כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,579 דיונים בפורום זה
-
חיפשתי בגוגל ויש שם את כל המידע לגבי זכויות העובד - חוץ מהשכר המינימלי . אז מה שכר המינימום לחודש ולשעה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
עבדו על זה הרבה: אינטל מכריזה על דור Lunar Lake של מעבדים למחשבים ניידים ופלטפורמות דלות הספק חשמלי על מנת להעניק חיי סוללה ארוכים משמעותית לצד שלל שיפורי ביצועים בתחום החישוב, הגרפיקה וה-AIלכתבה
-
- 1 תגובה
- 319 צפיות
- 2 followers
-
-
היה לי פה פעם שם משתמש לפני המון זמן........ למה הוא נמחק מהמערכת ? אם כל אחד יודע את התשובה חוץ מהמנהלים אז, אשמח לתשובה
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
אני מדפיס בערך 60 עמודים בחודש, גם שחור וגם צבעוני.הדבר החשוב לי ביותר חוץ טיב ההדפסה, ומחיר הדיו, זה גודל המדפסת. חשוב לי שתהיה קטנה כי אן לי מקום. אודה עם תמליצו לי, עם בכלל קיים דבר כזה. קטן, טוב ולא יקר.
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
Relocate - WaterFall (A Side Rmx) 8:22 פרוגרסיב טראנס חדש ולא רע בכלל בכלל, אחלה דבר לסופשבוע.
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. טוב, אני לא אינשטיין, גם לא פלאנק ואפילו לא בוהר. אבל .... לפני כשבוע עולם המדע רעש וגעש מההישג של חברת IBM בתחום האקזוטי הזה. לכאורה, מה שדרוש זה שואב אבק טוב ומקפיא לא רע. אובכן, החברה הנ"ל הצליחה לבנות ולתפעל מחשב קוואנטי עם חמישים יחידות עיבוד ( קיוביטים ). זה הספיק לגרום לכל ההתרגשות בעולם. למרבה הצער, הדרך עוד ארוכה עד שזה באמת יעבוד כפי שצריך, שלא לדבר על לשים אחד כזה על השולחן שלנו בבית ועוד יותר להסתובב עם אחד כזה בקמפוס. נו, לפחות אנחנו עכשיו עם היד על הדופק ! וברור שללא ישראלים זה לא זה ! https://www.youtube.com/watch?v=Q4-ANI_8seM
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה ניתן למצוא בארץ זרוע כזאת למסך LCD? http://cableorganizer.com/lcd-mounts/lcd-monitor-mount-arms.htm
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
-
http://www.chesscube.com/play/app/ מישהו משחק שם? ניתן להמיר קיוביטס בחזרה לכסף?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש אתר עם שירים על ישראל שאפשר למצוא בו גם את המילים של השירים. בנוסף מישהו יכול לכתוב פה כמה שמות של שירים על ישראל. תודה רבה לעוזריםץ
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות כרטיס מסך (8800GT) עכשיו התקציב שלי דלל מידי וראיתי שבחו''ל הוא עולה משהו כמו 200 דולר ואפילו פחות.... ויש לי מישהו בשכונה שיש לו paypal ואין לו בעייה להזמין לי... עכשיו אני צריך את ההמלצות שלכם על אתרים אמינים בחו''ל שמוכרים בזול ועושים משלוחים בארץ ואני שואל אם מישהו עשה פעם דבר כזה של להזמין חלקים למחשב מחו''ל...
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
חשבתי שכל אחד יביא תרד 1-2 הכי הזויים שהיו אי פעם פה בפורום ככה שהאנשים שלא ראו אותם , גם יזכו לזאת הזויים , מצחיקים , אדירים , איך שלא תקראו לזה הנה שלי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=210367.0 נ.ב. אני מקווה שלמנהלים אין שום בעיה עם זה כי אני לא ראיתי שזה עומד בניגוד לחוקים
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
שלום, אנסח את השאלה שלי בצורה ברורה יותר: ביום ה"re-גיוס" שלי, אני מניח שאוכל לדלג על כמה תחנות, כגון צילום שיניים, פתיחת חשבון בנק, הנפקת דיסקית [למרות שלדעתי חבל כשיש אפשרות לאחת נוספת לרזרבה] וכו'. כמובן, שאצטך להשלים את החסר: זוג נעליים נוסף, צ'ימידן במקום קיטבג, וכמה פריטים נוספים. האם זה המצב? מצד שני, אם אפעל אחרת, ואתנהג כאילו אני כשאר המתגייסים הטריים, האם אוכל "לעקוץ" את כל הדברים שקיבלתי ביום הגיוס המקורי שלי [3 זוגות מדים ושאר הפריטים]? אשמח לטיפ איך לפעול, ואם יש מישהו שעבר את זה, במיוחד לשמוע את דעתו על-סמך נסיונו.
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
אוכל חינםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!! מילא היית אוכל את האוכל שלך ולא משוויץ בזה אבל זו חוצפה, ממש בזיון! ואיפה אתה לכל הרוחות? אני רוצה לשלוח לך סטים של PvD!
