה של ד' . אחר כך ד' נכנסה אלי לפרטי, וביקשה שאני אשלח לה את התמונה. העלתי את התמונה לרשת והבאתי לה את הקישור! בנתיים אף אחד חוץ מ ד' לא ידעה שהתמ…

• 37 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by nw,

האם מדובר בגירסה חדשה ומשופרת של המוצר או מוצר פגום,ישן, שעבר חידוש או תיקון? לדוגמא: מצלמה דיגיטלית 3.2M מחודשת

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by status,

a=b / *a a^2=ab / -b^2 a^2-b^2=ab-b^2 (a-b)(a+b)=b(a-b) / : (a-b) a+b=b b+b=b 2b=b / :b 2=1 איך זה יתכן? המורה שלנו למתמטיקה נתן לנו את ההוכחה הזאת ואמר שיש שתי אפשרויות: 1) שכל המתמטיקה שלנו קורסת ברגע זה.. 2) שמשהו לא נכון בהוכחה הזאת... אני לא רוצה להאמין שהמתמטיקה קורסת כרגע, אז למישהו יש רעיון איפה הטעות פה?

• 29 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים