כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
אתמול התקשרתי ל"גולדטופ" בנוגע לאחריות על מוצר מסויים. חוץ מזה שהם אמרו שהם לא רוצים להחליף (למרות האחריות שיש לי) הם גם ניתקו לי שיחות, קיללו ואיימו עלי. הייתי רוצה לדעת האם עוד מישהו נתקל במקרה דומה?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
אחר צהריים טובים לכם אנשים. אני מחפש את השם של הסרט מהקליפ "KING OF MY CASEL" אם מישהו יודע הוא יעזור לי מאוד. בתודה מראש אלדד כהן. ;D
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת. אני צריך משהו קרוב לאשדוד למרות שזה לא הכי חובה. מה אומרים על אייבורי בתור יבואנים? את ההרכבה פיזית אני עושה לבד כי אני פחות סומך על אנשים שינגעו לי במחשב. אני צריך שירות, מחירים סבירים (כמובן שאם זול יותר יותר נחמד אבל הכיוון לאמינות), ושלא יסגרו בזמן הקרוב (אחריות) ושלא "דוחפים" לאנשים רכיבים מחודשים כמו ***. תודה יבגני
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מה שצריך לעשות זה פשוט להרשם וללחוץ על מיכל מיני לינקים של פרסומות לקרוא מיילים .....למי שרוצה כמה ג'ובות מהצד מומלץ ***
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום רב, האם יש אפשרות לשנות את מספר הודעות הפורום המוצגות בכל דף? חיפשתי באפשרויות אך לא מצאתי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
-
-
נתונות משוואות של שני ישרים Y=4X+2 ו- Y=-2X+17 הם נחתכים בנקודה M צריך למצוא את שיעורי הנקודה M תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
קניתי מברגה עם מטען לבטריות בארה"ב. על המטען רשום : INPUT : 120 VAC ~60Hz 0.58A OUTPUT: 7.2-14.4V DC 1.9A 1.9A האם אני יכול לחבר את המטען ישירות לרשת החשמל בארץ ??? האם המטען עלול להתקלקל אולי הסוללה??? אם לא , האם יש מתאם שמעביר מ 220 ל 120 ???? משהו זול ??
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
אחרי שראיתי לפני איזה 3 שעות את הפרק אני מבין עד כמה הסדרה הזאת מעולה... יש פה עוד מישהו שראה? ספוילר למי שלא ראה: מה הזריקו למייקל? מה בדיוק צרלי הביא לקלייר להזריק? מי היה בסירה? או מי מסתתר בבטן שלה? (דזמונד לדעתי). מה הסיפור של מיס קלו? למה האחרים מתחזים כפי שוולט תיאר? וזה רק בשליפה...
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אנחנו עסק קטן עם כמה עובדים, ואני מתלבט איך לבחור שירותי IT שיתאימו לנו. מצד אחד, לא בטוח שאנחנו צריכים צוות פנימי, ומצד שני, אני רוצה לוודא שכל המערכות שלנו מאובטחות ועובדות בצורה חלקה. קראתי על פתרונות של IT-START שמציעים שירותי מחשוב מנוהלים, וזה נשמע כמו כיוון מעניין. האם מישהו כאן עובד עם שירות כזה? עדיף לקחת שירות מלא או לעבוד עם טכנאי לפי הצורך?
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מכשיר פקסימיליה, בעקבות מותו של הפקס הישן. תקציב אין לי כי אין לי מושג מה טווח המחירים. אני רוצה לקנות משוה טוב אמין מהיר וחדיש.
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
-
שלום חברים אני מחפש את ה-sound track של אמריקן פאי 5 (the naked mile) אם תוכלו לעזור לי את צריך את כל השירים שהיו שם. תודה רבה לכם!
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שלום אנשים. הכרתי בחורה אסייתית ששוהה בישראל תחת ויזת עבודה. הבחורה דוברת אנגלית בסיסית אך לא מילה בעיסרית. היא הביעה רצון ללמוד את השפה מכיוון שבתוכניותיה העצידיות היא כן רואה את עצמה משתלבת בחברה הישראלית. השאלה המתבקשת אם כך היא היכן? האם יש מעין "אולפן" גם למי שלא מוגדר עולה חדש?