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
מישהו מכיר כאלו? למטרות משרדיות.תקציב 650 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היום מדדתי את הבמיה שמתנשאת לגובה 2.5 מטר , מניסיון עם במיות בעבר הן הגיעו לגובה 160 ס"מ . בבירור שעשיתי בגוגל הן מגיעות עד 2 מטר גובה , כלומר זו שבגינתי אחרי בקושי 4 חודשים הבמיה צמחה לגובה המטורף הזה והיא ממשיכה לגדול . המיוחד בגינה זו לעומת גינות אחירות שמטפח שבתחילת דרכה שמתי בוצת קפה שתשמש נגטיב לשם המיתחם "ארבע אימהות" שכתוב באבני נחל לבנות , בסגר האחרון הוספתי 3 גינות ואחת מהן זו שהייתה רק סמלוהיא בצורת לב. יש מצב שבוצת הקפה שימשה כהורמון צמיחה כי הבמיה הזו באמת תופעה.בגינה הזו כל שאר הדברים , מלפפונים , עגבניות תמר , חציל ואבטיח גדלים מצויין וכבר הניבו פרי וירק . האם להערכתכם אפשר להכניסה לגינס , בטח יש האבטיח …
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
גם לכם זה קרה? פרצו לאתר? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
ב-Ynet כתוב שנטוויזיון מציע שיחות חינם לחו"ל מהיום (שישי) בשעה 16:00 עד מוצ"ש. באחת התגובות רשום שזה לא נכון ושזה רק ליעדים מסוימים - דבר שממש לא נכון (על פי הכתבה כמובן). רציתי לדעת אם ראיתם כתבות נוספות שעוסקות בזה או אם יש לכם אינפורמציה כלשהי בנוגע לשירות ה"חינם" הזה. דרך אגב, החיוג לחו"ל דרך נטוויזיון הוא באמצעות הקידומת 017. Vega *השירות ניתן בחינם כיוון שהוא חלק מ"בדיקת מערכות" של NetVision (ותרגיל שיווקי - אם תשאלו אותי).
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
קיבלתי החודש 3 צ'קים שמסתכמים ב10,000 ש"ח אני בן 17. האם ירד לי מס אחרי שאני יפקיד את הצ'קים האלה? אם כן עדיף להפקיד 2 צ'קים בחודש הבא? זה יעזור? כמה אחוז ירד לי? ואיך אני מוציא את התדפיס הזה של כל הצ'קים והביזבוזים שלי כי יש מצב חודש שעבר לא נכנס לי צ'ק אחד. איך קוראים לזה שם? אני בבנק הפועלים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
היי לכולם טוב האתר חזר לתפקד. היה אפשר לשים באנר / הודעה שמתבצעת תחזוקה או משהו בסגנון, אבל זה בקטנה. חייב לציין שעכשיו האתר הרבה יותר מהיר וזורם וחל שיפור משמעותי בחוויית השימוש ! ועל כך - שאפו ענק ! יאללה, לעבודה ! שבת שלום !
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
- 2 followers
-
-
"אם אני פוגש אותך ברחוב אני לא מקנא בך אחי. הת'רד הזה זה פשוט בגידה במורשת היהודית לשמה. אני קורא לך בוגד אנטישמי כאן ועכשיו! תתבייש אם כי אני כבר עושה זאת בשבילך." בחרתי לשתף את הפורום כולו בתגובתי למר לב, שבת'רד אחר שפתחתי, בחר לכתוב לי את ההודעה הנ"ל כתגובה לתמיכתי בהצעה היפותטית שלפיה תצורף מדינת ישראל כאחת ממדינות ארה"ב של אמריקה: אני מקווה שאתה מבין כי המנטליות של שנינו שונה לחלוטין. אתה פטריוט גאה, אוהב את אדמת א"י, בעל מוטיבציה גבוה לשרת בצבא ההגנה של המדינה ולתרום לבטחונה. אתה אידיאל הציוניזם, וזו זכותך המלאה להיות כזה... אבל להסיק מכך שאתה יכול להכפיש את שמי ולהרחיק לכת ולקרוא לי אנטישמי, מעידים על בורותך. במקום לשמור על רמת דיונים נאותה, אתה בוחר להקצ…
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
לא שאני שיחקתי במשחק הזה בחיים שלי ....אבל לא משנה לאן אני גולש(אפילו אתרי זימה לרוב זה תעות באקלדה או המחשבה שלי הישתגע) אני רואה את שער הפתיחה של מלחמת העולמות... קודם כל מה זה ... שנים מה הם רוצים... שלישית מה עשיתי .... רבעית משהו באמת משחק במשחק הרשת הזה....
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לפני יומיים את הפלאפון SAMSUNG F480. אני לא מבין גדול בנושא של פלאפונים (לפחות לא בדור החדש) אז פניתי לכאן בשביל שאלה. איך אני יכול להוריד משחקים לפלאפון? (ללא תשלום) הרצתי חיפוש בגוגל, ולפי מה שהבנתי אני צריך להוריד איזה תוכנה לפלאפון דרכה אני אוכל להוריד את המשחקים לפלאפון? (זאת אומרת, לא להעביר את המשחקים כמו שירים ותמונות - התוכנה שמקבלים עם הפלאפון). אשמח להסבר קצר מה עושים ואיך. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-