עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by J0n1,

אני מחפש פנס יד רגיל וקומפקטי, שיהיה חזק/חסכוני/ועמיד למים (לא צלילה, אבל שפריצים ובכללי שיהיה עמיד), כמובן שבמסגרת התקציב (20$) אשמח להצעות...

2. Started by ychig,

http://imgur.com/HVF9p.jpg http://imgur.com/BcxbY.jpg האם זה באמת משה בהר סיני משקיף על ישראל ?

3. Started by klayton,

http://www.youtube.com/watch?v=fqi0M8X7KXw

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  4. Started by avivlyaviv,

שלום. חשבתי להתחיל לגלוש על גלשן גלים. אני מקווה שיש פה גולשים מנוסים שיעזרו בהתחלה: 1. אני מחפש גלשן יד שניה מינימליסטי. מה אני צריך לבדוק בגלשן? מה מומלץ זול? 2. האם העונה טובה?מה בערך התקופה המומלצת? תודה.

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  5. Started by Moty_p,

רציתי להגיד סליחה לכל מי עשיתי לו רע אם היו כאלה מקווה שהיום הקשה הזה יעבור במהירות

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  6. אני מחפש עבודות הגשה (שיעורי בית) ומבחנים של האו"פ בנושאי אפיק מעבר למדעי המחשב. כרגע זה רק אלגברה ליניארית I אבל אני ישמח אם יש של כל הקורסים. האם מישהו מכיר אתר שאני יכול להשיג בו את הדברים האלה?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  7. Started by tzolerguy,

למישהו יש רעיון כלשהו למה חברת HP מוכרת מדפסות אשר אמורות להתחבר למחשב דרך חבויר USB ללא הכבל שאמור לחבר את המדפסת ... באמת שלא הבנתי למה זה ?? סתם לטרטר את הלקוח?? יש מצב שיום אחד נקנה מדפסת נפתח את הקופסא ונגלה שאין מדפסת?? או שפשוט יש להם דרך יותר טובה מכבל USB על מנת לחבר למחשב מדפסת USB??

8. היי אשמח לקבל רשימה או קישור או משהו עם שמות של המטוסים שהאמריקאים השתמשו בהם בזמן הלחימה במלחמת העולם ה 2 . תודה

9. Started by gal663,

שלום חברים! ברצוני לשלוח טלפון מסוג בלקברי ללאס ווגאס לצורך תיקון. רק איני יודע איך לשלוח אותו אם מישהו יוכל להסביר לי איך עושים את זה ומאיפה מתחיליים?? וכמובן תוך כמה זמן זה מגיע רמת האמינות של המשלוח ומחירים!! תודה חג שמח גל

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  10. Linkin Park Pendulum *איכות נמוכה

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  11. Started by Zrizi,

החלטנו לשדרג את מכונת הכביסה (הישנה קיבלנו במתנה יד 2 לפני 7 שנים והיא קטנה ולא מוצלחת במיוחד), למכונה חדשה בעלת קיבולת של 7ק"ג. עשיתי קצת בירורים ואני מפרסם פה את עיקרי הדברים בשביל: א. אולי יעזור למישהו. ב. אשמח לתגובות והמלצות. קודם כל צריך לבחור בין מכונה עם פתח קדמי לפתח עליון. מכונות עם פתח עליון צרות יותר וחוסכות מקום, המבחר שלהם מוגבל יותר והם קטנות יותר (עד למשקל של 5.5 ק"ג, לעיתים נדירות 6 ק"ג). לכן נשארנו עם פתח קדמי. לפני 20 שנה, מכונות היו יכולות להחזיק 20 שנה, מה שכבר לא נכון היום מכיוון ש: א. איכות החומרים השתנתה על מנת לחסוך עלויות. למשל הדוד (החלק שמסתובב) עשוי היום מפלסטיק ולא מתכת. ב. רוב החברות מייצרות במדינות בהם הייצור זול יותר. 95% מהמותגים הגרמניים…

• 1 תגובה
    • 7.7k צפיות
  12. אני ראיתי שם שאין להם משלוחים לארץ.. אני יכול להביא להם כתובת בחול, אבל לשלם באשראי שלי? תודה

