עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by moses_23,

http://img2.tapuz.co.il/forums/1_78931098.htm אני עדיין לא מבין כמה שטויות היו יכולים להוציא שם בעצרת הזאת... ממתי רשום בתנ"ך שלנו שמותר לנו לקיים יחסים עם ילד בן 3?????????? מטומטמים האנשים האלו...

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  2. Started by DeadByDawn,

בזמנו היה את האתר Pelemania .... יש עוד אתרים בסיגנון?? אני מכיר את getjar ... לא שווה הרבה. אני בעל E1000 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  3. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

היתי ליפני שבוע בתיאוריה והגעתי בשעה 9 וחצי לשם,השומר אמר שזהו אי אפשר להיכנס היתה צריך לבוא ליפני 9 ולקחת מספר. [איך זה שבאתר של מישרד התחבורה לא מצויין שום דבר כזה? ]. חבר שלי שהיה שם ליפני חודש אמר שאפשר לבוא בכול שעה,מה זה השטויות האלה? אני חייב לציין כי התיאוריה היא באשדוד, ידידה שלי היתה בתיאוריה ברחובות ליפני יומיים ואמרה שאין כזאת הגבלה,כנ"ל לגבי קיריית מלאכי. מה זה החרא הזה האוטובוס הכי מוקדם שיוצא לאשדוד זה ב 8 וזה שעה נסיעה איך אני אמור להגיע לשם ליפני 9 עם איך להגיע לשם חוץ מאוטובוס

• 6 תגובות
    • 590 צפיות
  4. אני מעוניין לנסות ציוד היקפי מחשב כמו מקלדת ועכבר במו ידי ולראות איך זה מול מסך עם משחקים מישהו פה מכיר חנויות באיזור המרכז שאפשר לנסות שם חופשי כולל הגה וגיימפאד? אם מישהו מכיר גם חנות לנסות נגנים כמו אייפוד טאץ' אני אשמח מאוד

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  5. Started by tzolerguy,

היי צריך המלצה לחנות טובה במנהטן ... ( מחפש לוח X58 וזכרון )... מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  6. Started by [{AMD}],

שיחקתי בו קצת ומשחק לא משהו בסגנון של DOOM די מפגר

7. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3225423,00.html מה אתם אומררים? בנתיים ראיתי שהוא איטי ביותר

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  8. Started by bobby323,

זה סתם מעניין אותי, למה אמא שלי אמרה לי, להשים לך כנפיים על האש,ולא להשים לך ווינגס על האש?

9. אני צריך אתר טוב לרמה לפחות של 4 יחידות ללימוד אנגלית שיהיה שם הכל זמנים,אנסין וכל השטויות מקווה שתמליצו לי על משהו טוב כי אני מצאתי רק זבל

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  10. Started by Los,

אהלן. נשלח אלי אתמול משחק לPS3 דרך אנגליה ,הבעיה שהחנות הוסיפה בטעות בכתובת משלוח את המדינה [אילינוי שבארצות הברית] בעיקרון התבנית של הפרטי משלוח שהם כתבו נכונים פרט לאילינוי, שמגיע לפני הסוף של הכתובת שבסוף מופיע ישראל , האם יש סיכוי שהמשלוח יגיע אלי אחרי הכל < האתר לא ממש עונה לי, ואין לי כוח עכשיו להמתין חצי יובל בשביל החזר מחברת אשראי במידה ולא אקבל מענה מהאתר.

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  11. Started by urich,

איך ה ps2 תור dvd האם זה סתם גימק או שהוא שווה משהו בתור אחד והאם ניתן לחבר אותו לרסיבר לצליל סראונד כמו dvd אחרים.

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  12. Started by Guarding angel,

http://attach.walla.co.il/?w=/@attach&acode=UISAfffitalyheferrlam55cool&fid=-1000&id=6060582&aid=1&n=&save=1&filename=%63%61%72%5F%61%64%2E%77%6D%76

13. Started by ccc,

אני רוצה לקנות משם כמה ספרים.. חלק זה נותן לך ללחוץ על buy new וזה מוסיף לעגלה.. חלק זה מפנה אותך לכל מיני מוכרים כאלה שלחלק מהם יש משומש ולחלק יש חדש... 1. זה אומר שאני מקבל כמה חבילות אם אני קונה מספר ספרים? 2. איך אני יודע מה אני קונה מאמזון ומה ממוכרים פרטיים 3. איך אני יודע אם המוכר שולח בינלאומי? משלוח מהיר זה סביבות ה15 דולר לחבילה נכון ?

