עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by The_overclocker,

מ1 לספ' בכל בתי הספר בראשון כל בוקר צריך לעמוד למסדר. כן כן מסדר ! אותו המסדר שיש בצבא; עם הדגל עומדים דום )אשכרה אומרים לנו לעמוד דום\נוח). אצלנו שרים את התקווה לקול אחת התלמידות מהמקהלה, וא"כ אחת מהמורות+ אחד ממועצת התלמידים מקריאים "דברי חוכמה" (היום זאת הייתה איזו פאומה). כן. כל זה אמיתי עד כמה שזה נראה הזוי\מיותר\צבוע כל תלמיד חייב לבצע את זה...לפתע דגל בתוך הכיתה לא נראה כזה נורא :-\ וכל זה הודות למאיר ניצן, שמנסה להשאר לעוד שנה (כבר 15 שנה ברציפות או אפילו יותר) כראש העיר. המורים והמנהלת חושבים שזאת דרך לחנך למוסרים ערכים וציונות. אני חושב שזאת לאומנות מיליטנתיות וסתם איוולות תמימה שתוצאתה התעלמות ממציאת דרכים הגיוניות יותר לפתרון הבעיות בנוער\ילדים. ה"מס…

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by fish123,

חשבתי לעצמי אם כדאי לעשות קניות בדיוטי פרי של מוצרי אלקטרוניקה יקרים... מישהו פעם קנה שם ונתקל בבעיות כמו אחריות/בעיה במוצר/משהו?

• 27 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. פתחתי חשבון ואימתתי את הכרטיס אשראי בעזרת הקוד! עכשיו אני לא מבין איך להטעין את החשבון בכסף יש אפשרות add founds(אם אני לא טועה) אבל שם מופיעה לי אפשרות לעשות את זה רק מבנק בארה"ב מה אפשר לעשות? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  4. היי יום חמישי הייתה כתבה בחדשות (10\2) על חברה שנותנת כל מיני שירותים לאנשים כמו ללכת לקניות, לחכות לטכנאי של יס, לקחת את האוטו לשטיפה וכו לא שמתי לב איך נקראת החברה או סוג כזה של שירות כי זה היה בחדר כושר...מישהו ראה ?

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  5. Started by n9555,

אני מחפש לפחות 2 אתרים שונים כדי להשוות בין הביקורות. אני מחפש ביקורות מקצועיות לא תגובות של מעריצים כמו ב AMAZON!!! אני בעיקר שומע היפ הופ (ואני שומע הרבה!) תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 539 צפיות
  6. Started by peripushkin,

יש לי עכשיו 4000 ש"ח וההורים יכולים להוסיף עוד איזה 3-6 אלפים.. אז האם כדאי לי לקנות מחשב סוס עם מסך 19" או מחשב פחות סוס עם 24" (dell 2407WFP) שאם אני קונה אותו התקציב למחשב נשאר 3-6 אלף לעומת עם המסך 19" שיש תקציב של 5500-9500~ השימושים שלי הם בעיקר גלישה באינטרנט וסרטים (HD) והייתי רוצה גם משחקים שהמחשב הנוכחי לא ממש יתן לי חווית משחק טובה אז אני לא נותן למשחקים צ'אנס..

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  7. היי, לאחרונה נזכרתי בטיסן ישן שהיה אצלי בבית שבניתי בחוג טיסנאות מזמן. תיקנתי מה שהיה אפשר, ויש לי את כל החלקים, הדבר היחיד שחסר לי זה הסטראטר שלו - משהו שנראה ככה: http://www.citysound.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=79&catId= שממה שאני מבין אמור להצית את המנוע. מאחר שאני לא בטוח שהטיסן יחזיק מעמד, ואני לא רוצה לבזבז 120+ שקל, חשבתי ליצור את הניצוץ הנחוץ עם סוללה ואולי עם קבל. לדעתכם זה אפשרי?

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  8. Started by Holography,

חברה שלי עולה חדשה והיא אומנם שולטת ברזי השפה העיברית בכל הקשור לדיבור שוטף אך כתיבה וקריאה זה קצת יותר מסובך כי זה לא דומה כלל ועיקר לאלף בית לטיני. ביררנו והבנו שאין באיזור "אולפן" מסודר והספרי לימוד של כיתות א'-ב' נראים קצת מפגרים ומתאימים לילדים בגיל 6 כפי שמצופה מהם. משהו יודע אולי איפה אפשר לקנות ספרי "אולפן" או דמויי "אולפן" שמהם אדם בוגר יכול ללמוד. רב תודות.

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  9. היי! בניגוד להודעות הקודמות שלי הפעם אני באמת מתכוון לפרסם תמונות (הם במחשב...). אז מה אתם אומרים, יש לי תמונות של כל הסלבריטאים שהיו בדוכן! רוצים לראות (לא את הכל... מה שאתם תבקשו)? יש דוגמניות, כדורגלנים, כדורסלנים, אנשים מכוכב נולד 1 אנשים מכוכב נולד 2, מנחי תוכניות בטלוויזיה, קומקאים, שחקנים וכו'... רוצים? רק שתדאו שכל התמונות צולמו בCANON EOS 10D, כך שזה יצא לא רע... (הרוב, חלק יצאו ממש גרועות...). תבקשו בקשות מיוחדות, כי זה 700 מגה של תמונות, ואין לי כוח לשים את כולן אז רק את אלו שתבקשו...

