כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
www.warez-bb.org אחרי ההרשמה הוא לא שולח לי את הקוד הפעלה לאימייל. אח שלי הקטן המעצבן הזה אומר שהוא יודע למה והוא יגיד לי רק אני אשלם לו 5 שקל...כמעט הבאתי לו חמש כאפות... מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה? ואם הוא הצליח לקבל משתמש מאושר והכל אז שיביא לי אותו או יגיד איך
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה ש"תצלם" את מה שקורה על המסך, במקרה הספיציפי שלי זה יהיה "צילום" משומר מסך שיש לי, ולאחר שתצלם את השומר מסך תוכל לשמור במגוון פורמטים כמו: GIF PNG JPG וכ"ו.. למעשה אני רוצה לצלם חלק מהשומר מסך שלי ולהפוך אותו למיני אנימציה, אנימציה של כדקה או שתיים. בפורמט שתומך באנימציות (כמו GIF) באיזה תוכנה\תוכנות עלי להשתמש? אשמח לשמוע את המלצותיכם. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
היי האם אפשר לעשות באן לפי שעות ביום? כלומר משעה עד שעה וכו' ובכלל איך זה עובד? תודה
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני פונה למי שיש לו חשבון על שרת שתומך ב PHP, אני צריך טובה קטנטנה. מי שחושב שיכל יכל לעזור לי שיפנה בפרטי פה בבקשה, או שישאיר פה הודעה אני יפנה אליו. חג שמח. תודה
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
תגידו אנשים מי מכם פה יודע לנגן ואוהב לנגן על אורגן? השאלה הזאת לא סתם..זה חשוב..
-
- 6 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול ניגשתי לבגרות בתנ"ך, ורציתי לדעת, אם התפרסמו כבר התשובות לבגרות. מי שיודע משהו על הדבר הזה, שיגיב בבקשה תודה רבה. עריכה- אני מדבר על הבגרות, שמס' השאלון הוא: 002213
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
היום פתיחה רשמית של המשחק תפקידים המוני לרשת האינטרנט מבית יוצר ישראלי. הכתובת היא: http://www.battle.co.il לאחר ההרשמה ישר גשו לארמון והחלו בקרב. אם אינכם יודעים איך להתחיל בקרב ואין מי שיסביר לכם, אל תתעצלו, לחצו על כפתור "השאלה", ושם תמצאו מענה לכל תשובותיכם. נורא חשוב להגיע בהקדם האפשרי לרמה השנייה. אז תקבלו נק' מיומנות ותתחזקו, כמו כן תקבלו כסף ותוכלו לרכוש בחנות כלי הגנה ותקיפה. בעזרת הכסף תוכלו לרכוש גם כן משקאות שונים אשר יגדילו בהרבה את הפרמטרים שלכם. בכדי להגיע לרמה שנייה יש לנצח ב3-4 קרבות. כנסו ותמכו במשחק ישראלי חדש, הראשון מסוגו! (אני כאן בכדי לעזור לפרויקט הזה מקווה שגם אתם תעשו זאת, תודה לכם מראש, ובהצלחה למשחק.)
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
אפשר באן לשבועיים בבקשה? לא שיש לי משהו נגד האתר פשוט אני לא רוצה להיות הרבה במחשב.........אני רציני לגמרי מנהלים .תודה
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
היי חברה, מה קורה? תגידו, אתם מכירים את כל העמותות האלו שמחתימים אותם בעשרות אלפי אנשים כדי להשיג דברים, ומעבירים אותם באינטרנט? איך יוצרים אחת כזאת? תודה (וד"א האתר פוסטול לא עובד לי, אני צריך דרך אחרת)!
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
בפעם הבאה אפשר לשקול לשים דם במדפסת במקום הצבע האדום, זה בטוח יהיה יותר זול מלקנות דיו מקורי: http://www.gizmodo.com/gadgets/peripherals/hp-ink-costs-more-than-human-blood-booze-212444.php לי אישית יש לייזר, אבל זה עדיין, ממש, ממש מרגיז.
