כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,579 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש פתרון לתרגם כמה מאמרים ארוכים בחינם ולא דרך גוגל כי זה על הפרצוף.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
? הבנתי שזה QA? זה נכון? מה בדיוק עושים ב QA? או אולי מישהו יודע בערך עד כמה שאפשר לספר מה עושים בבמ"ס?
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
I lold hard אני מזדהה עם השיר, מה איתכם?
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
חוקרי אבטחה מגלים את אחת מדליפות הנתונים הגדולות בהיסטוריה, עם מידע רגיש שיכול לשמש לגניבת זהות והונאות מתוחכמותלכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
למשל לMSN.CO.IL ולא לMSN.COM למרות שמנסים להכנס לאנגלי לפי מה הוא נכנס דווקא לזה ואיך אפשר לשנות את זה?
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
ככה מראשון כבר התחילו להגיע האגרות גיוס אז מי מחברי הפורום פה מתגייס לנ''מ במרץ 09 ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
www.ogrish.com יש לי טראומה מהאתר הזה , צריך לתבוע את האתר הזה. אתר מגעיל. גם אח שלו www.ratemypooh.com לא פחות מסריח
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
שלום חברים. לסבתי יש מטפלת חדשה, הילדים שלה חושדים שיש דברים בגו ומעוניינים לשים בביתה מצלמת אבטחה. כמובן שהמצלמה חייבת להיות מוסווית איכשהו. יש פה מישהו שהתעסק עם זה? שמכיר את הנושא ויכול לעזור? חיפשתי קצת ברשת ומצאתי לא מעט מצלמות אבטחה אלחוטיות המתחברות לראוטר (IP CAM) שתיאורטית נותנות מענה מושלם (אין צורך ב DVR), אך אינן מוסוות. אשמח לקבל מעט הדרכה ממי שבדק את הנושא או התקין משהו דומה.
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
האם יש אוטובוס או מונית שירות מרחובות לרמן גן ישירות???? ואם לא, איך מגיעים לשם הכי מהר ובהכי פחות אוטובוסים\מוניות, תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
קצת הסתבכתי עם זה ואני צריך עזרה כמה שיותר מפורטת, תודה
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
אני רוצה לשים בהודעה של הפורום צילום מסך איך אני עושה זאת?
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
שלום. ברשותי מכשיר DVD נייד של Luxor מדגם DMG6006 . אין לי את המטען של המכשיר וחשבתי לקנות שנאי אחר שיתאים. מעל הכניסה (חיבור דק יחסית) כתוב DC IN9-12V . מישהו יכול לשלוח קישור למשהו מתאים? כמה זה אמור לעלות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
טוב, כן נושא קצת דבילי (לא שחסר פה כאלה ) התיק צד שקיבלתי מהאונ' לפני שנים סיים את תפקידו, עכשיו אין לי מושג מאיפה להשיג תיק חדש וטוב ללכת איתו ביום יום. בפועל- צריך 1. להסתובב באיזה מרכז מסחרי, או 2. לחפור בZAP\EBAY את 1 אין לי ממש זמן לעשות, ו2- מסריקה ראשונית לא קפץ לי כלום מרגש, אז לפני שאני חופר לעומק אולי תוכלו לכוון כי במקרה יש לכם המלצה. מה שאני צריך- תיק צד, סגנון סטודנטאלי (לא זקן, לא מעור, לא מראה רציני), לא צריך להיות בו מחשב. מה שצריך להיכנס בו בפועל זה- כלי כתיבה, נרתיק של משקפיים, שטויות ממש קטנות (אין צורך בריבוי כיסים בתכלס), דפדפת ו\או מחברת, מסמכים. צריך שאוכל לשים אותו באלכסון חשבתי לכוון על תיק למחשב נייד כיוונים: http://www.caselogicisrael…
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות מקום בראשון לציון שניתן ליקנות עם מחיר סביר זה נועד לרכב אבל זה לא משנה כי זה 12 V גם ככה
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שיחקתי במשחק וזכיתי בכסף אבל אני לא יודעת איך מעבירים את הכסף לכרטיס. אשמח לתשובות
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
- 1 follower
-
-
הייי הרבה זמן לא כתבתי פה בכול מיקרה תיראו מה שלחו לי זה חברה שלפי מה שהבנתי (אין לי כוח לקרוא גם ככה אני גמור אז רק ראיתי תמונות) עושה מסכים הולוגראפים (נווו כאלה שמקרינים את התמונה באוויר) קבלו http://io2technology.com/technology/images
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
האם מצלמה דיגיטלית של NIKON מדגם COOLPIX 2500 יכולה לשמש כמצלמת רשת? ואם כן - איך עושים זאת?
