עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by iakovl,

למישהו יש ניסיון עם taobao?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. ?

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  3. Started by mgm90210,

איך אני מדביק למייל שאני כותב קטע מ pdf

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. במחירים סבירים אם יש פה אנשים שהתנסו בחנויות או טכנאים כאלה אשמח לקבל המלצות...

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  5. Started by avivlyaviv,

שלום אני עובר דירה בעזרת השם עוד חודשיים. בניתי סקיצ'ה של החדר שלי אני מתלבט בכמה נושאים, אשמח לקבל עצות ולשמוע את דעתכם. אוקי בעיקרון זאת הסקיצה (למי שלא הבין: הקירות קצת חתוכים כדי שיהיה אפשר לראות הארון נמצא מול המיטה לא סירטטי אותו שוב מאותה סיבה , כנ"ל הדלת. (ניתן ללחוץ על התמונה לצפייה בדף חדש) - הקיר עם הגיטרה זה בעצם גיר גבס שיהיה לו אור לגיטרה + אור לדומגה הנוספת בגבס) -השולחן והמגירה לבנים -מתחת לשלחן ליד המגירות זה המגבר של הגיטרה, הוא בעצם אמור להיות מוסווה אחת ההתלבטיות החשבות היא לגבי הדוגמה בקיר גבס, בצורפות כמה רעיונות (למטה בתמונות המצורפות) הדוגמה הראשונה של התמונה מלעמה ממש לא אהבתי...בהתחלה זה נראה לי יפה אחרי זה הבנתי שזה נראה כמו צל…

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  6. Started by maxwell10,

מכירים את השקים שסגורים עם קשירה מיוחדת? יש איזו שיטה לפתוח את הקשר, למשוך את השרוך ואז השק נפתח, מישהו יכול להסביר איך עושים את זה? לא מצאתי סרטון ב YouTube שמסביר

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות
  7. לאחר שנתקלתי בכתבה הבאה ובתוכה בסיפור מאאאגניב ( אמנם סיפור ישן אבל בכל זאת, מאאאאגניב ) , עלו לי יאמבה זיכרונות מכלבים שונים שהיו לי ושפגשתי בחיים ואני לא מפסיק לנוע בין מצב רוח עליז ( עם פרפרים וקשת בענן ) לנוסטלגייה עצובה ( עם מוזיקת רקע ) ... :alcoholic: http://www.impactlab.com/2010/04/11/10-amazing-dog-stories/#more-51696 איזה כלב מגניב, חבל לכם על הזמן. http://en.wikipedia.org/wiki/Endal יש לכם סיפור ?

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  8. Started by golla,

או.קיי אני לא סגור בכלל שאלה סוגי תשלומים, נרשמתי לאיזה אתר וב- Payment info הוא מבקש ממני לבחור בין: 1. Webmoney R 2. Webmoney Z 3. Payoneer לגבי ה-R ו- Z הבנתי ש- webmoney r זאת מעין המרה לכסף רוסי ו-Z זה לדולרים לגבי payoneer אנ מבין שזה כאילו שירות תשלום \ גייב שונה... בעצם webmoney R\Z ZV שירות של אתר מסויים אחד ו- payoneer זה דוג אחר ? בבקשה רק ממישהו שיודע, אם אפשר להסביר לי יותר מה עדיף ועוד קצת מידע על זה. תודה רבה לכל מי שעוזר.

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  9. בחוזה ההתקשרות של בזק בינלאומי רשום: " קצב העלאה בהיקף העברת נתונים(הורדה והעלאה) של עד 65 ג'יגה בייט (GB) בחודש שירות ("מסגרת החבילה"). " מדובר על חבילה של 4Mb האם מדובר על תנאי "סטנדרטי" או משהו ספציפי לחבילה? תודה

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  10. Started by aviran9111,

שמתי לב שמשום מה המערכת שלכם לא מזהה מערכת הפעלה של מיקרוסופט מעל XP ומזהה את VISTA ו-7 בתור NT (וידוע שהם כאלה אבל בחייאת..). למה זה קורה?

11. Started by hitman123,

שלום רב לכולם. אני עשתי עכשיו מועד חורף במתמטיקה. אם אני אעשה מועד קיץ א' וגם מועד ב' אם צריך אז איזה ציון, כלומר איזה מועד יחשיבו בתנאי קבלה ? תודה רבה מראש.[br]פורסם בתאריך: 14.04.2010 בשעה 13:33:10 משיהו ??

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  12. Started by TaMiRn2,

שלום. רציתי לדעת אם יש אפשרות להירשם לapps store של האייפון דרך paypal ולא דרך כרטיס אשראי רגיל כלשהו... כתבתי את זה כאן בגלל שזה עניין כספי ולא טכנולוגי כלשהו אם יש בעיה עם זה שכתבתי כאן אני מתנצל... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  13. אהלן.. חיפשתי האמת באתר שלהם,לא הבנתי מה קורה שם עם הדרכי תשלום שהם לא פייפאל או אשראי ישיר .. אשמח לדעת אם זה אפשרי,כיצד,ואת שאר הפרטים הקטנים בנוסף,שאלה קטנה לגביי החשבון פרמיום.. יש הגבלה מצד הספקיות אינטרנט בארץ או rapidshare למהירות הורדה?

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  14. תפילת יזכור - יזכור עם ישראל יִזְכֹּר עַם יִשׂרָאֵל אֶת בָּנָיו וּבְנוֹתָיו, הַנֶּאֱמָנִים וְהָאַמִּיצִים, חַיָּלֵי צְבָא-הֲגָנָה לְיִשׂרָאֵל, וְכָל לוֹחֲמֵי הַמַּחְתָּרוֹת וַחֲטִיבוֹת הַלּוֹחֲמִים בְּמַעַרְכוֹת הָעָם, וְכָל אַנְשֵי קְהִילִיַּת הַמּוֹדִיעִין וְהַבִּטָּחוֹן וְאַנְשֵי הַמִּשְׁטָרָה אֲשֶׁר חֵרְפוּ נַפְשָׁם בָּמִלְחָמָה עַל תְּקוּמַת יִשְׂרָאֵל, וְכָל אֵלֶּה שֶׁנִּרְצְחוּ בָּאָרֶץ וּמִחוּצָה לָהּ בִּידֵי מְרָצְחִים מֵאִרְגּוּנֵי הָטֶּרוֹר. יִזְכֹּר יִשׂרָאֵל וְיִתְבָּרַך בְּזַרְעוֹ וְיֶאֱבַל עַל זִיו הָעֲלוּמִים וְחֶמְדַת הַגְּבוּרָה וּקְדֻשָׁת הָרָצוֹן וּמְסִירוּת הַנֶּפֶש אֲשֶׁר נִסְפּוּ בַּמַּעֲרָכָה הַכְּבֵדָה. יִהְיוּ חַלְלֵי מַעַרְכוֹת יִשְֹ…

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  15. טוב אז ככה, אחרי המון המון לבטים ובדיקות המצב הוא ככה, יש מטרה יש נתונים, יש שיקולים וצריך עזרה! נתונים-בגרות 9.7, פיסכו 621 , פטור מקורס אחד באנגלית. מטרה-מכירות, כרגע אני מתעסק בקטן כאיש מכירות, המטרה היא גבוהה, מעדיף בעולם הטכנולוגיה כמנהל מוצר או קטגוריה וכו'. מקומות-מכללה למנהל,בינתחומי! אוניברסיטאות חלק אני לא מתקבל וחלק לא מתאים לי. המסלולים- הקל- מנהל עסקים עם התמחות במה שאני רוצה, אני יבחר שיווק. הבינוני- כלכלה+משפטים ואז אני יבחר בכלכלה התמחות שיווק ובמשפטים התמחות באחד מהתחומים העסקיים. הקשה והלא מעניין-משפטים וחשבונאות, יוצאים עם תעודת עורך דין ותעודת רואה חשבון. הקשה מאוד-משפטים תואר ראשון ותואר שני במנהל עסקים, צריך לשמור על ממוצע של מעל 88 בשנה א' ועל מעל 8…

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  16. שלום! מאחר והמעבד הישן מת (Q6600) וקניתי P2X4 955 בו התושבת שונה אני זקוק לחלק שמאפשר להרכיב את הקירור שמצויין בכותרת על תושבת AM3/2+ לצערי כשקניתי את הקירור (יחד עם המחשב שהורכב בחנות) לא קיבלתי את הקיט עם החלקים שמתאימים אותו לכל תושבת והחנות שקניתי בה פשטה רגל (FOX PC ...) לכן אין לי על מי לצעוק בשביל שזכויותי יתקיימו. המודעה שפירסמתי בטרייד זון עוד מעט תגיע ל30 ימים ועדיין אין שום תגובה. אולי יש איזו חנות באזור המרכז שמוכנה למכור לי את מה שאני צריך? חבל לי לבזבז 150 ש"ח נוספים כשיש לי קירור נורמאלי בידיים. תודה מראש ויום עצמאות שמח

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  17. אני רוצה להזמין כמה דברים קטנים למחשב שבחו"ל הם עולים גרושים ובישראל יחסית יקרים. אני מצאתי כמה חנויות בחו"ל כמו petra ששולחות לישראל, אך המחיר של המשלוח הוא כ-10$ וזה כבר לא יוצא כל כך משתלם. האם יש חנויות מחו"ל ששולחות בחינם? אני לא צריך חבילה עם מספר מעקב(שזו הסיבה למחיר המשלוח), אני מסתפק ב air mail.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  18. Started by liav12,

הרגע סיימתי לראות אותה... בהחלט 13 פרקים מעולים, קצת לא אוהב את המבטא הבריטי של כמה משם, אבל אחת הסדרות היותר טובות שיצא לי לראות לגבי רומא וכדומה. אגב הבנתי שיש עונה שנייה בדרך, אבל זה לאחר שהשחקן הראשי יבריא ממחלת הסרטן שחלה בה לאחר הסדרה (אנדי וויטפילד-ספרטקוס). אגב, "ספויילרים"! בפרקים הראשונים אומרים שיתנו לו את השם ספרטקוס על שם האגדה, כלומר הוא לא באמת ספרטקוס, ועל פי הסיפורים הישנים ספרטקוס מת מתישהו במלחמה נגד הרומאים, אז זה אומר שמפה המפיקים יכולים לקחת את הסדרה לאיזה כיוון שהם רוצים, לא כך?

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  19. Started by redead,

בזמן האחרון כל לילה יש לי יתושים בחדר והאמת נהיה קצת מציק כל הקטע הזה של המצוד אחרי היתושים.. למישהו יש המלצה אולי לאחד מההתקנים האלה ששמים בחשמל שאמורים להבריח יתושים?

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  20. Started by Grihan,

אני מחפש עט כדורי ללימודים לא יקר אבל שיהיה נוח וקל לכתוב איתו, שיראו מה כתבתי ושיספיק לזמן מה. יש למישהו משהו להמליץ?

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  21. Started by NoamS,

שלום מישהו משתמש בGtalk? זה לא מסנג'ר זה בטוח... : יש שם איזה באג מעצבן. כשאתה מוחק מישהו, הוא נמחק, אבל כאשר הוא מתחבר אתה מקבל חלונית התראה על כך... אבל מחקת אותו כבר!!! אז נכון, אתה יכול לחסום אותו. אבל אני לא מעונין לחסום. אני מעונין למחוק ולהשאיר את הקשר איתו פתוח למקרה שהוא יחליט לכתוב לי בעתיד. במסנג'ר זה פועל איך שצריך. אתה יכול למחוק משתמש ולא לקבל התראות ממנו כאשר הוא נכנס... ואתה לא צריך לחסום אותו. ואם הוא רוצה הוא יכול לפנות אליך ואתה תקבל את המסר. השאלה איך עושים זאת בג'יטוק. זה נראה לי באג. אבל אשמח לטעות בנדון ;D

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  22. אני מעוניין להזמין מוצר מסוים מחנות שממוקמת בגרמניה. היא עושה משלוחים באירופה בלבד. האם מישהו מכיר שירות משלוחים עם כתובת פיקטיבית כסגנון מסטופ כדי לקבל את המוצר לארץ? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. אהבתי את התוספת לאתר [אני מניח שפייסבוק יזם אותה] בכל דף יש בתחתית כזאת אופציה לעשות לייק על העמוד, מה שמוסיף רשומה בחשבון פייסבוק שלכם אני מניח שגם לאתר זה לא רע בכלל ..

• 1 תגובה
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.