עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by OutRaGe,

היי יש לי מספר טלפון ששלח לי הודעה מ 191760 ועוד כמה מספרים מה זה המספר הזה ? ניסיתי לחפש בגוגל לא מצאתי

• 1 תגובה
    • 7.2k צפיות
  2. Started by imber,

מישהו יודע איך אני יכול להתקשר לפלאפון של מישהו מקנדה? יש לי פלאפון של ORANGE והקידומת שחבר שלי גר היא 403 אבל שאני כותב את המספר עם הקידומת הוא לא מקבל את ההודעה..

• 11 תגובות
    • 8.8k צפיות
  3. Started by DAN,

מה הסתירה קאיה? ביהמ"ש מותח ביקורת חריפה על יבואנית קאיה - שהסתירה מידע מלקוח שרכש ממנה רכב, וגילה שהוא עבר תיקונים רבים. קאיה חויבה להחזיר את הכסף בני ברק יבואני הרכב מגלים במקרים רבים עמדות כוחניות כלפי רוכשי מכוניות חדשות. זה קורה במיוחד לאחר שהקונה כבר שילם את מלוא התמורה עבור המכונית, קיבל את הרכב לרשותו ורק בדיעבד מגלה שהרכב החדש שקנה הוא בעייתי או שיש לו כבר עבר מכובד של תיקונים. אז נכון שלא בכל מקרה זכאי בעל הרכב להחלפת המכונית. אבל יש מקרים ממש צורמים שבהם מעלימים יבואני הרכב מידע חיוני מרוכש המכונית, וכשהוא מגלה את הבעיה בדיעבד ופונה ליבואן - מנסים לנפנף אותו בטענה שהוא טרדן. בימים אלה נתן בית-המשפט פסק-דין בפרשיה מסוג זה. מדובר בסיפורו של דוד כנורי, שרכש מכונ…

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  4. Started by ZorD,

הינה הכתבה בעיניין: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3214093,00.html נראה שהוא עומד להרצות על דברים מעניינים, שקשורים בין היתר לספרו "The Art Of Deception" האם זה אפשרי להגיע למקום ולישמוע את דבריו?

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  5. Started by Djx,

למי שמכיר thebroken ואת קיוין רוס אז החדשות הבאות לכם. כבר כמה חודשים הצוות חיפש ספונסרים ועזרה לפרקים חדשים. אז הצוות היתארגן מחדש וקנה ציוד לצילומים שהיו בקרוב. רק שלא יקראו להם יותר thebroken אלה שמעכשיו השם הוא SYSTM (לא SYSTEM) הוספתי לכם קובץ וידאו קטן שבו קיוין מסביר מה צפוי להורדה: http://videos.switcherman.com/blog/bts_02.avi כתובת האתר של התוכנית החדשה : http://systm.org כתובת האתר של קיוין: http://www.kevinrose.com כתובת הבלוג של צוות הצילום של התוכנית: http://switcherman.com כשהפרקים יצאו אני יודיע פה בת'רד שבוע טוב לכולם

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  6. Started by aXe,

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!! האינטרנט בכבלים כבר לא חינם!!!!! אוווווווווווווווווווווווווווווווף!!!

• 6 תגובות
    • 986 צפיות
  7. Started by assafz,

שלום לכולם אני מחפש קיטים מעץ של ספינות מלחמה ישנות. חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי כל מיני אתרים די חובבניים שקשורים רק בעקיפין למה שאני מחפש. אם מישהו מכיר איזשהו פורום מקצועי או אתר מקצועי לתחום הזה, אני אשמח לקבל את הלינק. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  8. אז ככה היום ב12 ניכנסתי למחשב היתעסקתי אם תוכנות ופיתאום באיזה קייגן אחד נישמע צליל מדהים שכזה לא שמעתי ואני כבר איזה שעה שומע אותו הוא פשוט מרגיע כזה צליל מדהים אז אמרתי לעצמי בוא נשתף את HWZONE ואתם יודעים שבחלק מהקייגנים יש צלילים כאלו לעיתים רחוקות/קרובות. תהנו מהצלילים. משהו מיוחד. אני כבר מכור לזה! הקובץ מצורף למטה תורידו אותו וכשאתם לוחצים אתם מתחילים לישמוע תצלילים המדהימים האלו זה פשוט מתנגן בצורה הכי טובה. וגם רציתי לישמוע את דעתכם.. וגם אם יש לכם מנגינות או צלילים כאלו אני ישמח אם תשתפו אותי ותביאו לינקים. תודה. ועוד משהו אחרון שמעניין אותי נורא איך הם עושים את זה. [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by המוח,

חיפשתי באינטרנט ומצאתי את זה: http://www.bladerunner.tv/product/details.php?id=Bladerunne כתוב בכמה אתרים שזה משמש תלמידי בית ספר באנגליה אבל אני רואה שזה מגן רק ששורטים את זה (לפי הווידאו), הם לא הדגימו מה קורה שממש מנסים לדקור

• 78 תגובות
    • 10.3k צפיות
  10. Started by liram21,

שלום לכולם, אני בן 16, החלטתי שבשנה הבאה אני נכנס לאחד הקורסים של ומשם להמשיך (כבר הוצע לי בכמה וכמה מכללות). אבל בינתיים אני לומד לבד, רואה איך זה ומשם כבר נראה לאן זה ילך(אם אני יאהב או לא). ברשותי ספר של מייקרוסופט: MCITP 70-647 Second Edition אבל אני מחפש ספר של סיסקו שעוסק ב- CCNA (במידה וקיים). אשמח לקבל מכם עזרה, זה ממש חשוב לי (:

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by shaypoi1,

הכוונה שלא מעיר באמצעות קול אני רוצה להתעורר בשעה שונה מהבת זוג וזה מפריע.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלא נצטרך לחבר את המצלמה למחשב עם הכבלים כדי להעביר תמונות.