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
הניגון של הפסנתר זה בנפרד? יש כזה? אם אין אז איך קוראים לשיר\זמרת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
אני לא בטוח שהBS Player יודע לעבוד בDTS. למישהו יש קובץ וידיאו קל או אדיו שיכול לעזור לי בבדיקה?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
במקביל לבכורה הבינלאומית של Star Wars החדש, צץ ברשת גם הקדימון הראשון עבור Star Trek Beyond, עם אישיות מפתיעה בכיסא הבמאי סוף השבוע הקרוב (וכנראה שגם כמה מסופי השבוע הבאים) עתיד להיות מוקדש כל-כולו למלחמת הכוכבים, ובפרט לפרק השביעי The Force Awakens שמגיע לבתי הקולנוע עם ציפיות גבוהות באופן יוצא דופן, אך נראה שבאולפני פרמאונט החליטו שזה דווקא הזמן הטוב ביותר להציג לעולם את הסרט הגדול ביותר שלהם לשנת 2016, Star Trek Beyond. הפרק השלישי בגירסת המילניום החדש למסע בין כוכבים מיועד להגיע ביולי 2016, עם צוות שחקנים מורחב שכולל גם את אידריס אלבה וסופיה בוטלה – אבל בראש ובראשונה מחליף את ג'יי-ג'יי אברהמס (שעבר לצד השני של המתרס, לביים את אותו The Force Awakens) בכ…
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מי מתכוון להגיע?... :ylsuper: הרבה אנדר, הרבבבבההההההההההה איכות, הרבה דציבלים, סוף סוף אירוע לעניין.
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
http://www.teagames.com/games/funkytruck4wd/play.php http://www.teagames.com/games/funkytruck3/play.php http://www.teagames.com/games/funkytruck/play.php http://www.teagames.com/games/funkytruckarizona/play.php - תנסו מחפש משחקים בסגנון, שיהיו פלאש ללא התקנה, לא להמליץ על Elasto Mania.
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אצלי רשום ברישיון נדרש מלווה עד ה 24/04/07 עכשיו השאלה היא כזאת..זה ניגמר ואז ב 24 אני יכול לסוע בלי מלווה? או שזה כולל את 24 אני קצת מבולבל כי לפי הדבר הזה ששמים בפורמים וזה מראה כמה ימים נישאר אם לשים אותו תאריך של היום נגיד רשום שם שכאילו זה ניגמר אבל שמעתי שזה כולל וככה אני כאילו מסתכן ועובר על החוק שאם אני יסע באותו יום למישהו יש תשובה?
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מחר זה היו האחרון שאני יכול לקנות את הכרטיס ואני חייב אותו דחוף למחר, אזאם מישהו מכיר חנות בעפולה שמוכרת כרטיס ל PS2 שיגיד בבקשה איך קוראים לה ואיפה היא נמצאת ואם יש אתר אז זה יותר טוב, תודה מראש ולילה טוב...
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
http://www.no-pel.coo.co.il/ אני כ"כ אשתתף בזה! תפיצו בכל מקוםםםםם חייבים להצליח..
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
הייי לכולם אני מעוניין לדעת איך קוראים למוזיקת הפתיחה של תוכנית הרדיו של נתן זהבי "זהבי עצבני" <הגורו של העצבים ואני מכור אליו כול היום בבסיס ובצעירות בעמדת השמירה> הייתי מעוניין להכין מהקט רינגטון נדמה לי שקוראים לזה TAKE 5 אבל של מי בתודה. : D
-
- 8 תגובות
- 615 צפיות
-
-
28.10 תחרות בן לאומית להרבה סוגי כלבים מי שמע ? מי הולך ? אגב מי היה היום או ראה או משהו תערוכת הדני ענק ?
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-