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
http://www.memorypc.co.il - Memory PC - האם מישהו מכם רכש בעבר מוצר כלשהו מהחברה הזו? - מהו טיב השירות והאמינות של החברה; האם אכן קיבלתם את אותו מוצר שרכשתם? האם היא כיבדה את האחריות שהונפקה לכם עבור מוצר שרכשתם ללא דפי?
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הקורסים האלה? איך הם נחשבים? ודרך אגב המיונים קשים?
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם, בזמן האחרון התחלתי להתעניין במספר קורסים והכשרות בתחום המחשבים. במשך זמן זה, מצאתי מספר תחומים: DATABASE, ניהול והנדסת רשתות, תוכנה. ברשותי ידע רב בתחום החומרה בלבד והכרות מצויינת עם OFFICE, WINDOWS והרשת. רציתי לשאול את אלה שכבר עברו את ההכשרות הנ"ל ואת אלו שמתעניינים בהם, מה כדאי לדעת? למה יש הכי ביקוש? מה הכי משתלם? בנוסף, איפה כדאי ללמוד ? איזה מסלולי הכשרה טובים? אשמח לכל עזרה ודעה אבל שתהיה עניינית. תודה, דן
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
זה קליפ דאנס שמבוסס על השיר equador של Sash ציטוטים מהשיר: c'mon and move you body your body and you soul the music....bla bla bla take control ואז בסוף היא אומרת משהו עם the power to the groove בקיצור זה שיר נפוץ כזה, אבל אני לא יודע איך קוראים לו...
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
היי חברים לחלק מדגמי הארמור יש מאורר 230 בצד על החלון המאורר הוא שקוף ועם לדים (לרוב כחולים ) אני צריך את המאורר הזה ... ממש ממש ממש צריך.. מצד שני , יש לי בדיוק את אותו המאורר רק בצבע שחור ובלי לדים (גם של טרמלטק ) מישהו מוכן להחליף איתי ? (להזמין אותו מחו''ל זה פרוצדורה לא קטנה בישבילי , במיוחד שאני נוב בהזמנות ) צרפתי תמונה של המאורר המדובר... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
בד"כ מפרקים משוואה ריבועית ע"י טרינום או ע"י הנוסחה לכפל מקוצר או הנוסחה השנייה שאני לא זוכר איך קוראים לה.. אבל אני יודע שאפשר להישתמש גם בנוסחאת השורשים, אני פשוט לא זוכר איך, צריך לעשות את הנוסחה ואז להציב את X1 ואת X2 באיזה נוסחה מסויימת ואז מקבלים בעצם את הפירוק של המשוואה, מישהו זוכר מהי הנוסחה ?
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
The Sketch ממשיך להתעדכן (למרבה ההפתעה) http://mrsegev.blogspot.com/2009/05/so-fuzzy-6.html
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום ידוע שאפשר ללכת לערוך דין ולשאול אותו על אדם מסויים אם יש לו עיקולים או תיק בהוצאה לפעול. כמובן שעורך הדין לוקח כסף על טרחה שכזאת. האם מישהו יודע כיצד הם מבררים עניין שכזה? איך אני, בתור בעל עסק, יכול לבדוק מידע שכזה? עוד שאלה שרציתי לשאול איפה אני יכול לפרסם חינם באינטרנט עסק? יש חייה כזאת?
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מישהו יודע איך משתמשים בשיטת סופר פוזיציה לפתרון מעגלים חשמליים? תודה מראש לעונים.
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום, אז כפי שציינתי בדיון אחר, הנה השיר המקורי שלי, שיר שכתבתי והלחנתי, לועזית כמובן, כלים חיים שהקלטתי אצלי בסטודיו הביתי הם גיטרות לכל סוגן וקלידים, תופים ושאר האפקטים יצרתי בקיובייס, פרי דימיוני כמובן, בקיצור הכל שלי חוץ מהשירה של אחי המוכשר, מקווה שתהנו, ותגובות תתקבלנה בברכה, תודה מראש! האיכות ירדה ב100000000 רמות בגלל היוטיוב, אם מישהו יוכל לומר לי על הדרך איך אני שומר על האיכות אני אשמח, כי אתה תישמעו קצת דיסטורשיינים חח. http://il.youtube.com/watch?v=Suqnl-1yWMc&feature=channel_page
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
באותו מקום שיש: הראה תגובות חדשות להודעות שלי מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-