• 12 תגובות
    • 986 צפיות
  13. Started by IME3,

נסעתי במונית עכשיו בירושלים עליתי בתחנה מרכזית בתחנה של אוטובוס 18 דבר ראשון שאל אותי הנהג אם לסוע דרך הרצל או בגין הוחלט על בגין שהיה פקוק בסוף והבנתי שהייתי צריך דרך הרצל ששם יש נתיבים לתחבורה ציבורית פשוט אני רגיל דרך בגין אבל לא בשעות אחר הצהריים הטיפה מאוחרות קיצר המונה התחיל ב 11 ולא היו פקקים עד המנהרה של בגין שם הסתכלתי על המונה והוא הראה 29 שקל איך זה הגיוני שמתחנה מרכזית עד המנהרה הראשונה של בגין לפני שמגיעים לצומת המרכזית של הקניון המונה יגיע ל 29 שקל מהקטע הזה ציינתי לנהג שזה מוזר והתחלתי לעקוב אחרי המונה הנקודת סיום הייתה קריית יובל ומהקטע הזה היה פקק עד הסוף של בגין שיצאנו מהפקק המונה הגיע ל 35 שהגענו לנקודה הסופית המונה עמד על 42 שקלים הכל בתעריף 1 לא ברור …

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  14. אם מישהו שמע \ יודע, אשמח לתגובה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  15. Started by nadavshalom12,

בארץ יש אוניברסיטה פתוחה בעברית שיש בה אופצייה של אפיק מעבר לאוניברסיטת תל אביב למשל יש כזה דבר בחו"ל, באנגלית, שמאפשר להתקבל לאוניברסטאות בחו"ל? או לחלופין, לאוניברסטאות יוקרתיות יש אופצייה של מכינה במקום בגרות והמבחן המקביל לפסיכומטרי?

16. כמו הכותרת... יש אתר כלשהוא המאפשר קבלת פרטים על בעלי רכב מסויים, לפי מספר לוחית הזיהוי שלו, או שזה נעשה רק בעת הצורך ע"י המשטרה או whoever (המפעילים של כביש 6 זאת סתם דוגמה שעולה לי בראש ל"חברה פרטית" שיש לה גישה למידע הזה) ?

• 3 תגובות
    • 9.8k צפיות
  17. לא אוהב פיימלי גאיי, מכירים משהו אחר בסגנון ?

• 37 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. שלום חברים רציתי לקנו את Adobe פרימייר, וגילתי שהוא עולה פיצוץ ימבה בוחבוט רוזנשטיין כסף!!!11111אחדאחדאחדארחד מה זה הגנבים האלו רוצים שנשלם הרבה על משהו שהם עבדו עליו קשה? מה זה צריך להיות? אף ישראל הגנבים שהיינו פעם? תראו למה הפכנו לאנשים טובים אז אני אומר בוא נפרוץ לבניין של אדובי נשתול שם פצצה גרעינית אחרי שנתגנב דרך פתחי האיורור!!!!!שתייםשתייםשתיים נחנוק את השומר, אבל מישהו צריך לקנות איתי כלי נשק כדי להרוג את השומר אבל אין לי מספיק כסף מהדמי כיס וגם אמא שלי לא מרשה לי לצאת בצהריים אז נצטרך לקחת מטוס שטס מהר לחו"ל כדי שאני אספיק לחזור לישון כי יום אחרי זה אולי יש לי מבחן ענק בהיסטוריה.. וגם לא בטוח יהיה לי זמן כי אני גיימר ואני צריך להשתלט קודם על כל המחשבים …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by skycaller,

מישהו בפורום עבר ניתוח קילה (בקע) כלשהו? אני חייב לדעת ולדבר עם אנשים שעברו את זה... זה חשוב :-[

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by YTZ,

לקחתי במבצע 5 ק"ג ירכיים מסופר שכונתי (בקניה מעל 150 ש"ח) ב-50 ש"ח, הבשר נראה טרי (שומן לבן ובשר לא קפיצי). איך זה ייתכן?

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  21. Started by IG,

אני רוצה להזמין אוזניות מקילומבו, אבל מתלבט מאיזה סניף... יש אחד בחיפה ואחד בת"א. למישהו הייה ניסיון עם אחד מהסניפים האלה? אני רוצה לדעת איך השרות בהם ומה זמני המשלוחים (כמה זמן לוקח להם להוציא משלוח...) תודה לעוזרים.

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by Cranchh,

עצומה חדשה. http://www.ipetitions.com/petition/Kilometer לא ניראה לי שצריך להסביר הרבה. כל מי שבעד לשנות את ההגדרה של קילומטר ל 1024 מטר, שיחתום על העצומה ומי שלא, אולי הגיע הזמן לקנות מחשב לא? בכל זאת אתה גולש ב HWZONE..

• 37 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. שלום, אני יודע שפורום מחשבים לא הכי המקום לשאלה מסוג זה, אבל תיארתי לעצמי שמישו כאן יוכל לפתור לי את הסוגיה, מה ההבדל בין קלוריות לבין קילוקלוריות? כמה קלוריות אנחנו אמורים לצרוך ביום וכמה קילוקלוריות אנחנו אמורים? והאם קילוקלוריות זה בעצם קילוגאול קלוריות? בתודה מראש, דור

• 6 תגובות
    • 9.4k צפיות
  24. Started by noodle,

אתמול עלה לאוויר האתר החדש של קים דוט קום - MEGA. כרגע האתר משמש לאיחסון קבצים וכל משתמש חדש מקבל 50GB בחינם. https://mega.co.nz

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.