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  14. אני רוצה שאני יהיה תמיד מחובר לאינטרנט והמצלמה שיש לי תמיד תשדר לאתר שלי, מישהו מכיר איזה פקודה או אתר שמסבירים איך לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  15. Started by ptyahoo,

אני צריך הזמנה של ג'ימייל, לא ידעתי איפה לרשום זאת. את ההזמנה ניתן לשלוח לאימייל: ptyahoo_torrent@hotmail.co.il אם זה לא חוקי או משהו אני מתנצל. תודה, Ptyahoo.

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  16. Started by sergames,

שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש מכשיר GPS לרכב. לאחר הקריאה באמאר הזה: http://www.wisebuy.co.il/ArticlePage.aspx?AID=1332&PcatID=550 מצאתי את המכשיר הזה: http://www.miorio.co.il/Product.asp?productid=1069 שהיה נראה לי בעל נתונים מרשימים ועלות זולה יחסית למוצרים בשוק. כמובן שהמחיר הזול גורם לי להרתע מן הקניה ואני רוצה לדעת אם אכן אין במכשיר הספציפי פגמים או איכויות נמוכות מבחינה תוכנתית או חומרתית, מפני שאין אני יכול להשוות את המפרטים מקרב העובדה שמעולם לא היה בבעלותי מכשיר GPS. בכל מקרה, אם יש לכם המלצות למכשיר GPS, במחיר של 2000~ ש"ח, אני אשמח אם תציגו לי כאן את האפשרויות. כמובן שאם במחיר גבוהה יותר יהיה הבדל משמעותי באיכות המכשיר אשמח אם תפרטו. אני מעוניין שב…

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  17. כמו שרשום ^^^ הבגרות ב 14:00 אז בהצלחה!!! אני רק בכיתה י"א אבל רוב בתי הספר מגישים ב-י"ב

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  18. לא ידעתי אם זה שייך לאחד הפורומים האחרים אז כתבתי בפורום זה. לפני כמה זמן הייתי בחנות TNT, ושמתי לב שבתא ההלבשה ישנה מנורה שנראה לי שהיא מקנה גוון (אולי אדמדם מעט) הגורם לעור הגוף להראות שזוף יותר ממה שהוא באמת. יש למישהו מושג על מה אני מדבר, איך זה נקרא, האם דמיינתי, איפה קונים את זה? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  19. http://gprime.net/video.php/fireauction מצחיק חבל על הזמן :lol:

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  20. ממליץ לכם מאוד לגלוש באתר www.theride.co.il "הרכיבה של החיים". האתר הוקם ע"י אורן קוזלובסקי חולה סיסטיק פיברוזיס שהתגבר (וממשיך להתגבר) על המחלה שלו וממשיך לחיות את החיים עם הדוקאטי 800SS שלו. http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=424394 אשמח מעבר לזאת שתצטרפו לפורום המופלא שמאגד בתוכו אחלן חבר'ה שבעולם.

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  21. Started by WillieT,

מיום חמישי שעבר בערך, הRSS לא מצליח להתעדכן. הן בFF 2.0.0.15 והן בFF3.0 (בשני מחשבים שונים, חשוב לציין). קורה לעוד מישהו?

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  22. Started by Henz16,

Rodney Carrington - Show Them To Me.mp3 אני מחפש את השיר הזה, עדיף להורדה ישירה. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  23. Started by vic1234,

שלום רב, אני שמח לספר לך ששמך עלה בגורל בהגרלה הראשונה לכבוד יום ההולדת החמישי לאתר שלנו. הפרס בו זכית הוא: Spider 120mm - מאוורר הכולל פילטר נגד אבק של חברת Evercool מתנת Com4U ברכות! על מנת שנוכל להעביר אליך את הפרס במהירות האפשרית, אבקש כי תגיב על מייל זה ותשלח אלינו את הפרטים הבאים: שם מלא. כתובת למשלוח הפרס, כולל מיקוד במידת האפשר. טלפון בו אתה זמין על מנת לתאם את המשלוח. שים לב! באם לא תתקבל תשובה למייל זה בתוך מספר ימים, תועבר זכות הפרס לזוכה אחר שיעלה בגורל. בכבוד רב, מור שובל, צוות HWzone

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  24. שלום, בגלל שאין לי PAYPAL ואבא שלי לא מוכן לשלם עבור דבר כזה (הוא מתנגד לשלם על דברים כאלו ) , חבר שלי שבא מרומא קונה בשבילי מנוי לאיזה אתר שאבחר (כמובן שאני אשלם..). שמתי לב שהמון דברים מועלים ל-RS .. אך רציתי לדעת אם אתם ממליצים על איזשהו אתר מסויים אחר . והאם המהירות של RS היא מקסימלית? וכמה הגבלת הורדה ליום (GB PER DAY ) .. נ.ב - אם זה מ-RS כנראה אני אקח את החבילה ב 7 יורו.. תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  25. Started by D-M-X,

בלה בלה בלה, צונזר, בלה בלה בלה..

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.