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  10. Started by waizman,

הזמנתי מעבד מאינטל דרך בן-דוד שלי שהוא עובד אינטל במחיר מוזל ובלי דמי משלוח. Ups התקשרו ‏מקודם‏ ‏ועכשיו ‏הם ‏רוצים ‏עוד ‏500‏ ‏שקל ‏על ‏כל ‏מיני ‏מיסים...‏ מע"מ אמור לצאת איזה 60 שקל ואני זוכר שאין מכס על חלקי מחשב, אז איך זה הגיוני?? תודה!

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. אני רוצה לקנות נרגילה ואני רוצה משהו שיחזיק הרבה זמן... שתיהיה חזקה ועמידה... תקציב בשבילה 200 שקל... למישהו יש הצעה? שימושים עיקריים - ישיבה עם חבר\ה\'ה... לא למשחקים.... רק שתהיה חזקה ושיהיה אפשר לעשות לה OC...

• 26 תגובות
    • 4.3k צפיות
  12. כמה צריכה לעלות תשתית של 1.5 במחיר הכי טוב שHOT יתנו לי?

13. אני רוצה להעביר חלק מהחברים שלי בפייסבוק לקבוצה אחרת, שהיא לדוגמה לא תוכל לראות את הWALL שלי. איך אני עושה את זה?

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  14. אני חושב לקנות מחשב נייד והדבר היחידי שמציק לי זה נושא האינטרנט. אין לי מושג איך אפשר לחבר את הנייד לאינטרנט ללא חיבור wifi. אז איזה שיטות חיבור יש? מה העלות שלהם? וכו'... תודה

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by ^DaRk-MiNd^,

מור שלנו הוא כבר ילד גדול בן 19! נאחל לו שימשיך בתפקידו כאחראי צוות חדשות ושימשיך לנדנד לאנשים ("תזכיר לי, מה עם המאמר על המסכים?") בגלל מחסור בשמנמנים ישראלים נצטרך להשתמש בעובדים זרים ואל תשכחו לקרוא טולקין ולשחק דאוס אקס

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Yehudaa,

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  17. Started by avi2014,

משחק קטן שאני רוצה להתחיל.. אני שואל שאלה כמו למשל.. איזה קבוצה אתה אוהד ברצלונה או ריאל מדריד? זה שאחרי עונה(בחר למשל ברצלונה) ושואל שאלה אחרת מכל סוג יכול לשאול למשל נווידיה או ati??? וכך הלאה טוב אני יתחיל... כדורגל או כדורסל?

• 633 תגובות
    • 48.1k צפיות
  18. Started by RGod,

שלום חברים שבוע הבא ב 15 נגמר לי הנהג החדש וכך גם תוקף הרישיון פג ! עכשיו לא קיבלתי עדיין רישיון חדש ולכן אני מעניין לסוע למשרד הרישוי וישר להנפיק חדש על המקום איזה סכום אני צריך לשלם ומה אני עוד צריך ?האם צריך תמונה חדשה ? עכשיו אני מחיפה אז לסוע למשרד הרישוי שיש ליד חוצות המפרץ ?צריך קצת הכוונה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  19. Started by Guy King,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3332898,00.html

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. אני לא מאמין אי אפשר לשחק!!!! הכל תקיעות פריזיםםםם זה לא זזז אימאלה אני לא מאמיןןןןןןןןןןןןןן

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by pergola,

אני ישן בחדר של המחשב.. ואם אני רוצה שהשעון מעורר שלי יהיה שירים במחשב.. למשל שאני יכוון שבשעה 9 בבוקר המחשב יתחיל שיר מסויים שהחלטתי מראש.. וככה יעיר אותי.. יש כזאת אפשרות? תוכנה או משהו?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. נכנסתי לאתר של אופיס כדי להראות ללקוח את מגון הגרסאות ופתאום אני רואה את המבצע הבא: https://www.gcellular.com/secure.aztek.co.il/ (אל דאגה האתר של מיקרוסופט מפנה לכאן) הבנתי שזה כולל דיסק. מבצע מעולה, אבל מה הקאץ'?

• 11 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. Started by aldema,

אני צריך לבחור לאבא שלי פלאפון מרשת סלקום וממה שראיתי בחוברת רשמתי לעצמי התלבטות בין הדגמים הבאים: נוקיה 6630 סמסונג S410i סוני אריקסון W800 אולי גם V3... זהו זה הדגמים וגם אחרים באים בחשבון ,אבל העיקר הוא שיהיה פלאפון טוב,שישמעו בו טוב,שיראו טוב,עדיפות גם אם יש אאוטלוק בפלאפון ושיהיה בו הרבה אפשרויות. בעיקרון מה שנראה לי הכי טוב מביניהם זה ה6630... אבל נראה לי שאתם מבינים קצת יותר ממני... ד"א למי יש את המצלמה הכי איכותית ואולי גם שאפשר לשמוע בו מוסיקה..???

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים