עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אהלן חבר'ה... קראתי עכשיו בYNET שיש שביתה מחר http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3378986,00.html "במשרד הרישוי לא תהיה קבלת קהל" זה אומר שאני לא אוכל לגשת לתאוריה מחר?

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  2. אני לא יודע אם זה במכוון או לא ואם זה זמני או קבוע, אבל הבוקר לא ניתן להגיע יותר לאתר שלהם.

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  3. Started by RayZ,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3050379,00.html לדעתי זו תיהיה פשוט זוועה לשבט בני אדם. כאילו,כשהאדם ישובט,הוא זה שיסבול . מה דעתכם?

4. קיבלתי היום זימון למבחני התאמה ל תפקידי מבצעים ופיקוח והייתי רוצה לדעת על מה מדובר . זה מדור קד"צ שמישהו יסביר לי בבקשה על מה מדובר

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  5. Started by Rafimr,

מישהו יודע מה זה אומר שאני מוריד שיר מסוים ו-50 אחוז ממנו הם Corrupted - דוגמא: גודל של שיר הוא 5 מגה 2.5 מגה ממנו הם Corrupted ב-Details האם זה אומר שהוא לא יעבוד ואני צריך להוריד אותו מחדש. ומה זה אומר באופן כללי.

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  6. Started by E-R-P,

ל"ת

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  7. המספרים הראשוניים התגלו כשמרניים מעט יותר מדי, ועכשיו מתברר כי הכוח מתעורר הוא שיאן ההכנסות הגדול ביותר בסוף השבוע הראשון באולמות קולנוע, מאז ומעולם בדיסני כנראה יאהבו את השגיאה הזאת: המספרים הראשונייםאודות ההכנסות של 'מלחמת הכוכבים: הכוח מתעורר' בסוף השבוע הראשון בבתי הקולנוע שהופצו בהוליווד היו בדיעבד צנועים מדי, ועתה לאחר שעודכנו במספרים המלאים והרשמיים מסתבר – הסרט הצליח לשבור את השיא של 'עולם היורה' גם להכנסות הבינלאומיות לסוף השבוע הראשון, אפילו ללא עזרתו של השוק הסיני. פרק 7 במותג העל שיצר ג'ורג' לוקאס הכניס בסופו של דבר כ-248 מיליון דולר בארה"ב בשלושת ימי ההקרנה הראשונים, במקום כ-238 מיליון דולר לפי ההערכות המקדימות, ובכך שבר את השיא הקודם ב-40 מיליון – …

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  8. לא מי שיצא מהפייסבוק או יצא מחשבון אחד ופתח אחר אלא נשאר באותו חשבון והוריד אותך.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. Started by moshe55501,

וצרפת?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  10. Started by izir,

יש לאבא שלי חנות שהוא כבר לא עובד בה אני רוצה להשכיר לו אבל לא בא לי שוכר רגיל ראיתי בעיר שלי באיזה מקום חנות שהייתה פעם ועכשיו היא חדר שרתים של בזק או משהו כזה מישהו יודע מה זה איך עושים אתזה?? למי פונים? אני רוצה להשכיר להם את זה למי פונים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Morphine,

חשבתי להתחיל ללמוד לאפיק מעבר במדעי המחשב באוניברסיטה הפתוחה. אני רוצה להגיע למדעי המחשב בבן גוריון וכרגע אני צריך לשפר בגרויות ופסיכומטרי, אז חשבתי במקום זה ללמוד באפיק מעבר. בשביל לעבור לבן גוריון צריך לעשות 7 קורסים של מדעי המחשב באו''פ ולקבל ציון מסויים. האמת שזה לא נראה בשמיים, אבל אני לא יודע אם אני בנוי לסגנון למידה שכזה ולכן חשבתי להתייעץ אתכם כי בטח יש פה כמה שלומדים באו''פ.

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  12. שלום קניתי היום אזניית בלוטוט' של Bluetrek דגם S2 ויש לי בעיה בחיבור האזניה למחשב\לפלאפון לא המחשב ולא הפלאפון לא מזהים אותה נ.ב : שתי ההתקנים תומכים בלוטוט' (מחשב\פלאפון)

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  13. לא משנה למה, אני צריך להגיש למורה מחרותיים עבודה עיוונית בספורט. אין ממש נושא ספציפי... כל נושא של כושר גופני הולך אני מנסה להשיג נואשות עבודה כזו איפשהוא ברשת... ולא ממש מצאתי.... אם משהו עשה או יודע איפה אני יוכל לשים את ידי על דבר שכזה.. צריך רק לעבור את זה וזהו........ תודה רבה

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  14. Started by timac,

קיבלתי תרגיל בחשמל ולא כל כך הסתדרתי איתו: תרגיל: לשנאי שהספקו 100 קילו ואט מחובר צרגן במתח 100 וולט וצורך זרם של 100 אמפר במקדם הספק 0.8 הפסדי ברזל 1KW הפסדי נחושת 3KW בזרם הנתון חשב את: הספק הצרכן הספק כניסה נצילות תודה לכולם!!