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
אחרי שסגרו את MEGA UPLOADכל אתר שניסיתי מאד מאד איטי. תודה !
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
שלום. בזמן האחרון עלה לי השתן לראש להשיג לעצמי פוסטר (על הקיר). איך שאני רואה את זה (ותקנו אותי , אם אני טועה), יש לי שתי אפשרויות: א ) לקנות אותו, וזו הבעיה, כי אין לי מושג מאיפה אפשר לקנות פוסטרים. ב) להוריד את התמונה הרצויה , ולהדפיס אותה בפורמט פוסטר בחנות צילום. זה לא נראה לי הכי טוב, כי אני לא בטוח שזה יצא באיכות (רזולוציה והנייר עצמו) טובה כמו פוסטר קנוי. עכשיו, אני מכיר את האתרים allposter.com/co.il וכן את האתר art.com , אבל, אין במבחר שלהם משהו שאני אוהב (אני מחפש פוסטרים של Marvell או DC קומיקס, אבל, המבחר של האתרים האלה ממש ממש קטן). אז תהיתי, מה אתם חושבים בנושא, ואם יש לכם עצות. כמו כן, מקומות שניתן להזמין מהם פוסטרים , יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
בהמשך להודעה שפתחתי בפורום תוכנה ביום חמישי בנושא ניסיתי לחפש תוכנה להוצאת חומר מהארד דיסק מתקתק. ההודעה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=448992.0 ולפי מה שהבנתי(בגלל שאין תשובות) כנראה שזה לא כל כך אפשרי וצריך להעשות ע"י מישהו מקצועי אשמח לקבל את חוות דעתכם איפה כדי לעשות את זה באיזור המרכז במחיר סביר ? תודה מראש ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
אהלן, תמליצו לי בבקשה על חנות מחשבים זולה טובה ועם שירות טוב באיזור חדרה גם נתניה זה טוב אם יש לכם
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה...אני לא אפרט את שם החנות... הסיפור... קניתי מארז למחשב מדגם FUSION...במחיר של כ1000 שקל... המוצר הגיע פגום...המארז עצמו לא הספק... החנות אמרה לי שעל המארז אין אחריות...ורק על הספק יש לשנה (נראה לי)... אני החזרתי להם את המוצר לאחר כחודשיים מיום הקנייה...כי זה בעיה בשבילי להגיע לשם...במיוחד שאני חייל... אז הוא אמר שהוא ינסה לממש את האחריות דרך היבואן.... לאחר כשבוע הוא אמר לי שהיבואן לא הסכים להחליף את המוצר.... אתמול לקחתי את המוצר מהחנות..(כחודש לאחר ששמתי אותו בתיקון)... השאלה האם זה חוקי..?... בתקנון של החנות אין שום הזכרה למוצר פגום... ולדעתי פרק זמן של חודשיים זה פרק זמן סביר בהחלט....להחזיר מוצר פגום... יש לציין ששלחתי להם מיילים רבים והם טוענים שלא קיבלו אות…
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
בעודי מחכה למיונים של גאמ"א, הצבא החליט לשלוח לי צו גיוס חדש, לעוד חודש, כלומר לפני שהמיונים בכלל מתחילים. שלחתי טופס דחיית שירות ללשכה, החזירו לי ציור של ז**, בלשון המעטה. מה אני עושה עכשיו? מתקשר לחיל המודיעין ומבקש שהם ידחו לי ת'גיוס? או פשוט לא מתייצב?
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-