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  13. Started by shalomelbe,

אני חשבתי לעשות קורס מקצועי קצר, בשביל שאני ידע לעשות עוד משהו בחיים חוץ מהעבודה שאני עובד בה עכשיו. אז למרות שזה תחומים שונים לחלוטין, אני רוצה ללמוד, זה תמיד טוב. ההתלבטות: אינסטלטור חוקר פרטי - גם פה יש כסף. אבל גם בסמים יש כסף. אמרו לי שאני ילמד את נושא ה"האזנות" ובסיום הקורס מתנסים במעקב ברחוב, יש חוק שנקרא התחקות אחרי אדם, בקיצור הסברתי את החסרונות במקצוע. אינסטלטור - עבודה מגעילה, אבל משכורת מעולה. (בטח בהשוואה לחוקר פרטי) נגרות - נשמע המקצוע הכי שימושי. בחרתי מקצועות בכוונה שלא יהיו קשים מדי ולא יצריכו מחשבה מעמיקה בלשון המעטה חח. אני לומד מקצוע ריאלי באוניברסיטה, ואני מחפש עוד משהו שונה. חוץ מזה אני פתוח לרעיונות נוספים

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  14. סבתא שלי צריכה לשלם חוב או משהו וזה מסתכם בסכום של 2000 אירו, השאלה היא כמה יעלה לשלוח סכום כזה ליעד בגרמניה ואיך לעשות את זה בדרך הזולה ביותר?

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  15. Started by navk2,

מחפש את הכלי הכי זול שיוכל להספיק לאחד שעוד לא למד אף פעם. כלי שזול מספיק שאם אחרי חודשיים אני אפסיק לנגן אני לא אתבעס שקניתי. דברים מיוחדים שאני צריך לדעת ? אולי פורום טוב שמתמחה בנושא ?[br]פורסם בתאריך: 25.09.2010 בשעה 19:29:45 ?

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  16. Started by J0n1,

תקציב - 300-400 שקל שלא תתפרק, ושלא תתחמם יותר מדי.. שוט... תודה

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  17. Started by shalomelbe,

הקוסקוס והחריימה של אמא שלי הקובה של אבא שלי מה עוד לבקש? איך עבר אצלכם החג?

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  18. הי אני עובד די הרבה זמן באבטחה השבוע מתחיל ללמוד mcitp אני חושב לחפש עבודה בעבודות הנ"ל השאלה היא כמה זמן בד"כ נמשך הקורס שזכור לי שדורשים אותו לכל עבודה בתחום הזה חוץ מזה זה ישפר לי את הקורות חיים האם אני צודק? לפני חצי שנה שלחתי דרך runner וקבלתי כמה הצעות

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  19. לא מי שיצא מהפייסבוק או יצא מחשבון אחד ופתח אחר אלא נשאר באותו חשבון והוריד אותך.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by KiDi,

משהוא מכיר יבואנים שעוסקים בהבאת אביזרי אייפון לארץ? אני רוצה לפתוח חנות ומחפש יבואנים שיספקו לי תודה

21. יש לי כרטיס שמתחבר ל-PCI ועליו 2 חיבורי USB ועוד 2 FW. שמעתי פעם שחיבור USB בכרטיס שכזה מהירה יותר מחיבורי ה-USB שעל הלוח. האם זה נכון ?

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  22. Started by asiofjiojqwr,

so much win

23. Started by pohn2000,

שלום אני עשיתי פירמוט למחשב ששכחתי לרשום את הסידיקי של COD 4 אבל שמרתי את תיקית הפרופיל של המשחק יש מצב איכשו למצוא את הסידיקי??

24. Started by dans489,

טלפון פנסוניק שהבאתי מארה"ב דורש 6.5 וולט. אפשר להשיג כאלה בישראל, אבל יש לי שנאי של 6 וולט עם קוטביות מתאימה וגם אמפראג'. מה יקרה אם אחבר עם 6 וולט במקום 6.5? האם זה יכול להזיק לטלפון? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.