15. שלום, באוקטובר הקרוב אתחיל מכינה ובשנה הבאה תואר בהנדסת תוכנה, תמיד התעניינתי גם ב CCNA ורציתי לשאול אם אפשר לשלב את זה יחד האם כדאי ? לקחת קורס של סיסקו בנוסף לתואר... זה יתן לי משהו ? [חוץ מידע בתחום..] תהיה אפשרות לשלב את שניהם אח"כ בעבודה או שזה סתם בשביל הידע ויהיה בזבוז זמן, כסף וכוח.. אשמח לקבל תשובות בנושא. תודה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  16. אני שם לב שאני מסיים למשימות אז לפעמים אני מקבל נקודה. או שאני עולה LVL. איך עוד אני יכול לקבל נקודות?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  17. Started by Guarding angel,

היי האם יש מכס כולשהו על סרטי DVD מיובאים? אני מעוניין לרכוש את הסידרה "אחים לנשק" ואנני יודע אם יש מכס על סרטים :\ http://buy.ebay.co.il/buying/il/display/180315271105_Band-of-Brothers-DVD-Tin-Box-6-DVD-Box-Set-Sealed-HBO

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Vladgi,

אבא שלי טוען שהוא קרא על זה איפשהו שמחירי הזכרונות יפלו באופן דרסטי בגלל עודף סחורה?מישהו שמע על זה ?או שהוא דמיין

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  19. הסרט של ה-BBC אודות סיפור יצירתה של סדרת Grand Theft Auto האלימה והמהפכנית מקבל טריילר ראשון לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-בדניאל-רדקליף-גונב-את-ההצגה-בתור-הי/

20. אני מחפש תמדים של הצנחנים אני מתכון רק לחולצה שלהם שהיא מחוץ למכנס וששמים תחגורה עליה קוראים לה חולצה ירכית מישהו יודע אוליאיפה אפשר להשיג...? יכול לעזור? או אפילו לקנות...?

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  21. Started by R0ck,

סט ששמעתי אתמול באחת מתחנות הרדיו הווירטואליות ופשוט נדהמתי מהאיכות שלו. הולדן בעבר השאיר עלי רושם מאוד שלילי בכל הנוגע להופעות שלו, אבל הסט הזה... אין מילים לתאר. בלי שום ספק, אחד מהסטים היותר מדהימים ששמעתי בחיי, מוזיקה אלקטרונית במיטבה! James Holden - Balance 005 - CD1 71:14 James Holden - Balance 005 - CD2 62:11 מומלץ בשיא החום!!! *לפרטים נוספים על "ילד הפלא" - http://www.jamesholden.org.uk

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  22. Started by Spirit Crusher,

אני חייב לדעת איזה סוג פרח זה! זה דחוף! תודה למתייחסים

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  23. שלום לכולם אני מראש הולך להיתנצל על העיברית הכתובה שלי, צריך קצת לתרגל עדיין. אני חזרתי יחד אם משפחתי ארצה מחו"ל אחרי 8 שנים באוסטרליה והייתי מאוניין לשמוע ממכם, אנשים שמתעסכים ומתעניינים בתכום המיחשוב על השירות הצבאי. אז ככה, אני בן 23 וחזרתי הנה אם Diploma בתחום של Network Engineering, זה היה קורס של שנה וחצי ולימד בעצם את היסודות של Network admin. אני הייתי מעוניין להיתעסק בתחום הזה שבו למדתי גם בזמן השירות שלי, השאלה בעצם היא איך אני מגיע למצב הזה. מבחינת התהליך אני עדיין לא גמרתי צו ראשון(ועדה רפואית דרשה בדיקות נוספות). מה קורה אחרי צו ראשון? הבנתי שיש מיונים לכול מיני דברים, איך מגיעים אליהם? בשורה התחתונה, איך אני מגיע לתפקיד שעוסק ב-networks, מה אתם ממליצים? האים…

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  24. Started by overload,

גאד'טס מגזין לבידור ביתי וצעצוים טכנולוגיים. מישהו יודע? אני לא חושב שהיה עוד עיתון ברמה כזאת בארץ, למה הוא נעלם?

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  25. Started by UponTheRose,

היי,אני יודע שיש חלקים בארץ בהם לא קולטים טוב את תשדירי הDVB-T שזה טלוויזיה דיגיטלית עם ערוצים בחינם אתם יכולים להגיד באיזה ערים יש קליטה טובה ובאיזה רעה?? אני אשמח לדעת מראש כי אני עם אנטנה חיצונית עם מחשב נייד ורוצה לברר איפה אפשר לצפות באיכות גבוהה בשידורים תודה

• 1 תגובה
    • 716 צפיות

דיונים חדשים בפורומים